Solsken i blick.



Det är på tok för varmt för att jag ska orka klämma fram nått till min blogg. (som om det händer nått här annars liksom) Så ni får helt enkelt hålla till godo med en supersnygg bild på mig. Notera att jag har (miss)matchat mitt gula hår med min gula tröja. Tur att jag inte driver någon modeblogg. Nu måste jag göra något åt den 30gradiga värmen på mitt rum. Jag avlider.

Blipblop.

Grader celsius: ~28

Jag har åkt tåg idag. Det hade varit helt okej om det inte vore för att det satt någon några rader bakom mig och på fullaste allvar PROVADE RINGSIGNALER på sin från helvete kommna telefon. Jag menar, vem gör sånt numer? Alla vet ju att det är sånt man gör hemma, när ingen ser eller hör. Hur svårt ska det vara? Det finns verkligen folk till allt. Varför får man inte skjuta folk som man vill? Vem kom på att allt liv skulle vara heligt? Det var ju en jävligt bra idé...

Nu måste jag leta upp lite avsnitt av McLeods Daughters. Vem trodde att svettiga män i cowboyhatt kunde vara så heta?

Dagens tråklista. Bloggtorka.


Dagens låt:
Loke - Allt du är (Carlsberg don't do music, but if they did...blablabla..)
Dagens frisyr: Diadem och fultofs.
Dagens smink: Nada.
Dagens klädsel: Lila T-posttröja och grå haremsbrallor.
Dagens händelse: Det kom folk hit och tittade på huset. Skitspännande, verkligen.
Dagens drog: CocaCola
Dagens tråkigaste: Hela dagen?
Dagens finaste: Nils
Dagens köp: Inget!
Dagens mat: Flygande Jakob. Det var inte alls så gott som jag vill minnas. Nu mår jag mest illa.
Dagens mående: Jodå, man ska väl inte klaga. I guess.
Dagens gulligaste: Min katt.
Dagens nya ord: Ångest (favorit i repris)

Once you go black..



Igår kom känslorna krypande. Dom där välbekanta, värmande och lite lockande känslorna. Jag vill ju så gärna, men tänk om jag ångrar mig? Och vad gör jag då? Man kan inte göra saker ogjorda. Och speciellt inte det som jag vill göra. Eller ja, det går, men det är svårt och jag vet inte om jag skulle klara det. Man vill ju inte misslyckas liksom. Tänk om jag skulle färga håret svart igen...


Bloggsmoggfjogg.

Ursäkta min bloggtorka. Jag har tappat min musa. Snart kommer Malin hem och det ska bli hur kul som helst att se att hon faktiskt lever. I cant wait, som man säger over there.

Jag funderar på att börja ett nytt, förlåtande liv. Jag har en tendens att säga saker fort och utan att tänka. Grodor har jag för mig att det kallas. Men å andra sidan är det svårt att veta vad man ska be om ursäkt för. Det är ju faktiskt inte mitt fel att jag inte tycker om just den här maträtten. Ska jag be om ursäkt för att jag inte tycker om lök? Om jag säger till mamma (när hon frågar) att jag inte tycker att hennes nya skor är de absolut snyggaste jag sett så tar hon det som ett personligt påhopp. Vilket det ju givetvis inte är. Jag blir så trött. Fruntimmer..

Nu ska jag baka en kaka och fundera över ett sms.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Eurovisionsschlagerfestivalkalas.

Ja, vad ska man säga. Jag har anteckningar men just nu orkar jag faktiskt inte resa på mig för att hämta dem. Jag sitter så skönt. Men ändå, vad hade folk förväntat sig? Att hon skulle vinna? Nu när hon förlorade så var det "Stackars Charlotte". Men när Martin Stenmarck fetförlorade för några år sedan var det inte speciellt synd om honom. Om jag inte minns helt fel (vilket ju faktiskt är mycket möjligt..)

Det roligaste under hela sändningen var ju att Ryssland hade "hyrt in" Jevgenij Plusjenko som åkte omkring på världens minsta lilla plastisbana (plast-is-bana, alltså). Största behållningen ever. Och varför känner jag igen ryska konståkare? Jag har för mycket fritid. För övrigt fattade jag det som att Timbaland hade haft ett finger med i spelet på låten, och det hördes ju absolut inte. Nej nej.

