Let's be happy and let's be gay!

Imorgon ska Glenn Hysén invigningstala på Pridefestivalen. Och det är ett jävla gnäll från homosexuella. Jag fattar inte riktigt varför egentligen. Eller jo, jag vet ju anledningen till gnället; Att Hysén ska ha slagit till den man som gjorde ganska så nära närmanden på hans snopp, när han besökte en herrtoalett i Frankfurt. Men jag menar, herregud, ska man inte få avvärja besök i de nedre regionerna från någon? Hade det vart en tjej som slagit till en man hade det ju vart helt okej, eller hur? Då hade det minsann inte gnällts, utan det hade hyllats från alla håll och kanter.

Hade jag vart kille, stått vid en pissoar och gjort mitt och det helt plötsligt kommer in en annan kille och BÖRJAR PILLA på mig, jo, då hade nog jag också slagit till. Och då menar jag inte slagit till som att ta tillfället i akt att göra ett fynd. Eller ska man låta bli att slå bara för att det kaaaan ju vara en bög som tror att jag vill att han ska ta mig på snoppen när jag pissar. [...] När Glenn Hysén kallade tafsarmannen en "sjuk jävel" var det ju självklart ett påhopp på ALLA homosexuella. Helt klart.

Det gnälls också om att det inom sportvärlden råder en alldeles för rå stämmning. Ni vet, bögskämt och sånt. Men jeez, finns det inte viktigare saker att gnälla om? Jag har aldrig klagat på när någon säger  "du kastar som en tjej", det stör mig liksom inte eftersom jag vet att det bara är en grej man säger. Man skämtar. Nej, vi är väl alla hemska som använder humor i vardagen. Må gud förbarma sig över oss. Amen.

Alla heder till Glenn som trots vilda protester från gaylobbyn ställer upp och invigningstalar. Go Glenn!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Hair issue.

Gud i himmelen var är min personliga frisör när jag behöver henne? Anyway, jag ska ringa den vanliga dödliga frisören för mitt hår är i akut behov av någon sorts behandling. Lämpligast en klippning antar jag. Jag vill gärna färga håret också men det kostar ju så förbannat mycket riksdaler. Utsugare! Det är frisörbranchens fel att jag färgar mitt hår svart hemma. Bah! Jag vill inte vara svart längre! It's lika a curse, once you go black, you never go back >_< Snart gör jag en Britney... På riktigt. Jag är nästan helt inne på det, då försvinner ju iaf det svarta och det känns som att jag har tjatat om det här tidigre. Skjut mig. O.o

Nää, borde ta tag i mitt liv.

över och ut!

Vem är du? Jag är döden.

Jag har precis ätit upp en Snickers och jag ångrar mig redan. Nu vill jag bara ha mer, mer meeeer! Choklad är din fiende, glöm aldrig det! Lyssnade på radion och hörde att Ingmar Bergman trillat av pinn. Jag blev nästan lite chockad. Har inte en aning om varför, har aldrig sett en enda film av honom, såvitt jag vet. Och skulle jag se någon skulle jag kanske inte tycka det var bra. Men till sak, folk dör alltid i tretal, ni vet, nyss dog Povel Ramel, Alice Timander och Git Gay. Så vilka tre är det som ska dö nu? Jag vidhåller fortfarande att när Hans Alfredson dör så går världen under. Och med den all bra humor. Äsch, nu vill jag bara ha mer choklad.

//Yours truly, Malutta Korvsnutt

[...]

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar våra samtal. För jag gör det, jag saknar det verkligen. Ingen kan trolla med ord så som du. Det måste jag erkänna. Jag vet inte, jag vill inte på något sätt låta taskig, men ingen av dom människorna som jag har runt mig idag kan jag prata med som jag gjorde med dig. Jag vet inte riktigt vad det är som skiljer, jag vet bara att det är något. Jag vet också att det jag gjorde var fegt. Men jag vet inte om jag hade gjort annorlunda idag. Hursom, jag saknar samtalen, no doubt about it.



Fux you!

