Die, fucking lowlife.

Jag har förspelat mig på Super Mario 3 och blev helt nyss skitförbannad när jag för tredje gången blev uppäten av en fisk. Jävla fisk. Det är bara ett spel, jag vet. Men jag blir ändå sur. Bah! Skitspel!

I must be emo.

Jag blöder likt en skadeskjuten älg. Jag är inte meant to shave några legs liksom. Hur jag än gör så lyckas jag alltid att skada mig själv. Jag känner mig så himla emo. Ödet vill inte att jag ska ha lena ben. Ödet vill att jag ska vara fullblodsfeminist på heltid. Fullblodsfeminist med fördomar. Hell yeah! Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det hela. När jag ändå håller på kan jag upplysa er om att det just nu är hääärliga 26 grader på mitt rum. Det är OUTHÄRDLIGT! Jag ska snarast förpassa mig själv härifrån, till svalare breddgrader. Ja, inom husets fyra väggar det vill säga. Det är helt värdelöst att ha efermiddagssol. Förbannade solhelvete. (på msn har jag en smiley som är röd och arg och hytter med näven, imagine, okej?) Nu ska jag äta browniiiiies. Yummie for my tummy.

Rör är min grej, liksom.

image590
Ja!
Jag kan nu spela Super Mario Bros 3 på mitt Wii.
Är det inte underbart så säg?
Underbara nostalgi...

Hej, hej, hemskt mycket hej.

Dagens soundtrack: Tchaikovsky - Valse des fleurs.

Vem kan blogga när solen skiner? Jag vet att det är fult att ljuga och så, för i ärlighetens namn har jag ju faktiskt inte alls suttit i solen, iaf inte mer än fem minuter i fredags. Och då höll jag på att dö. För det finns faktiskt inget värre än att sitta i solen för att sola. Det blir liksom bara så varmt.

Just nu sitter det en mäklare och pratar med M & L och han ska senare fotografera rummen och huset. Eller det utgår jag jallafall ifrån. Mamma har bäddat och lagt alla mina mjukisdjur på min säng. Tack liksom. Här ska mitt rum exponeras för köpkåta människor och jag har nallar på min säng. Hett som fan. Nu spelar det kanske ingen större roll egentligen. Man ska ju inte göra en höna av en fjäder som man säger. I mitt horoskop idag stog det att jag inte skulle göra det. En höna av en fjäder. Så jag ska väl låta bli. Jag skulle inte bli upprörd över småsaker. Fast det tycker jag ju iofs aldrig att jag blir. (Det där kändes som en lögn)

Oh! Jag har köpt nya skor idag. Självklart snyggaste ever. Jag menar, jag köper ju inte fula skor. Faktiskt. Jag kanske orkar ta kort sen, fast det här är ju faktisk inte en modeblogg. Men skor är inte mode, det är livsnödvändigt. Som luft ungefär.

Nu är jag hungrig.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Festivalsommar? Skulle inte tro det.

ADAM TENSTA
(BILLIE THE VISION & THE DANCERS)
THE DONNAS
GET CAPE. WEAR CAPE. FLY
THE HIVES
HÅKAN HELLSTRÖM
LYKKE LI
MARKUS KRUNEGÅRD
MISS LI
NEVERSTORE
ROBYN
ROONEY
RUFUS WAINWRIGHT
SUGARPLUM FAIRY
SÄKERT!
THOSE DANCING DAYS
TIMO RÄISÄNEN


Jag vill bara lite till Hultsfred.
Fast jag skulle aldrig palla. Jag menar, tält? Kalla duschar? Äckligt hår? Euw.

Glass i stora lass.

