Måns "Läckerbit" Zelmerlöw.

Måns
Ehh heheehhe...Andas, Sara!

Den här bilden har jag helt fräckt knyckt från manszelmerlow.se

Hår(t)problem.

Gode gud i himmelen jag måste verkligen öra något åt mitt hår! Det här går inte längre! Det står en låda med svart hårfärg i köket, men jag vill inte ha i den. Jag vill ha rött! Ordentligt popvänster-rött. Frågan är bara..Hur? Åh, jag måste fixa nått. Bara det inte ser ut som det gör nu och bara det inte är svart. Hjälp.

Utväääxt.

Muffinfilm.

Never talk to Muffin Trees.

Kamerafrossa.

Möög. Jag börjar få förståelse för Kajsas alla egobilder. Jag menar, hon har kameran hemma jämt. Jag har haft den i några dagar och tagit minst en miljon bilder. Det är ju kul! Jag måste verkligen köpa en digitalkamera. Fast min hemliga dröm är ju att köpa en såna proffsig kamera. Jag vill ha en... Så jag kan fota på riktigt liksom. Med en riktig kamera.


       
[jagärego]
Pälsmössa. Flummig. Påtänd?

RåttAnk
Råtting och Anki. Trogna tv-kumpaner.

Jag älskar Gran Canaria.

meep meep.

Jag har absolut inget att göra. Funderar på att gå bort till djuraffären och köpa en leksaksråtta till Doris, men det är ju så fruktansvärt långt dit. (100 meter eller något?) Gud, vilka bekymmer man kan ha! What to do? Ska nog ta mig en svälj te och sen fundera över mitt liv. Jag vill så fruktansvärt gärna resa just nu. Helst till Gran Canaria. Ja, jag erkänner. Jag är en jävla sucker för Gran Canaria och kan absolut inte få nog. San Agustin, Mas Palomas och Las Palmas. Ge mig mer! Jag älskar stranden i San Agustin, med sina svarta lavasand. Jag älskar Loopy's för dom gör öns godaste pizzor och hela restaurangen är bara hur myckig som helst. Jag älskar att till på folk i Playa del Inglés. Det finns alla sorter (men mest feta tyska turister med magväska) Jag älskar stranden Las Canteras i Las Palmas, den är lång och trevlig och man kan gå där en hel dag och bara titta. Allt är så fint. Man kan hoppa mellan stenar och titta på fiskar som simmar. Jag älskar shoppingen i Las Palmas. El corté Inglés är två shoppinghus större än du kan ana. Oh how i wish I could be there. Jag älskar lilla fiskebyn Arguineguin. Strandpromenaden är fantastisk. Puerto de Mogan är fantastiskt vacker med sina gränder fyllda av blommor. Fantastisk mat och trevligt folk. I bergen ligger Mogan, pittoreskt och lungt. Kaktusfarm. Jag älskar Palmitos Park med alla kaktusar, fåglar och gröna blad. För att inte tala om papegojshowen.
Jag älskar Gran Canaria.


Här kan ni se live från Las Canteras i Las Palmas. Coolt va? En karta, bara för att liksom.

Jag kanske borde skaffa ett liv?


Grey's Anatomy

Jag skulle inte ljuga om jag sa att Grey's Anatomy är bättre är O.C. Serien tillhör de bästa jag sett. Right up there with Nip/Tuck. Herregud, snacka om att man satt på helspänn idag. Och VARFÖR kan inte Meredith och McDreamy bara inse att de vill ha varandra så jävla mycket? Annoying!

Greys



Nip/Tuck
Grey's Anatomy
Gilmore Girls.

Anti-godiskampanj

Jag har lovat mig själv att sluta äta godis. I alla fall fram till julafton. Jag äter så mycket godis. Dock inte så mycket som min syster tror. Men det är ju såå gott. Fast baad for your teeth. Indeed. Men nu är det slu på det hela! Åt min sista bit förut och nu ska jag inte äta mer. Snipp snapp slut!

Godis
No no no eating here tonight you're on a...candydiet.

Idol-Sara (hade jag kallats om jag var med i idol)



Hon sjunger så vackört. Man ryser ju. Så skört på något sätt. Me like.

Och för Katarina, det är ett klipp från Idol, när Sara sjunger Forever Young.

Som sagt...

Det är ju det jag alltid har hävdat!

Barn gör dig
INTE lycklig.

Singelliv däremot, det är grejor det!



Bilden har inget med texten att göra. Han är bara het.

Kamerajox.

Det ska tilläggas att detta är två av väldigt få foton där jag INTE har en tumme med.

Grejor
Några blomgrejor som jag fotade med farfars übergamla systemkamera, otroligt att den ens funkar. Jag måste bara lära mig hur den funkar. Man kan ha den runt halsen och känna sig som en japan.

Giraff
Giraff. Dom har antenner. Min syster tycker om dom. Jag vet inte om det är för att dom har antenner eller för att dom är...prickiga? Hursom så är de iaf inte ett dugg lika.

Dinosaurs.



Tänk att så lite kan göra en på så mycket bättre humör. Nu är jag glad igen. Ska vänta på posten och sen åka till sjukgymnasten. Har inte en aning om vad jag ska göra där. Måste ner till Apoteket och beställa luft också, det börjar bli lite ont om sånt här.

Likgiltighet.

Just nu känns det som det kvittar. Precis allt. Inget spelar någon större roll. So what liksom? Jag känner inte något, jag känner mig helt tom. Inte ens en söt sovande kattunge kan muntra upp mig. Jag vill bara ligga i min säng med täcket över huvudet och skita i allt. Orka bry sig...
Radion spelar i köket men jag kan inte förmå mig att le åt programledarnas kvicka skämt eller ens njuta av musiken. Satt i badrummet och bara stirrade rakt in i väggen i en halvtimme, orkade inte ta tag i mig själv och duscha. När jag väl gjorde det lät jag vattnet bara rinna. Ännu en halvtimme som försvann. Men det kvittar liksom. Jag bryr mig inte. Hinner inte till skolan i tid. Kunde inte bry mig mindre. Likgiltigheten har fått ett starkt tag om mig och jag bryr mig alldeles för lite för att orka ta mig ur det.


Likgiltighet.
Jag hatar att inte känna något.

Dessutom saknar jag, och saknad kan äta upp en innifrån.
Fast då känner jag ju något iaf, jag ska väl vara glad för det.
    

Nationellt värre.

VARFÖR ska man ha nationlla prov i svenska? Det är ju heeelt meningslöst! Jag kan stava, jag vet hur man bygger en mening och jag särskriver inte. Ved mer kan man begära? Att jag ska veta vad Strindberg gillade för kakor? Gosh. Vi ska prata om något i fem minuter, kommer inte ens ihåg inom vilket ämne, typ något som har med språket att göra (no shit sherlock!) Jag tror att jag sa att jag skulle undersöka skånskan. På skånska. Herregud, vad har jag nu gjort? Det ska alltså pratas på tisdag och jag har inte ens skrivit ett enda ord.
Jag kommer dö. I vanlig ordning. VARFÖR kan jag inte planera? Gaah. Får väl panikskriva något imorrn, i vanlig ordning. Fan. Orka fixa overhead och skit. Varför ska allt vara så jävla intresseväckande? Som om en overhead skulle intressera mig om jag inte innan var intresserad av t ex bokstaven B's uppkomst. Riight.

Öff, jag vill bara slippa. Har jag inte redan gjort ett nationellt prov i svenska B? I gymnasiet? Hm... Kanske skulle ha undersökt det tidigare. Skit också.

Nehej, om man skulle ta och slafa kanske. Herregud, jag har glömt att duscha! Neeeej! Nu måste jag ju gå upp aptidigt. Fuck, fan och helvetes jävla kuk. (ursäkta språket) (ursäkt till mig själv för att jag ursäktar mig för mitt språk)

God Natt!

Little Man Tate.

Hästar är och kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat, även om jag inte har något intresse whatsoever för att tävla. Vissa minns man mer än andra.

Birk
Birk.

Tack Emma^^,

Doris, Hasse och Jag.

Vi har har haft en mycket givande dag.

Doris


Igår var de så söta så. Varför kan de inte vara så jämt?


Hasse har vuxit. Fast tyvärr inte på bredden...


