\o/

Nej, idag har jag inget att säga.

Förutomattpålördagskajagseantonyandthejohnsons! Iiiihhh!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Bad hairday. >.<

Om vi ska vara allvarliga här ett tag. Jag _måste_ verkligen göra något åt mitt hår. Det ser ut som en missfärgad risbuske. Det är inte snyggt! Jag vill dö varje gång jag ser på det. Men, jag kan ju inte färga det svart, för jag har lovat mig själv att sluta med det. Det är svåårt. "Once you go black, you never go back...". Inte fan har jag råd att trippa till frisören och fixa det heller. Skit också. Eller ja, jag har väl egentligen råd, men jag vill ju spara pengar till min kamera. (som kommer att bli högst älskad här hos mig. My precious...) What to do? Slänga i en toning kanske? Brun? Måste undersöka saken... Innan jag loosar my mind och gör en britney. Risken finns faktiskt, för jag har allid velat se hur jag ser ut utan hår. Det här är ett trauma för mig. Jag hatar mitt hår. DÖÖÖ! O.o

över och ut.


Edit. Det är ingen som är en hejare på Photoshop? Som kan låtsasraka mitt huvud? :D Jag menar, face fact, jag är för feg för att prova utan att ha en susning om hur det skulle se ut.

Spiderman goes emo.

Har vart på bio med Perski. Spännande. Typ. Filmen vi såg, Spider Man 3, kan klassas som helt värdelös. Faktiskt. Den var så töntig så jag helst bara ville dö. Fast han var rätt så snygg när han var lite emo. Eller elak, whatever. Det finns sätt att göra en töntig film till en bra film, men det hade dom inte lyckats med här. Den var bara töntig. Som när han gick där på gatan och vickade på höftena och gjorde obscena gester mot förbipasserande damer. Klippet finns på youtube om någon ämnar att bry sig. Bwahaha.

Snygg emospindel. drwl.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Hostel.


Hostel Part II

Iiiihhihihi.



My little pony.

Det är inte klokt hur mycket jag saknar det! Jag måste verkligen göra något åt det innan jag kreverar. Hur kan man gå från att tillbringa timmar i stallet till att inte ens se en häst? Det var evigheter sen jag jag la huvudet mot hårremen och kände hur gott hästar i själva verket verkligen luktar. Man kunde stå där och rykta i timmar...Det får låta hur cheezy som helst, men fan. Jag saknar det. Ge mig en häst! Hästar är bra för själen.


Du duger inte som du är!

Jag avskyr när folk säger "Jag duger som jag är" i syfte att påvisa att de minsann är nöjda. För mig är ordet "duger" ungefär lika positivt som "Jag är ful och fet". Liksom, vadå duger? Ingen duger som de är. Alla är fantastiska som de är! Likadant om en tjej/kille säger "Han/hon duger" om sin respektive. Som att man inte är nöjd. Varför stannar man då kvar i ett förhållande? Jag anser att man inte ska nöja sig med det näst bästa som "duger". Man ska ha det bästa. Man ska vara superduperfantastiskt tillfredställd med situationen. Man ska inte nöja sig, man ska vara jävligt nöjd. Fattar ni? Jag kan inte riktigt formulera mig ikväll.

Att säga "Jag duger som jag är" är som att nöja sig med fläskfilé när man egentligen skulle ha oxfilé. Som att köpa en fusk Luis Vuitton-väska när det finns äkta runt hörnet. Som att åka till Atlantic City när man hade siktet inställt på Las Vegas. Ja, ni fattar.

Nu ska jag injicera musik rakt in i min hjärna.
Paolo Nutini - These Streets. Bättre skiva får man leta efter. Just nu. Jag är kääääär. Han är ett 20-åring under. Honom skulle jag kuna tänka mig att gömma under sängen, helt klart.

// Youre truly, Malutta Korvsnutt.

Filmunderhållning.


Satt och slösurfade på en filmsajt och hittade denna skräckfilm. Som en liten beskrivning av filmen har sajten skrivit; "De tränger in i dig, tar över dig och sprider ondska"

Så, till min fråga. Handlar denna film i själva verket om en graviditet?



Prehistoric Park.

Ikväll är en bra dag! Eller ja, alltså. Ikväll går ett muy intressant program på tv. Om man är Sara, 22 och helsåld på dinosaurier vill säga. Fyran ska visa serien Prehistoric Park som typ handlar om dinosaurier och en och annan mammut. Me like!

På hemsidan kan man ladda ner ett eget förhistoriskt djur att ta hand om. Behöver jag ens säga att det redan är gjort? Jag valde en T-rex. Såklart! Doh, vad trodde du? Han heter Terence och just nu sover han ^^, Så söt och gullig som få. Jag har alltid velat ha en egen dinosaurie!


Paolo Nutini. My love.



Woke up cold one tuesday,
i'm looking tired and feeling quite sick,
i felt like there was something missing in my day to day life,
so i quickly opened the wardrobe,
pulled out some jeans and a T-Shirt that seemed clean,
topped it off with a pair of old shoes,
that were ripped around the seams,
and i thought these shoes just don't suit me.

CHORUS:
Hey, I put some new shoes on,
and suddenly everything is right,
I said, hey, I put some new shoes on and everybody's smiling,
it so inviting,
Oh, short on money,
but long on time,
slowly strolling in the sweet sunshine,
and i'm running late,
and i don't need an excuse,
'cause i'm wearing my brand new shoes.