Matprogram. Jag älskar matprogram. Jag gillar nästan alla som lagar mat i tv. Jag diggar Tina för att hon är så hääääärligt kramgo och älskvärd. Jag kan tänka mig att äta ostron om jag får äta dom tillsammans med Mat-Niklas (med honom som efterrätt såklart) och jag tycker att Per Morberg är lite sådär småsexig när han öser omkring i köket. Jag vill ha alla Leilas kakor och bakelser. Och vi ska inte ens prata om när Ernst lagade mat i Sommartorpet... Matprogram är en alldeles utmärkt ersättning för sex. Mat är egentligen en alldeles utmärkt ersättning för allt.

Men någon som får mig att totalt kovända är Nigella. Jag vet inte vad det är hon gör, men jag blir helt...avtänd. Hon kan laga det mest himmelska, med obskyra mängder choklad och annat gott. Men jag vill helst inte ens se åt det. Hela hennes uppenbarelse gör mig sjösjuk. Jag mår illa av tanken på choklad och jag vill spy när jag ser en creme bruleé. Vad är det hon gör? Ta bort henne för hon förstör min matglädje!

Clean, clean, clean!

Mitt rum har blivit dammsuget. Och det var inte jag som gjorde det. Ibland är det så skönt att bo hemma att man nästan vill skämmas. Eller tja, vem fan vill skämmas? Men ni fattar. Tydligen måste mitt rum vara fint om det skulle bli visning av huset. Jag avsade mig allt ansvar för någon sådan städning, helt i enlighet med att jag ju faktiskt inte ens vill flytta. Men ptja, nu är mitt rum typ halvstädat, mamma sa att hon skulle putsa fönstren men sen försvann hon. Puts väck liksom. (fattar ni, puts...haha..ha)

Ikväll ska jag försöka tvinga någon stackars själ att bleka mitt hår. Det behövs, jag känner mig som trailer trash i den här utväxten. Blekt hår kanske också är lite trailer trash iofs. Men skitsamma.

Nu ska jag se film. Tror jag.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Shoppingpoäng.

Jag har precis trösthoppat lite Wii Points och en Classic controller till mitt Wii. Nu ska jag bara vänta på dom sen ska jag shoppa Super Mario 3 och spela tills mina ögon blöder. Alternativs mina tummar. Emellanåt kanske jag ska ratta alla mina små carts runt roliga banor. Med en svamp som förare. Jag måste skaffa lite vänner som jag kan spela emot. (Detta är inte en pik) Man kan ha några friendcodes och sen spela mot kul folk. Jag vill!

I förrgår spelade jag mot en japan. Jag fick fetspö. Som bäst har jag kommit på 2a plats men jag har ändå en guldratt. Jag fattar inte. Jag vet å andra sidan inte vad guldratten innebär. Det kanske är att man kör med wii wheel eller nått. Eller att man kört med den ofta. För vunnit nått jag jag ju inte gjort iaf. Ha.

Nu ska jag äta tårta.

Kärlek.

Men lixom, du bah då?

Jag läste precis det absolut sämsta argumentet i frågan om att man inte vill skaffa sig avkommor.
Låt mig citera:

"Men tänk om din mamma hade tänkt så (inte skaffa barn) innan du var född"

Är människan seriös? Vad hade då vait problemet? Kan någon snäll själ förklara, för jag kan verkligen inte se vad som skulle vara så hemskt. So what om min mamma hade tänkt så och inte skaffat barn. På vilket sätt skulle det vara hemskt för mig, jag var ju inte ens född eller ens medveten om min egen knappa existens. Jag menar, det finns mycket idiotiskt att läsa på internet, men det här toppar nog det mesta. Seriöst.

Vart är världen på väg? O.o

Nyhetens behag.

Jag vill berätta om en smått sensationell sak. Idag har jag nämligen matchande underkläder. Det händer i princip aldrig. Mest för att jag inte har något som matchar men också lite för att när man hittar en snygg BH så är oftast trosorna urkfula och stora nog att passa en lagårdsvägg. Och vise versa såklart. Jag måste ju självklart berätta detta för det finns ju ingen chans att det är någon som kommer att se det annars(om inte grannen såg mig genom föntret, men han är nog allt för upptagen med sitt ogräs). Och då är ju hela grejen som kastad i sjön. Så ja, nu vet ni det. Måste kännas betryggande.. Öhm.