Man vill krama sönder!


Exorcism någon?
 

Min tjurring är sne, mitt hår är fult, jag har en finne i pannan, tröjan är knölig,
 jag ler konstigt, men vet ni? Världen är faktiskt helt okej ändå.


Söt-nöt!

Du...



Sitter du där och ler när du läser?









Bra, alla klär i ett leende.




Little Britain.

Den 29 december börjar Little Britain igen. Hurra! (eller hora, om man inte har gått en SFI-kurs...) Jag tittade nyss på Parkinson där Matt Lucas och David Walliams var gäster. Hjärnorna bakom Little Britain that is alltså. Karlarna är ju genier! Så himla roliga. Sen upptäckte jag en anna sak...David Walliams är typ...snygg.
Jag menar, kolla.

Man är ju van att se honom som Lou eller någon annan av karaktärerna i Little Britain. Det är typ lite Patrik Isaksson över honom, fast jag tycker ju inte att Patrik är snygg. Knepigt. Hursom, jag tycker att David är lite snygg... Eller så är det jackan som gör hela grejen, för den är ju äckligt jävla snygg! Herregud, när jag hittar en karl, snälla gör så att han har stil! Ja, och så den där lilla manliga scarfen han har runt halsen. Hett! (alltså, jag är seriös)

Klart slut.

David som Lou.

Julbord.

Idag ska jag äta årets första julbord. Yummie! Julbord är gott, speciellt prinskorvarna. Det är det årliga julbordet med CF-föreningen, trevlans. Ett gäng sjuka individer som samlas för att äta mat. Eller ja.


Love Actually.

Hur kan man inte älska filmen? Jag som annars spyr på allt vad fell-good-film heter älskar den här filmen, Inte minst för att det är så många kalasbra skådisar med. Hugh Grant är het. Colin Firth är snygg, fast att han inte är det och Bill Nighy är bara så himlans bra på alla vis.

Love Actually

Får jag presentera...!

Doris! Den lilla katten som mormor tog hand om, men som numer bor hos mig och Hasse.

Doris

Doris aka Dotten.

Småbarnsföräldrar! gaah.

Hu, jag borde verkligen skriva något här, men det känns så dumt att bara skriva meningslösa saker. Jag veet, då borde jag inte blogga överhuvudtaget. Men ändå.

Jag har tänkt på en sak. Aftonbladet skrev för ett tag sen hur jobbigt det kan vara att vara förälder och inta ha några mor- och farföräldrar till barnen som vill ställa upp. Och självklart hur egoistiska dessa mor- och farföräldrar är. Jag bara, ursäkta? Sen när blev det din mammas/pappas ansvar för att du har skaffat kids? Du väljer själv att skaffa barn och kan inte räkna med att din mamma vill ställa upp. Alls, överhuvudtaget. Hon har gjort sitt, hon fick dig, tog hand om dig. Slut på sagan.
Nu kanske din mamma vill njuta av att vara fri. Skulle inte du vilja göra det? Jag blir bara så trött på folk (läs; föräldrar) som tror att alla kan ställa upp och vara barnvakt titt som tätt. Och sen ha mage att bli sura när man inte vill. Jo, tjena, thats the way to do it!
Jag vet inte ens varför jag blir så irriterad på folk med barn som förväntar sig att deras föräldrar ska ställa upp. Jag har ju knappast med det att göra. Det var nog mest för att Aftonbladet målade ut mor- och farföräldrarna som ondsinta egon bara för att de hellre ville resa än ta hand om en skrikig unge.

Nej, ännu en anledning till att inte skaffa barn. Aldrig att jag vill ha krävande ungar som förväntar sig att jag skulle vilja vara barnvakt.

Lyxfällan.

Allvarligt, hur fan lyckas folk? Hur kan man leva över sina tillgångar något så enormt? Jag menar, visst jag har väl lånat pengar av mamma men jag har inga skulder på cirkus 150 000 kronor. Hur kan man lyckas...? Det är för mig ett mysterium, ja herregud.

Det finns folk till allt.

O.C





  LYCKA.







O.C var bra. Allt kommer att bli bra. Summer och Seth kommer att bli tillsammans igen.
Marissa gjorde en bra sak. Allt kommer att ordna sig. Bara man andas lite.


Få på pälsen.

Jag har ju köpt en pälsmössa. Idag kom jag att tänka på Yngves i stan, ni vet cafét där alla vänstermänniskor hänger och där man kan beställa veganlatte. Jag tänkte om jag skulle ta och knalla in där med min pälsmössa och se om jag blir påhoppad av någon djurrättsaktivist. Bara för att se vad som skulle hända liksom... Jag tror iofs inte att nått skulle hända.

Nej, jag har absolut inga fördomar. Hur kan du tro det?

Hallelujah!

Min film har kommit!
Pirates of the Caribbean - Dead Mans Chest.

Jack Sparrow

  Jack Sparrow är min drömman 

The Flu.

Idag har jag fått influensavaccin. Gratis. Eftersom de ger det till gamla och sjuka presoner. Jag går under kategorin "sjuk". Bra skit! Jag hatar att ta spruta. Har lite fobi. Blir helt kallsvettig och apatisk. Men måste man, så måste man. Vissa brukar säga "Men vadå, du har ju piercat dig". Men det går inte att jämföra, det är faktiskt inte samma sak.

Influensa
Flu (Orthomyoxvirus)



Mjukisbakterierna finns hos
ThinkGeek.com

Jaha...




Nu är det ju helt meningslöst att titta på simning.
Ian Thorpe ska sluta.

Önskelista 2006.

Nu är den här! Erkänn att du har väntat hur länge som helst?



Biljetter till Dolly Parton i Globen. Jag vet att de är slut hos typ Ticnet, men hallå.
Blocket.

Cheap Monday-jeans. Eftersom jag upptäckte att de nu finns i stl 23. Det finns hopp för mig!

En jättesöt sockerströare från BlueBox.

Finfina salt- och pepparströare, också från BlueBox.

En tröja med talande budskap.

Seså, ut och shoppa nu.

Aww!

Den lilla katten var såå söt! Jag vill krama sönder den. Fast det hade ju vart otrevligt. Den är jättelioten och se ut som en köttbulle, fast låt inte det lura er, för det är bara päls. Hon har blå ögon som hon förmodligen får ha kvar. Jättefint! Det är förmodligen masor med raskatt i henne, typ Helig Birma, kändes så i pälsen. Tror jag. Jag försökte smuggla ner henne i min mössa, men det gick inte så bra. Mest för att hon bara tuggade på min mössa. Hon tuggade på min mössa! Dumma katt. Fast hon är förlåten. Så söt!

Mormor vill inte sterelisera henne. Jag har full förståelse. Jag ska få första tjing på en kattunge ur första kullen. Fast jag vill bara ha en om de får samma fina färg som hon har. Skulle vara trevligt med blå ögon också, men det är inte nödvändigt. Mormors katt heter förresten Doris. Jag döpte henne :)

------

Nu måste jag leta lite fakta och engelska ord. Ska skriva en essay tomorrow. Och det bästa av allt är att vi får skriva om ett etiskt dilemma som vi brinner för. Hur bra är inte det?! Jag är ju bäst på etiska dilemman! Eller ja, alltså..Jag har några som jag brinner för. Abort, fosterdiagnostik osv...Härligt! Undra vad fosterdiagnostik heter på engelska...

I'we got work to do!

Att skriva, eller inte skriva.

Nä, jag har verkligen inte vettigt att säga. Det här kommer dra ner beyget på mitt skrivande, men jag känner att jag måste publicera nått iaf. Skit också. Varför kan inte jag skriva bra för? Jag vill kunna skriva bra och fint och allt sånt. Jag vill kunna skriva som Ronnie Sandahl som skriver krönikor för Aftonbladet. Han skriver alltid så bra. Fusk! Tänk att kunna uttrycka känslor på det sättet. Det verkar så lätt att sätta ord på vad han känner. När jag försöker blir det mest bara...mööörb. Krax eller kanske små protester. Det räcker liksom inte.