Jag gillade Frankrike mest. Tror jag. Mest för att jag har hört den på P3 i princip varje dag. Den svänger! Och jag kan inte låta bli att tycka att Bosnien-Hercegovinas bidrag var lite charmigt. Det är som om man korsat Björk, White Stripes och Helena Bonham-Carter, under regi av Tim Burton. Nästan. Jag vill också ha en äppleklänning! Så fint. Aww.

Schlagerslaget.

Ikväll! Då ska jag äta ostbågar, dicka cola och skrika åt länderna i öst. Det är lika trevligt varje år. I love it! Jag tror inte att Sverige vinner. Det känns som att vi kommer att hamna i det där kvalträsket igen. Men det kanske är att sätta förväntningarna lite lågt. Jag vill ju hoppas på en 10-i-top placering. Minst. Men sen trodde jag ju å andra sidan att The Ark skulle vinna. Älskade, fina, underbara The Ark...

Jaja. Förra året förde jag arga anteckningar och det ska jag nog göra ikväll också. Bara för att. Det blir sm lite reklam när dom där riktigt dåliga bidragen uppträder. Typ...

Nu är det mat!

Farmboy.

Jag tror att jag är kär. I en hästbonde. I en böghästbonde. Om jag hade varit kille, gay och lite äldre hade jag redan skrivit femton brev till Bonde söker fru. Jag vill också bo på en gård med hästar, pool och tennisbana. Ja, och en trevlig karl.. Why, god, why did you make me a woman? (Ja, just kvinna går ju att diskutera...) Och ja, jag har precis sett Bonde söker fru. Inte helt utan att skämmas lite. Jag känner mig nästan lite smutsig liksom. Jag trodde väl aldrig att jag någonsin skulle se det programmet men shit happens som man säger. Jag avundas redan de killar som kommer att få bo hos hästbonden. Mest av allt är jag avis på att dom kommer att få vara bland hästar. Fan, jag saknar det så att det gör ont. Måste. Ringa. Hästställe. Måste. Rida. Om jag så bara kan skritta i värsta nybörjarstil. Eller vad fan, det räcker med att få sätta näsan mot en häst. Jag har nog ändå inga ridkläder längre, och jag vägrar rida utan proper gear. Eller tja, jag red för det mesta i gympaskor, men det räknas inte.

 Måste. Andas. Häst.

Bokbussen.

Böcker, ja. Ibland läser jag böcker som är bra och ibland läser jag böcker som får mig att somna. I Hitlers tjänst (Traudl Junge) ligger ungefär lite mittemellan. Jag kan inte slå ifrån mig det faktum att kvinnan faktiskt tog ett jobb hos Hitler. Må hända att det ansågs fint för en kvinna på den iden att jobba som sekreterare för någon fancy uniformsklädd stofil. Men man kan ändå inte förneka det faktum att när hon som bäst sörplade afternoon tea med Fürern så deporterades judar till koncentrationsläger och en sista dusch. Och om hon missade det, såg genom fingrarna eller bara valde att strunta i det, som Hitlers (näst) närmsta kvinna, ja, då är hon inget annat är fullkomligt rådum i kolan. Ursäkta, men jag kan inte tycka annat. I övrigt är boken intressant, man får se en annan sida av Hitler (vilket man ju kanske egentligen inte vill). (Det är lite som att först läsa Flickan och skulden och efter det hata alla män tills man läser En riktig våldtäktsman och får en helt annan syn på det hela.) Inte så att man på något sätt kan acceptera att karln likviderade obcena mängder männikor i rasbiologins namn. Men ni fattar kanske vad jag menar? Men mina personliga åsikter om författarens livsval har ju inte direkt med saken att göra. Jag har alltid haft en faiblesse för böcker om andra världskriget, det måste vara nått med män i uniform... (okej, dåligt skämt, kanske)


Ikeaförbannelsen.

Var sjutton handlar man möbler om man inte köper dem på Ikea? For real, alltså. Och nämn inte ens Jysk för då kräääks jag. Det är min mors fel att jag inte känner till något annat än Ikea. Eller, det är väl klart att jag känner till andra ställen, men det är ju små designbutiker där allt kostar att bara titta på. Vem köper en soffa för en månadslön liksom? Man vill ju vara ekonomisk.