Annars funderar jag på kattnamn. Kom med förslag! Gärna lite fulsnygga namn. Som Gudrun eller Gördis. Det är en honkatt, förhoppningsvis.

över och ut.

Hamburgare.

Ibland gör man saker som man inte ska göra. Som att sitta och titta på hästannonser. Jag har hittat en miljon ponnyer jag skulle kunna tänka mig att lägga rabarber på. Jag saknar hästar och ridning så mycket att det gör ont. Jag vet liksom inte hur jag ska, jag vet inte. Jag vill ju rida igen, men jag skulle aldrig fixa att slänga mig upp och rida en hel lektion för någon. I dagsläget skulle jag nöja med att känna en mjuk mule mot mina händer. Eller typ, jag vill ju rida också. Jag vet att jag bara whinar, men just nu är det det enda jag har. (och i ärlighetens namn det enda som jag är bra på).



Blondin-Sara.

Varför får jag fler komplimanger för mitt hår nu, nu när jag är blond? Vad är grejen med att vara blond egentligen? Jag har ju inte ett dugg roligare. Eller som man säger, man har inte roligare än vad man gör sig. Jag har lite lätt ångest över mitt hår för jag vet inte vad jag ska göra med det. Ska jag fortsätta vara blond eller ska jag färga det i någon snajdig färg..? Jag gillar ju färg men risken för att det blir väldigt svart igen känns ganska överhängande. Och svart är så jäkla jobbigt att ta bort, om jag nu skulle ändra mig igen. Och det lär jag ju göra. Omväxling förnöjer. Jag måste jallafall gå till frisören och klippa lite. För mitt eget bästa. Jag har karvat i min lugg lite för många gånger för att den ska vara snygg längre. Buhu.

Nä. Link behöver min hjälp nu!

Fet-Nils.

image588

Vem är finaste katten i världen? Haha.

En text du inte kan motstå.

Jag sa ju igår att jag idag skulle berätta om maffiosoinvasionen på sjukhuset i Lund. Men i ärlighetens namn vet jag ju inte så mycket. Jag har helt ärligt skickat ett mejl till min sjukgymnast där jag frågar om hon vet något än. Jag måste veta. Jag kommer att ligga sömnlös om nätterna om jag inte får veta.

Men anyway. Hela entréplanet på sjukhuset var fullt med folk som såg ut att komma från sydligare breddgrader. Jag har ju aldrig varit speciellt bra på att gissa, men jag vill i mina fantasier att de ska vara från Italien eller kanske Sicilien. Maffia, ni vet. Det var välklädda herrar, ingen hade t-shirt, alla hade minst skjorta och slips. Fruntimmren var uppklädda och hade värsta fancy skorna och jättefint hår. Jag var sjukt avis.
Dom ockuperade som sagt hela entréplanet och den tillhörande caféterian. Det var tjocka män med yviga gester som diskuterade livligt. Det var eleganta damer som gick ut i klungor för att röka. Små maffiabarn sprang omkring och välstrukna killar hängde med släkten(?)

Jag är så fruktansvärt nyfiken på vad som gjorde där. Dom var ju så många och många var så omfångsrika. Vi (jag, mamma och sjukgymnast, snillen spekulerar) funderade på om dom kanske väntade på att någon skulle dö och nu skulle få veta vem som skulle bli familjens nya överhuvud. Vem som skulle skicka hästhuvuden och sånt. Om dom nu alla var släkt så var det en enorm släkt. Jallafall med svenska mått mätt. Tror jag.

Och just det. Som lök på laxen var där också två väktare och sex poliser. Det är typ hela Lunds poliskår. Vad dom nu skulle göra där vet jag inte men det gör ju bara det hela än mer spännande. Jag lovar att berätta om jag får reda på vad det hela handlade om. Vilket jag ju måste, annars kommer jag inte kunna sova.