Killen har fattat det där med skor. Jag tror att jag är kär.

Dunka mig gul och blå.

Jag vet inte, jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att låten Dunka mig gul och blå är bra (läs; politiskt korrekt) eller om den är hemsk. Ja, ur feministperspektiv sett såklart. Doh. Jag menar, den är ju rätt svängig och skånska går ju alltid hem hos författaren av denna blogg. Även om det är en brud som sjunger. Skånska är hett!

Men om man nu ska se det ur (mitt) feministperspektiv; Varför är det alltid tjejer som ska bli påsatta? Kan inte dom..eh...sätta på en kille? Det låter ju helt wrong, måste komma på en bra term för det där. Om nu allt ska vara jämnställt menar jag. Och vadå?:

"Jag vill att du ska komma om o om o om o om igen.
Japp, japp... Dunka mig gul och blå."


Hon då? Ska inte hon få komma om och om och om och om igen? Liksom, något måste man ju få ut av det hela. Förutom att se ut som en flagga. Usch ja, jag är så ambivalent att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Måste helt enkelt lyssna lite till på låten och sedan kanske orka bilda mig en upfattning. Eller bara skita i det och ta det för vad det är. En låt. Ord till toner. Bra där.

Gillar speciellt den här frasen:

"Vi kan väl leka doktor du och jag?
Du kan vara temen och tre hål det har jag."

Vilken fantastisk textrad! Vet inte om jag någonsin skulle säga sådär. Ens tyst för mig själv. Ja, förutom nu när jag skriver, för jag läser alltid tyst för mig själv när jag skriver. Orden kommer lättare då liksom.


Chicken, good!

Jag tänkte, såhär i grilltider, dela med mig av mitt absoluta favoritrecept på kyckling. Eller ja, det är ju inte hur man göör kyckling, utan en helt fenomenalt god marinad till kyckling. Eller för all del annat ljust kött. Den är så fruktansvärt god att jag nästan vill säga bättre än sex, men det uttrycket känns så 90-tal. Ni får helt enkelt bara tro mig när jag säger att det är helt klart värt att testa. Ja, förutsatt att du inte avskyr citron. Eller vitlök...

Use this:

3/4 dl färskpressad citron
1 msk nymalen svartpeppar (för det vet ju alla att nymalen svartpeppar är godare)
4 vitlöksklyftor alt. den hela vitlöken som finns att köpa, efter smak.
4 msk olivolja

2 tsk salt
1 hel kyckling eller ett gäng kycklingfileér.

Do like this:

Blanda allt i en trevlig och fin skål. Vitlöken krossar du om du inte jävligt haj på det där med att skiva smått. Om man vill kan man även riva lite av citronskalet i marinaden, det känns kulinariskt och sådär. Lite Jamie Oliver-aktigt so to speak. Eller Kock-Tina också för den delen. Om man vill vara lite svensk liksom. Om du har en hel kyckling föreslår jag att du styckar den och lägger bitarna i en plastpåse, har du kycklingfilé gör du likadant, fast utan det där med att stycka. Häll marinaden i påsen och mojsa runt allt och ställ det sedan i kylen. Lääänge. Helst över natten men minst 2 timmar. Grilla kycklingen på lämplig grill och servera med typ...tja, varför inte lite tzatsiki? Och kanske potäter eller ris, vad vet jag? Cous-cous kan nog vara gott också, om man nu tycker om det.

Smaklig spis!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Love is in the aiiir. Not.

Jag har tänkt på en sak. Jag vill vara kär! Det verkar vara så himlans trevligt och sådär. Sen var det ju ett tag sen jag var kär...typ. Jag menar, Johnny Depp kommer ju att för alltid finnas på en speciell plats i mitt hjärta, likaså Brendon Urie, Gerard Way, Adam Brody och självklart Hugh Grant. Snygga karlar finns det ju alltid plats för liksom...

Men, jag vill ändå vara kär. Kan tänka mig att bli kär i nästan vad som helst bara för att få vara kär. Ett par nya skor skulle fungera helt utmärkt. Eller en karl. Eller flera... Det ska pirra sådär mysigt i magen, så som det gör när man åker en rolig karusell. Det ska vara så att man nästan bubblar av skratt bara för att.

Det är trevligt.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Knyppling the night away. Skjut mig. >_<

Aah! Jag blir helt galen på att inte ha något att göra! Kan inte plugga, för sjuk. Kan inte resa, för sjuk. Kan inte gör det eller det eller det. Det suuuger hårig getpung. Jag vill plugga! Jag vill bli smart. Ja, alltså mer smart än vad jag är nu förstås. Man ska ju inte underskatta sig själv. Höhö..

Kan man plugga massa roliga saker på distans? Kan man läsa svenska B på distans? >.< Jag kreveeerar!
Jag vill ha något att göra! Jag kanske kan börja knyppla...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Masters of horror.

Jag har typ funderat lite. Masters of horror. Ska det vara något att se? Jag vet inte ens riktigt vad det är... Jag bara fastnade för namnet. Horror går alltid hem hos Sara! Jag googlade det hela men vågade inte surfa runt på deras hemsida, den lät så himlans läskigt. >_< Dessutom är det mörkt ute och jag vill kunna sova inatt. Här tar vi inga risker! När man googlar på bilder så ser det hela mycket trevligt ut må jag säga...