Jag hittade en så fin soffa på Nordik för ett tag sen. Den var lite lagom ljusrosa och helt, för att använda ett modebloggsord (skjut mig gärna sen) ljuuuvlig. Jag ville genast bosätta mig i den och det bästa var nästan att det var 40% rabatt. Varför köpte jag den inte? (för att du är fattig, dipshit) Undra om den finns kvar... Måste nästan åka in och titta. Hursom, så ska jag en vacker dag köpa den där tomtepallen som jag har kort på i min telefon. Jag tänker inte ha den som pall dock, jag ska ha den som sängbord. Kanske kan jag impulsköpa en snygg soffa då också. Yeah!
 

Why, God? Why?

Jag har tänkt på en sak. Gud valde uppenbarligen funktion framför estetik när han skapade mannen. Jag menar, allvarligt. En naken man är nästan lite komiskt och för tankarna till en nyfödd liten råtta. När kvinnan liknas vid våta ängsmarker och vilda rosor så finns det liksom inget fint att kalla mannen. (Och ja, jag har reducerat man och kvinna till enbart kön) Jag menar, exakt hur smickrande är centerpartiet eller familjelyckan? (googla penis, synonym. HAHA.) Å andra sidan kanske man inte behöver fina benämningar. Det är ju inte kungen man träffar direkt. (undermedveten diss?) På tal om inget, men har ni sett Amnestys "reklam" om/mot kvinnlig könsstympning? Där har de sytt ihop en ros. Reklamen är vacker och tänkvärd. Jag menar, hur skulle en manlig motsvarighet se ut? En halv falukorv grillkorv?


Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt. Det var bara en tanke som ploppade upp. För jag brukar sitta och tänka på det manliga könet, varje dag. Eller, vad jag ville ha sagt är att en naken man ses som nästintill ful, medan en naken kvinna inte alls ses som ful. Bara vacker. En man är liksom snygg när man inte ser allt. Jag skulle inte ens vilja se Johnny Depp helt näck. Jallafall inte en längre stund.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Dagens i-landsproblem.

Är det inte ganska intressant att man alltid kan hitta något att gnälla om? Det har inte varit kalasvänder nu i helgen, det har varit grått och tråkigt och faktiskt lite kallt. Skittrist, eller hur? Gnäll, gnäll. Men när det är sånt här väder blir det inte för varmt på mitt rum, det blir faktiskt riktigt behagligt och det går att sova. Vilket givetvis medför att jag sover för mycket och blir helt seg i kolan. Man kan alltid hitta något att gnälla på. Typiskt.

Nu ska jag äta kaka. Igen. Arvid har bakat. Igen. Gott.

Vi skålar för en midsommar till. Färskpotatis och sill. Som om tiden stått still.

Aah! Jag har ätit svensk färskpotatis och min huvudvärk är borta. Vilken hääärlig kväll! Underbara potatis. Please don't ever leave me. Jag vill ha sommar och potatis jämt och för alltid. Förutom på julafton för då vill jag ha prinskorv och revbensspjäll. Och kanske en eller annan julklapp.

När jag städade i badrummet tidigare idag (Okej! Mamma städade och jag såg på) så hittade jag (mamma) mina gamla brythjärtahalsband. Jag har 1½ halsband. En helt hjärta som jag kan dela med väl vald vän och sen en hjärthalva som jag har delat med
Ulle-Kanelbulle. Det är ju evigheter sen man använde såna halsband. Jag ska nog skicka en del till Ankan. Han kommer att bli såå glad. Så kan han ju ha det tills vi gifter oss i Las Vegas i framtiden. Yeah.

Nu ska jag äta tjips!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Blow me.

Mitt. Huvud. Sprängs. DÖ! Jag har älskat med Ibumetin, men inte fan hjälpte det. Jefla piller. Det finns bara en sak som hjälper mot sånhär huvuddunk. Ett stort, isfyllt glas med hääärligt iskall cola. Med a touch of lemåån. Oh yeah. That's love.

For the love of Nils.

I've got a thing. Jag har probs. För en stund sen släppte jag ut Nils (läs; kastade ut, för han har bara legat på sängen och drönat HELA dagen) för att han skulle få lite trevlig, frisk luft. Det hade precis regnat och jag tyckte lite synd om honom när han med höga kliv klev genom gräsmattan (mossmattan) Han placerade sig själv precis vid tomtgränsen, som för att markera att det här tyckter han inte alls om. Vad är det för fel med att ligga inne och sova liksom? Men han behöver ju faktiskt, i ärlighetens namn, röra lite på sig. Kanske röra på sig mycket, men we're getting there.

