Practise random acts of amusing things.



I'm loving it.

Practise random acts of kindness on my birthday.

Uuuhiiuhh. Jag har inget att skriva om. Absolut ingentiiiing. Men jag fyller år snart och jag har kommit på EN sak som jag önskar mig. Jag vill ha en karusellhäst! Ja, i naturlig storlek. Annars är det ju inget kul alls. Jag har iofs inte lyckats hitta någon till salu i sverige, så det kanske blir en liten utmaning. Men hey, sånt gillar väl folk?

image542

Practise random acts of stupid stuff to say.

Jag är ganska drogliberal. Jag menar, det är upp till varje person att avgöra huvida de vill förstöra sina liv med lina efter lina eller bara prova en/några gånger. Om de sen fastnar i ett beroende är det helt och håller deras eget fel. Lyssnade på radio i bilen hem från Lund och det pratades om att kokain är så himla lätt att få tag i nu. Att tjejer blir knarkhoror. Det var någon som hade skrivit in till P3, Kvällspasset och sagt att det var så himla synd om tjejer som blev knarkhoror. Som gjorde vad som för att få en drink eller en lina. Men herregud! Dom är väl vuxna nog att fatta egna beslut! Sluta göra offer av kvinnor, dom har själva försatt sig i den sitiuationen och jag hyser ingen som helst sympati med dem. Det är inte synd om dem. Man blir ju bara så trött. Tjejer är jäääämt offer, åååh, vi äääär såå försvarslösa!

över och ut.

Practise random acts of going back to black.

Det står en låda svart hårfärg nere i köket. Herrejesus, det har aldrig kliat SÅ mycket i fingrarna som det gör nu. But at the same time, herrejesus vad jag skulle hata mig själv efteråt! Jag får inte. (inte nu iaf)

klapa snel kat.
(Smilla)

Practise random acts of trust.

Jag har funderat på en sak. Jag har svårt att förstå folk som har svårt att lita på människor, typ på grund av "jamen, jag blev bränd en gång våren -94 och sen dess kan jag inte riktigt lita på folk, jag vill inte bli sårad igen". Jag menar, kom igen, det var EN människa för flera år sen och sen tror du att alla är likadana. Jag fattar inte. Snacka om att vara långsint liksom. Jag säger inte att man ska lita på alla människor för det, men det måste ju finnas gränser för hur mycket man kan misstro en människa. Eller nått. Nä, jag vet inte riktigt vart jag vill komma. Folk borde bara vara lite mindre långsinta och lite mer öppna och glada. Love to the people, man.

Nu tror jag att jag måste packa klart. Fast jag vill leka i snön.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of kindness to all.

American History X gick på tv idag, så jag såg den. Fast att jag inte ville. Kunde liksom inte låta bli. Jag hatar slutet. Det känns ju helt befängt att säga att den filmen är bra, men det är den ju. Samtidigt som den är jobbig, hemsk och sjuk. Men den är ack så sevärd. Man får helt klart dåliga vibbar av filmen. Amerikaner har, om man ska tro filmen, inte riktigt koll på det där med rasism och nazism. Men hey, vi blandar som vi vill, det blir ju bäst då. Jag pallade inte att se slutet, men jag såg det ändå. Jag kan aldrig göra rätt. Slutet är så hemskt. Usch, jag ska aldrig mer se den här filmen. Och nu ska jag sova.

Faktafakta: Killen som spelar tjockisen Seth Ryan är ju samma kille som är Randy i My name is Earl. Snacka om kontraster. Fast ändå inte. Dum amerikan som dum amerikan liksom. Haha.

Godnatt.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of Lundabesök.

Jag hade ett superbra bloggupplägg i huvudet igår, precis innan jag somnade. Men i vanlig ordning är det ju som bortblåst när man vaknar. Så jävla typiskt. Och inte har jag tvättat idag heller. Skit också. Jag kommer inte ha några kläder alls att ta med mig till Lund. Får typ gå i mjukisbyxor. Vilket ju iofs inte är så hemskt. Det är ganska slappt. Så länge jag slipper gå ut bland folk på stan.