Såå, är det något värt att se? Tell me, I need to knoooow!

Hungry?

image365

*fnissa*

Jared Leto.




HOLY CHRIST!
Damn.


Aftonbladet-lover.

Ibland är det så att man bara helt och hållet superduperälskar Aftonbladet. Härom veckan var det ett sådan tillfälle...

image360

Ja, har DU drabbats av djurbajs?

Piljettpanik.

Huja. Jag fick precis lite smått panik över att jag inte hittade min biljett till Antony and The Johnsons. Men ni kan vara lugna folket, jag har hittat den! Jag hade lagt den på ett säkert ställe (yeah, right!). Nu flyttade jag den till ett annat säkert ställe. Lättare att hitta och så. Det är mindre än två veckor kvar nu, jag är absolut inte alls uppe i varv över det hela. Inte alls. Jag bara hyperventilerar för att det är kul.


Is this fish or chicken I'm eating, I know it's tuna but...?

Här sitter jag och äter tonfisk med citronpeppar. Jag är så jävla hungrig och magen bara skriker. Då funkar tonfisk  jallafall i tre minuter. Och på tal om tonfisk, idag ska vi prata miljö. Jag är ju ingen talare, men, jag vill ju inte att alla söta fluffiga Isbjörnar ska dö ut. Då blir jag deprimert! Och det skulle ju vara himlans dumt att fiska sluta på all fisk. Visste ni att för att förse världens alla sushimarknader så fiskas det fyra gånger så mycket tonfisk som beståndet egentligen tål. Måste folk trycka i sig sushi på löpande band? Finns det ingen gräns för vad man får konsumera? Sushi är ju inte ens gott. Jag menar, rå fisk? Hallå? Kalla mig okultiverad, men rå fisk? Ääääckligt! Då kan man ju lika gärna äta rå slingrig bläckfisk som dom gör i Singapore. Mums!

Men hursom, jag kan inget. Kan någon vänlig själ upplysa mig om ungefär när jorden kommer att gå under. Bara så att jag hinner förbereda mig lite liksom. Typ besöka ett museéum och se några halvt utdöda djur eller kanske till och med bli trädkramare. Eller gå med i GreenPeace! Eller se den där obekväma filmen. Ojoj, so much to do, so little time!

image358
aaw. Titta så gulligt. Visst är det dumt att dom drunknar? :'(

Justice - D.A.N.C.E



Kom igen katten, det svänger ju!
Gillar videon skarpt. Jag vill ha en sån tröja!

Mannen i mitt hjärta.




Idag har Nils haft en såndär kämpig dag med mycket att göra. Han måste vrida sig, vända sig, lyfta på huvudet ibland eller bara rulla över på mage. Hur jättejobbigt som helst.

Project Runway.

image354

Ikväll börjar den nya säsongen! Hurra! \o/
Får vi se en ny Austin Scarlett? (fast ingen kan ju vara så bra som han!) Hur många gånger kommer Tim Gun säga "Make it work" ? Kommer vi skratta åt några roliga imitationer? Project Runway är waaay much better than TopModel. Helt klart mer beroendeframkallande. Sen är väl Heidi Klum inte världens bästa eller roligaste programledare, men man kan ju inte få allt här i världen...

Sara Project Runway



Sköna gröna Lund.

Ja, jag har kanske rymt lite. Fooorgive me! Jag har vart en sväng och en tur nere i sköna gröna Lund. Jag vet inte vad mamma och jag gjorde när vi åkte dit, men det tog jallafall sex timmar. Det tar normalt sett fyra timmar... Vi skulle åka till Ystad för att hälsa på farmor först, även det tar normalt fyra timmar.  Till att börja med missade mamma avfarten i Markaryd. Bra gjort! Tummen upp på det. Så då tänkte vi att vi kopplar in gps:en så den kan leda oss i mörkret. (so to speak) Men den ville bara att vi skulle åka på en massa småvägar. Så fär att slippa höra "nyuträkning av rutt" till förbannalese så körde vi på småvägarna. Jag mådde lite smått illa för jag försökte läsa en karta samtidigt. Fråga mig inte varför... Efter en himla massa åkande på dom jäävla småvägarna så kom vi jallafall fram till farmor. Bara tre timmar sena, eller nått. Bra där.

Nu vet jag ju inte hurvida det är intressant att läsa om, men helt ärligt så skiter jag i det eftersom jag skriver vad jag vill i min blogg. Moahaha.
Farmor berättade för övrigt en kul sak, hon hade pratat med någon bekant och hade då frågat hur det var med en annan ytlig bekant, varpå bekant#1 hade svarat; "Hon är för tillfället död". Vi satt och funderade på om det var någon sorts barmhärtighetsgrej och fint sätt att lägga fram det på, eller om den bekanta i själva verket faktisk var just "tillfälligt död". Hur man nu kan vara det...

Men skitsamma, för nu ska jag dricka lite te och sen leta upp Nils. Han måste sakna mig något enormt. Jag menar, två dagar utan mamma kan inte vara lätt. Min stackars gulle-gnutt. >.<

Och förresten så har jag kört äääändå från Värnamo, jag är fan bra!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(ps. Det ryktas om att det ska komma upp lite bilder från Lund på bilddagboken senare.)