Men jag antar att jag inte ska klaga, min expressen-krönika sitter fortfarande på anslagstavlan nere hos sjukgymnasten i Lund. Eller ja, den satt där sista jag var där. Hon kanske bara sätter upp den när jag kommer, haha. Den var iaf inget bra. Inte nu längre. Den var nog aldrig bra förresten. Usch. Nehej, nu ska jag ringa min mormor. Hon kanske undrar var jag är. Men dom jävla bussarna passar ju inte till tågen. Skitkollektivtrafik.

over and out.

Spongebob makes the world a better place.

bunny

Spongebob makes the world a better place.
Indeed.

Jag ska till England. Fräänt.

Nu har jag bokat biljetter till England. Woho! Det gick på 703 kronor allt som allt. Fram och tillbaka. Det var faktiskt inte så farligt dyrt alls. Det kan nog till och med jag betala. Hoho. Igår kostade ditresan bara 1 krona, men idag kostade den 199 kronor. Det svänger ganska fort, indeed. Aja, jag ska väl inte klaga, vissa får ju aldrig lämna landet och det här blir min tredje resa till england so far.

Vaknade på tok för sent idag. Det är nästan pinsamt att erkänna att jag vaknade kvart i ett. Men det hade ju sina orsaker också. Jag gick inte och la mig förens morgontidningen ramlade ner på min dörrmatta. Man ska inte sitta och flumma på msn hur länge som helst. Det finns ju gränser alltså!
Med andra ord, när Malla ringde idag och jag sa att jag skulle äta så var det frukost jag åt. Men det sa jag inte till henne. Pinsamt ju!


Dagens viktigaste:
November 21:
1st European Cystic Fibrosis Awareness Day

Talet.



Förmågan att tala är knuten till genen FOXP2. Genen är i princip densamma hos mycket olika djur - allt från apor till möss - men hos oss uppträder två speciella mutationer i genen. De har troligen uppstått innan vi lämnade Afrika för 130 000 år sen, och de gav oss förmågan att tala.

(Genen FOXP2 sitter för övrigt på kromosom nummer 7, samma kromosom som ger mig CF.)

Bojkotta!

Jag har tänkt på en sak. Smör. Såg en reklam för Mini-lätta förut, med endast 28% fett! Okej, jag bara undrar en sak. Smör ÄR ju fett. Så om det bara är 28% fett, vad är då allt det där andra? Jag vet förresten inte ens om jag vill veta. Det måste ju bara vara en massa artificiellt kladd. Usch.

Jag tvärvägrar lättprodukter av den anledningen att de är just lättprodukter. Jag skulle aldrig köpa ditten eller datten bara för att det är light. Om det sen råkar vara så att det faktiskt är godare smak på just dom light-chipsen köper jag dem för att de är goda. Inte för att de är light. För övrigt är jag emot light-drycker också. Det är bara en massa sötningsmedel i istället. Fattar inte hur folk kan köpa ett meal på McDonalds eller BK och sen beställa en light-cola. Vad är meningen liksom?! Folk är konstiga. Ska de äta kan den väl äta på riktigt.

Bojkotta light-produkter! Ät riktig mat! Motionera mera!

Smörblomma

Jag har inte sådär jättemycket att göra direkt.

Påpälsad.

Jag har köpt världens finaste pälsmössa. Ja, den är i äkta päls, jag vet dock inte vad. Jag har aldrig haft några direkta åsikter angående pälsindustrin och min mössa går ju inte gärna återuppliva igen. Så whats the deal liksom? Men iaf, den är jättefin! Ser iofs lite ut som en hjälm, men när den sitter påhuvudet är den fin. Jag känner mig som Svetlana från Ryssland. Det känns festligt! Jag köpte den på Myrorna.


Min mössa är inte ett dugg lik den här,
men det var det närmsta jag kunde komma.


Var där inne för att se om de hade en byrå till min hall. Jag vill ha något typ unikt, inte något som är massproducerat på Ikea. Och som inte kostar skjortan i en designerbutik... Hittade en byrå men kom fram till att det skulle vara lite jobbigt att ta med den på bussen. Ungefär lika jobbigt som det skulle vara att guida min snälla bror till Platensgatan. (fast det kom fram sen att han faktiskt hittar dit, jag är såå stolt!) Kanske kan köpa den om den finns kvar där senare. Behövde köpa nya knoppar bara, men jag vet at det finns jättefina på Indiska. Sen skulle den kanske behöva målas eller nått, slipa till den och betsa kanske. Eller olja in eller vad fan man gör med möbler. Jag vet inte, jag är rookie.

Nej, nu ska jag gå och spegla mig med min nya mössa. Den är så fin! Synd att jag inte har en kamera. Har iofs på mobilen, menjag kan ändå inte få in bilden på datorn. Jävla skittelefon!

Mitt liv är över.






"Tillbaka på festen ska en nervös Seth försöka berätta sanningen för Summer.
Han säger att han inte längre vill gå på att Brown,
men att Summer fortfarande borde gå där. 
Summer svarar att okej, men då är det slut mellan dem."


Död.

MITT LIV ÄR ÖVER!
ÖVER, FÖR ALLTID.








Hoppas, hoppas inte.

Mörker.




Klockan är halv fyra och det börjar skymma.
Var är sommaren när man behövder den?!


Sara goes to England.

Yees, indeed. Efter jul ska jag äääntligen hälsa på Mallan i England. Jag har haft så enormt dåligt samvete för att jag inte har kunnat åka. Och jag kommer förmodligen ha det så länge hon är kvar (en pik Malla; Kom hem :p) Men iaf, det ska bli väldans trevligt att se hur flickebarnet har det over there. Och det viktigaste! Hur stor tillgången på framtida försörjare är. Hah. Jo men visst serru. Sara ska leta karl. Eller kanske inte, jag är inte byggd för förhållande och absolut inte för monogami. Nepp. Kanske bara lite ibland, när det är kallt och jag vill ha varm choklad som jag inte orkar fixa själv. Eller nått i den stilen.
Men för att återgå till England. Jo. Jag ska åka dit efter jul, kanske runt den 6:e Januari. Jag är inte helt på det klara med det där än, men det lööser sig.



Fick för övrigt reda på att igår var sista dagen att anmäla sig till vårterminen. Jag fick panik och trodde att jag ska missa det hela, men det visade sig att jag redan sökt för två terminer. Vilken tur! I vår ska jag läsa Matte B och Samhäll B. Och kanske något mer men jag vet inte vad, förmodligen Naturkunskap B. Om jag vill komma in på dietistutbildningen vill säga. Men jag ändrar mig ju lika ofta som folk byter underkläder.

Summer <3 Seth

Nej! Det ska inte vara såhär! De ska vara tillsammans, för evigt. För alltid. Utan Summer och Seth finns inget. Inget kan existera. Min värld faller. Är Seth ledsen är jag ledsen. Buhu. Jag ska seriöst sluta se på det där programmet, det är för jobbigt att åka känslomässig berg-och-dalbana varje gång. Fan.

SummerSeth






Would you fancy a swim in my pool?

Jag har kommit fram till en sak som verkligen suger med min lägenhet. Det finns inget badkar! Jag skulle kunna ge min högra stortå för att ha ett badkar nu. Tänk er att bara kunna glida ner i ett varmt bad efter en dag i skolan. (det är så fruktansvärt kallt i skolan) Herregud, vad skönt! Säkert bättre än sex... Jag skulle vilja ha ett sånt fint badkar på tassar. Tror ni man kan ställa ett på balkongen? Det skulle ju bli som ett ute-spa! Så kan jag sitta där i mitt badkar på balkongen och titta på folk som ilar förbi med julshoppingpåsar och blöta hundar. Dricka champagne kan jag göra bara för att liksom.
Ack, vad skulle jag inte ge för ett badkar. Och lite fotmassage.

Badkar

I en annan värld, en bättre värld...

Det är just av den här anledningen som jag har valt bort barn. Jag vill inte ha egna barn. Därmed inte sagt att jag inte kan tänka mig att adoptera, men några egna, biologiska barn vill jag aldrig ha. Jag vill inte att de ska utsättas för det jag har fått gå igenom. En frisk människa som motsätter sig mina val kan aldrig förstå, för de har ingen obotlig sjukdom. Jag kanske skulle kunna välja att designa ett barn, men jag vill ändå inte.
Det är inte utan att man tänker på vad mamma och pappa hade valt om de hade haft den möjligheten.
Jag vet ju vad jag hade gjort iallafall.
Om alla valde bort embryona med CF-genen skulle det på lång sikt betyda att den försvann. Varför kan inte folk bara göra som jag vill? (ha-ha-ha)

"Efter provrörsbefruktningen undersöktes embryona. De som bar på genen för cystisk fibros plockades bort, skriver The Times." 
Och här är länken från Times.