Jag är trött överallt. I fötterna, i huvudet och i magen. Men ändå ganska nöjd. Högvakten var trevligt och Joel utklassade alla på att göra samma sak. Ehm, ja. Hästarna var lika tråkigt fuxiga som sist jag såg dem. (Vi åkte på skolresa till hovstallet, ~25 elever, samtliga tjejer, gör studiebesök på K1. Som är fullt med killar. Det var en trevlig dag vill jag minnas...) Förstå vad enformigt att vara såndär häst. Dom har ju inte direkt några gröna hagar att springa i. Bara sommarbete en gång om året. Eller nått, om jag minns rätt. Dammit! Jag vill också ha en häst! Jag nöjer mig med en liten envis ponnyjävel om det skulle vara så. Dom har iofs dubbelt så mycket personlighet som en stor åsna. Hmm. Nästa mission, ja, efter det där med nya lungor och så, blir att skaffa en liten ponny. Jepp.



Nu ska jag kanske eventuellt sova. Möjligtvis. Om jag orkar ta mig till sängen tre meter till höger. Jag döööör! Snark.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Alle man till häst!

Imorrn ska vi åka till Hufvudstaden för att se kusinet rida högvakt. Ska bli roligt. Jag har ju inte sett honom till häst på år och dar. Sist jag såg honom till häst flög han av ganska omgående, vill jag minnas. Det vill säkert inte han minnas. Det har säkert inte ens hänt om man frågar honom. Och förutom kusinen så kommer det ju finnas en hel drös med killar i uniform. Damn! How you doin'? Liksom. Bäst att ladda batteriet till kameran.

Annars har jag planerat in att äta i Kungshallen. På Taco Bar såklart, doh! Och om favoritkusin Tushi vill får hon mer än gääärna titta förbi. En taco skulle ju inte sitta fel, eller hur? Måste nog tvinga mig själv att gå in på Lagerhaus också, fast det kan ju bli väääldigt jobbigt. HAHA. Måste nog flytta över alla mina pengar till kontot som jag inte kommer åt med visakortet... Det blir nog bäst. Eller kanske rentav betala räkningarna INNAN jag åker. Bra idé! Frågan är ju bara vart jag har lagt dom. Och nu känner jag att jag skriver bara för att det inte går nått kul på tv. Jag borde skaffa en hobby. Eller en karl. Som har humor.

Nej, bäst att leta räkningar. Gaah.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Jag är en liten mygga, och Hubert heter jaaag.

Jag har fått ett myggbett. Årets första faktiskt. BAKOM ÖRAT. Liksom, va fan?

Mormor på väg, beware!

Idag körde mormor mig till sjukgymnasten. Inte helt utan att man blir lite rädd av att åka bil med henne. På allvar. Ibland litar jag inte på att hon ser sig för ordentligt. Hon blinkar inte alltid och hon berättade att hennes körlärare en gång sa att det spelar inte så stor roll hur man gör, bara inget händer. En gång när hon skulle göra en vänstersväng så la hos sig i vänsterfilen, alltså på fel sida av vägen, eftersom det inte var någon dubbelfilig väg, och körde. Med argumentent "men det kom ju inget möte". Sen kan hon skrika till när en annan bil kör ut på vägen, på sin sida av vägen, där den helt uppenbart inte skulle kunna krocka med oss. Sånt får en ju att nästan dö på stubben. Ja, man är rädd när man åker bil med mormor. På riktigt.


Nostalgi my ass, heller.

Idag lurade mamma iväg mig till Vadstena under föresatsen att vi skulle äta grillbuffé. Splendid tänkte jag, gratis mat tackar man ju inte nej till! Inte för att jag betalar min mat annars heller, men ändå. Gratis är ju ändå gott. När vi kom till Vadtsena tyckte jag att det var lite föör många människor för att vara en vanlig onsdagkväll. Det visade sig att mamma dragit med mig på Nostagiafton.

[...]