Chilinuts!

image350

Jag vill ha Chilinötter. Från OLW. Ge mig...NU!

Allt är dött.

Det känns som om jag sitter i ett kalt, kallt rum. Helt ensam. Övergiven och förglömd. Aldrig mer kommer jag få se solen. Aldrig mer kommer jag känna glädje. Kommer aldrig känna något mer. Mina ord känns tomma och min röst bara dör. Det fanns ju så mycket mer som jag ville veta. Det fanns så mycket mer. Mitt liv är över och jag kommer aldrig mer vara densamma. Jag kommer sitta där i det kala, kalla rummet, helt ensam. För all framtid.


















OC är slut.


(Ja, Kajsa och jag fuskade lite)

Öppet brev till min leg. Ledstjärna aka sjukgymnast aka Katarina.

Hej!
Imorrn ska jag ju som bekant ta mig hela väger ner till Lund, also known as "heaven on earth", so far so good liksom. Jag har bara en liten fundering; När på måndag ska jag infinna mig för sjukgymnastik och juicedrickande? Eftersom min mor så snällt bokade om tiden åt mig och då fick berättat tiderna för sig men inte skrev ner dem, vädjar jag nu, i detta blogg-inlägg, att du ska informera mig om ovan stående tidsinformation. (Ja, det ska vara särskrivet, det är en sån sak man kan göra både och med) Skulle ju vara förträffligt! Annars tänker jag chansa på en sådär 8.30 på måndag morgon. Det brukar fungera... Väl mött i Lund! :D

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

That's hot, and you're not.

image351Att det bara är 13 dagar kvar tills jag får njuta av Antony and The Johnsons. I Dalhalla dessutom, stället ser ju fantastiskt ut, och ljudet! Det måste bli helt fenomenalt. Hoppas jag iaf. Och jag ska få låna Kajsas kamera. Lycka!

image352Det känns som att sommaren aaaldrig vill komma igång. Nu är det ju iofs bara maj, men ändå. Mer sommar åt folket! Mer uteserveringssittande!


image353Min totala brist på pengasinne. Jag kan tycka att jag visst har råd med den där kameran, köpa den, för att sen inse att jag inte har betalat mina räkningar för den här månaden. Jagborde bli lite mer ekonomisk. Eller bara jävligt rik. Jag gillar alternativ två mest...

The end is near.

Detta övegår mitt förstånd. Läs artikeln och notera det som står i slutet. Jag kan förtydliga.

image349

Hur fan kan det vara en merit? Han har misshandlat kvinnor. Han blev dömd för det och det kallar han en merit? Är han dum i huvudet? På riktigt? Och sen säger SD att de vill ta hårdare tag mot kriminaliteten. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Jävla puckon.
Jag finner inga ord för att berätta hur urbota jävla korkat det hela är.

Mänskligheten går mot sin undergång. Sanna mina ord.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(Dubbel-Daim)

In your fäjs, SD.

HAHA. Jag har en sak att säga, KÄRA Sverigedemokrater.

IN YOUR FACE!

Alltså, på vilket sätt är det fel att jämföra sverigedemokrater med invandrare? Båda är väl människor? Gång på gång visar SD hur urbota genomkorkade de är. Jag fattar inte hur folk ens kan gå på deras genomskinliga så kallade "politik". Det hela måste vara ett skämt. Absolut. Helt klart något som vänstern kokat ihop för att få oss att uppmärsamma den ack så skrämmande svensson-rasismen. Jag är helt inne på den idéen nu. Ett skämt.

En tredjedel av SD's folkvalda politiker är beroende av bidrag för att kunna försörja sig. En tredjedel av 204 personer. 34%. Det är ganska många. Och så vill de ha hårdare tag mot invandrare som lever på bidrag. De kanske borde sanera lite hos sig själva först? Likaså när det gäller kriminalitet... Eller?

Hopp, hopp, rassestopp.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

._.

Det är JÄTTEKORT tid kvar till Antony and The Johnsons.



Fööööör idag är ingen vanlig daaaaag!

Idag är Nils födelsedaaaag!





I love my cat!


Blompis!

Är det inte ett underbart ord så säg? ^^,

Men, kom igen då. Schyrre? Kom igeeeen. Bara lite?

Jajo. Nu har webcamen och msn skördat ännu ett oskyldigt offer. Eller? Ursäkta mig, men jag kan verkligen inte tycka synd om tjejen. Jag menar, det får ju finnas en gräns för hur korkad man kan vara. Man flashar inte tuttarna för någon på msn, iaf inte utan att veta konsekvenserna. Varför flashar man tuttarna för någon via en webcam? Hur kan någon via msn tvinga någon annan att visa lökarna? Jag fattar inte, vad hotar man med liksom? "Visa tuttarna! Annars blockar jag dig!" ,"Jag vet var din brevlåda booor!".

Nej, det är inte ens lite synd om tjejen. Folk får väl för tusan lära sig att man inte kan vara så förbannat blåögd hela tiden. Sluta mesa omkring, herregud.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nytt liv. Ny blogg.

Min syster har gjort en ny blogg. Igen. Hon förbrukar bloggar som andra människor förbrukar papperstallrikar.
Pay a visit!

www.letargi.blogg.se

Muahahaha!