Visste ni att en bananfluga har 8 kromosomer och att en ormbunke har ~1200?
Varje dag lär man sig något nytt.
Jag har fel på kromosom nummer sju.

over and out.

Ja, herregud.

Nu sitter jag här igen. Ska väl snart ta och dra mig till skolan. Måste bara få min dagliga dos te. Har kommit fram till att jag är te-missbrukare. Jag bara dricker en massa men jag smakar inte på teet längre Hu, jag måste bättra mig. Te ska ju smaka gott! Aja, jag får väl ta tag i mitt te-drickeri.

Nä, jag har verkligen inte att säga just nu. Ska se när bussen går så jag kan åka till skolan och sätta mig där och skriva ut min uppsats. Heja! Jag har skrivit hela två sidor eller nått...

over and out.


I mina öron.





















Musik är som syre. Hur kan folk klara sig utan det egentligen?

Och helt plötsligt var det svart...

Alltså, jag satt och pratade med mamma på msn (för ovanlighetens skull) och helt plötsligt var det mörk ute! Jag gick ju upp nyss (då alltså...) Klockan var ju inte ens fyra och det blev mörkt. Hur depirimerande måste hösten vara? Räcker det inte med att alla gröna sköna löv försvinner? Buhu. Gud, man kan ju bli deprimerad för mindre...


Idag har det inte hänt ett dugg. Faktiskt. Eller ja, om man inte ska räkna det faktum att jag faktiskt skrev ett brev till Mallan. Jag är så stolt! Jag är så fruktansvärt seg på att svara. Det kan tex min kära kusin Tush vittna om. Jag skäms nästan lite när jag tänker på det... Ja, herregud.


Satt och lyssnade på Christer förut. Christer i P3 för er som inte är så bevandrade utanför reklamradions ramar. (Död åt reklamradion!) Det pratades om vad man gjorde för elakheter när man var liten och jag skrev in om den gången när mamma och jag satt och väntade på ronden på sjukhuset. Mamma sa åt mig att skärpa mig för att den här läkaren var en sur gammal gubbe (sanning faktiskt). När lläkaren ifråga stiger in på rummet öppnar jag käften och frågar högt och tydligt "Är du en sur gammal gubbe?", varpå han lite förnärmat svarar "Huh? Nej. Vadå, vem har sagt det?" Snabbt som en vessla svara jag (jag tror tom att jag hade lite stolthet i rösten) "Det har mamma sagt!"

Jag fattade nog aldrig då hur otroligt pinsamt detta måste ha vart för mamma. Men såhär i efterhand skäms jag fortfarande. Fast faktum kvarstår, den läkaren var, och är om han fortfarande jobbar, en sur gubbe. Sånt går inte att tvätta ur liksom.

Aja, ska väl ta och laga lite mat nu kanske. Och fundera över livets väsentligheter. Det gör jag alltmer ofta nu. Det är trevligt. Jag måste börja träna.

over and out.

Riktiga män och velourpappor.

PersbrandtAlltså, är det bara jag eller har Mikael Persbrandt gått och blivit lite mjuk? Jag får inte alls samma hårda bad-boy intryck av honom längre. Han har ju till och med (gud förbjude!) blivit pappa! Värsta "velourpappan". Vad hände med bad ass Gunvald-attityden? Eller den kanske finns kvar därinne? Man kan bara inte leva ut den när man är pappa. Eller? Sen har han ju börjat jobba med Unicef också. Jag menar inte att det på något sätt är dåligt eller så, men det bidrar ju inte direkt till den där myten om hans bad boy-attityd. Jag är besviken. Jag vill ha hårda, elaka, fulla Persbrandt. Jag vet att man ska skilja på Persbrandt och Gunvald, men...Det är ju nääästan samma person ju!



Gunvald: Vet du hur man använder en mobiltelefon?
Den anhållne: Tror du jag är dum?
Gunvald: Du är både dum och jävligt ful, jag förstår att du måste våldta för att få knulla!
Den anhållne: Sluta trakassera mig! Är det du som är den där Gunvald Larsson?
Gunvald: Det sa jag när jag satte på bandspelaren men ditt närminne sitter väl i förhuden?


Studenten -04

vers 1
Fanns inget mer att plugga? Säg fanns det något meeeer?
Kanske lite matte? Men jag fick ju ändå G
Så skönt att det är över, finns Komvux överallt, åhhhhh...

Rfr:
Sara har tagit studenten fy fan vad hon är bra, min idol tralalala
Du vet att hon har festat och supit på Ribban och dansat som en galning tequilalala

Körkort och biiiil, en kille med stiiiil vill jag haaa...

vers 2
Det finns så många minnen, om Sara hur hon var
Fattiga och rika, är killarna hon har
Jag tror jag drar till Mallis och jobbar på en bar åhhhhh...

Rfr:
Sara vår stjärna, vår pingla har lärt sig mer om
 drinkar och mingla och vingla
För våran Sara var finast på bal och i övermorgon ska alla rösta i val

Vinden har vääänt, det har ni väl kääänt? Jag är studeeent!!!

Det sista jag behöver, är mer av skolans mat
så skönt att det är över, jag får vara laaaaaaaaaaat

Mamma och pappa ska veta mitt mellannamn
Johanna är bättre än Greta
Vart är mitt busskort? Får leta. Vem bryr sig mer?
 Jag tror att jag skiter i Vreta!

Nu är jag friiiii och får leva mitt liiiiiv jag är student!!!



Det var tider det.


Forever Young - Youth Group.



Det här är min sång. Jag älskar den. Den ska spelas på min begravning. (ja, jag är allvarlig.)


Av ren nyfikenhet...

Vilka är det som läser min blogg? Jag bara liksom undrar. Jag vet ju att min syster gör det, och typ Malin när hon väl är uppkopplad. Men sen då, resten av folket? Jag menar, besöksgrejan tickar ju på, om än lite. Men den rör iaf på sig.

Skriv en kommentar för bövelen! :D

over and out.

Den som ändå fick...




"Man kan säga att jag får ligga mer nu"

...och vi är alla så glada för hans skull! :p


Aftonbladet vet att publicera nyheter med värde!
Jag är dessutom helt säker på att de verkligen har återgett historien rätt.
Hur kan man inte älska Aftonbladet?
Jag vill bara dö...

Jag ääälskar listor!

Den här har jag snott från någon som kommenterade min blogg, Sarah

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"dressed us alike; and since our two baby brothers" (ur Confessions of an Heiress, Paris Hilton.)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Luft? Eller dagens reklam om jag sänker den lite.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Las Vegas, igår innan jag somnade.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
15.44. (äsch, 15.34.)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Radion som står i köket. Melody Club för tillfället.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igår, fast jag vet inte vad jag gjorde ute.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Mitt Ideal-arbete som jag skrivit tio rader på. Det ska vara 3-4 sidor. >.<
8. Vad har du på dig?
En grön lemonadtröja och grå fleecebyxor. Mys is the shit!
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Inget som jag minns iaf.
10. När skrattade du senast?
Nyss, när jag tittade på det här klippet.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Två Marilyn Monroe-tavlor och en tavla med en katt (som ser ut som Nils)
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nja, såg någon rolig människa på stan. Hon såg konstig ut.
13. Vilken var den senaste film du såg?
På spaning med Bridget Jones.
14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Det finns inte plats nog att skriva upp allt jag skulle köpa. Men en påse julskum står högt på listan just nu.
15. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag brukar leka TV-kock för att göra matlagandet (till en person) mer uthärdligt.
16. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle göra mig själv frisk. Är inte det ganska självklart, ingen vill ju ha en kronisk sjukdom med garanterat dödlig utgång.
17. Tycker du om att dansa?
Ja! Fuldans is the shit! Allra helst efter lite vin...
18. George Bush?
Vänta, jag ska bara spy.
19-20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Jag ska inte ha barn, men...I’m gonna name my kids after people I hate. So i can beat them up and feel good about it.
21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Lätt! Gran Canaria här kommer jag!