Jag förkastar allt vad töntiga bilträffar heter. Jag beblandar mig inte med sådant folk. (Ja, jag delar in folk bäst jag vill) Det går inte att förneka, det är en speciell sorts människor som pysslar med det där... Gamla bilar, motorcycklar och skinnställ. Det var en orgie i skinnställ, det flesta väldigt missklädsamma. Sen när är skinställ hett liksom? Förutom i solen? Upptäckte ett annat speciellt släkte också, fruar, flickvänner, sambos eller whatever till dom män som älskar sin bli mer än sin kvinna. Såna som liksom bara kommer med för att han sysslar med det hela. Dom stog i små klungor och log falskt åt varandra samtidigt som de förgäves försökte hålla koll på sin man. Som i sin tur försökte smita undan så att han kunde ta den där extra ölen.
Jag tycker om att observera och sen tro på det jag tror (inbillar mig). Fast det kan ju mycket väl stämma.

Mamma hade ju inte helt blåst mig, jag fick ju mat. Vi åt någon sorts grillbuffé på Sjömagasinet. Fast, bättre bufféer har jag ju helt klart ätit. Det enda som faktiskt var gott var bakpotatisen och det är ju inte ens svårt att göra. Mamma deklarerade att förra året hade dom minsann kycklingfile, jättegoda spareribs och något annat superduperdeliciöst. Nu hade dom några slemmiga tunna grisskivor, kycklingvingar och korta knubbiga spareribs som smakade köp-färdigmarinerat-kött-ribs. Inte high class direkt. Men jag antar att de får anpassa maten efter folket. Eller ja, det var iaf min slutsats.

Jag dog lite inombords idag. Och jag är inte fullt så hatisk mot människor med en hobby. Jag är grymt hatisk. Ha-ha. Vad är det nu det heter? Det där...Jag hittar inte ordet. Jo! Fördomsfull! Juuust det!

My new love.

image413

Den är såå i min ägo. Likaså Super Mario Bros. Käääärlek!
Screw boyfriends(ha-ha), Nintendo is the shit!


Hellogoodbye - Here (in your arms)



It makes my heart pop!
^^,

Why does it raaaaiiin?

Jag tänker göra som Darin och fråga mig; Why does it raaaiin?! Förbannade skitväder. Jag hade ju tänkt plocka massa vinbär idag, för att kunna frossa i Vinbärskaka hela hösten OCH vintern. Ptja, inte för att vinbären kommer regna bort, men ni vet, men är inställd på att göra en sak och sen blir det inte av. Annoying!

Annars har jag allvarliga funderingar på att fixa min tatuering. Jag menar, ifall det skulle vara så att jag gick och dog av någon outgrundlig anledning. Eller helt enkelt bara för att dom tråkiga människorna i Lund deklarerade att piercingar kunde man ju absolut inte ha om man ska opereras. Men hallå liksom, ni talar med en som genomgått 5 operationer, jag vet sånt. Dipshits. Sure thing, jag kan ta ut piercingen för operationen, men den ska fan i direkt efter. Då börjar dom whina om infektionsrisk. Men jeez kvinna! Jag tvättar den varje dag med desimojsgojsgrej som håller den renare än vad hålet i min mage är. Folk! Jag tror att jag sitter på lite förtryckta aggressioner.

Äsch, nu ska jag plundra kylskåpet. Me need food. Eller så gör jag tretton kastruller popcorn, kan inte bestämma mig. Popcorn gott! "Chicken, good!" Åh, jag vill se Femte Elementet igen... NU!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

[...]

Jag vet inte. Idag är en såndär dag igen. Jag satt och grät till Äppelkriget. ÄPPELKRIGET! Man gråter inte till den filmen. Det tog mig flera timmar att ens komma in i duschen, för jag kände; Varför ens bry sig?
Jag har inte ätit något på hela dagen men känner ingen hunger. Jag har bara inte lust. Vill inte göra något, vill inte träffa någon. Jag vill ligga under mitt täcke och bara hoppas att nästa dag inte kommer bli likadan.