Men hursom, Lund imorrn. Det enda jag kan tänka på är maten jag kommer att äta. Frukosten som jag kommer att njuta av och hur mycket jag tycker om Lund. Bara för att det är Lund. Det är säkert något undermedvetet. Jag tycker om Lund även om deras HM-butik inte har världens bästa sortiment. Jag tycker om Lund för att jag har ätit världens, i särklass, godaste mexikanska mat där. (det är ju iofs det enda stället jag ätit mexikanskt på också, men det behöver vi ju inte gå in på...) Lund in my heart liksom, typ. Mwihihih. Borde skaffa en hobby...

Nus ka jag äta ostbågar!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of kindness maybe?

Min läkare är världens största pessimist. Jallafall är det den bilden jag får av honom när jag träffa honom. Vilket iofs kanske inte är överväldigande ofta, men ibland så. Hans sätt att berätta hur jag mår (som om jag inte redan visste det...) är nästan det värsta. "Jaha, men det här ser ju jävligt illa ut" eller kanske "Du ser ut som...skit" och favoriten "Det går jävligt mycket utför just nu". Jag trodde att läkare skulle kunna förmedla lite inte så bra nyheter (som egentligen inte är nyheter, eftersom jag vet) på ett HUMANT sätt. Jag menar, kom igen liksom. Jag gör iofs inte så mycket åt saken. Jag skulle ju faktiskt kunna säga till honom. Men det är bara det att jag faktiskt inte orkar bry mig. Jag tror aldrig att han faktiskt uppmärksammat när jag gjort något bra. Han tror fortfarande att jag inte kan sköta mina mediciner, trots att jag gjort ett helt okej jobb med det i snart två år. Han har i princip aldrig något positivt att säga. Han är en tråkgubbe helt enkelt.

Fan, jag blir bara på så dåligt humör av att gå dit. Tänker skolka från framtida läkarbesök och bara lyssna på dem i Lund. Vilket ju säkert är väldigt populärt då det finns en viss rivalitet sjukhus emellen. Hur löjligt som helst, men sjukhus pallar inte att ett annat sjukhus ger order.

Nu ska jag skriva en smoothielista.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of love.

Så. Nu har den äntligen kommit. Filmen som jag beställde typ innan jul. Den ultimata love movien. Jag pratar såklart om Love Actually. Synd bara att den kom ungefär en miljon veckor för sent för att kunna njutas av vid rätt tidpunkt. Den ska ju ses runt jul liksom. Frågan är bara om jag ska hålla mig ända till jul för att se den, eller om det räcker med att det är lite snö ute. Just nu snöar det ju, det vore ett perfekt tillfälle, om du frågar mig.

image539

Practise random acts of kindness to me.

Jag vill en massa saker. Jag vill resa. Jag vill plugga. Jag vill jobba. Jag vill kunna vara spontan och social. Jag vill ha ett liv som inte behöver planeras in i minsta detalj. Jag vill kunna leva, inte bara nästan, med nöd och näppe vara vid liv. Jag vill vara som alla andra. Fan vad jag hatar det här. Så in i helvete. Jag menar inte att låta deprimerad eller nått, jag är bara så grymt förbannad. Det bästa är nästan att det bara är mig själv jag kan vara förbannad på. Det finns ingen som jag kan skylla min sjukdom på. Inget fyllo som kört på mig och gjort mig förlamad. Ingen strålning som gett mig cancer. Jag har inte ens en rimlig rätt att vara bitter. Gränsen mellan att vara förbannad och bara bitter är kanske ganska fin, men jag anser mig befinna mig på rätt sida. Den förbannade sidan. KAN NÅGON GÅ OCH DÖ SÅ JAG FÅR NYA LUNGOR? Eller bara ringa och kolla med mjölby fucking kommun om man kan plugga något intressant på distans?

Nu ska jag spela Zelda!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of kindness.



Film i färgordning. Nåja, någotsånär.

Och på frågan om jag har för lite att göra om dagarna svarar jag JA.
Men jag jobbar på det.

Practise random acts of kindness on the train.

Jag har sett Skenbart - En film om tåg. Och varför i hela fridens namn har jag inte sett denna film tidigare? Helt underbart rolig ju. Svensk humor har helt klart sina ljusa stunder ibland. Och jag gillar att Lena Nyman är med, hon är alltid så festlig. Eller ja, jag bara gillar henne liksom. Och så gillade jag slutet på filmen. För jag hade inte en tanke på att det faktiskt skulle kunna sluta så. Thrilling. Den ska jag helt klart ställa i min "bra-film-hylla". Fast jag har ju ingen sån eftersom att jag har sorterat mina filmer efter färg...



// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of kindness.

Jag höll på att begå sepukku på tåget från Uppsala. När ska vi få barnfria tåg? Jag skiter i vad du göra med din unge, bara den håller snattran. Fan, förstörde hela mitt humööör ju. Och är inte stockholms central överjävligt stor? Eller är det bara jag som tar korta steg?

För övrigt var Uppsala väldigt trevligt, även om nya människor alltid är lite läskigt, på ett bra sätt liksom. Jag är ju inte känd för mitt sociala beteende direkt. Ska vi tacka gud för vinet? Hah. Och jag borde seriöst öva på mina fightingspels-skills. Och kanske lyssna lite mer på musik. Men! Jag glömde min sjal, mina fina stjärninga sjal. Förbannat liksom, jag är alltid apduktig på att få med mig saker hem. Verkligen.

Ja, men nej. Nu ska jag nog dricka te. Igen. Och fundera på framtida val här i livet.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of kindness to the polkagris.

Sist jag hade färgat mitt hår rött så höll det bara fram till första tvätten, sen var jag  bubbelgumsrosafärgad resten av tiden. Men nu har jag tvättat mitt exeptionellt röda hår för första gången (igen) och det är fortfarande rött! Nackdelen är kanske att hela mitt ansikte också är rött. Eller snarare rosarandigt. Nu vet jag varför emokidsen överanvänder photoshop. Jag har rosa ränder i pannan och halsen är liksom rosaaktig hela den. Nu är det ju tur att jag inte bryr mig speciellt mycket. Och att jag kan täcka ränderna i pannan med min lugg. Mina naglar är också lite rosa, men det är sånt man får leva med. Om jag orkade (och hade grejorna här hos pappa) så skulle jag lacka över naglarna. Fast det skulle kanske se ännu värre ut. Jag är sämst på det där med lack. Allt bara kommer utanför. God dammit.

Ska kanske medicinera mig lite (ordentligt såklart, jag lovar) och sen kanske äta nått mer. Pappa hade bakat jättegott bröd med solroskärnor i. Det är så gott. Skulle kunna leva på solrosbröd och pinjenötter. Lätt. Och kyckling och tzatsiki och ostbågar och chilinötter och julskum och kanelbullar och cola. Och flädersaft. Och scones med apelsinmarmelad.

Och just ja, jag åker till Uppsala, om någon undgått det. Ska berätta aaallt om det lilla äventyret när jag kommer hem. Jag lovar. Om det är någon som bryr sig. Bildbevis kan kanske garanteras. Men det märks.

// Yours truly, Malutta "polkagris" Korvsnutt.

Practise random acts of madness.

Jag har en liten teori. Det blir lätt så när man inte har så mycket att göra om dagarna. Man sitter och tänker lite för mycket och eftersom jag ibland (ofta) tittar p MTV kan man ju inte undgå att se Britney Spears titt som tätt. Men iaf, min teori är...något i stil med att Justin borde hjälpa henne. Skulle inte det vara en hemskt gullig historia? Han skulle säkert kunna agera utmärkt plastpappa åt dom små gossar som Britney satt till världen. Ååh, skvallerpressen skulle ha så mycket att göra. Och det skulle ju vara så fint och jag har på tok för mycket tid över till ingenting. Jag har funderat på det här ett tag och det låter ju fint, eller hur? Britney och Justin. Sen skulle hon förstås bli lika fit och snygg som hon en gång var. Självklart. Och sen kanske dom kan sälja filmrättigheterna. (det skulle nog iofs inte vara en film jag skulle se...) Gosh, jag har för mycket tid!


Nu ska jag packa.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.





Edit;
Alltså, det här med att packa och kunna bestämma sig för vad man ska ta med sig är ju fan ett mysterium. Det är ju ingen hemlighet att jag alltid packar för mycket, men så svårt ska det ju inte vara att välja kläder. Allt jag har ser ju iaf likadant ut. Så vad är the fucking problem liksom? En sak är iallafall säker, jag åker ingenstans utan mina underbara mjukisar. Må så vara att det är hål i dom. Man kan ju inte få allt heller.

Den är helgen är för övigt min första pappahelg sen jag flyttade hem. Fast jag kommer ju inte vara hemma, men det kommer fler helger. Jag kanske hinner hem till sconesen på söndagkvällen, det skulle vara trevligt. Scones är bra för själen. Precis som cola. Nej, måste fortsätta göra vad jag nu sysslar med. Måste berätta för mamma att jag ska åka bort. Kan ju vara en idé.