Nu ska jag se Smutsiga sexiga pengar.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Home, sweet home.

Jag är hemma. Jag är sjukt trött. Jag har köpt ett jättefint örngott från Lagerhaus. Det är kärlek. Jag ska sova nu. Imorrn ska jag berätta om maffiosoinvasionen på sjukhuset. Surreal.

Rama lama ding dong.

Me love you long time.

Jag har försummat min blogg i förmån för Mario Kart Wii. Det är helt klart värt det. Ingen tvekan om saken, jag har låst upp nya banor och nya gubbar. Jag kan köra en bläckfiskbil och en såndär köttätande-blomma-bil. Helt fantastiskt. Jag vill aldrig sluta spela. Unfortunately, even good things cum to an end. Idag ska jag åka till Lund och jag kan inte spela på TRE hela dagar. Det kommer att bli tufft, men jag ska klara det. Nu ligger ju iofs mitt Wii snyggt nedpackat i min fina svampbobväska (kort kommer!) så jag skulle ju hur enkelt som helst kunna ta med det. Men nä. Det trivs nog bäst med att vara inkopplat på mina nya, fina tv.

Med det här vill jag alltså ha sagt att jag kommer att skita i att blogga ett tag till. Fast det vet ju både ni och jag att om jag kommer över en dator i biblioteket så kommer jag skriva nonsens snabbare än ni hinner tänka överpretantiöst skrivande.

Nu ska jag packa klart!


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Läs mitt nya inlägg.

Jag tänkte precis på en sak.. Ni vet när folk säger "blabla..min NYA flickvän/pojkvän". Inte att dom betonar "nya", men att dom säger det överhuvudtaget. Det får det att låta som om dom konsumerar flickvänner/pojkvänner både till höger och vänster. Och att det här är den senaste i raden, minsann. Kan man inte bara säg att det är ens flickvän/pojkvän?

Det är väl klart, det finns de som byter kärleksobjekt lika ofta som jag byter sängkläder. Men ändå liksom. Det känns så skumt. Det kanske bara är jag som tycker det. Eller så har jag bara för mycket fritid, jag vet inte riktigt. På måndag åker jag för övrigt till Lund. Hoppas att det är vår där.

Nu ska jag öppna min nya cola.


Kärlek!

Lycka!



image587

Käääärlek!
Jag gillar tv-spel. Massor. Jag gillar framförallt Mario Kart och Zääälda. Men mest Mario Kart. Nu har jag dessutom en väldigt snajdig ratt att styra med. Och man kan köra motorcykel. Hur coolt är inte det? Man blir ju nästan tårögd.

So long and thanks for all the fish.

Jag hittade precis det här i ett forum. Läs och begrunda.


42 är svaret, vad är frågan?

42 är svaret på den yttersta frågan om livet, universum och allting i boken Liftarens guide till galaxen. 42 är även kilometerantaler i ett maratonlopp, och den grad som bildar en regnbåge när solens strålar bryts i vatten

Well colour med happy, there's a sofa in here for two!

Jag har kommit på en så himla bra grej! Jag känner mig så bra. Just nu har jag en Klippan-soffan från äldre stenåldern, den är visserligen väldigt mjuk och skön, men Nils har tagit för vana att gå dit och lägga sig. Vilket resulterar i att min soffa är mer svart än grönblommig. Not so fancy. Speciellt inte när man vill sitta i den själv. Det går åt väldigt mycket klisterrulle om man säger så.'

Jag behöver en ny soffa! Och om jag då köper en i läder/skinn/whatever så kan Nils inte lämna några luddiga överraskningar. Tyg är soo last year liksom. Nu är det ju bara ett problem, såna soffor är så fula. Jallafall dom jag har sett. Dom ser hårda och obekväma ut. (Dom som ser mjuka och fluffiga ut är om möjligt ännu fulare) Eller det finns ju snygga läder/skinn/whatever-soffor men dom SER ju så obekväma ut. Jag sitter med mina ögon liksom. Jag vill ha en fluffig soffa som Nils inte kan ludda ner.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Cum to me, baby.