Bojkott!

Bah, Fars dag är bara ett kommersiellt jippo. Jag bojkottar! Jag kommer ju ändå aldrig att bli firad på varken mors dag eller fasr dag så varför bry sig? Jag håller mig till större kommersiella jippon, som jul och sånt. Det är bra skit, för då må¨ste man inte bara ge, man får också! Det är nog det bästa. Man får saker. Och man äter god mat. Och Ris á la Malta. Pappa är grym på att göra det. Fast man kan inte äta så jättemycket för då mår man päck. Och känner sig som en tjock larv ungefär. Tror jag. Jag är inte helt säker på hur en larv känner sig. Men ungefär som om man skulle krypa ner i en sovsäck som var ett par nummer för liten. Nu kanske man inte gör sovasäckar i storlekar men herregud folk! Tänk lite.

Jag funderar på att skriva en önskelista. Det gör jag alltid och jag brukar oftast inte få något utan det som står på den. Eftersom jag har en tendens att önska mig så hemskt dyra saker. Men det gör liksom inget. För jag tycker det är kul att ha saker som man vill ha och drömmer om. Som en
rosa Kitchen Aid-assistent. (Fast en sån ska jag visserligen få av mamma när jag har gått upp cirkus 7 kilo i vikt. Heja!)

Ska börja fila på min önskelista snart. Fast nu måste jag gå ner till tvätteriet och se om min tvätt behagar vara klar. Jag har nog råkat missfärga mina Hello Kitty-strumpor. Om jag har gjort det kommer jag att dö...

over and out.

[...]



Jag finner inga andra ord än;  HERRE MIN SKAPARE!

Hur lyckas man?

Snacka om brutal jävla otur. Hahahaha.


My Superhero Profile!

Your Superhero Profile
Your Superhero Name is The Wind Walker
Your Superpower is Nanotechnology
Your Weakness is Garlic
Your Weapon is Your Dark Arrows
Your Mode of Transportation is Unicycle
What's your Superhero Name?

Städtant Sara.

VarningIdag har jag höststädat! Jag känner mig som en ny människa. Har hägt bort alla jackor som jag inte använder på vintern (eller någonsin) och plockat ordning lite i min bokhylla, som för närvarande inte rymmer alla mina böcker. Måste komma på nått bra ställe att ställa all min parfym på. Plockade fram min vinterjacka också. Min enda. Jag vill ha en ny! Jag känner mig som en blå michelingubbe i den jag har. Inte så roligt. Fast den är varm och skön.

Varför ska katter alltid envisas med att trampa omkring i kattlådan när man ska rensa den? Jag fattar inte grejen. Ohh! Hasse har lärt sig att det är helt okej att gå in i kattlådan fast det är en lucka för ingången. Jag är såå stolt! Han har inte fattat grejen med kattlucka innan så jag har vart tvungen att mickla bort den så han kan knalla in i sitt lilla bajshus utan problem. Men idag provade jag att sätta dit luckan och det gick bra. Han är såå duktig. Han sa få lite skinka bara för det.

Jag har funderat på en sak. Vad gör man med alla gamla tidningar? Nu pratar jag inte om typ Corren eller andra dagstidningar utan såna blanka fina tidskrifter. Jag har en hel drös. Elle, Hennes, Plaza, Elle Interiör och för att inte tala om, National Geographic. Hur många som helst. Jag kan inte ge dom till mormor för uppeldning, för jag tror inte det är så bra att elda det där glatta pappret. Jag har jättesvårt att slänga saker, jag tror det är för att jag är snål. Jag har ju liksom betalat för tidningen. Snålheten går i släkten, sanna mina ord. Jag har iaf kommit en bit på väg. Jag har lagt alla dessa tidningar (alla utom NG, för det är så himla många) i en påse, så att de lätt ska kunna förflyttas till lämpligt slutmål (läs; mormor) Jag får inbilla mormor att hon är jätteintresserad av inredning och mode. Fast det är klart, hon läser det mesta.

Nehe, om man ska ta och tänka på maten kanske? Jag ska äta falsk fläskfilé. Hur nu det smakar? Mamma som har gjort till mig. Mammor är bra att ha.

Klart slut.

Todaysis.

Idag har jaag.... Varit hos läkaren som mest satt i telefon under tiden jag var där. Mycket givande. Han tyckte att jag borde börja träna. Han vet uppenbarligen inte hur stor fysisk ansträngning det är att varje vecka se ett avsnitt av O.C. Uppenbarligen inte. Läkare kan inget! Hmpf. Aja, min telefon ringde mitt under allt också, med min nya ringsignal som praktiskt taget skrämde livet ur mig. Jag laddade ner Morgonpassets gratissignaler och valde Psycho. Det livade iofs upp tillvaron.

Sen åkte jag ner på stan. Tänkte gå till Myrorna men jag orkade inte för det var folk överallt och jag bar på en stor kartong som folk uppenbarligen inte såg. De bara gick in i den hela tiden. Jävla folk! Var inne en
sväng på H&M, kom några fjortisar som högt deklarerade att de skulle titta på Viktor & Rolf's kollektion. Jag skrattade och ville upplysa dem om att den tog slut typ inom två timmar från öppning. Loosers.

Det enda som finns kvar nu är det som står i skyltfönstret. Däremot är hela Tradera fullt med auktioner. Det är bara börja bjuda gott folk..
Mötte mamma vid parkeringshuset
 för hon skulle köra hem mig och min hemskt stora kartong. (som i själva verket inte var så stor att jag inte hade kunnat ta den på bussen) Vå åkte till Ekholmen för mamma skulle handla på systemet och jag passade på att knalla till apotekte och hämta min medicin. Vilket klipp!

Inne på ica var det smockat med folk. Men måste man köpa mjölk så måste man. Bland frukten såg jag en av de anställda, han hade grymt snygg häck. Undra om det var de grå Ica-byxorna som gjorde det? Måste undersöka saken närmare...

Nu funderar jag starkt på att nanna kudden. Jag är sjukt trött.

Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite!

Ho Ho Ho.

God Jul

Mjuk mule.



Edwin

Vallas Edwin.
1994
e: Horsemosens Charlie Brown
u: Vallas Fantasie
Uppf. A. Leberfinger

Trapalandas evigt gröna ängar.

Right here, right now.

Jag har tänkt på en sak. Såhär i kärlekslösa tider... Sänker man sina krav och blir mindre petig, eller blir man faktiskt genuint intresserad av någon? Helt plötsligt kan den där människan som jag bara Lovehållt som kompis helt plötsligt verka helt okej, i stil med "Jamen, honom skulle jag kunna tänka mig att släta av faktiskt" eller "Men varför har jag inte pratat mer med honom förut?"  Det är det som gör mig förvirrad, för om man handlar i ren desparation (kalla det passion om du vill) så kan det ju inte vara kärlek. Eller? Om man nu inte har sån ofantlig tur att man råkar springa på Herr Rätt. Jag tror iofs inte på myten om Mr Right.

Jag kan inte se mig själv med en och samma människa hela livet. Jag menar, människor förändras, utvecklas, står still, söker nya saker. Jag skulle tröttna. Vad gör man när man automatiskt vet vad den andra tänker? När man kan avsluta varandras meningar? När man inte längre har något att prata om? Eller är det så att om det är rätt så har man alltid något att prata om...? Näe, det funkar helt enkelt inte för mig.

Nej, ge mig Mr Right now.

Med det här inlägget menar jag inte att ni ska sluta ragga på just mig.
Jag kan ju ändra på mig.
Miaau.
;)

Drömmar är till för att tydas.

Jag hade en konstig dröm inatt. Låt mig försöka återberätta. Jag vet att det aldrig kan bli likadant, men ändå. Jag ska göra mitt bästa. Jo, det var såhär va...

Malin, jag och en massa löst folk är på Ikea (av alla ställen) Det lösa folket var sådana människor som på ett eller annat vis varit inblandade i mitt liv. Typ gamla klasskompisar, kusiner, syskon osv. Ialla fall, vad vi gjorde på Ikea vet jag inte riktigt. Men vi tittar på såna där "sittsäckar" när helt plötsligt hela Fall Out Boy dyker upp. Mallan hänger på dem och hugger sångaren (hugger som i raggar upp) FAST att hon vet att jag är hopplöst förälskad i honom (i drömmen) De lyckliga tu försvinner ur mitt liv och jag har aldrig någonsin känt mig så övergiven! (jag skulle kunna förlåta henne för fall out boyen, men att hon försvinner...aldrig!)