över och ut.

Practise random acts of kindness on my hair.

(my shirt says)
"Keep earth cool"

image534

Popvänster-rött ftw!
Massa käääärlek till mitt hååår <3
Me like.

Practise random acts of kindness.

Åh. Ikväll blev en Kent-kväll. Och trots det så känner jag inte att jag måstemåste se dem live. Det går bra ändå liksom. Jag tycker inte om nya Kent ikväll, bara gamla. Chans är bästa låten ikväll, kanske som alla andra nätter. Men vad gör man?
Jag trycker läpparna
lätt mot din hals

Jag frågar "gråter du?"
Du smakar salt


På fredag åker jag till Uppsala. Herregyyd, som vi skulle sagt. Men det ska nog gå bra. No worries. Det ska bli kul.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of kindness on earth.

Jag har precis klickat hem en box med programmet Planet Earth. It feels good. Jag är en sucker för naturprogram så det här är ju ett måste. Faktiskt. Inte minst för att Snöleopardens svans var hur fluffig som helst. Man ville ju bara krama den! Nu kan jag avnjuta allting om, och om, och om, och om igen. Är det inte underbart så säg? Alla fina bilder. Jag kommer säkert tjuta till hela serien, för det gjorde jag när den gick på tv. Det ÄR något fel på mig, jag har bara inte lycktas klura ut vad det är. Men jag har inte speciellt bråttom heller.

Edit;
Just det, jag klickade hem Skenbart - en film om tåg också. Den har jag velat se hur länge som helst. ^_^

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of Arniness.

Jag har sett Arn. Och jag blev faktiskt positivt överraskad. Filmen var bättre än vad jag förväntat mig. Helt klart sevärd och med lagom dos pinsamhetssnusk i skogen. Jag är ju som en fjortis och tycker att det är hemskt pinsamt när snusk visas på en stor bioskärm. Det känns som ett stort kollektivt samlag. The more the merrier liksom. Och det blir ju inte bättre av att mitt biosällskap ser ut ungefär ganska precis som huvudrollsinnehavaren Arn. Alltså, dom är sjukt lika.

Iofs, hade jag läst böckerna kanske jag inte hade vart lika överraskad. Men skitsamma. Orka läsa något man ändå kan se på film. Kanske ska vänta på filmatiseringen av Stieg Larssons böcker också, istället för att lyssna/läsa mig igenom dem. Kan ju vara en idé. För övrigt var filmen kanske en liiten bit för lång. Drickan tog slut efter ungefär halva filmen och sen får man liksom sitta där och höra andra sörpla och prassla. På sin höjd kan man tugga lite på sugröret som alternativ till att inte ha något att dricka. Note to self: Köp större cola nästa gång. Och godis från Karamello.

Jefla blogg.se vill inte att jag lägger in en bild. Men sen kanske. Skitblogg.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of kindness.

Klockan är halv tre och jag undrar i mitt stilla sinne var min katt håller hus. Han som brukar värma min säng och snarka tills jag blir galen. Den lilla hårbollen. Jag kan inte ens föreställa mig att han har varit lika liten som en ihopkorvad strumpa. Men även min lilla guldklimp har varit en bebis.

Men hursom, jag har egentligen inte så mycket att säga. Jag youtubar nattmusik och slås gång på gång av hur bra Balladen om Herr Fredrik Åkare och Söta Fröken Cecilia Lind är. Utan att vara speciellt märkvärdig så går låten rakt in och jag ryser av välbehag varje gång. Wounderbar. Jag borde kanske sova, men vem bestämmer att det är på natten man ska sova? Fast jag tycker ju egentligen om att vara uppe tidigt på morgonen. När ingen annan är uppe och det är tyst i huset. Det är livskvalité. Nej, oj. Jag borde skaffa en mat-och-sov-klocka, en sån som Skalman har.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nattens sista låt: The Mo & Kris LeMans: Nostalgia Locomotive.

Practise random acts of kindness.

Det var nästan, nästan lite vår i luften idag. Solen sken och fåglarna kvittrade. Att det sen blåste halv storm behöver vi ju inte tala om. Fast det är kanske lite för tidigt för vår än, men snart...I mitten av februari kanske. Då kan det bli lite vår. Det är lagom. Så jag kan få tussilagosar till min födelsedag.