What can I do
When the bird's got to die
What can I do
When she's too weak to fly
What can I do
When she's calling my name
She's crying
Mama, Help me to live
What can I do

Antony and the Johnsons / Rufus Wainwright

Fööööör idag är ingen vanlig daaaaag!

Idag fyller mamma år och jag funderar på när vi ska äta den där tårtan egentligen. Jag har ju köpt ljus och allting. Har inte köpt presenten ännu, men jag bjöd på fika när vi var på Ikano, jag känner mig nästan som ett helgon. Jag vet ju egentligen inte vad mamma önskar sig, och det verkar ju lite dumt att köpa en såndär Skeppshultgrillpanna bara för att jag också råkar vilja ha en...^^, Fast det är klart, det har ju absolut inget att göra med att jag tänkte köpa en till mamma. Nästan.

Nää, ska gå ner och se hur det går med tårtmakeriet, eller om jag måste ställa mig och göra allt det där själv. SUCK, här måste man fixa allt själv. Bah!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Allmän upplysning II

Idag har jag namnsdag! (igen)
Fruntimmersveckan ftw!

Här är ditt liv.

Nu har jag uppdaterat min bilddagbok med diverse bilder. Titta, det är en order!

Det är över nu.

Jag har egentligen inte så mycket att säga om min semester söderut, jag var där. Jag åkte hem. Typ. Det var trevligt. Och jag har ätit mat för megamånga veckor framöver. (fast det vet ju alla som känner mig att jag kan äta massor mat under rätt omständigheter)

På lördag fyller mamma år och jag känner för att baka en tårta. Mest för att jag är sugen på tårta själv. Och för att jag har namnsdag den dagen också. Moahahaha. Jag vet nog vad jag ska ge till mamma, ska bara ta mig i kragen och köpa det också. Vad den nu kostar...?

Nää, måste göra te och medicinera mig lite. Jag har värsta bra shcemat med Bamse-klistermärke på. Jag har därför döpt det till "Bamseschemat". Smart va? På återseende!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Allmän upplysning.

Idag har jag namnsdag!

hjärtaKiviksmarknad.

Av inlägget nedan skulle man kunna tro att jag var bra på kanelen när jag skrev det. Men så är inte fallet. Tyvärr. Jag var nog bara väldigt slarvig och korrekturläste inte skiten. Ville bara upplysa er om det.

Idag var det marknad i Kivik. Och som alltid innehöll den en massa skit och lite Langosätande. Det är så gott. Alla borde äta Langos. Köpte för övrigt brända mandlar för en summa pengar som jag inte ens tänker nämna här. Det var dyrt och jag skäms nästan lite över att jag faktiskt betalade.

Jag saknar min katt och vill åka hem litegrann. Saknar även min säng, för den jag har nu är hård, och inte på det bra sättet. Ska väl gå upp och socialisera lite nu antar jag. Har en liten förhoppning om att jag ska få se Gilmore Girls ikväll, men farmor är ju som hon är. (Gilmore Girls är skräp eftersom hon aldrig har sett det och det är säkert nyheter precis då. Surkärring. Tur att hon betalar allt jag gör i veckan.) Jag ska tröstäta popcorn.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

hjärtaLördag

Yo folket! Jag sitter här imitt gästrum med min kära syster Kajsa. Alla andra sover, men jag är inte det minsta trött. Kanske blir så när man är van att sitta uppe till två-halv tre och prata på msn ^^, Kajsa pluggar för övrigt japanska för tillfället...

Idag gick vi in till Ystad city. City med modifikation. Där var det Munkamarknad och dom hade stånd. Och ja, jag skrev så helt medvetet. För det var precis så farmor sa och jag satte filen i halsen. Ingen fattade varför jag skrattade. Jag kommer aldrig bli äldre än 14 år. När vi gick hem promenerade vi förbi Pressbyrån och jag lyckades pressa (ha-ha) pappa på lite pengar så jag och bror kunde köpa Ben & Jerrysglass. Det är käärlek! Jag åt Chocolate Fudge Brownie. Gott.