Jag är en festis.



Han är snygg! Ja, han med glasögonen och den snygga hjälmen. Jag vet inte varför, man ser ju inte direkt så mycket av killen, men det är något med killar med fin hy. Jag vet inte vad, men damn, it's hot! Ge mig!

I'm free, and i'm a festis.

Begraven men aldrig glömd. För bövelen!

Ikväll har jag sett det näst sista avsnittet av OC. Nästa vecka sänds det absolut sista. Någonsin. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv efter det. OC och jag är ju bästaste vänner! Hur ska jag överleva? Vad ska någonsin kunna ersätta OC? Det finns inget som kan leva upp till samma underbara nivå. Inte ens Grey's Anatomy eller Deperate Housewives... (jag börjar för övrigt tröttna lite på greys)

Och inte nog med att OC ska sluta. Gilmore Girls sjunger också på sista versen. Det är ju för bedrövligt! Ska jag inte få ha kvar någon favoritserie? Jag kommer ju bli gravt deprimerad. Först OC och nu Gilmore Girls, vart är världen på väg? Himla tur att en ny säsong av Project Runway börjar den 23 maj. Hur skulle jag annars klara mig?



// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Bitterhet är en dygd! Typ...

Tro inte att jag kommer att glömma i första taget. Jag kommer aldrig någonsin att åka på semester till Serbien, det är ju en sak som är säker iaf. Aldrig! Bah! Men hursom, jag satt och knåpade på en liten lista igår under tävlingens gång och jag tänkte att ni skulle få ta del av den. Bra va? Håll i minnet att jag skrev den här innan några poäng hade delats ut... Jag tyckte Serbien var skit redan från början alltså.

Bosnien - Snark. Jag glömde liksom att titta, så intressant var det.
Spanien - Som fyra Måns på samma scen, fast inte på ett bra sätt.
Vitryssland - Bort! Bort! BORT!! Slisk-porrigt uppknäppt äckelskjorta har aldrig vart snyggt. Självlysande tänder är inte speciellt sexigt det heller. Sjunga kunde han ju faktiskt inte heller, mina öron led.
Irland - Herrgud! Kvinnan kan ju inte sjunga! Och varför har hon på sig kläder som skulle få min farmors mormor att jubla?
Finland - Om hon vann finska Idol så undrar jag hur övriga utbudet var...
Makedonien - Smaklöst, som i tråkigt och skittråkigt.
Slovenien - Är vi ett fan av Evanesence kanske?
Ungern - Jag gillade nästan det här, hon kan ju sjunga. Och jag gillar barfotagrejen. Barfota är fint! Fast fötter är äckligt...
Litauen - Kisspaus!
Grekland - Helt klart Greklands svar på Darin. Vad kan det annars vara?
Georgien - "Hi! I'm a Björk-wannabe!" (som dessutom var lite smyglik Christina Aguilera)
Sverige - The one and only just winner. The Ark
Frankrike - Alltså, Frankrike ska vara glada över att dom är direktkvalificerade... Och whats up med katten på axeln liksom? Det ser ju inte speciellt friskt ut...
Lettland - Höga hattar funkar aldrig. Om vi inte snackar Willy Wonka. Men nu handlade det ju om ESC. Det enda jag kommer ihåg (och det är knappt) är hattarna, det säger ju endel om låten...
Ryssland - Vad är det med Ryssland och skoluniformer?!
Tyskland - Mys-pysigt Peter Jöback-swing. Liksom.
Serbien - Urbota skitjättetråkigt framförande. Varför går hon runt som en vilsen på scenen? Låten kändes ganska flat. (HAHA) Förresten ser hon ut som en avkomma till Lotta Bromé och Göran Persson.
Ukraina - Jag tänker inte ens kommentera det här. Jo. Är det bara jag som känner nazivibbar? Och att jämföra DET DÄR med Antony Hegarty (Antony and The Johnsons) borde det vara dödsstraff på. SÅNT GÖR MAN BARA INTE!
Storbritannien - Det ser så välstrukturerat ut! Så fint! Man blir ju tårögd. Sara ordning och reda.
Rumänien - Ehm...?
Bulgarien - Det övergår mitt förstånd att dom ens gick vidare från kvalet. Fast det är klart, öst älskar öst oavsett vad.
Turkiet - Killen ger mig rysningar, och inte av den bra sorten. Bläh!
Armenien - Varför dekorerar man med toapapper på scenen? Och känns inte uppknäppt skjorta, ballad och slisk jävligt 90-tal?
Moldavien - Nej, jag vet inte. Det enda jag hörde i den där låten var "fiiight". Snark.


Då kör vi på en bojkott nästa år. Frågor på det?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Lesbisk jävla kampsång.

Ja, vad ska man säga? Jag är lika förvånad som ni är. Förmodlgen mest arg. Vi borde seriöst dra oss ut Baltic Song Contest. Eller jaha, Eurovision Song Contest. Jävla skittävling. Allvarligt. Serbien? Lesbisk jävla kampsång? Åh, jag är bara så upprörd. Vissa väljer sport, jag väljer schlager.

Och i ärlighetens namn, var inte Finlands (Fittland) produktion jävligt taskig? Hur kul är det att dra in tomten i det hela? Det är ju för sjutton Maj! Skitsamma om ni anser er vara tomtens hemland. Programledarna var tråkiga och hela programmet liksom segade sig fram. Snälla, säg inte att SVT har haft ett finger med i spelet, för då blir jag deprimerad på riktigt.