Jag började lyssna på Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden", och första kapitlet är ett mattetal. Detta mattetal drömde jag om hela natten. Förbannade matematik! Men anyway, ljudbok är ju helkonstigt. Man behöver bara lyssna, inte läsa. Det kändes helskumt. Nu måste jag ju lyssna klart på den här boken, typ 290 spår eller vad det var. Men sista boken ska jag nog läsa själv. Det är jobbigt att höra en röst som man inte alls kopplar ihop med texten. Skumt och konstigt. Jag försökte lyssna på Änglar och Demoner (Dan Brown) men när uppläsaren förställde rösten med en tysk (eller nått...) brytning ville jag bara dö. Det gick inte lyssna på utan att fnissa ner sig totalt. Jag fnissar bara jag tänker på det...

Nu ska jag ostbåga mig.

Bör bara bröst bada bart?

Nu får man bada med bara bröst i Sundsvall. Är det inte underbart så säg!? Nu har vi äntligen visat patriarkatet var skåpet ska stå! Jajemän. Nu ska vi ta AV OSS KLÄDERNA, istället för att skyla de stackars HM-modellerna som fryser på annonserna ute i vinterkylan. Jojo. Hur ska folk ha det egentligen? Jag skulle inte bada topless även om jag fick det. Och det råder ju knappast någon tvekan om att tillströmningen av skumma individer till simhallar skulle öka. Fast det är klart, ska de sukta över Lisa ~17 så får de ju också beskåda Gerda ~78, om nu hon också väljer att kasta överdelen. Och det är ju inte ens säkert att Lisa väljer att köra boobflash för hela simhallen.

Det känns verkligen som vi har tagit ett enormt kliv i hela jämställdhetsdebatten. Verkligen. Varför ska man avsexualisera hela kroppen för? Kan vi inte bara sexualisera mannen lite mer? Det är ju alltid kvinnan som ska behöva ändra sig. Jag kanske vill att mina bröst ska vara sexiga och inte flashade för hela världen. Män och kvinnor är inte fysiskt likvärdiga och ingen kvinna är lik en annan, så som en man inte ser likadan ut som en annan man. Det är ju liksom det som är hela grejen, det är det som är det roliga och trevliga. Mig kommer ni iaf aldrig se topless i en simhall. Det är ju kallt som det är, för bövelen!

Bara bröst.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Random acts of stupidness.

Jag kan inte låta bli att undra VARFÖR han tar åt sig av låttexten. Det måste ju uppenbarligen finnas en anledning. Annars tar man ju inte åt sig. Eller hur?

Practise random acts of kindness.

Idag åt jag fyra mackor till frukost. Eller ja, lunch. Brunch kan vi säga, för att kompromissa lite. Men iaf, fyra mackor. För det första äter jag inte ens mackor för det är så äckligt. Smakar bara bröd tycker jag. (No shit, sherlock?) Mackor är inte alls lika spännande som kalaspuffar. Men hursom, fyra mackor måste vara något sorts personbästa. Det var väl egentligen bara det jag ville säga.

Nu ska jag äta glass!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Prioriteringar.

Ibland funderar jag på om jag kanske prioriterar lite fel. Jag menar, när "tjejer i allmänhet" ska räkna upp egenskaper som de vill att mannen i deras liv ska ha så är det saker som rolig, omtänksam, snygg/sexig/singel, romantisk och...tja, nått mer klyschigt. Om jag skulle räkna upp några kriterier så skulle språkriktighet, ordkunskap och förmåga att uttrycka sig i text vara mycket högre rankade än lite pjoskig romantik. Fast det är klart, ett sinne för att kunna klä sig snyggt är ju aldrig fel. Men det är ändå det där med att kunna skriva. Och att inte slarva. Egentligen ogillar jag skrivslarv överallt. Oavsett om det är på msn, i ett mejl eller på ett kort till min födelsedag. Skulle jag få ett meddelande med frasen "Du är sött", så skulle jag inte träffa den killen mer. Du vill ha romantik, jag vill ha språkriktighet. Och hade den här texten varit längre hade jag självklart styckesindelat den och hade den varit skriven för lääänge sen hade jag inte börjat den här meningen med "och". Har jag gjort fler fel kan jag här ta tillfället i akt att påpeka att detta självklart inte gäller mig, det gäller bara killar som jag vill gilla.