Anyways, när han sitter sådär, inom synhåll så måste jag alltid öppna dörren för att se om han vill komma in. Ja, även om jag precis sparkade ut honom. Han brukar titta misstroget på mig och vägra att flytta på sig, alternativt så går han sakta, sakta in. Han har inte bråttom om man säger så. Men det är dom gångerna som han inte kommer in som jag har svårt för. När jag stänger dörren känner jag mig så fruktansvärt elak. Ungefär som att han kanske ville komma in, han hade bara inte riktigt bestämt sig. Och så stänger jag dörren för honom. Fan vad elakt liksom. Då måste jag öppna dörren och ropa på honom ungefär tio gånger, för att vara säker på att han absolut inte vill komma in. Efter en halvtimme brukar jag kolla igen, för att vara på den säkra sidan. Jag vill ju inte svika min katt. Mitt hjärtegryn, mitt allt. Min lilla snuttegullepluttebebiskatt. Aaw. (Skjut mig)


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Öronbedövande.

Jag hade precis sönder mitt fina, gröna öronsmycke som jag själv tillverkat. Buhu. Nu är min örontöjning avbruten. Eller ja, allt går väl inte tillbaka på en natt? Eller? Jag måste tillverka ett nytt smycke. Eller kanske köpa... Men jag hatar att behöva fråga folk vad jag ska ha. Då är det ju mycket enklare att själv knåda ihop lite smycken. Läste någonstans att leran jag använde visst skulle vara giftig, men mitt öra sitter fortfarande kvar. Och det fungerar också. Då ska jag alltså tillverka öronsmycke imorrn. Spännande.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

I'm with stupid.

Den här bloggflytten är konstig. Ibland syns alla kommentarer och ibland syns inga. Ska det vara så eller är det bara jag? Oavsett vilket så är det irriterande. Dumma blogg! Det är å andra sidan inget jag orkar bry mig om nu. För nu börjar ju Dirty Sexy Money. Wihoo!

Fattiga riddare med sylt och grädde. Ja tack.

Holy christ. Jag är skitfattig. Och jag får inga pengar förens på måndag. What to do? Jag brukar aldrig vara utan pengar. Det här kan bli intressant. Inte så att jag alltid har ett överflöd, men ni fattar. Jag kan alltid köpa ostbågar jallafall. Det kan jag nog inte nu. Lagom till helgen också, såklart. Lagen om allts jävlighet. Hurra. Tacka gud för att jag inte har någon att försörja. (Nils kan jaga sin mat, aspraktiskt ju!) Men jaja, jag kan ju jallafall leva på Starbits i Mario Galaxy, eller kanske äta några Mario Kart-bananer. Eller så kan jag kanske göra hamburgare av Epona.

Tv-spel framför allt!

Nu ska jag äta kaka.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Dagens hatobjekt.

Jag hatar kedjebrev. Oavsett vem dom kommer ifrån och oavsett vad som handlar om. På två dagar har jag fått två kedjebrev med exakt samma innehåll. Någon som ska samla ihop en massa födelsedagar. Låt mig citera;

"Det här kan bli roligt. Se hur långt det kan gå och var vi hamnar. Detta kommer att bli 2007/2008 års email-händelse. Ge det en chans. 365 födelsedagar! Lite fantastiskt när man tänker så. Utav alla miljarder människor i världen måste det finnas någon/några som är födda varje dag. Vi ska försöka slutföra uppdraget och se om vi kan fylla årets alla dagar med ett födelsedagsbarn."


Allvarligt, vad är det för människa som konstruerar skiten? Det är väl klart som korvspad att det varje dag är någon som fyller år. Det kan en apa räkna ut. Måste du ha en lista på det? Det är verkligen fantastiskt. Verkligen. All sarkasm i världen kan inte få fram hur jag känner. Verkligen skitfantastiskt.

Jag fattar inte varför folk går med på att skicka skiten vidare. Är det jättefult att svara alla och skriva att dom borde dödens dö en plågsam död? Eller åtminstone sluta skicka vidare dessa jävla töntbrev.

DÖ!

Smartass.

Ja, men. Nä. Men, jaha. Jag tänker ju jämt. Fan också.