Jag har inga fler ord på lager just nu. Skitsystem i den där tävlingen. Återinför jurysystemet igen, för folk kan ju inte rösta vettigt. Tävlingen handlar om MUSIK, inte om att du ska främja din relation med ditt fjöntiga celldelande grannland. Östländerna är som celler, (citat:
Greger) varje år delar de upp sig i mindre länder med mer komplicerade namn, och så röstar de på varandra. Endel länder tillhör ju inte ens Europa. Bah! Hmpf! Pfft!

Jag ska bojkotta Eurovision nästa år.

över och ut.

Saras superbra schlageranalys.*

Ikväll! Ikväll är det shlager för hela min själ. Härlisch! Fast jag tror inte att The Ark vinner. Det har liksom vart för mycket The Ark. The Ark hit och The Ark dit. The Ark bloggar och The Ark hånas av övriga deltagare. The Ark hyllas och höjs av svenska folket och Mums-Måns tror mer på sin egen Cara Mia (HAHA, årets skämt eller?) Ola Salo anklagas för att vara arrogant, men jag menar, herregud. Han är Ola Salo! Och vem är egentligen den där sjätte medlemen? Jag har inte riktigt koll på det än...

The Ark är bra. Ingen tvekan om saken. Har varit frälst sedan första skivan. (Jag har alla! -stolt-) Men jag tror ändå inte att dom vinner. Nepp. Eller så gör dom det, man vet ju aldrig. Men jag tror inte det. Och det där skrev jag bara för att det skulle fylla ut lite mer. Husom, jag ska iaf rösta på The Ark ikväll. Inte tusan tänker jag ge min röst till något gudsförgätet litet multiuppdelat pseudoeuropeiskt land iaf.

Go The Ark!


*OBS. Ironi. >_<

Jag har tänkt på en sak...

Det finns så många som gnäller på att dom inte kan få barn. Deras fertilitet är inte på topp så att säga. De vill ha all möjlig slags hjälp för att kunna avla barn med sin lover. Dom inte bara vill ha hjälp, dom kräver hjälp. Och får dom det inte blir dom arga och åker utomlands och inseminerer sig på bästa revoltvis. Men jag då? Jag tvingas mot min vilja att vara fertil. Jag är ta mig tusan tvångsfertil! Jag vill inte vara det! Jag vill inte ha barn, varken nu eller någonsin i framtiden. Men ändå så tvingas jag vara tvångsfertil. Jävla skitvärld!

Men visst, off course, alla ska ha få möjligheten att skaffa barn. Men...Man skaffar inte barn. Barn är väl en gåva? Om man nu ska vara så petig. Och om man nu inte kan få egna biologiska barn, kan man inte adoptera en stackars unge som annars skulle få leva på gatan i tex Indien. Men det kanske är dumt att tänka på någon annan än sig själv, vad vet jag?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(Nu kan det ju vara såhär att jag inf inte kan få barn på grund av (tack vare) min sjukdom, men det förtar ju liksom hela poängen med den här texten och allt blir inte lika kul...)

Geléhallon.

Jag sitter och leker arga leken med min Svampbobmjukis, jag tror att jag vinner, eftersom han har ett påsytt flin hela tiden. Jag har inget att skriva om what so ever, men jag känner att det ändå är min plikt att förmedla mina underbara tankar till er, kära läsare. (typ 3 stycken eller nått)

Vem fan är Alex Schulman och varför får han bräka ur sig vad som helst på Aftonbladets hemsida? Varför läser jag ens Aftonbladet? Det är som själva fan, har man en gång börjat är det ett helvete att ta sig ur det där aftonbladet-missbruket. Det borde finnas stödgrupper för sånt... Jag tycker ju inte ens om tidningen! Men ändå, varje dag, knapp, knapp, knapp så är jag inne där. Skitsida!

Nej, jag kanske borde klä på mig och göra något vettigt. Typ, äta kanske? Undersöka om frysen kan erbjuda något annat än Ben & Jerrysglass. Som ju iofs är väldigt gott, men tyvärr inte speciellt lunch-aktigt. Sen kanske det inte hete lunch om man äter det runt tre. Kanske blir mellanmål då, som man åt när man var liten och kom hem från skolan.

över och ut.

The funny thing is..

Jag gillar Ellen. Hon är så fräsig! Brukar titta på hennes egna show som går på tv om dagarna. Jag har ju inte så mycket annat för mig just nu liksom. Mamma tycker inte om Ellen. Enligt henne drar Ellen bara dåliga skämt, och det kommer från kvinnan som skämtar om "påsättning" när det egentligen handlar om att ställa på sin fjöntiga Miata för sommaren. Det luktar ju buskis lång väg. Det är så man bara vill lägga sig ner och dö.

Men iaf, det jag ville säga var...Ehh, ja. Ellen äger! ^^,

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Desperate Housewives.

Var det bara som jag som asflabbade igår under Desperate Housewives när Andrew pratade om Austin ;
He's not gay, not even after three beers.