Jag fattar inte grejen med att folk i allmänhet och tjejer i synnerhet blir så himlas upprörda över att killar tittar på porr. Jag menar, vad är problemet? Jag kan inte låta bli att tänka att det är ett taskigt självförtroende som ligger bakom. För tjejens del alltså. Porr är ju inte det ni sysslar med i sänghalmen. Har han bett dig att agera som Traci Lords? Har han gjort det, ja, då kanske det är läge att ifrågasätta det. Men om han bara slentrianglor på porr i sin ensamhet, med Fru Höger, vad är det att oja sig över? Porr är liksom inte verklighet. Visste ni att man använder tapetklister i obscena mängder? Ni kan ju själva gissa till vad.

Kom inte och gnäll om snedvriden kvinnosyn, för det finns ingen annan bransch som har den dominansen av kvinnor. Sure, det är en jäkla massa fuffens och fula tricks, men kvinnor kan, som Robinson-Christina sa.

Tänder du på det här?

Jag kom just på att jag har ståltråd på insidan av min nedre tandrad. Ska den sitta där for ever? Den sattes dit efter att jag hade haft tandställning någon gång mellan 7an och 9an (tror jag..) och nu har den ju suttit där hur länge som helst. Men tänderna är ju fina och raka. I underkäken vill säga. När jag fick tandställning så var det för att jag hade underbett och inte riktigt bet ihop längst bak. Då frågade tandläkaren mig om jag ville gör något åt tänderna i överkäken också. Jag sa nej. Jag menar, man frågar inte en 14-årig tjej om hon VILL HA tandställning. Jeez, det kan ju vem som helst räkna ut. Man säger bara att det behövs och sen skruvar man dit skiten. Nu sitter jag liksom här med gluggar och det skulle kosta massor att fixa till det. Fan för att vara ung och dum alltså.

Jag kan iofs få två fejktänder helt gratis. Jag har nämligen kvar två mjälktänder i överkäken, men under dem finns inga tänder. (skulle jag alltså tappa mjölktänderna skulle jag vara tandlös) Och pga av det kan jag tydligen få fancy fusktänder. Men tillvägagångssättet var så knöligt att jag avstod. Iaf just nu. Inte så jättebra att dra på sig infektioner i tänderna om man vill ha nya lungor. (för ni vet väl att man äter upp dom nya lungorna för att få dem på plats?)

Hej kom och hjälp mig.

Idag har jag sökt kanaler, sorterat kanaler och döpt kanaler på min nya tv. Jag har känt mig såå manlig. Den är så fin där den står i ljuset. Jag vill aldrig lämna dess sida. Jag ska för alltid finnas där för den. Eller ja. Men vad är egentligen grejen med försäljare? Jag trodde aldrig att jag skulle komma ifrån stället för killen bara pratade och pratade och pratade. Och det bästa var nästa att trots att det var jag som skulle köpa en tv så pratade han till min mamma. Jag borde kanske känna mig åsidosatt, men det störde inte så mycket. Jag spanade in hans tush sålänge.

Han kände sig tydligen manad att berätta för de tre quinnorna (Jag, Kajsa och mamma) att man absolut inte, jag upprepar, inte, fick peta på skärmen. För det var ju kristaller och när man petade så flyttade dom på sig och bla bla bla. Som vilken random laptopskärm som helst då sa jag, dom ska man ju inte heller peta på. Jo, sa han, fast tv:n är ju mycket större. No shit, säger du det? Försäljare... Och det var hela tiden "Men du har inte kollat på någon annan tv? Visst, den du vill ha är ju heeeelt okej men jag bara frågar". Han drog ut på det där "heeelt okej" så jag trodde att han skulle spricka. Jag ville ju bara ha min tv för sjutton. Hur svårt ska det vara liksom?

Nu ska jag shoppa mat.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Baby Sinclair.



Det har varit lite mycket depp på sistone, så ni får njuta av mitt favorityoutubeklipp. I löv dinosaurier! <3
Nu ska jag shoppa tv!

On the sunny side of life.

Min dag började bra, jag vaknade och var glad, för idag skulle jag köpa en ny tv och äntligen kunna slänga ut skiten som står på min bänk just nu. Jag inbillar mig gärna att materiella ting skänker mig lycka. Det får mig att må bra och på så sätt blir jag ju ändå glad på nått vänster. Just det. Eftersom jag efter två uppkörningar fortfarande inte lyckats med det förbannade, jävla körkortet ("Du måste lära dig att växla och få mer "flow" i körningen" Gubbjävel.) så måste jag förlita mig på en innehavare att detta kort för att köpa saker som jag inte kan frakta hem själv. Jag måste egentligen alltid förlita mig på någon som kan köra då mina lungor inte tar mig till tågstation längre. (Jag kan lika gärna dö nuuu) Mamma hade lovat att vi skulle åka in och handla tv. Vi åkte aldrig in och jag blev sur. Jag blev sur för att jag kände mig överkörd. "Vi kan ju ta det imorrn". Så där är det alltid, "Klart vi kan ta det någon annan dag, klart jag kan laga mat, klart jag kan fixa tvätten/disken/måla huset" Jag är ju ändå alltid hemma. Jag är sur nu.

Som om inte det var nog har jag tänkt alldeles för mycket idag. Och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Hela mitt liv står på paus just nu. Jag väntar på nya lungor. Men grejen är att folk runt mig inte kan vänta bara för att jag gör det. Så jag drar mig undan. Livet är ju det som pågår nu, iaf för andra. Jag har blivit expert på att bli glad för andra.

I like to mooovit'...

Lazy town.

Jag kan inte längre skilja på när jag är lat och när jag faktiskt inte orkar med saker. Jag tror egentligen att jag aldrig har kunnat skilja det åt. När man var mindre tänkte man inte på det och sen blev det liksom automatiskt att jag sa att jag var lat. Jag tar hellre bussen ner till station från stan, av den enkla anledningen att jag tycker att det är jobbigt att gå långt. Det behöver förresten inte ens vara speciellt långt. Jag får typ inget syre och sen får jag ont i huvudet och dööör. Jag menar, jag upplever inte mig själv som en lat person. Jag skulle tycka om att springa om jag bara kunde. Jag skulle rida så ofta jag ville om jag bara kunde.

När jag säger att det är jobbigt är det inte för att jag är lat, utan för att jag inte orkar. Jag har bara inte tänkt på det förut. Jag har utgått från att jag är lat. Och nu känns det som att jag mest svammlar. Mitt på ljusa dagen. Vojne vojne.

Måste undersöka var min mor håller hus. Jag ska ju köpa en tv idag.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Clean! Clean! Clean!

Jag har, till mitt eget förtret, upptäckt att jag har en ny hobby. Eller ja, jag vet inte om man kan kalla det hobby egentligen, en hobby är väl något man tycker om att göra? Men hursom, när jag inte har något att göra så städar jag. Jag upprepar; När jag inte något att göra så städar jag. Det är ju helt galet. Jag tycker inte om att städa! Vem kan på allvar tycka att det är helskojsigt att städa? (förutom tanterna i Rent Hus) Nu kanske det ändå inte blir så himlans superfint hemma hos mig. Rent ja, men det är fortfarande kaos. Eller jag vill nog kalla det organiserat kaos. För jag har ju ordning, det är bara det att ingen annan ser det.

Men anyway, jag städar när jag istället skulle kunna spela Mario eller Zelda. Först det här med att ha jeans på sig och nu det här. Vad är det för feeeel? Det är ju inte direkt så att jag vill lägga min friska tid på att städa, då finns det ju helt klart mycket roligare saker att göra. Som typ...spela tv-spel. Eller baka! Det var länge sen..


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Serious talk.

Allvar nu, gott folk. Jag har seriöst haft jeans på mig hela dagen utan att byta om till mina sunkiga mjukisbyxor. Det brukar vanligtvis vara det första jag gör när jag kommer hem. Men inte idag. Vad är det som händer med mig? Hjälp? For the record så har jag fortfarande jeans på mig. Det är ju helt sjukt. Helt surreal. Här sitter jag i tighta jeans som ibland stoppar blodflödet till mina vader, när jag egentligen kan sjunka ner i ett par sköna, mjuka mjukisbyxor. What's the deal liksom? Jag är mållös. Nu ska jag spela Mario.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Thihihi...

Jag mobilbloggar! Vilken fantastisk uppfinning! Vem ska man ge nobelpriset till?
Anyway, jag har inget att göra. Ville bara prova, kanske raderar inlägget när jag kommer hem. Oh! Nu kan jag ju blogga utan att resa mig från soffan! Wounderbar! Och nu blev jag sugen på att spela Zelda. Måste koppla in Wiiet.

Todeloo!

Uhm, Huston, we have a problem.

Ikväll är det knivigt värre. På femman är det premiär för lite smått efterlängtade Sverige pussas och kramas. Jag menar, Björn Gustavsson i all ära, men den riktiga höjdpunkten är alltd Johan Glans. Hur kan karl vara så rolig? Jag fattar inte. Men hursom, problem uppstår eftersom humoreliten visas ungefär samma tid som jag brukar dregla över Jonathan Rhys-Meyer i The Tudors. Jag känner inte att jag dör om jag missar The Tudors (såhär efter OC är det liksom ingen serie som är värd att titta på..) men det känns så himla onödigt att missa ett avsnitt när jag har sett alla andra. Men jag vill heller inte missa Sverige pussas och kramas. Jag vill så hemskt gärna se den där scenen med Nour El-Refai och André Wickström, när Nour säger "Det är typ 3,5 meter kuk".

Åh, bara bekymmer och problem. Tänk vad härligt att vara barn i Afrika och inte behöva bekymmra sig om vad man ska se på tv och vad man måste prioritera bort.

Nä, nu ska jag se Skinwalkers. Återkommer om det är något att se.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

I'm gonna name my kids after people I hate, so I can beat them up and feel good about it.

Haha, angående inget egentligen. Jag använde ordet "barnaffär" förut. Det jag syftade på var ju självklart en butik som säljer barnkläder. Inte en butik som säljer barn. Men om du vet var en sån butik finns så kan du väl tipsa mig. För jag tror att om man går till en sådan så är man helt avsugen på att skaffa barn sen. (Ja, du läste rätt, avsugen. Man kan anväda ord till så mycket!)Skoj skoj.

Skinny to the bone.

Jag hittade byxor på BikBok som faktiskt passade mig. Det är både underbart och lite lätt oroväckande. Jag är 160 centimeter kort och väger typ 43 kilo för tillfället. Det ger mig ett BMI på cirkus 16. Har man BMI under 19 så räknas man som undernärd (om man är vuxen såklart). Vad jag egentligen ville ha sagt är ju att det är ganska creepy att man gör kläder för folk som egentligen inte ska finnas. Eller, inte finnas, men ni fattar vad jag menar. Idealet är så himla skevt. Byxorna som jag köpte sitter för övrigt som ett korvskinn över mina ben, och jag har smala ben som i princip saknar muskler. Byxorna dödar mina (icke existerande) höfter också. Så en stilla undran, vem gör dom kläder för? Jag menar, BikBok är ju ingen barnaffär. Eller har jag helt missat något där?

(notera modebloggsposen, inåtfötter och ett böjt ben)

Vi hade iallafall tur med vädret.

omg. Bloggen fungerar igen, det är nästan ett hallelujah moment.
...
Ja nä, jag återkommer väl när jag har något att säga.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.