Eftersändning.

Jag har haft så många bra bloggupplägg idag, men jag har inte kunnat skriva ner ett enda. Jag fick för mig att det var en bra idé att flytta min blogg, så det har den gjort idag. Bloggen har flyttat och jag har inte kunnat blogga. Lite surt, men nu är det ju jallafall gjort. Imorrn kommer jag vara fit for fight igen. So to speak.

För övrigt har jag lyckats få ner gradertalet till 22 här på mitt rum. Innan var det cirkus 27 grader celsius. Det hade jag aldrig kunnat sova i. Det är knappt jag kan sova i 22 grader. Helst vill jag ha minusgrader och ett tjockt täcke och en rund katt. Den runda katten ligger på min säng just nu och jag ska nog joina honom. Jag brukar sparka på honom när han sover, för han brukar snarka. Då blir han sur och biter mig i vaden. Han är så söt. Och jag vet, han är bara en katt. Men han är mitt allt ändå. (Hade jag läst det där hos någon annan hade jag säkert skrattat rått och dömt ut personen i fråga ganska fort)

Sova sig lite kanske?

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Queerperspektiv på höskullen.

Herre min gud. Jag trodde aldrig att detta skulle ske. Jag trodde aldrig att jag skulle sänka mig till den nivån. Jag kommer verkligen hata mig själv. Och egentligen skulle jag kunna hålla tyst om det och låtsas som ingenting, men det skulle nog komma ut ändå. Jag måste se på Bonde söker fru. Det ska vara med en bögbonde och är det inte fantastiskt och kan man verkligen säga bögbonde? QX har skrivit bögbonde så då kan jag också göra det. Kapris? Är det inte vackert så säg? Alltså, inte ordet bögbonde, utan det faktum att en kille ska få jaga mannen i sitt liv på bästa sändningstid. Nästan lika vackert som amerikansk välgörenhet. Uhu, jag måste gråta en skvätt.

Och nu ska jag sova!


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

So long Jesus.

Visst har ni väl hört? Att Sverigeäckeldemokraterna har tagit sig över riksdagsspärren? Det är äckligt och smaklöst och jag undrar vem sjutton som ens kan tänka sig att rösta på dem. (mina fördomar vet ju självklart, men det kanske ska vara osagt?) Även om en plats i riksdagen inte skulle betyda speciellt mycket inflytande känns det ändå inte okej att de har kommit över 4%spärren. Jag menar, vad mer för skumt röstberättigat folk kan ligga och gömma sig under närmsta sten? Inget av de övriga partierna vill befatta sig med Sverigedemokraterna och det är ju en bra sak. Och att Kristdemokraterna har hamnat under 4%spärren är nästan för kul. Mwahah. So long Jesus. Fast anledningen till att KD gått ner sig är kanske för att folk går från KD till SD, och det kan ju sluta lite hursom helst. Och det visar ju bara på hur trevliga, härliga och människovänliga KD-människorna är. Inte för att jag har några fördomar alltså...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Det regnar i Ragnars rabarberrabatt.

Vi ska äta Rabarberpaj. Smaka på ordet. Rabarberpaj. Det är så fruktansvärt gott att jag nästan skulle kunna leva på det. Rabarberpaj och kyckling. Hela livet. Kanske inte tillsammans, men var för sig. Helt klart. Yummie.

Imorrn går säsongens sista avsnitt av Nip/tuck. Igen. Det känns som om det precis har börjat. Man hinner precis vänja sig med att det går på söndagar som vanligt, och så slutar det. Inte helt utan att man blir lite deprimerad. Har det redan gått 15 avsnitt liksom? 15 avsnitt är ju detsamma som 15 veckor. Helt sjukt. Jag vill ha meeer! Jag måste ha ostbågar imorrn. Buhu.

SVT - Med ena foten i graven.

SVT ska sända Englas begravning och jag kan inte tycka annat än att det är fel, fel, fel. Inte för att det är smaklöst att sända en begravning av någon som mördades av en lasbilsslusk utan för att det finns så många barn som hon. Som försvinner, som mördas, som våldtas, som säljs om och om igen, som alrdig mer får se sina föräldrar och som föräldrarna aldrig mer få se. Var är den uppmärksamheten kring dem? Visst, hela historien är vekligen skitnödigt tragisk, men jag kan ändå inte känna någon direkt sympati. Det finns ju så många andra att tycka synd om också.