Efter Malins försvinnande befinner jag mig på något sätt i nått sorts kombinerat lustiga huset/ rivningsobjekt. Tillsamman med resterande medlemmar ur Fall Out Boy och några andra människor. Vi promenerar omkring och provar på alla lustiga-huset-grejor och det slutar med att vi blir jagade av någon myndighetsman som är arga på oss för att vi har dränkt stället i vatten. På vägen ut köper jag en tröja och frågar en liten spanjorska om råd angående en (skitful!) lila stickad jättestor tröja.

Helt plötsligt befinner jag mig i ett shoppingcenter och väntar på en hiss, tillsammans med min kusin och två gamla klasskompisar Bill och Bull (inga namn, nåt med integritet, eller vad det heter...?). Kusinen, Bill och Bull har någon sorts pakt och vi kliver in i hissen, åker ner eller upp, jag vet faktiskt inte, men jag stiger ut i ett parkeringshus och helt plötsligt ser jag Kusin råna Släkting#1 (alltså, kusinens mamma). Jag förstår då att Kusin, Bill och Bull har haft en pakt och börjar jaga Kusinen, jag typ surfar ner på isen som av någon anledning täcker golvet i parkeringshuset, det går som en spiral neråt och jag kommer ner till bilen som Släkting#1 sitter i. Kusinen har tyvärr redan smitit. Jag frågar hur Släkting#1 mår och hon säger att hon nog måste åka till sjukhuset. Jag säger att jag kör (jag har körkort i drömmen!) så jag sätter mig bakom ratten. Av någon anledning har vi jättebråttom, så jag hinner inte ställa in stolen eller nått. Jag når knappt kopplingen. Jag kör ut från parkeringhuset, golvet är fortfarande helt täckt av is. Vi kommer ut och genast är vi på en motorväg á la modell skrämmande. Upptäcker att blien inte har några fungerande bromosar, de är iaf väääldigt dåliga. Vi stannar vi en mack och äter mackor.

Ungefär här vaknar jag.

WTF!? Liksom. (här får jag använda liksom, så det så!)
Jag fattar noll.

Nu ska jag laga mat.
Heipa!

Drömmar.

Bon apetít!

Pizza

Jag har ätit pizza. Pizzabagaren var som alltid övertrevlig och idag fick jag gratis sallad.


Nu börjar O.C!

Tvångshandling.

Jag har lite såna tvånghandlingar om allt möjligt. Saker som jag måste göra på ett visst sätt eller i en viss ordning. Men en av de sakerna har jag faktiskt kommit över! Förut kunde jag bara skriva ett blogginlägg om dagen. Om som ni ser, så är det ju absolut inte längre. Det är bra skit. Oavsett hur bra och smarta saker jag kom på så kunde jag inte blogga om dom om jag redan hade skrivit ett inlägg. Det är så konstigt. Men nu har jag iaf kommit över det. Feels good.

Sitter och väntar på att kunna gå till Ica snart. Jag har en buss att passa hem sen så jag kan inte gå för tidigt. (där var det nära att jag klämde in ett "liksom") Det är jättebra, jag kan gå till Ica, handla det jag behöver och sen åka buss hela vägen hem. Muy bien! För det är så jobbigt att släpa på matpåsar ääända från Ica, dessutom är det uppför hela vägen hem. Usch. Och jag måste ju ändå leva upp till min påstådda lathet.

Time to go!

Liksom, typ.



Herregud, jag måste verkligen sluta använda ordet "liksom".
Jag menar, kolla förra inlägget. Nu när jag läste det. Inte konstigt att det inte är någon som läser mig blogg. Mitt skrivade har blivit en katastrof sen jag slutade skolan. Måste börja skolan igen, från första klass. Med omedelbar verkan. Eller gå en skrivarkurs, som sagt.

Mördar-Hasse

Jag blir galen på min katt! Ibland. Han har förvandlats från den ulliga, gulliga lilla fjolltussen till en fullfjädrad dödsmaskin som äter plastmöss på löpande band och tuggar taggtråd som efterrätt.  Jag har två rum i min lilla lägenhet. Eller ja, ett rum och sen köket. Hasse liksom tar sats inifrån sovrummet/vardagsrummet och springer genom hela köket ut i hallen och man kan liksom höra hur han springer uppe på väggen. Han utnyttjar liksom hastighetn för att kunna svänga på väggen. Han är helt rubbad! Skor och väskor som står i hallen flyger omkring och han är tillbaka i vardagsrummet. För att cirka 5 sekunder senare göra om exakt samma sak, men den här gången kanske han hoppar rakt in i toadörren, bara för skojs skull liksom. Jag fattar inte, hur kan en liten katt rymma så mycket energi?! Det tar liksom aldrig slut. Vart kommer all denna energi ifrån? Jag får helt enkelt sluta att  ge honom mat. Då kanske han sover lite mer och blir mer...lugn.

Han brukar även roa sig med att hoppa mellan soffan och sängen. Vad det är som är så himla kul med det vet jag inte. Men jag antar att det är årets händelse. För han gör det jämt, allra helst om jag råkar röra lite på fingrarna när jag sitter i soffan. Ont. Han ser jätteful ut när han precis ska till att anfalla. Hans öron åker liksom ner på sidan och han ser ut som en gremling. Eller möjligtvis Yoda. Han blir helt svart i blicken och man kan riktigt se hur han för sitt inre spelar upp dödsscenen på högvarv. Dödsscenen där han dödar mig och kommer över det hemliga förrådet med kattmat som jag har i skafferiet. Seger åt katten! Eller nått. Ironiskt nog ligger han brevid mig i soffan och sover som ett litet barn, just nu. Han drömmer säker om hur han sakta dödar mig. Jag ska fan hålla koll på min rygg hädanefter. Man vet aldrig vad Mördar-Hasse planerar...

 
Mördar-Hasse mördar ett sugrör.

Har jag förresten sagt att han har demolerat mina tofflor?


Ugly Betty.

Ugly Betty


Tittade på första avsnittet av Ugly Betty. Jag fattar inte hur man kan skratta åt ett sånt program med gott samvete. Jag mådde dåligt över hur hon behandlades men även över hur blåögd hon var. Det kommer inte bli en serie jag följer. Helt klart. Hon var den enda som lyste upp den annars så sterila serien. Alla var klädda i värsta strikta kläderna och var känslokalla och hemska. Jag vet inte om jag skulle vilja ha sådana arbetskamrater, ens om jobbet var mitt drömjobb. Nej, usch, jag gillade inte konceptet alls. Som att göra en serie av Idol. Fullständig förnedring hela tiden. Det enda som var lite roligt var de "tele novelas" som visades i bakgrunden hemma hos Betty. Där figurerade Salma Hayek som har skapat den här serien. Hon må vara grymt jävla snygg, men hon är absolut inte sänd till denna jord för att skapa serier...

Betty spelas av America Ferrera som var med i filmen "Systrar i Jeans" (med bla Alexis Bledel, Rory i Gilmore Girls) Jag har iofs inte sett filmen (och kommer nog aldrig se den heller) så jag kan inte direkt jämföra några rollprestationer, så ambitös orkar jag inte vara. Jag skulle ju bara skriva vad jag tyckte om serien...

Sammanfattat, den sög.

Nu ska jag nanna kudden!


Sara söker händig man.