Kille att gilla.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Huvudbry.

02.29

Jag borde verkligen sova nu. Jag ska inte sitta uppe och se på film. Slå mig på fingrarna, lås in mig och kasta bort nyckeln, sno min laptop, gör vadsom, bara jag får ordning på min dygnsrytm igen.

Eller så kan ni bara mata mig med ostbågar och låta fördärvet komma.

Godnatt i stugan.

//02.32

Käääärlek.

Har det inte vart lite lite Nils på senaste tiden?




You go first.

Vad är grejen med Martin Stenmarck? Och varför tror han att alla "ladies" vill ha honom? Han är som Per Gessle, fast brunett. Skriver texter som en apa kan teckna fram. I reklamen för Ladies Night påstår dom att det är för kvinnor i alla åldrar. Jo, för en 17-åring tycker säkert att det är jävligt hett med Kjell Bergqvist, Martin Stenmarck och Mikael Tornving (eller vad fan han nu heter) Kvinnor i alla (medel)åldrar kanske det skulle vara. Just ikväll kan jag inte finna något som är så provocerande som Martin Stenmarck. Han är bara så tillrättalagt metrosexuell och olidligt provocerande. Hans blotta existens gör mig irriterad. För mig representerar han hela mix megapol-generationen. Jag vet inte hur, han bara gör det. Och jag hatar mix megapol. (och all annan reklamradio också för den delen)

Nu ska jag nog sova. Eller kanske spela tv-spel. Jag vet inte riktigt.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Panic! at the disco.

image522

26 februari. mwihihihi. <3

Jag dömer ingen.

Jag har ett mardrömsscenario;

Husvangssemester med familjen. För mig finns det inget värre än bara tanken på att klämma in hela familjen i ett rullande rum på cirkus 4 kvm. Du sätter upp ett förtält där gräset alltid kommer att vara fuktigt och det blir inte bättre av att det är där man hänger upp sina blöta handdukar och badkläder. När man vaknar på morgonen är alla fönster totalt igenimmade och allt är fuktigt. Och det är inte för att du har haft ditt livs bästa sex (med titanicvibbar) utan för att alla sover på ungefär samma ställe. Det luktar fuktig kropp och när du sätter fötterna ute i förtältet så är gräset såklart...fuktigt!

Innan det försökte du förgäves hitta lite frukost i ett kylskåp som på sin höjd rymmer ett sexpack med öl. Du klämmer lite skinn när du försöker vika upp campingbordet med tillhörande stolar. Bordet är lite fuktigt (såklart!) så det sitter fast gräs och döda småkryp på det. Du känner för att ta ett morgondopp för att kunna bli av med den där fuktiga känslan och lukten av din brors fötter, med ett skutt hoppar du i de fortfarande blöta badkläderna och får senare försöka torka dig med en blöt handduk. Dom dagar det regnar sitter du i förtältet med dina bedårande syskon och spelar Uno. Men korten klibbar ihop eftersom, ja, det är ju lite fuktigt i det där förtältet. Ikväll ska ni grilla. På Ica köper mamma färdigmarinerad flintastek och en burk potatissallad. I ena hörnet av förtältet ligger alla era badleksaker, lite luft har pyst ut så krokodilen ser lite deprimerad ut. Men vem kan klandra honom?

Brand new.

Jag förstår liksom inte grejen med nyår. Ett nytt år, so what? Det är en ny dag varje morgon, ska vi fira det också? Åååh, kan vi inte det? Supa oss fulla varje kväll,  berätta för alla vilka som ska vara våra nydagslöften och sen ska vi ju självklart inte hålla dem. Sen kommer en ny dag och nytt firande. Åh, kan vi inte? Snälla.

Jag är inte bitter. Jag hade en väldigt trevlig nyårafton. Jag åt god mat och såg på HasseåTage-film. Och så åt jag lite popcorn med mitt nya smörsalt på. Mycket gott! Jag höll Nils sällis när det smälldes lite extra höga smällare. Jag har en känsla av att han störde sig mer på mig än på smällarna...

Nu kurrar det lite i kistan och jag ska nog göra en djupare undersökning av kylskåpet. Kanske finns det lite julskinka kvar till en tunn stackare. Hoppas kan man ju alltid iaf.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.