Helt klart det avsnittets höjdpunkt. ^^,


Jag lovar, bättre än sex! Oo

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om hur överskattat sex är, men sen kom jag på att jag har ju liksom aldrig vart sådär jätteengagerad ändå. Då är det kanske lite fel att uttala sig om sånt. Satt och lyssnade på Kvällspasset i P3, eller ja, jag lyssnade inte, jag bara råkade höra lite ord då och då. Det pratades om sex, om att inte ha sex, frivilligt eller ofrivilligt. Folk blir så konfunderade om en människa frivilligt avstår från sex, speciellt om det är utan religiös inblandning. Endel är helt enkelt asexuella, deal with it. Men hursom, orka klaga liksom.

Nu ska jag nanna kudden och jag vet faktiskt inte varför jag skrev ovan nedkladdade inlägg. Jag borde äta mer glass.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Afternoon Tea.

Jag älskar grönt te. Det är så gott. Och det ska drickas ur en vit kopp/mugg/whatever.

image340

Bilar för mig! Bilar för alla!

Jag menar, hur kan man inte älska Opel efter det här? ^^,

image339

Jag kan inte sova. Inte alls. Iaf inte just nu, på sekunden. Jag är hungrig men hittar inget skoj i köket. Total brist, fast att det är fullt i kylen och skafferiet och frysen. Vi borde ha med Bilar hemma. Och med Bilar menar jag självklart Ahlgrens bilar. Dom är så goda. Jag har nog lite bil-cravings just nu. Skit också. Får sova bort dom. Japp japp japp!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nej

Det känns som om någon har tryckt upp en stor STOP-skylt i nyllet på mig. Det känns som om jag bara trampar på ett ställe. Det spelar ingen roll att jag gör mina inhalationer varje dag, det märks ingen jävla skillnad. Och jag är trött på det. Det blir inte bättre när läkaren alltid säger i anklagande ton "Och vi vet ju båda två att du inte gör så mycket som du egentligen skulle kunna"
Hur kul är det att jobba utan feedback? Det är inte det minsta kul över huvudtaget. Pluggar man så får man iaf ett betyg, men vad får jag? Inget. Jag kan inte ens få må bra när jag vill. Saker som friska människor tar för givet är jag glad om jag kan uppnå den där speciella dagen i veckan när det är något jag ska göra.

Det är inte utan att jag har funderat på hur skönt det skulle vara att slippa allt. Slippa bry sig om inhalationer, slippa bry sig om ångesten. Slippa bry sig. Ibland vill jag bara skita i allt. Och det som stör mig är att jag tänker så, så ofta. Fast att jag inte borde. Fast att jag alltid har varit en glad människa.

Men jag orkar inte mer nu. Jag orkar inte själv.

Bloggreklam is the shit!

image338

Varför förutsätter min blogg att allt kan lösas genom att gå ner i vikt? Skulle jag gå ner i vikt skulle jag försvinna för bövelen! Då skulle ju iofs mina problem också försvinna, nu när jag tänker på det...

[...]














Nu känns allt sådär...skit igen.

Tonfisk och muciserande vin.

Vad hände egentligen med The Rasmus? Och Aqua? Och alla dom där "superbra" banden som man lyssnade på under sin förvirrade musikuppväxt. Okej. The Rasmus kanske inte var såå  länge sen, men ändå. Sitter och lyssnar igenom alla mina gamla skivor. Allt kanske inte är sådär smashing nostalgiskt bra, but hey! Man ska inte klaga.

Åh! Backstreet Boys! Kommer ihåg att Ullis och jag var helt vrålsålda på dem. Gjorde till och med ett arbete om dem i skolan. Det kanske är sånt som jag ska ha förträngt nu, men äsch. Man kan ju inte vara felfri hela livet. Jag var nog hemligt kär i Nick ett tag. Eller ja, så himla hemligt var det nog inte, alla var ju kära i honom då, typ...[...]

Jag har massor med såna samlingskivor. Ni vet, Absolut Dance/Music/Whatever...och sen ett nummer. Jag har från nummer sex och sen lite lätt spridda nummer. Idag skulle jag aldrig drömma om att köpa en såna skiva. Kommersiell skit för bövelen! (host, harkel...) Varför får folk egentligen för sig att rensa bland sina skivor? Det är ju apskoj att lyssna igenom all skit man tvingat sina öron att stå ut med. So to speak.

Nu måste jag dricka te! Och idag har jag bara 24 grader på mitt rum. Härligt!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Ey, fatso! Did you know...

Visste ni att om en överviktig man går ner 15 kilo så blir hans pillesnopp 2,5 cm längre. Det om något borde ju vara tillräckligt med motivation för att banta lite. Nu är det ju iofs inte så att -30 kilo ger 5 cm mer snopp. Det kan liksom inte pågå i all oändlighet. Men ni fattar grejen. Oprah är bra till så mycket, man kan lära sig så mycket bra saker!

LW

Lars Winnerbäck åker på höstturné. Trevlans! Ska man gå? Kanske... Måste bestäma mig fort, eftersom biljetterna säkert kommer ta slut fort. Där han ska spela går det bara in typ 2500 personer. Med andra ord inte riktigt lika många som i Cloetta Center. Aja, jag får ta mig en funderare, blev ju så grymt besviken på förra spelningen. Han borde kanske få ytterligare en chans. Nu spelar han ju iofs inte med Hovet, utan med helt andra människor. Kan ju bli intressant ^^, Äsch, aja, det löser sig!


Take it back man! Way back!

Hör och häpna! Vi lever på medeltiden! Eller okej, kanske inte medeltiden, men ändå. Hur svårt ska det vara att låta det stackars flickebarnet göra abort? Speciellt när fostret ifråga ändå inte kommer leva mer än max tre dagar. För nej, allt liv är inte heligt och den som påstår det kan gladeligen hoppa upp och kyssa mig i häcken. På Irland är abort endast tillåtet om kvinnans liv är i fara. Men liksom hallå...Spela roll om fostret är så skadat att det är skit ändå. Och hur kul kan det vara att tvingas föda fram ett dött barn. Det bästa i hela historien är nästan att flickan bara är 17 år och att hon egentligen inte har något alls att säga till om, det är hennes pojkvän som för hennes talan.

Fri abort för folket! Heja!

Wiiie!

Iiiih! Min tröja har kommit! Woho! Lycka! Den är så fin. Jag är så fin i min nya tröja! Du är så fin! Ibumetin! Tvära kast idag. Lycka är en ny tröja med Johnny Depp på.


[...]



Vad skulle hända om jag bara la mig ner och gav upp?

Hallelujah.

Jag såg en nunna idag! En helt livs levande nunna! Hon handlade äpplen på City Gross. Jag trodde inte att nunnor handlade, jag trodde dom fick mat från någon. Typ gud. Jag har aldrig sett en livs levande nunna på riktigt. Inte som jag kan minnas jallafall. Har bara sett dom på tv. Fränt, en nunna.
 

Pengar, kosing, klöver, lakan och småslantar.

"Men du kanske anser att du har råd med det?"


Ja, jag kanske gör det. Jävla klimakteriekossa. Jag skulle betala för dagens sjukgymnastbesök och har nu kommit upp i den magiska summan av 900 svenska riksdaler. Det betyder att jag får ett frikort. Förra veckan påpekade jag att jag hade betalt ett läkarbesök som jag hade bett att få på en räkning. Då fick jag veta att jag var tvungen att ha ett kvitto på det. Ett kvitto? Jag betalade ju över internet! Så då kunde jag inte få det inskrivet på mitt högkostnadskort (där man skriver upp alla betalade summor tills man kommer till 900:-) Men hursomhelst, idag kom jag alltså upp till 900 och till och med över, 980 för att vara exakt. Det stör inte mig, jag får ju mitt frikort ändå. Och betala till sjukvården kommer jag ändå göra hela mitt liv, så det jämnar nog ut sig någon gång. Men iaf, då säger tantaskrället bakom disken;

"Nu kom du över 900, men det är för att du inte höll koll på kortet (högkostnadskortet), så nu får du betala 980 istället. Men du kanske anser att du har råd med det?"


Sen när är det hennes sak att bry sig om min ekonomi? Fan, jag blev så irriterad. Kärringjävel! Bara för att du sitter på ett underbetalt receptionsjobb och är ful. Ja, hon är ful också, stackars människa. Fattig OCH ful. Fan va jobbigt. I pity you, old tramp. Förresten så hade jag visst koll, jag sa ju till att jag hade betalat upp till 900 veckan innan. Men den här gången gick det tydligen inte att lita på mig. Tanter!

Nu ska jag köpa en kokosboll! Hmpf!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Carpe noctem.

Varfööör? Varför är det nu jag känner mig som piggast? (mest frisk) Alltså, inte pigg som i morgonpigg och utvilad, utan pigg som i frisk och kry. Varför är det sent på kvällen/mitt i natten som jag känner så? Kan det inte komma dagtid? När det inte är livsfarligt att hoppa studsmatta.

Det är irriterande. Jag borde fundera ut ett sätt att komma på rätt köl. Får kanske sova på saken. Fast första ska jag leta upp min katt. Han måste sova på mina fötter inatt, jag bara känner det på mig. Han behövs. Åh, han är så söt! Mitt lilla gryn.

För övrigt så ska jag köpa en digitalkamera. Ge mig tips, tack! Den ska vara snygg och relativt billig. Gärna liten och behändig. Ja, sen får den ju självklart ta kick ass bra bilder också.

Hmm, vilken kudde ska jag nu ta...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Why can't we just rewind.

Det är söndag, fast det är tisdag. Det här gör min hjärna till glass. Det enda som hjälper mig är att jag vet att det är Desperate Housewives och Ugly Betty ikväll. Då vet jag att det är tisdag liksom. Fast förresten så ska det kanske vara Ugly Betty och Desperate Housewives, om man ska vara petig. Det ena kommer ju ändå före det andra.

Idag har jag inte gjort ett dugg. Mitt liv står på paus just nu känns det som. Inget plugg, ingen annat. Bara döda dagar efter varann. Helt värdelöst. Jag vill göra nått. Jag kan bli godisprovare på cloetta. <3

Nu ska jag gå ner och hälla i mig påskmust som tröst. Måste inhalera också. Men det blir aldrig lika bra som när jag är hos sjukgymnatsen. Bajs. Jag ska flytta till sjukhuset... Jag skulle kunna tänka mig att bo på patientihotellet i Lund på heltid. Frukostbuffé VARJE morgon. Jag skulle bli tjock. Härliga tankar..

Nu ropar mamma. Det är mat!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.