Tjips och välkomna till hajk, ska ni va´.

Det luktar chips om min överläpp. Jag konsumerar chips som aldrig förr. Tur att jag får en tablett för kolesterol. Ha. Men seriöst, det är inte speciellt mycket chips i en 100grams-påse. 100 gram för att vara precis, faktiskt. Det äter jag på en kvart. Köpte en påse chips när jag var nere på min dagliga Pressbyrån-runda. Hade glömt bort att jag redan hade en påse på rummet. Men hey, det gör ju inget, med tjipc till nip/tuck ikväll.

Anyway, när jag hade varit på Pressbyrån så togh jag trapporna upp. HELA VÄGEN. Sju våningar. Mina ben var som överkokt spaghetti sen. Men jag var inte ens anfådd. Eller okej, lite. Men innan 15 april hade jag ju aldrig klarat av det där. Sju våningar blir 14 trappor. Jag hoppas innerligt att sjukgymnasterna läser det här. Och jag vill ha muffins när jag kommer hem. Och jag åker hem imorrn. Iiih! Jag dör! Det första jag ska göra när jag kommer hem är att sätta näsan på Nils. Han luktar alltid så gott. (sen dör jag väl av det, men det får väl vara så..) Jag saknar min katt.

Sju våningar upp. Och jag ligger på 95, hell yeah!

Kommentarer
Postat av: Linda

kanon bra...

Du är super duktig du, kämpa på

Postat av: Katarina

Jag är stum.... att du kan och att du gjorde det!! Tänker på vår sista 6 min gångtest, ett minne blott (som de säger). Kommer förbi före lunch och bara njuter av att se dig : )

2009-05-18 @ 08:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback