I love you!

image335

Jajo. Jag  skulle inte leva utan detta. Allvarligt...

Nästan komplett.

Själsfrände. Vän, kärlek. Jag tror att alla människor har en själsfrände. Ni vet, när allt liksom känns sådär självklart. Som att man hör ihop. Den andra delen av kakan. Att man har en själsfrände betyder inte att man hör ihop. Man kanske inte ens hittar sin själsfrände, eller så hittar man den men släpper den. Bara för att det finns någon som kompletterar dig betyder det inte att det är ni. Din själsfrände måste inte nödvändigtvis vara din stora kärlek, din bästa vän eller en omöjligt bra mamma. Det kan vara någon som du mötte på en resa. En kort men stark upplevelse för att sen aldrig mer pratas vid.

En annan tid. Ett annat liv.

Her boobs are okey.









Jag skrattade så jag grät :'D

Dipshit. Dipshit. Dipshit.

Åh, nu blir jag sådär upprörd igen. Om ni går in HÄR och läser så kan ni kanske förstå varför. Liksom, what the fuck? Är dom idioter? Eller nej, dum fråga. Förlåt, mitt misstag. Det vet ju alla att dom ÄR idioter. Men även idiotin måste ju ha en gräns. Eller? Och jag kan för min värld inte förstå hur invandrare kan stödja Nationaldemokraterna. Den där Vávra Suk (Är det en kvinna eller man?) måste ju vara brainwashed. Och vadå slippa genuspedagogik!? Gaah! Jag vill DÖÖÖ.

Jag ska starta ett dagis för enbart söta prinsesskids. Med rika päron.

Nej! Nej säger jag! Nej, aldrig!

Okej, jag vill bara klargöra en sak här. Man har INTE ketchup till ris. Aldrig någonsin. Det hjälper inte att man äter korvstroganoff. Man har inte ketchup till ris. Så är det bara. ÄCKLIGT! Fy bubblan. Jag vill bara spy.

Till tonfisk bör man helst ha ett musicerande vin.

Har fått höra från lite olika källor att Valborg närmar sig. Ännu en högtid jag inte förstår mig på. Så fort det är något som (tydligen) är värt att firas, ska det firas med ett rejält fylleslag. Missförstå mig inte, jag tycker att det är jätteskojsigt att vara full och rumla runt. Äga stan och allt man nu gör när man är sådär oövervinneligt fullsnygg. (Ja, fullsnygg) Men varför ska man alltid supa till så fort det är något som ska firas? Jag fattar inte.

Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde på Valborg förra året. Och nej, jag var inte så full att jag fick minnesluckor. Eller jo, jag träffade bror, kusin och brorkusinkompis nere på stan. Och innan hade jag ätit indisk mat med Hönan. Juust det.

Ja, nä. Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt. Valborg, klart överskattat om du frågar mig. Studenten är en bra orsak till att supa till, men inte valborg. Jag menar, kom igen liksom. Valborg är häxan i Dr Snuggles, vad är det att supa till för?

Nu ska jag fundera ut smartaste transportväg till Halmstad för ett fylleslag i midsommar. Hej! (Moral är bra, dubbelmoral är dubbelt så bra, eller hur det nu var...?)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Doris. Dotten. Mjuksötfluffkatt. aaw.




Fina fina lilla Doris. Nu är hon borta. Och det känns som att det är mitt fel. Hade jag inte hyrt in Hasse hos mormor kanke hon aldrig hade försvunnit. Jag vill ha Dotten tillbaka! Det känns nästan ännu värre att inte veta alls vad som har hänt henne. Nu vet man ju inte om hon bara kände för att upptäcka världen eller om hon är död.

Min lilla Dott.

There's a good reason these tables are numbered Honey, you just haven't thought of it yet.

Vissa saker tar man liksom för givet. Som en så banal sak som att andas. För en frisk människa är det inte som helst problem att ta friska, djupa andetag. Gå upp för trappor är inga problem, likaså springa en bit till bussen. Eller bara ta en promenad i solen. Men jag tillhör inte den där gräddan med "friska personer", har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Jag kommer aldrig kunna kalla mig själv frisk.

Fick prata med en kurator på sjukhuset. (Att vara kurator måste vara ett nedslag, typ misslyckad psykolog) Jag vet inte riktigt varför jag skulle prata med henne, men jag antar att det ingår i det där utredning-för-lungtransplantation-paketet. Hursomhelst, att prata med henne kändes fullkomligt meningslsöt. Det var som att hon utgick från att jag skulle vara en deprimerad fjortis med dödsångest. Bara för att jag är sjuk.

Sen pratade hon om skillnaden mellan att vara född med en sjukdom och att få en diagnos när man är äldre. Självklart är det skillnad, jag menar, det säger ju sig självt. Får du tex diagnosen KOL när du är 45 så förändrar ju det ganska mycket. Men om du har haft din sjukdom sen du var liten känner du inte till något annat. Det som störde mig var att hon hela tiden skulle referera till, och nu citerar jag; "När jag pratar med vuxna patienter...". Som att jag inte skulle räknas som vuxen.

Jag hatar när folk utgår från att jag gör vissa saker för att jag är sjuk. Som det här med att jag flyttade hem. Jag flyttade inte hem för att jag är för sjuk för att bo själv. Jag flyttade hem för att jag kände för det. Okej, dåligt argument kanske. Men att jag var sjuk var inte huvudsaken. När jag bor hemma har jag waaay more money, jag får lagad mat, mitt hjärtegull Nils kan sova i min säng (ni har inte en aning om hur mycket den katten betyder för mig, det är nästan på gränsen till patetiskt) och ja, jag är inte så himla ensam. Det blev faktiskt ganska trist i längden.

Samtidigt som jag hatar att folk utgår från att saker jag gör beror på att jag är sjuk, hatar jag att folk tror att jag är lat när det i själva verket beror på att jag är sjuk. Jag vet, det låter kanske helt sjukt (ha-ha) men så är det. Jag måste prioritera det jag vill göra. OCh det är ju inte så att jag prioriterar bort någon med flit. Faktiskt.

över och ut. Nu ska jag äta godis.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Break me down and build me up.

Jag köpte nya byxor igår. Jag hittade ett par på Lindex barnavedelning. Helt sjukt att jag är så jävla tunn. Jag skulle säkert gå av på mitten om någon kände för att prova att vika mig. O.o Snäpp! bara, helt av på nolltid. Men hursom, nya byxor har jag iaf inhandlat. Kände att det var något jag ville förmedla till omvärlden. Det var för övrigt storlek 146. Ja, på byxorna alltså. Jag är verkligen patetiskt liten... Kanske ska äta lite mer chips? Omvänd fettsugning? Har du lite över? Skänk det till Sara!

Idag har det vart sådär varmt igen. Jag kommer att förgås på mitt varma sovrum. Det är ju trots allt "bara" 26 grader. Kill me? Förstår inte hur folk kan sova med duntäcke... Tacka gud för att människan inte har päls. (Förutom vissa exemplar av den manliga sorten, men dom brukar jag försöka unvika. Det är därför simmarkroppar står högt i kurs här). Hårlöst är hett! Hursom, vad har jag sagt för vettigt? Inget, i vanlig ordning. Jag måste nog sova på saken.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Erase - Mika

Erase, my love
I bet you can't erase my touch
You're trying to replace
A figure without a name
with somebody else's face
In your head

Every thing's cool
The rent is paid
The house is clean
Your bed is made
But it's a ghost town in your mind
Never had time to go to sleep
We'd wake up tangled in the sheets
On a bed that we called home
When the pain won't go away
You might as well put your finger on the trigger

Call on me.




Haha! Åh gud jag vill bara dö! Min maaaage, jag klarar inte mer! xD

El rubrico del bloggoinläggio.

Jag har kommit fram till, efter en tids studerande av mina händer, att jag inte behöver något knogjärn. kan alltid vara bra att veta. Mina händer är liksom redan så beniga och det skulle säkert göra extra ont att få små tjejiga slag av mig. Aj! Knogjärn är klart överskattat. Bli bara lite tunn och anorekiasmal så ordnar sig allt.

Nej. jag hade inte så mycket att göra förut. Märks det? Ännu en dag på sjukhuset och jag tror att jag ska förgås av all tristess. jag fick iofs en påse kolor av min sjukgymnast helt nyss, enbart för att jag gick i trappor. För övrigt tycker jag inte att sjukgymnaster sjukhus emellan ska ha någon som helst kontakt. Det är bara förödande. Bah!

Solen skiner förresten idag. Man blir så klad! man vill bara sitta ute och äta glass hela dagen. Fast jag är fast här. Jävla förmynderi! Nu är det ju i praktiken inget som hindrar mig om jag skulle få för mig att bara sticka. lägg ner skiten och totalstrejka. Men jag menar, någon sorts självdiciplin har jag väl.

...

Det piper konstigt i datorn. Läskigt. Jag tror jag ska gå nu. Tänk om allt sprängs O.o

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Btw. Min lägenhet ska besiktigas idag. Håll tummarna!

Kontaktannons de luxe.

Sökes: Sexig Jack Sparrow-look-a-like med fet plånbok och bra humor. Stil och känsla för både det fulkulturella och finkulturella är ett plus. Är du dessutom sjukt fingerfärdig är det ytterligare ett pus.

Finnes: En hög med räkningar och en internetdosa. Kör hårt!

Har du monster under sängen?

Det är något med Göran Hägglund som skrämmer mig, ja, förutom det faktum att han är Kristdemokrat. Han ser liksom så jävla läskig ut. På ett oskyldigt sätt. För han ser ju inte så farlig ut, men det är det som rör sig i hans huvud som gör honom så jävla skrämmande. Bara tanken på att han vill inskränka på abortlagen får mig att drömma mardrömmar. Han gömmer sina människoföraktande tankar bakom en välputsad yta som skulle få vilken mor som helst att tro på "svärmorsdrömmen". Det är det som skrämmer mig, ondska som inte riktigt syns. Ungefär som svenssonrasismen. Skrämmande så in i bomben. Uschalingen som vi säger här i Östtergötland.
Någon mer som skrämmer mig är hon i Folkpartiet, integrationsminister eller vad hon är. Nyamko Sabuni. Hon är också lite sådär läskig på ett intetsägande sätt. Hon verkar läskigt målmedveten och verkar kunna vara en sån som skulle kunna gå över lik för det hon tror på.

Nu grundar jag ju det här enbart på vad jag tror. Förutom att jag vet att alla Kristdemokrater i själva verket är reinkarnationer av Satan. Det säger ju sig självt. Doh. Jag har för övrigt inte så mycket att göra. Fy för den lede att ligga inlagd på ett sjukhus. Vad fan gör man om dagarna liksom?

Nu är det iofs snart lunch så jag kanske ska åka upp och snällt äta min kalops. Mm, gott. Ska bara köpa en kåla först. Kåla är livselexir udner trista dagar. Jag vill mest dö just nu. Inte bokstavligen, men ni fattar. TRÅKIGT!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Citat, citat.

"I'm bisexual, buy me something and I can be very sexual."

Hur kan man inte älska Carson Kressley från Fab5?

What a wonderful caricature of intimacy.

Jag hade roliga idéer till minst två blogginlägg förut. Men nu är dom som bortblåsta. Skit! Dessutom är jag så obeskrivligt trött så det finns inte. Måste nog ta en power-nap eller tre. Kanske hela natten. Fast jag måste ducha först. GUD! Jag orkar inte. Man borde kunna anställa någon som duschar mig åt mig. Räknas det som hushållsnära tjänster? Möjligen musnära tjänster, men nu ska vi inte gå in på detaljer. Gud, jag ska verkligen vara tyst idag. Dålig dag och jävligt fucking väder.

Fast jag upptäckte en bra sak. Det finns gratisdatorer att sitta och dega vid på sjukhuset. DET har inte funnits förut. Synd bara att det inte gick att ladda ner msn till dom. Begränsade jävla skit. Bah! Äsch, nu måste jag ha något att tugga på.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Regngrå är min nya färg!

Jomensåatte. Varför blir hela världen så enormt tråkig när himlen är grå? Man vill ju bara dra täcket över huvudet, krama sin sängkamrat och somna om. (Ja, med sängkamrat menar jag min mjukisdelfin) Jag har fått berättat för mig att idag skulle det minsann bli varmt och värsta sommarvädret. Say what? Sommarväder? Var? Inte är det här jallafall.

jag tycker om fiskmåsar. Kände att det var något jag ville dela med mig av till världen. precis som med allt som jag skriver här, eftersom alla i hela världen läser min blogg. Japp. Helt klart. Men hursom, fiskmåsar. Jo, jag gillar dom. för dom påminner mig om haaaavet. Hur klyschigt låter inte det? Stavas "klyschigt" så? Shit the same. Jag gillar jallafall fiskmåsar.

Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det här inlägget, men nu är det jallafall dags att knalla upp tillsjukgymnasten igen- För jo, jag ska tillbringa hela denna underbara dag här på sjukhuset. Vad mer kan man begära liksom? Dom har iofs värsta vräkiga tv-apparaten. Stora flatscreenen. Jag började nästan dregla. Fast bara nästan!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Över och ut.

Joråsåatte. Vad nytt? Inget, i vanlig ordning. Jag tror att jag lider av social fobi. Alternativt så är jag socialt handikappad. Alltså, allvarligt. Jag kan inte vara bland folk. Vet inte vad jag ska säga eller göra. (Allt går ju självklart mycket bättre med sprit i kroppen, men man kan ju inte vara full jämt...) Jag känner inte för att fråga okända människor om konstiga saker och jag kan inte föra ett normalt samtal om vädret för INGEN FÖRSTÅR MIN HUMOR. Det blir bara en pinsam tystnad som man inte kan fylla med hångel, eftersom folk kan bli lite ställda om man bara skulle få för sig att släta av dem bara sådär.

Funderar ibland på att köra min systers välbeprövade "Jaha, hur är det annars då?". Det ska sägas i lite sådär obekväm nu-blev-det-tyst-igen-ton. Man kan ju alltid få någon att klämma ur sig nått liksom. På fester där jag inte känner någon känner jag mig bara obekväm, mest för att jag inte är speciellt social. Jag borde kanske jobba på den biten? Jag kan inte ens köra på en falsk fasad. Jag är helt enkelt inte socialt begåvad. Jag fattar inte hur Malin gör, hon verkar kunna prata med alla männsiskor. Jag skulle bara bli en konstig kuf som gör udda påhopp. Och har strange humor. För ingen förstår min humor och jag blir så deprimerad! Torrbollar! Ordvitsar är det bästa som finns! Hmpf!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

För en doft av sommarens sista dagar...

Nu knarkar jag Lars Winnerbäck igen. Det går i perioder det där. Men han håller. Han håller alltid.

När det blir varma sommardagar
kom ihåg mig då.


Kom igen katten, det svänger ju!



Hörde den just på tv:n och kom på att det var evigheter sen jag hörde den. Den svänger ju!
Do you know the way to San José...

Sommarkul!

Jag kom just på att den här sommaren kommer bli så jävla toppen.

Åååh, kan det bli sommar nu, nu. NU!

Pseudointelligens is the shit!

Det sägs ju att man dras till sin motsats. Så om jag då diggar intelligenta killar, betyder det att jag är dum? För det skulle vara så himla irriterande. Jag vill ju absolut inte vara dum. Nu skulle jag ju ändå aldrig gå med på något så befängt så jag antar att jag kan vara lugn. Jag kan faktiskt gå med i Mensa om jag vill. (och så fick hon det sagt också) Men ändå... Man kan ju inte låta bli att undra.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Hit me hard, hit me between the eyes. I wanna se the stars.

Jag kan inte rå för det, men jag saknar totalt respet för kvinnor som stannar hos en man som slår dem. Jag fattar liksom inte. Kanske för att jag aldrig har vart i samma situation. Men jag fattar verkligen inte. Hur mycket man än älskar någon så vill man väl inte att den personen ska göra en illa. Eller?

Satt och slöglodde på typ asgamla repriser av den sedan länge glömda serien Ensamma hemma, (helt värdelös om du frågar mig) där Neve Campells karaktär bråkar med sin pojkvän, varpå han slår henne. Och hon säger sen att det är hennes eget fel! För att hon hade dansat med någon annan kille eller hur det nu var. Jag menar, HALLÅ!? Hur urbota jävla korkad får man egentligen vara? Än en gång, förlåt, men jag kan verkligen inte ha någon som helst medkänsla för de som stannar. Jag skulle vända och gå på en gång. Oavsett hur våldsamt (ha-ha) kär jag var. Man ska aldrig tolerera att bli slagen, av någon.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Han är så jävla ful!

Jag har kommt på världens bästa argument. Det ultimata svaret liksom. Det funkar alltid! Speciellt när det är någon man ogillar. Tex en person i en dålig tv-reklam, Anna Book, Carola eller bara killen som trängde sig i kön.Det funkar alltid! Allt man behöver säga är:

"Han/Hon är så ful!"

Det ultimata. För ingen kan ju veta om du verkligen tycker så, eller om du bara säger så för att ha något att säga. Och kom inte dragandes med att det är omoget och barnsligt. Det är det inte alls! Vissa människor är faktiskt fula. Live is pain, get use to it.

Nu ska jag drick te för det är fan smällkallt här inne. Man förfryser ju både armar och ben. Gaah!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Just nu.

Jag känner mig helt tom. Fattig på ord och känslor. Fattig på upplevelser som gör livet värt. Fattig på vänner. Det känns inte som jag har någonting. Och jag menar verkligen ingenting. Ibland funderar jag på vad som är rätt beslut. Jag har visserligen inte tagit något slutgiltigt beslut än, men det är inte utan att fundera på om det verkligen är värt det. För vems skull liksom? För dem runt omkring mig, eller för mig? Och för vad?

Fan.

Are you...

  • Intelligent.
  • Klädsam.
  • Våldsamt snygg.
  • Rolig.
  • Retsam.

Har jag för höga krav eller vad är det frågan om? Inte för att jag egentligen bryr mig, faktiskt. Men ändå. Är ju inte mitt fel att det finns för få Johnny Depp-kopior därute. Fast det är klart, ännu bättre skulle det ju vara med en Jack Sparrow-kopia. [...] En försupen klåfingrig ljugmaskin, med dåliga tänder. Eh...ja. Fast han har humor!

Jag har egentligen inte att skriva om. Alls. Det kanske märks. Äh, jag ska se en film istället.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Comfy, Cozy and Cuddly.

Jag har just nu, i skrivandets stund, cirkus 26 grader celsius på mitt rum. Och jag har duntofflor på fötterna.

Warm and cozy!

Muu, jag är en koooo!

Vad är det med vegetarianer och veganer? (inget illa ment, Tanja) Varför kan de inte hålla sig till sitt gräs och sina rötter? Varför måste de tillverka "fuskmat", som Vegetariska KÖTTbullar. Jag fattar inte. Har man gett sig in på att bli vegetarian/vegan så får de väl äta det som finns och som bjuds. Var på City Gross och spatserade förbi någon hälsohylla, där stog lådor med Veganpasta. Men hallå, pasta SKA innehålla ägg, annars är det ju inte pasta utan något annat. Fan. Ät det som finns, gräs, rötter och linser och sånt. Hur svårt kan det vara, ni har ju själva valt att inte äta djur, som ju så lägligt är gjorda utav kött. Ska vi kanska börja föda upp vegetariska kor också? Och vad är gjejen med sojafärs? Det heter faktiskt KÖTTfärssås av en anledning. Vilken? Det är KÖTT i. Gosh...!

Om man nu är, låt säga....Vegan. Det är kanske inte nåt man blir bara för att det är kul. Utan det ligger förmodligen kanske en politiskt tanke bakom. Väldigt vackert och så. Oh ja. Men varför i herrans namn ska man då tillverka massa livsmedel som så uppenbart egentligen vill innehålla animaliska produkter?! Va? Va? VA!? Liksom, man tillverkar bla "Soygurt", som är youghurt gjord på sojabönor. Hallå! Youghurt gör man av mjölk och bakterier! Eller vad sägs om vegetabilisk grädde? Och nu citerar jag rakt av från gogreen.se; "GoGreen Visp är en vispbar vegetabilisk fettblandning. Visp används som vispgrädde i efterrätter och bakning."
VISPGRÄDDE ÄR GJORT AV MJÖLK. Och hur gott låter egentligen "vegetabilisk fettblandning"?

THERE'S NO SUCH THING AS MOROTSBIFF! Gaah! Biff är KÖTT! (från engelskans beef, som betyder nötkött.)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(Återigen, inget illa ment.) (Kanske bara lite)

Allt du är.

Så kan du fatta hur puckat det känns att säga nej
och bara älska allt du är men inte dig?

Jag älskar när du rör mig
och när du är här
Jag hatar mer än allting att jag inte kan bli kär
Jag önskar mer än nånting att det fanns alternativ
till detta trötta, torra, bittra slöseri med liv
Men jag måste konstatera
fan, det känns helt oerhört
Jag älskar det med oss vad själva kärleken förstört
För jag har ingen chans att ge det du vill ha av mig
Jag bara älskar allt du är
Jag älskar allt du gör
Jag älskar allt du är,
men inte dig


Ibland är saker så klockrena.

(Loke - Allt du är.)

Idag är en såndär dag...

Idag är en såndär dag när jag får för mig att skriva en massa saker som jag förmodligen skulle ångra sen. Jag ska inte skriva en massa saker jag kan komma att ångra. Been there, done that.

Vad är det egentligen som händer när man helt sonika slutar prata med en person? Bara slutar höra av sig. Fast att man har sagt att man ska höra av sig och aldrig tappa kontakten. Fast att man ska vara vänner hela livet. Varför tappar man då kontakten? Det var ju inte så att Jag inte hörde av mig, det var hon som slutade. Men det var hon som propsade på att vi absolut inte fick tappa kontakten. De få gångerna hon faktiskt hörde av sig och ville hitta på något så blev hon genast sur bara för att man inte kunde anpassa sig efter henne. Då var man en dålig människa som inte förstog vad hon går igenom. Men när man själv ringde och frågade, erbjöd sig att anpassa sig, föreslog dagar, saker att göra och allt möjligt. Då passade det aldrig.
Nu såhär i efterhand kan jag tänka att hennes vänskap faktiskt inte hade gjort varken till eller från. Men det stör mig att man bara slutar höra av sig sådär. Hon hälsade inte ens på mig när vi möttes på Ikano förrförra julen.

Shit happens antar jag.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Sol!

Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol!
Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol!


Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol!
Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol!

Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol!
Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol!

Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol!
Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol! Sol!

Wiiie! :D

Aaarrgh!

Jag hittar ju inte den förbannade jävla filmen! Jag blir knäpp.

Jävla skit-svt. >_<

My IQ.

Testriffic IQ test

Planet Earth.

Har precis sett ett avsnitt av Planet Earth. Denna underbara serie om vår planet, Tellus. Mitt nya favoritdjur, efter delfiner, isbjörnar, katter, hästar, lemmlar, svampbob, Nils och killar är -trumvirvel- Utter! Dom är jättesöta! För att inte tala om Snöleoparder. Dom har världens fluffigaste svans. Tänk er att dela säng med en sån. Ja, inte svansen, utan hela katten. Mys ^^, Annars så grät jag mest till Planet Earth. Fråga mig inte varför, men hela serien verkar vara så himlans fin. Och jag har blivit värsta senimentala kossan.

Ungefär som i den där boken jag läste en gång (Ja! Jag erkänner, jag, Sara Johanna, har läste en urbota töntig chick-lit-bok. Snälla skjut mig). Huvudpersonen ver deprimerad och deppade ihop när hon hittade en ensam vante på gatan. Hon kunde inte sluta tänka på den stackars andra vanten som nu var helt själv. Ungeför såna saker kan jag börja tjuta av också. Det är ungefär som att jag går och väntar på ett mental breakdown eller nått. Så jag antar att det bara är att sätta sig ner och vänta. Jag menar, jag har min fulla rätt att ha ett metal breakdown, jag har ju faktiskt aldrig haft det och jag är alltid glad och positiv trots att jag lika gärna kan vara död om tre år. Eller imorrn.

På tal om inget, imorse så satte min kära bror på tv:n innan klockan 7 så jag vaknade. Jag ville mest döda honom och det kändes inte som om jag skulle kunna somna om, men till slut gjorde jag nog det. För jag vaknade av att jag kände att jag sov. Eller nått i den stilen. Jag vaknade av att jag sov, liksom. Knas.

Nu ska jag göra en kopp te sen ska jag sätta mig i sängen och titta på Green Wing. ^^,

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Snart, jättesnart.

Det slog mig helt nyss att det är Juni snart. Typ jättesnart! Och vi vet ju alla vad som händer i juni. Då ska jag åka till Rättvik och se Antony and The Johnsons. Det är kärlek det! Men till saken, det är ju jättesnart! Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska ta mig dit, men det löser sig väl förhoppningsvis. Sen ska jag ju ta mig hem också, men det får också lösa sig helt enkelt. Kommer väl komma till Stockholm mitt i natten, men hey. Stockholm by night kanske är trevlans! Okej, det kanske inte är så jättensnart, bara lite. Lite drygt två månader. Typ. Be till högre makter att jag får vara frisk också, annars dör jag. Jag ska på spelningen om så mamma måste köra mig dit i rullstol och med tretton syrgastuber. (som om det skulle ske...Envishet är en gåva, belive me)

Härlisch!




// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Snigelyoughurt, någon?

Jag har bakat kaka och jag har handlat mat. Jag är duktig.

Jag kan inte äta youghurt med bitar i. Jag kan inte äta sylt med bitar i. Det enda jag kan tänka på när jag får typ en fruktbit i min youghurt är att det i själva verket är en slemmig snigel som någon missat att rensa bort. I blåbärssylten tror jag att det är skalbaggar. Eller små sniglar med skal. Fast hallonsylt går bra, det finns ju inga hela hallon i. Nu har jag köpt barnyoughurt, utan bitar. Det blir ju kalas!

Sådär ja, nu har ni lärt er något nytt om mig. Grattis!
Nu ska jag koka lite te och mysa ner mig i soffan och tvinga mamma att massera mina fötter. Yeah!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Att skriva om ingenting.

Det blåser. Den jävla blåsten har hållt mig vaken fucking hela natten. Trodde serilst att mina fönster skulle blåsa in ett tag. Dessutom hade jag konstiga drömmar om bilddagboken. Hur fan det nu kommer in i bilden. (ha-ha) Jag hatar blåst. Man kan inte gå ut, man kan inte cykla och man kan inte hoppa på studsmattan. Det enda man kan göra är att sitta vid sin dator och shoppa hem dyra saker från Internet. Jajo, man kan baka också. Det ska jag göra! Baka baka liten kaka! Vad ska jag bara för kaka? Kokskaka såklart. Min personliga favorit. Kokos är bra för själen. Helt klart. Jag är inne på väldigt korta meningar idag. Japp japp japp. Nu vill jag se film! Jag vill se Jurassic Park! När jag var liten hade jag tre, eller om det var fyra, små böcker som handlade om en liten dinosaurie som hette Lilla Såså. Jag kan inte hitta böckerna nu och det är SORG. Jag älskade dom böckerna. Buhu. Inget kan man hitta på google heller. Jävla skitgoogle. Där finns bara massa porr. Fast jag är inte emot porr, porrindustrin är iaf utdöende. Typiskt, när det är det enda stället där kvinnor tjänar mer än män. Så jävla typiskt! Jag är feminist. Fast bara för att det provocerar killar som inte vet vad det handlar om. Jag skulle lika gärna kunna kalla mig jämställdhetist. Och på tal om jämnställdhet, jag har bara en toffel på mig. Den andra foten fryser. Borde kanske ta på mig toffel nummer två. Eller så skiter jag i vilket och hoppar in i duschen.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Hasse the Cat.

Idag har jag hälsat på min lilla bebis Hasse. Han är inte så bebisaktig längre, mer vuxen-katt-aktig. Men han är så fin! Han har dessutom lagt på sig lite, vilket ju inte är helt fel eftersom han såg ut som en tändsticka förut. Han och jag var Spinky and The Brain. Nu bor han hos mormor och det är ingen som kommer och kryper upp i mitt knä längre. Ingen som nosar mig i ansiktet klockan skittidigt på morgonen. Ingen som sätter klorna i mina tår. Ingen Hasse.





// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Jurassci Park IV

image322

Åhh, jag som är en riktig sucker för allt som har med dinosaurier att göra hoppade av lycka på min obekväma datastol när jag upptäckte att det ska komma en ny Jurassic Park-film. Hur bra kan det bli liksom?! Mer dinosaurier! Wiie! Jurrasic Park IV, smaka på det. Låter det inte underbart så säg. Nu pratar jag absolut inte för kvalitén på filmen, utan bara det faktum att jag kan få se mer dinosaurier. Som sagt, jag är en dinosaurienörd, dock utan fakta.

Wiho!

Allahu akbar, lilla blomma.

Jag har tänkt på en sak. Igen. Om jag skulle vilja ta ett jobb som, tja, säg kyrkogårdsvaktmästare, för att jag tycker om blommor, döda människor och att kratta grus, då måste jag vara medlem i Svenska Kyrkan. Är inte det lite diskriminerande? Har vi inte religionsfrihet i sverige? Jag menar, jag kan ju vara muslim OCH tycka om blommor. Eller ännu värre, jag skulle ju kunna vara ateist och tycka om blommor och utomhusjobb. Faktiskt. Och dessutom inte vilja jobba som florist i en fjollig blomsterbutik. Sen att blommorna råkar stå på en kyrkogård ska väl inte vara ett hinder för att kunna ta ett trevligt jobb, eller?

Det är ju som att kräva att en simskolelärare måste vara medlem i Svenska Simförbundet för att kunna få jobb. Eller att en ridlärare måste vara medlem i Svenska Ridsportsförbundet. Eller bara för att du köper en Miata så måste du vara med i Svenska Miataklubben och inte bara gå på alla gratismöten utan alla andra också. (som min mamma skulle ha sagt. Men det där kanske inte riktigt hör hit...)



Skitsamma, man kan inte kräva av en person att denne ska vara medlem i Svenska Kyrkan bara för ett jobbs skull.
Bah!

Jag är för övrigt inte medlem i Svenska Kyrkan, och det tackar jag mig själv för. Tackar. Jag är inte ens döpt, eller konfirmerad. Jag är en bastard! OMG! (återigen, fjortisuttryck, det nya svarta, okej?)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

My Chemical Romance.

image320

JAG ÄR INTE AVUNDSJUK.

Aaarrgh!

Fan vad deprimerande. Snö. Jävla skitsnö. BORT från min trädgård, förbannade vita sörja!

And the winner is...

Bara så att alla vet;

  • Jag vann precis över Kajsa i Röj-flaggor.

IN YOUR FACE!
HAHAHA

Surfsmurf.

Nu har jag internäät på mitt rum. Jag kan alltså porrsurfa närhelst jag vill. Vilka möjligheter!

Och nu tog min skrivarlust liksom slut. Jag tror jag ska se en film och dricka lite te. Yeah! Ni kan få en helt underbar bild istället för text. Håll till godo.


Get out while you can.

Nöff.

Sing for me.


Lord give me grace and dancing feet
And the power to impress
Lord give me grace and dancing feet
Let me outshine the moon

Is it so wrong to crave recognition?
Second best, runner-up
Is it so wrong to want rewarding?
To want more than is given to you?
Than is given to you

Tonight make me unstoppable
And I will charm, I will slice
I will dazzle them with my wit
Tonight make me unstoppable
And I will charm, I will slice
I will dazzle, I will outshine them all

Standing on the packed dance floor
Our bodies thrown in time
Silent on the weekdays
Tonight I claim what's mine

Bloc Party - The Prayer.

Nattuggla vs. Gnällgubbe

Vad är det för fel med att sitta uppe om nätterna och surfa, msn:a eller youtube:a Johnny Depp? Jag kan inte se något fel i det sålänge det inte stör ens arbete/skola. Eller någon annans nattsömn. L ska alltid klaga på att vi sitter hela nätterna (vilket vi ju faktiskt inte gör. Så ofta) Kajsa har lov och sitter kanske fram till tre-nånting. Jag kan för min värld inte se något fel i det. L påstår att "det finns ingen som helst anledning till att sitta uppe". Nehe? Det finns ingen som helst anledning till att inte sitta uppe heller. Så varför inte? Jag fattar inte varför det stör honom.

Han har inga som helst hållbara argument. Det enda han säger är att det finns ingen anledning till att sitta uppe. Och det argumentet kan vi ju knäcka på en gång. Det finns miljoner saker man kan göra. Man kan föra djupa samtal om meningen med livet, man kan spela spel, man kan blogga en miljon gånger eftersom man är tusen gånger mer kreativ på natten. Man är social för guds skull! Är det inte bättre att man sitter vid datorn och pratar med folk istället för att springa runt och knarka? Kanske bara jag som tycker det... Gud så dumt av mig.

Ge mig några vettiga anledningar till varför man inte ska sitta uppe.
Annars kan du bara hålla käften.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Hej, det är jag som är Pink.



Nej, jag har inget vettigare att säga.

Morgonrutin is the shit!

Jag hatar röda dagar. Inte för att man får vara ledig och sånt trevligt. Men det kommer ju ingen jävla tidning! Jävla skitcorren. Hmpf! Hela min morgonrutin faller ju om det inte finns en tidning att läsa. Och nej, jag kan inte ta typ gårdagens, den har jag ju redan läst. Dipshits. Jag måste göra på mitt sätt, i min ordning. Och det fungerar inte med gårdagens tidning. Så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har visserligen klarat av att äta frukost men sen tar det liksom stopp. Nu då?

Pappa berättade att han hade lånat hem en kamera så att vi kan filma den där lilla filmsnutten som ska vara med i CF-konferensgrejen i Turkiet i sommar. Jag har inte en susning om vad jag ska säga. Jag vet faktiskt inte vad jag förväntar mig av forskningen. Om jag gräver riktigt djupt kan jag faktiskt erkänna att jag inte förväntar mig ett dugg. Nada. Inget. Zero. Skulle till och med kunna gå så långt och säga att jag inte bryr mig ett dugg. Faktiskt. Jag är verkligen helt rätt person för den här filmsnutten.
Jag skulle ju iofs kunna säga att jag vill ha bättre behandlingsmetoder, mer precision med enzymtabletterna och att man kan få folk att på allvar uppmärksamma transplantationsfrågan. För allvarligt, vad ska du med dina organ till när du är död?

Jaja, nu ska jag göra nått vettigt. Tror jag.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Säg att du älskar mig.

Det känns ju fel att säga att filmen var bra. Men det var den ju, den tog upp ett samhällsproblem på ett bra sätt och det är väl det som räknas. Men. Hur realistisk är den på en skala? Jag tvivlar inte en sekund på att det är hemskt jobbigt att ta sig igenom traumat efter en våldtäkt. Men allt runtomkring? Ungdomars vardag?
Sen funderar jag på varför killar alltid ska framställas som..ja, djur. Med stake 24/7. Man får ingen inblick i hur deras vardag ser ut. Den enda man får se är när det bestialiskt ger sig på Fatou och hur de sedan vill tysta ner det hela med hjälp av hot. Vilka män! Trodde i min enfald att män också hade känslor...

Hursomhelst, se filmen för den är klart sevärd. Det här börjar låta som en recension och det skulle det ju inte bliii. >.< Jallafall, se filmen eller låt bli, det känns som det kvittar. Har man sett Fjorton Suger eller Hipp Hipp Hora kan man vara nöjd och belåten. (Belåten kanske är fel uttryck i detta sammanhang, men ni fattar vad jag menar)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

TP.

Vårt kära Trivial Pursuit som finns här hemma är aningen till åren kommet. Det märks mest bland frågorna. T ex existerar fortfarande Sovjetunionen, Tjeckoslovakien och Västberlin. Jag har starka funderingar på att eventuellt inhandla ett nytt. Skulle ju vara kul att kunna utmana någon på riktigt. Jag vinner ju hela tiden för att Kajsa inte kan ett dugg.

Hur många grenar ingår i kvinnlig femkamp? (Ja! Det står verkligen så i frågan!)
-Liksom...?
Vad är det för djur på vår femkronorssedel?
-Tjäder. Fast femkronorsedlar jag man ju inta haft efter -81....
Vad är det för telefonnummer till Vita huset?
Det står ett nummer som svar, jag kan bara inte hitta just den frågan just nu.
Vilket land finns bakom förkortningen BRD?
-Västtyskland, som ju faktiskt inte exiterar längre.
Vad betalar man med i Portugal?
-Escudos. Numera batalar man med Euro.

Gissar på att vårat TP gjordes någon gång innan -89. Berlinmuren revs -89, Sovjetunionen höll till -91 och Tjeckoslovakien till -92. Känns uppdaterat och frächt! Om jag inte minns helt fel finns det med en fråga där svaret är Anne Wibble (Finansminister 91-94). Känns också hemskt aktuellt. Åh, jag måste köpa ett nytt...! Vad kostar ett nytt TP? Har för mig att dom är typ lite dyra >_<

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Jagärtråkigidag.

Dagens:
Låt: 
Hope there's someoneAntony and The Johnsons
Humör: Tråkigt, likgiltigt och allmänt bajs.
Inköp: Ekologiskt rödtjut.
Post: En kallelse till Dr. "min sjukgymnast i lkpg", liksom, say what?!
Saknad: Sommaren
Önskan: En filt, en bra film och ostbågar.
Samvete: Jag åt sallad till lunch, inte bra. Mer flott till Sara!
Snyggo:  
Naughty Gerard Way

Dagens.

Dagens:
Låt: 
The only differens between martyrdom and suicide is press coverage - Panic! at the disco
Humör: Mitt huvud gör ont. Ge mig choklad! :'(
Inköp: Gummibjörnar.
Post: Mio-katalogen, leta säng, heja!
Saknad: Sommaren
Önskan: En ny säng! >.<
Samvete: Jag har inget samvete.
Snyggo:  Killen bakom disken på Village. Damn! (det var iofs i lördags, men ändå)

Soppa á la gul ärta.

Min kära mor berättade glatt för mig igår att jag idag skulle koka ärtsoppa. [...] Say what?! Ser jag ut som en husmor eller? Ser jag ut som typen som kan koka soppa? Jag visste ju iofs sen i lördags att jag skulle få koka den jävla soppan, jag kunde ha googlat "ärtsoppa" och sen hade saken vart biff! Vad sa du? Kokobok? Känner igen ordet, kan inte riktigt placera...

Hursomhelst, nu står det världens största gryta på spisen ute i köket och jag har gjort ärtsoppa. Hör och häpna! Nu återstår ju bara att se om den faktiskt går att äta. Jag kan inte säga att jag inte är helt utan tvivel... >_< Jag hade förresten inte en aning om att det var lök i ärtsoppa. Fatta va äckligt! Lök. Bläääh.

Dags att ta tag i sitt liv. Mot stan!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Horblogg ^^,

Jag tycker att reklamen på blogg.se är fruktansvärt fördomsfull. Här har jag skrivit ordet "whore" och genast ploppar det upp reklam om faderskapstest. Say what? Skadal!

image313

Are you...

An Intellectual whore?

http://www.intellectualwhores.com/

Mat för alla!


Kycklingwraps är absolut ingen mat man äter på första dejten. Eller, jag skulle kunna göra det. Jag bryr mig inte så mycket. Men vanliga, normala människor skulle nog inte äta kycklingwraps. Fast det är klart, de kanske är apduktiga på att äta wraps. Det är inte jag. Jag ser ut som en treåring efter ett chokladkalas. Det är svårt att äta, okej!? Men oj så gott. Iaf desa wraps, med kyckling, tomat, salsa och tzatsiki. (Ja, Kajsa, jag vet att salsa betyder sås, håll snattran). Man blir så mätt och glad efter ett wrapsmål á la Sara.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Det är ju huvudsaken...

Har precis kommit ut från dushen efter en hemskt lång dusch. Jag har rätt att unna mig det ibland. Eller alltid, det beror på hur man ser på saken.

Men hursom, på en schampoflaska som står och dräller i duschen står det "Endast för utvärtes bruk" . Sen när brukar man shamponera sitt inre (med annat än glass vill säga)? "Njae, mina flimmerhår känns lite fettiga, bästa att shamponera" Eller vad? Vem skulle komma på tanken att ÄTA schampo? Ett barn, okej. MEN DOM KAN JU FAN INTE LÄSA TEXTEN ÄNDÅ! Dipshits. Intelligent liksom...

Duschen är ett så himlans bra ställe att filosofera på. Nu ska jag moisturaisa mig med mammas bodybotter, muahaha! Det luktar mango, eller nått. Det luktar iaf inte svettig gubbe.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Rubrikhelvete.

Jag blir så frustrerad över att jag inte har något att blogga om. Sen kom jag på att jag kan blogga om min frusturation över att inte ha något att blogga om. Men då faller ju allt. Det är ju jävligt typiskt!

Allt ska alltid gå emot mig! Förbannade jävla skitvärld! (Jag har druckit för mycket cola. För ja, trots deras pissiga jävla reklam så dricker jag det. Jag är beroende. Okej!)
Imorrn hade mamma tänkt att JAG skulle göra ärtsoppa. Men jag var smart nog att boka in ett möte med sjukgymnatsen så då slapp jag ju det. Ibland älskar jag mig själv. Kanske tom hinner med en runda ner på stan för att springa in på bodyshop och köpa ett nytt bodybutter så jag slipper lukta svettig gubbe*. >_<
Hell yeah!

Joråsåatte... Som sagt. Den där frusturationen över att inte kunna tvinga fram ett enda vettigt ord på en hel dag får mig att vilja rulla in mig i gräsmattan och försöka sälja mig själv som vårrulle. Eller ja. Jag menar, hur svårt ska det vara!? Inte att rulla in sig i gräsmattan, utan att skriva ett vettigt blogginlägg. Det har ju inte vart några problem föut. Eller jo, varför ljuga, det har det visst. Jag kanske bara ska skita i att skriva på såna här dagar? Ja.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

* Jag vill här poängtera att JAG inte luktar svettig gubbe, utan att det är det där förbannade bodybuttret som gör det. Pink Grapefruit, köp det inte!

Dagens soppa.

Dagens:
Låt: 
I write sins not tragedies - Panic! at the disco

Humör: Segt.
Inköp: Nada. Null. Zero. Inget.
Post: Min deklaration!
Saknad: Sommaren
Önskan: En ny säng! >.<
Samvete: Jag har inget samvete.
Snyggo: Brendon Urie. Grr...

Sexism is the shit!

Jag måste faktiskt...Jag känner att..Ja alltså. Har ni sett Coca-Colas nya reklam för sin "Manliga Cola"? Coca-Cola Zero. Jag måste faktiskt få klaga lite (enormt mycket) på deras reklam.

Why not:
Girlfriends with Zero drama?
Sex with Zero foreplay?
Action movies with Zero romance?

Alltå, visst, till och med jag kan tycka att tjejer överdramatiserar men måste hela deras
hemsida vara uppbyggd på att tjejer är gnälliga, krävande "ser-jag-fet-ut-i-det-här"-kärringar.
På hemsidan kan man gå igenom nått Boot-camp, för att veta hur man ska göra för att få det man vill. Och det alla killar vill ha är ju såklart sex, och bara sex, utan förspel. Självklart, såna är alla killar. Pang på bara. För att få det man vill gäller det att säga exakt rätt saker. Och allt en tjej vill höra är ju att hon är sexig. Uppenbarligen. Det får henne att bli stenkåt och vilja ha hämningslöst sex hela natten i tre veckor.

Riiight. Vad hände med intellektuell stimulans? Är män djur? Man kan ju inte annat än tvivla när man ser Coca-Colas fantastiska reklam! Vem säger att killar inte kan tycka om romans? Och jag trodde i min enfald att killar faktiskt gillade sex, och allt som hör därtill, alltså, inklusive förspel.

SEXISM. Gud jag blir galen, och inte på det bra sättet. Den här reklamen är diskriminerande mot både killar och tjejer. Snacka om stereotyper. Man mår ju illa.

Nehej, nu ska jag ställa mig framför spegeln och se om jag ser fet ut i några av mina jeans. För det är sånt vi gör.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Döp en buske.

image310

Ja!

Jagälskaraftonbladet. Inte.