Och dessutom, om hon ska få sin begravning på tv så vill jag också få min sänd. Jag är sjuk och kan dö om jag inte får några lungor. Det är också tragiskt, ge mig tv-tid! Det ska vara på bästa sändningstid och jag vill ha Mark Levengood som programledare och kommentator. Fixa!

Mina fördomar säger också vilken typ av folk det är som kommer att titta på det hela. Det är samma människor som tittar på Ensam mamma söker och Frusna män söker kärlek. Det är dom som lyssnar på Mix Megapol och åker på Finlandskryssningar. Linda Rosing kommer säkert att titta. Folk som helt ärligt faktiskt tycker att Söndagsbilagan i Aftonbladet är en "fräsch och rolig tidning".

Skjut mig.

När du får oväntat besök.

Jag fick ett sms:

"Sara! Kom ut och hälsa!"

Och ett till:

"Pewr cyklar utanför! Kom o hälsa!"

Jag hade fått oväntat besök! Sånt händer aldrig mig. Superspännande. Fem av fem toasts som Benjamin skulle ha sagt. Perski tittade förbi. Han hade snott en cykel av en vän och åkt för att besöka mig. Inte helt utan att man känner sig lite hedrad. Nåja, han lever jallafall och det är alltid bra. Då vet jag att han inte blivit mos mellan två kor eller uppäten av en kalv. Vilket ju säkert är mycket möjligt ute på Vreta. Jag talar av egen erfarenhet. Min favoritko kunde mjölka sig själv. Hon var sååå smart. Jag vet iofs inte om jag skulle vara så pigg på att dricka min egen mjölk..Euw.

För övrigt har jag nyttjat mina extremt gröna fingrar idag. Jag har planterat chili. Förhoppningsvis ska det kunna växa nått också. Man vet ju aldrig. Jag har dödat ganska många tomatplantor i mina dagar. Tomatplantor och paprikaplantor. Fast en gång fick jag faktiskt ut en hel grön paprika från en planta. Då var det fiesta kan jag lova. Paprika för hela slanten. Ja, ojoj.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Just nu är jag sugen på en kall öl. (det bara dök upp i huvudet) Jävligt kall öl.

Idag mår jag nästan friskt. Eller ja, i ärlighetens namn känner jag mig bättre än vad jag kände mig i fredags(alltså, innan jag blev sjuksjuk, då jag hade räknats som nästanfrisk. Om ni fattar). Men det betyder inte så mycket för mig, det var liksom i fredags och nu är det ju idag. Ja, ni kanske fattar. Kanske. Det är svårt att känna att man har energi för för sjutton skogsrundor när man inte ens har ork för att gå en kort promenad i solen. Man får ju skilja på energi och ork. Eller nått sånt.

Jag blir helt studsig och hoppig när jag har en massa energi, men eftersom jag har lite begränsade rörelsemöjligheter (läs; halv lunga, dålig luft) så pratar jag istället för att röra på mig. Prat kan ju vara fint men när det är tokpladder om mest ingenting blir det fruktansvärt enerverande. Det är seriöst till och med så att jag tycker att det är störande. There is no end to the madness.

Men jag ska väl inte klaga. Jag är ju inte vidare pratsam annars. Eller, det är klart fan jag ska klaga. Det är ju det som jag gör bäst. Allra helt när bilister inte blinkar eller inte hittar gasen. Åtta av tio gånger är det dessutom ett fruntimmer som kör. Fruntimmer kan inte köra bil.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Helt sjukt!

Lungsäcksinflammation. Smaka på ordet. Är det inte sexigt så säg. Det är jallafall vad jag har nu. Omväxling förnöjer ju, har jag hört. Jag har ju liksom aldrig haft någon annan sjuka än den jag redan har. Förkylningar räknas inte. Det enda jag kunde tänka på när jag satt hos läkaren var att "det här kan jag ju blogga om", men nu har jag ju förstås glömt alla finurliga ordvitsar och snajdiga ordval. Så typiskt. Men anyway, det här är väl inget som jag kommer att dö av, förhoppningsvis. Jag har fått Voltaren T och det känns som en pensionärsmedicin. Eller ja, jag fick inte just precis Voltaren, jag fick någon som innehåller samma sak men som heter något helt annat. Wicked.