Imorrn ska vi åka till farfars minneslund. Ja, det är ju inte bara farfars, men det är ju bara honom man bryr sig om liksom. Dom andra dönickarna får väl klara sig bäst dom vill utan min sympati. Typ. Fast på ett sätt känns det dumt att åka dit. För den farfar som man besökte på slutet var inte min farfar, det var bara ett tomt skal. Han hade för länge sen glömt att han hade egna barn, eller ens barnbarn. Jag ville egentligen inte besöka honom på hemmet, men jag sa inget för jag ville inte göra någon upprörd. Man minns ju hellre någon så som man minns.

På kvällen ska vi åka till Glimminge hus och äntligen, efter många års tjat ska jag få höra Hiskeliga Historier och Bisarra Berättelser. Ni förstår inte hur bra det är om ni inte har vart där. Det sitter en gubbe, man, karl, whatever, Andres Granstörm heter han, om ni känner för att googla, och berättar spökhistorier och till det hela kommer det ljudeffekter. Det är hur bra som helst. Fast jag vet att det låter lite lamt kanske. Men i den miljön och med allt runtomkring så är det bra. Jag ska köpa en skiva med skiten om det säljs. Så kan väl valda delar av min (icke existerade) bekanstakpskrest få höra det.

Nu ska jag kanske sluta, för jag sitter och surfar med hjälp av min telefon som modem. Det knastar i radion och jag känner att mina pengar liksom sugs från mitt konto. På det dååliga sättet. Och på dal om dåliga saker så är ju steget till bra saker inte så långt. Jag och mamma var på TopShop och tror ni inte att den vackar, fina, underbara sjlaen jag dreglade över sist var nedsatt i pris. Den ligger i en påse vid mina fötter. Kääärlek!

Från Ystad, det här är Sara Gullberg för nooby.blogg.se.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

hjärtaKent



För närvarande injicerar jag Kent i mina vener. It feeels good!

(och just det, jag kom på att det finns datoror på sjukhuset, bra skit!)

hjärtaYstad

Jaha, gott folk. Sitter och lyssnar på Kent och ska väl egentligen packa det som jag inte packade igår. Men vem kan packa när Jocke Berg fyller mitt rum med sina texter om nonsens, ingenting och allting?

Men nä, måste ta tag i det hela. Mamma vill nog åka snart. Måste ta med lite skivor som jag kan spela i bilen. Oh yes. Ska försöka komma underfund med hur jag kan surfa med min mobil också. Telenor är för övrigt väldigt luddiga med hur mycket det egentligen kostar. Men det märks väl, i guess. Höhö.

Försök att klara er utan mig en vecka. Jag vet att det kan kännas som en evighet och så, men jag kommer tillbaka, jag lovar! Ni måste käääämpa! Ge inte upp! Eller ja, jag kanske tittar in i veckan om jag orkar, mellan allt marknadsspring och historieberättande. Dessutom ska allt dokumenteras med min nya kärlek. Min kamera. Aight!


You're out, auf Wiedersehen, som Heidi Klum säger.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Chans

I trängseln utanför
Sen december ingen snö
Jag följer efter dig
genom kön

Du stryker fingrarna
lätt mot min kind


Och i ett ögonblick
då allt står still
så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
så får jag en chans att ge dig
allt det du aldrig haft
Men jag är för feg

Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats
Jag tar allt

Jag trycker läpparna
lätt mot din hals

Jag frågar "gråter du?"
Du smakar salt


Du gav mig en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
Du gav mig en chans att ge dig
allt det jag aldrig ger dig

Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord
Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent
Nu är det för sent

Repeat är allt jag behöver.

Packåsnelista

Jag tänkte, till er stoora glädje förstås, skriva en liten packlista. I min blogg! Har ni hört så underhållande?!

Jag kan för min värld inte bestämma mig för vilja topar jag ska ta med, så jag tar med alla fina jag har. Det är det enda rätta att göra...