Jag har en ny programidé. "Sara söker händig, snygg, rik, intelligent man med bra klädsmak" Jag tror att det skulle bli en succé. Helt klart! Kom på det hela när jag promenerade från bussen med min cykel i släptåg. Den går ju givetvis inte att cykla på eftersom det är lika mycket luft i däcken som som en fjortis har självdistans. Nu kanske du tycker att det är snabbt avhjälpt, att pumpa cykeln, inte ge fjortisen självdistans. Men grejen är att...jag har aldrig pumpat en cykel. Jag har försökt en gång men gav upp ganska så snart och ropade på paaapppaaaa! Okej, jag har pumpt den nere på cykelmojjen, men det räknas ju knappt. Den är ju självpumpande, eller nått.
Så.
Jag behöver en händig karl. Inte minst för att få hjälp med pumpandet (CYKELPUMPANDET, pervo) utan för att jag har lite tavlor som min älskade Hasse har lyckats ha ner. Sen finns det säkert en hel del annat trevligt som en händig man kan få fixa. I bästa Martin Timell-anda!
Jag är väl kanske inte helt handikappad vad gäller fixa grejor i hemmet och som den feminist jag är borde jag ju förespråka att jag kan fixa det själv. Men i ärlighetens namn. Det är ju så jävla tråkigt. Jag tittar hellre på tv eller äter glass och tittar på när min händiga karl fixar och donar.

I need a handyman! (som självklart är snygg, rik och besitter en grym stilkänsla)

Eller typ.

Mobbnings-tv is teh shit!




Lars Winnerbäck är en klok man.

Grey's Anatomy.

De skulle kunna bli nya Pitt/Jolie.

Imorgon börjar världens bästa sjukhusserie igen. Härligt! Jag har längtat som ett fån. Förstår inte hur jag klarar mig utan vissa serier periodvis. Jag är en riktig seriejunkie. Jag ser till och med serier som jag hatar och mår dåligt av. (Ja, Kajsa, det är Sjunde himlen jag syftar på. Söndagar klockan 19.00. Jag behöver hjälp.) Fattar inte varför jag inte kan låta bli att titta. Antar att jag måste tycka om att bli provocerad. Usch. Jag måste verkligen börja hålla mig till bara vettiga serier! Eller kanske sluta helt och hållet, det skulle ju också kunna vara ett alternativ. [...] Hahahahaha!

Men skitsamma, jag ser fram emot Grey's Anatomy imorrn, oavsett vad. Ska se om jag kanske kan köpa lite passande glass till, trots bristen på pengar just nu. Glass får kosta vad det vill. Det är en viktig källa till tillfredställelse! Muy importante!

Är det bara jag som älskar den där reklamen för Mars Delight?
-Åh, jag är så deppig, jag tror jag måste ut och shoppa lite skor.
-Men hur deppig är du egentligen?
-Tre par?

På tal om inget liksom.

Nu tror jag att det är dags att slafa (för att låna ett uttryck) Imorrn ska jag övningsköra, eller ja, imorrn ska jag förhoppningsvis övningsköra. Man vet ju aldrig med mamma... Typiskt liksom. Och imorrn ska jag boka halkan! Woho! Framsteg a la sjumilakliv. Sen ska jag till skolan också, det får jag inte glömma, det skulle ju vara pinsamt. Pinsamt, pinsamt. Huhu. Nej, nu börjar det bli mest svammel från min sida. Nanna kudde kanske? Ska'ru med eller?

Heipa!

Vinterjacka.

Jacka

Den är fin. Den vill jag ha!

Nu har jag blivit en modebloggare.

Saras Modeblogg. My ass heller!

Jag fattar inte varför det finns så många modebloggar. Det finns inget tråkigare än att läsa vad folk har på sig. Eller typ. Måste ju vara höjden av egoism att varje dag skriva ner "Dagens outfit". Så himla kul är det inte att läsa om vad just du har på dig. Satt och tänkte förut, "jag borde kanske profilera min blogg, vad är lätt att slriva om? Aha, mode är faktiskt inte så svårt att skriva om" Där har ni svaret kära ni, mode är _inte_ svårt att skriva om. Faktiskt. Eftersom alla med mer eller mindre självaktning idag slaviskt faktiskt följer något sorts mode. Vare sig de vill erkänna det eller inte. " Jag tar på mig det jag tycker är fiiint" Jomenvisst.

Bara för det ska jag skriva ner min outfit för dagen. Bara för att göda min alldeles egna egoistiska ådra. (den är för övrigt på bristningsgränsen...)

Svarta stuprörsjeans från Gina.
Grågrönt linne, H&M.
Brun tröja med konstigt tryck, H&M
Rosagrå (mest rosa) tjockiströja, H&M
Hello Kitty-strumpor, H&M
(Ja, det går åt många tröjor nu, det är kallt!)

Lila jacka med lite större knappar, H&M
My beloved rosa Converse.
Lila/rosa/röda tumvantar, H&M

Hela det här inlägget gick egentligen bara ut på att jag skulle skriva upp vad jag hade på mig, för jag har inte gjort det förut. Men nu har jag det. Woho.
Nu måste jag åka tillbaka till skolan. Roligt värre. Posten har kommit, jag har fått en kallelse till läkaren. Jag är inte van vid att de är så formella, jag brukar bara boka en tid när jag är hos sjukgymnasten och så är det klart, men nu får jag såna formella lappar hemskickade och grejor. Känns...lustigt.
Aja, jag ska inte klaga. Men det är svårt att låta bli. Moahah.

over and out.

Besvikelse!

Jag hade tänkt skriva att kyrkogårdar är lite porriga och sen lägga in en bild på en porrig kyrkogård. Men jag kan inte hitta någon bra bild. Det är helt klart kyrkogårbildsbrist på google. Jag ville ha en bild på en sån gammal engelsk gotisk kyrkogård. Det funkade inte ens att googla på engelska. Besvikelse!

Jag får komma på något annat porrigt place och skriva om det. Typ sen någon gång i framtiden, för nu snart måste jag sova. Skola imorrn ju. Slut på det roliga lovet. Jahapp, back to verkligheten. Skit också. Jag vill ha mer lov. Bara en vecka till. Please?

Nu skickade Ankan en bild på en kyrkogård som nästan kvalar in som porrig. Den får duga för nu är jag trött!

Inte så porrigt, men tillräckligt.

Seppuku.

Jag har skrivit 10 rader på mitt arbete. Det ska vara 3-4 sidor. Jag kan lika gärna begå seppuku.

Seppuku.

Finns det ideal att slåss för?

Jag ska skriva en utredande uppsats om just den frågan. "Finns det ideal att slåss för?". Den ska vara cirka 3-4 sidor lång och vara objektivs skriven. Jo tjena! Jag, skriva objektivt?

Men okej, finns det ideal att slåss för? Och vad menar men med "att slåss för"? Att handgripligen gå in med knytnävarna i en närkamp? För då vet jag inte om jag skulle vilja slåss för allas lika värde...
Jag vill inte ge mig in i en närkamp med en nazist när jag vet att jag med all säkerhet skulle förlora. Men jag vill ändå slåss för allas lika värde, homosexuellas rätt till adoption eller att julafton ska firas som den alltid brukar hemma hos oss. Fan jag kommer aldrig att få ihop fyra sidor om jag inte får väva in mina egena ideal. Att prata på om att det finns ideal att slåss för kan omöjligt ta upp fyra sidor. I alla fall inte om jag ska skriva. Men jag antar att det bara är att ta tag i skiten och få det gjort.

Får se på idealism utifrån olika vinklar antar jag, för att fylla ut liksom. Gandhi slogs för sin sak utan våld. Man kan slåss för något utan slåss för det, så att säga. Hm, det kan jag nog dra ut på en halv sida iaf. Moahaha.



Mamma vs Ben & Jerry.

Sitter här igen, funderar på om jag ska åka till Ekholmen innan jag åker hem till mamma. För Ben & Jerry kan jag göra vad som helst. Glassen är som sänd från himlen.
Väntar på att min skiva ska bli klar. Lyssna igenom den ikväll sen ska jag nog beställa den riktiga. Jag tycker om att ha riktiga skivor och inte brända. Jag vill ju ha omslag, texter och hela härligheten liksom. Så nästa skiva i min samling ska defenitivt bli Antony and The Johnsons - I am a bird now.

Nehe, time for hair and make up! Funderar på om jag ska göra någon halloween-make, men jag vet inte om jag orkar. Det är så mycket roligare att sminka Kajsa. Och lättare. Jag ser bara konstig ut i massa smink. Fast det är kul ändå...Äh, jag får se.


Antony & The Johnsons

Lyssna och säg vad du tycker. För jösse namn!

Musikkärlek.

Antony.

I'm speechless.
Har aldrig hört något liknande. Han sjöng sig raka vägen in i mitt hjärta.