Jag är en sån människa som alltid måsta läsa om alla biverkningar innan jag knaprar nya piller. Biverkningar kan göra vem som helst livrädd. Några biverkningar är tex psykotiska reaktioner (störd verklighetsuppfattning), minnesstörningar, nedsatt orienteringsförmåga, insomningssvårigheter, depressioner, ångest, mardrömmar, impotens. Just det där med impotens känns ju jävligt jobbigt alltså. Nu kan det ju hända att just dom där biverkningarna stog under mycket sällsynta, men det tycker inte jag hör hit. Men om jag nu får ångest så vet vi ju vad det beror på. Jojo.

Även om jag inte kunde sova ens en liten stund inatt så känner jag mig helt okej. Jag har passerat det där stadiet där jag inte visste om jag var trött eller om jag hade halsat en flaska vodka. Nu är jag nog mest övertrött. Och jag ska sluta skriva för det blir bara en massa tönteri annars. Thihihihi.

Jag har fått godis!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Painkiller Sara.

Oh. The. Pain. Jag har så ont och nu tänker jag faktiskt beklaga mig lite. Jag kan inte ta djupa andetag och jag kan absolut inte hosta och det gör så ont. Mamma tror att jag har haft sönder ett revben, men gör inte det typ skitont? Jag vaknade mitt i natten och kände för att hosta, så jag gjorde det och jag trodde fan att jag skulle dö. Det bara högg till. Jag har säkert punkterat min lunga utan att jag vet om det. Men jag ska inte klaga, jag lever ju. Jag är liksom inte den som hetsar upp mig i onödan. Jag har haft typ såhär ont en annan gång och det gick över efter ett tag. Och imorrn ska jag till sjukan så det löööser sig. Nu måste jag undersöka om jag kan inhalera, om inte, så blir dagen väldigt slö.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

TipsTips!

Jag har tänkt som såhär va; Jag har ganska många pocketböcker som ligger och skräpar i min bokhylla och vad gör man åt det? Jo. Jag ska ge er en massa bra boktips! Förresten så skräpar inte mina böcker, jag älskar dem som om de vore mina barn och gud nåde den som lånar en och viker hundöron i den. (det är det bara jag som får göra)

Men anyway, boktips. Då får dagens boktips bli två böcker med mitt absoluta favoritämne; Klassämhället! Underbart. Dom här två böckerna tar ju iofs inte upp någon direkt problematik, dom mest nosar kring överklassen. Skriver om klassresor och bordsskick. Och vikten av att kunna dricka mycket men inte bli full. Ovärdelig information om man vill beblanda sig med sveriges överklass. Ha. Nåja, lite matnyttigt står i böckerna, för dom är intressanta. Men tro inte att ni får låna dem av mig. Hell no. Köp egna om ni vill läsa.




"En släkting till mig är kommunist, det är lite tråkigt"
(från Överklassen i Sverige, 1974)

HAHA.

Om du en dag skulle få för dig att skaffa en diskret och subtil tatuering är det den HÄR sidan du ska besöka för inspiration. Helt klart. Jag menar, bättre kan det ju knappast bli. Underbart. Jag älskar det faktum att folk vågar, för jag skulle då aldrig fixa det där. Jag skulle ju skämmas så fort jag såg mig själv i en spegel. Underbart, jag är mållös.

Fat Fighters!

Jag har färskpotatiscravings just nu. Ville bara säga det.

Dress for success.

Jag satt nyss och funderade på det här med barn. Jag vill ju inte ha några och det kommer med allra största sannolikhet inte att ändra sig. Jag gillar inte barn någonstans. Förutom när dom är där jag inte är. Men en kul sak som man missar när man avsäger sig skrikungar är ju hela den roliga delen med att shoppa pinsamma kläder och söta små Gucciskor. Allt i miniatyrformat! (Jag måste bara få flika in med att just nu, i skrivandets stund så sitter min bror, 16 år, och tittar på Rachael Ray. Visst är det sött? Han har en crush på henne) Anyways, små kläder och sånt. Hjärtformade solbrillor skulle vara obligatoriskt på min unge. Det är så sjukt fult. Stackars barn. Fast å andra sidan, jag kan ju faktiskt köpa allt det där ändå. Jag menar, jag har ju faktiskt en katt. <3 Han har alltid velat ha små Guccisandaler, jag lovar.

image591