"I love you. I want the best for you."

Hallelujah!

Hurra och jubel! Fyrverkerier och bomber! Jätteglad smiley och handklapperi! Hör och häpna! Äntligen, äntligen! Min dröm har gått i uppfyllelse! Ben & Jerry's glass har börjat säljas i Linköping. Den finns på Ica i Ekholmen. Gissa om jag ska åka dit så fort jag bara kan. Undra om de har öppet imorrn...?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ben & Jerry

Min lycka är gjord. Jag är redo att få hjärtat krossat hur måga gånger som helst, bara jag får äta Ben & Jerrys glass som tröst.

Kärlek.

Home, sweet home.

Nu är jag hemmaHemma och ska förhoppningsvis snart få pizza. Pizza är bra för själen. Framförallt om den är hemmagjord. Då kan man götta på precis vad man vill! Jag tycker om när det är banan, jordnötter och curry på pizzan. Eller tonfisk. Fast tonfisk och curry går inte så bra ihop i min värld. Faktiskt inte alls.

Imorrn är det middag här hemma. Igen. Mamma ska göra en allhalgonamiddag, eller nått. Trevligt tror jag! Vi ska bjudas på pumpasoppa, kalkon och pumpapaj. Jag tycker iofs inte om pumpa, men kalkon är mums!
Mamma ska göra såna pumpalyktor, festligt. Hon trodde att hon skulle kunna få Kajsa att göra dom. men inte. Haha.

Nu ska jag knalla till köket och se hur långt pizzabakandet har kommit.

Heipa!

gobblegobble!

Blåbär.


Erkänn, dom är allt lite lika iaf?
Även om Patrick Dempsey är grymt jävla mycket mer sexig än Sean Penn.
 
                  
Sean Penn           /              Patrick Dempsey

Good Morning Starshine!

Jag är så förbannat klåfingrig och kan helt enkelt inte låt min blogg bara vara som den är. Det blir aldrig ens bra. Jag blir inte nöjd. Jag saknar estetisk ådra. Fan. Men men, allt i livet kan inte gå som en dans. Antar jag.

Hoppsan, vad händer dagen till ära? Inte ett dugg faktiskt. Jag ställde klockan för att komma upp vettigt imorse. Klockan ringde och jag stängde av den, gick upp och hämtade Hasse och gick och la mig igen. Kanske inte riktigt den planen jag hade, men va tusan. Den funkade ju också! Hasse var för övrigt instängd på toaletten för han envisades med att väsnas så fasligt mycket igår. Jag kunde inte sova. Griskatt. Men när han fick komma ut så var han så himla gosig och sötast i världen (ja, efter Nils föstås...) Nu ligger han i mitt knä och sussar. Hasse alltså, inte Nils. Tyvärr.

Borde ta tag i mitt liv och hoppa in i duschen. Mamma kommer och hämtar mig sen och jag ska köra hem. Hoppas jag iaf, usch, tänk om det är halt? Hoppas de har vinterhjul på bilen.


Jag vill ha julskum!

En lista i natten.

Namn: Sara
Ålder: 21
Längd: 160 cm
Vikt: Ja tack.
Favoritkändis: Paris Hilton (for President!)
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Svart
Ögonfärg: Blå
Favoritfilm: Pretty Women
Favoritskor: Mina blådassiga converse <3
Drömjobb: Make up artist
Favoritbutik / Sverige: H&M
Favoritbutik / utomlands: Alla som säljer Hello Kitty-saker
Favoritkaffe: Kaffe is baad!
Sofi eller Ebba: Ingen va dem, snälla låt mig döö!
Favoritstövlar: Ett par med snören, dock inte i min ägo.
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: För lite.
Hur många skor har du: Över 12 par?
Louis Vuitton eller Gucci: Hm, Gucci?
Kilklack eller stilett: Inget av dem, jag kan inte gå i sånt. >.<
TV-program: The OC, Nip/tuck.
Drömutseende: Rachel Bilson (får man hennes pojkvän också?)
Fulaste plagg i din garderob: Jag köper inte fula kläder!
Snyggaste plagg i din garderob: Just nu? Min lila höstjacka.
Favorittidning: National Geographic
Länder du varit i: Spanien (Gran Canariax3, Teneriffax1, Mallorcax1), Englandx2, Frankrike, Grekland (Rhodos, Kreta), Danmark, Cypern.
Länder du vill till: USA, Australien, Nya Zeeland, Indien...mf.
Favoritplats i hela världen: Måste nog säga San Agustin på Gran Canaria, eller Lund. Hm..
Favorithändelse i hela ditt liv: Panic! at the disco på Debaser. (än så länge)
Husdjur: Katter; Nils, Hasseåtage.
Drömbil: WV Beetle

Vill ha mest just nu..
Skor
: Ett par varma fina fluffiga stövlar som värmer mina tår.
Klänning: En såndär babydollig från HM?
Jeans: Vad som än passar, ge mig!
Sjal: Min svarta glittriga, den är fortfarnade fin.

Ett eller annat..
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Jimmy Choo
Latte / Cappucino: Om jag måste; Latte
Coca Cola / Pepsi: Coca Cola, lätt!
Paris / Nicole: Paris Hilton
OC / Beverly Hills 90210: O.C (hallååå!?)
Puss / Kram: Puss
Pastasallad / Kycklingsallad: Innehåller inte pastasallad kyckling?
Fläkt / solfjäder: Solfjäder, såååå glamoröst!

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan? Har hänt, ja.
Gjort bort dig för den du höll kär? Det beror på hur man definerar "göra bort sig"
Snubblat runt i dina klackar? Jag kan inte gå i klackar = Jag använder inte klackar.
Varit avundsjuk på någon? Självklart.
Hatat någon? Hata är ett starkt ord, men ja.
Druckit / rökt / knarkat: Ja/Nej/Nej (eller, ja, i medicinskt syfte, om det räknas?)
Velat rymma och skaffa nytt liv: Och vad skulle jag bygga upp det nya livet på?

Anders & Måns

Haha, så roligt! Finns egentligen inte så mycket att säga. Vissa saker kanske inte faller mig i smaken men överlag är de bättre än alla andra i sin kategori (och ganska ensamma i denna kategori om jag ska vara ärlig...) Dessutom var de i Lund och jag blev helt glad inombords. Ahh, Lund. :]

Jag är nog lite löjligt förälskad i Lund, varför vet jag inte, för vad har jag där att hämta egentligen? Utbildningen jag vill gå finns i Göteborg, mina vänner bor på helt andra platser i Sverige, ja och i England. Och Nils bor ju hemma hos mamma. Doh. Men ändå, I like Lund. Det finns ett lugn där som inte finns hemma. Kan inte förklara, men jag känner mig lugn där, som om jag inte har några krav whatsoever.

Nää, time for more tea. Sen ska jag titta lite på MTV, ni vet european music awards eller vad det är.
Imorrn måste jag skriva på mitt arbete sen kommer mamma och hämtar mig, pizza hemmahemma. Hemmagjord pizza är ju bara så gott! Då kan man ha på precis vad man vill, och jag vill ha jordnötter på min pizza. Jordnötter och curry. Yummie.

over and out.

Adjö för alltid Luwnajblogg.

Har lämnat luwnajbloggen och tänker göra allt i min makt för att inte återvända. Nu ska jag kladda här istället så fort jag har något meningslöst att säga. Vilket kan vara ganska ofta, om jag inte håller fingrarna i styr. Jag har iofs alltid kännt att min blogg inte ska besudlas med vardagsskriverier om ingenting, utan att den ska fyllas med meningsfulla saker. Men eftersom jag ändå aldrig lyckast med det så känns det ju ganska bortkastat. Eller hur?

Ikväll är det Anders & Måns. Trevlans! Deras nya program är jättekul och jag skrattar som en tok varje gång, det har iofs bara gått två avsnitt, men ändå. Deras humor är bland den bästa i Sverige. Helt klart. Förstår mig inte på folk som tycer att Filip & Fredrik är roliga. Vartdå någonstans liksom? Jag kan inte se det roliga. Totalt humorlöst. Usch! Inte ens värt smutsen under mina skor.

Nä, ska kanske ta och laga lite mat. Det kurrar i kistan.


over and out.