-Linne med dödskallar (2st)
-Grön This is my lucky day-top
-Rosa Little miss trouble-top
-Röd You are pretty-top
-Grå t-shirt med katter
-Popig top med regnbågar (Pride!)
-1 miljon H&M-linnen i rengbågens alla färger.
-Svart tröja, simlpe as that.
-Svart v-ringad tjockiströja.
-Grågrönrandig tjockiströja
-Grå/grårandig tunika
-Grå klänning/tunkia eller whatever...
-Taskigt svarta stuprörsjeans (enda jeansen jag kan ha...Alltså, inte modellmässigt, utan överhuvudtaget)
-Vita/röda/svarta korta byxor
-Grå haremsbyxor
-Blå fleecemysbralls (älska myyys)
-3 miljoner strumpor
-Ungefär lika många trosor och bh:ar (jag samlar för övrigt på trosor, eller gjorde iaf...)
-2 par leggins, vita och röd/vitarandiga.
-1 styck GRÖN bikini. (kääärlek, grön är megabäst)
-1 styck pyjamas (dvs ett h&m-linne och ett par hotbyxor)

Det finns inte en chans i helvete att jag kommer använda alla dom här kläderna, men jag måste iaf ha dom med mig. Valmöjligheter, gott folk, valmöjligheter! Jag packar alltid för mycket, och nu har jag inte ens räknat in mina skor...Undra vilka skor jag ska ta med mig. Måste ha med mig mina nya spetsiga fusk-cånvörse, mina rosa converse och mina blå ballerina. Minst. Herregud...Och sen ska jag få plats med hårgrejor och tandgrejor och alla mina mediciner. Ja, du milde tid! Kära hjärtanes då...

Dags att leta väska!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Edit.

Jag glömde ju alla elektroniska (säkert onödiga) prylar!

-1 styck iPod med mucho bra musik.
-Laddare till iPod
-Kameran (my newest love)
-Kamerasladden
-Laddaren till kamerabatteriet + sladd
-USB-kabeln till mobilen (mobilt näverk, god bless uppfinningar)
-Min internetbankdosa, så jag kan fixa mer pengar in case of emergecy.
-Daaatorn
-Mus till datorn (den är jätteliten och söt och heter Bert ^^,)
-Sladd till datorn (Needs power!)
-Mobilladdare

Ja, det var väl det. Det är ju egentligen inte så mycket. Men det känns mycket. Det kanske är mycket. Eller? Orka bry sig, jag ska iaf ha det med mig!

Oh gosh...

hjärtaYstad.

Imorrn åker jag till Lound och på fredag åker jag vidare mot sköna gröna Ystad. Härlisch! Borde packa och sånt, men jag orkar inte. Det enda jag vet att jag vill ha med mig är datorn, men jag vet ju inte ens om det finns något nääät hos farmor. Hur ska jag klara mig? O.o  Det är den stora frågan. Eller kanske, hur ska folk klara sig utan mig? Höhö...

Nehej, borde kanske leta upp en väska. Och det här skrev jag mest bara för att jag inte har något att göra (läs: inte har något att äta)

Måste gör en lista på allt jag ska äta Kiviks Marknad...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

hjärtaSol.

Det regnar inte idag!
Hallelujah! \o/

hjärtaMusik.

image410

Jag vill gå! Gå med mig!

Wide load.

Jag har det! Jag vet vet varför jag har så långa armar! And I do not like it.

Man säger ju att man dras till sin motsats. Så om jag är smal och det där stämmer så skulle jag tycka om en tjockis. Mina armar är helt enkelt långa för att dom ska nå om en lönnfet kille.

[...]

JAG VILL INTE! Jag tycker inte om knubbiga karlar. Jag vill ha lagoma killar i tighta jeans och popiga tröjor. (om vi nu ska vara ytliga, men det vet ju alla att det är fult att vara. Bah!)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

[...]

Som fingrar mot hud.

Jag saknar närhet.

Go play with yourself!

image408

Aftonbladet slutar aldrig att förundra...

Regnperiod.


Kan det sluta regna!? O.o


8)


Jag har köpt nya glasögon!
Och ursäkta bilden, men jag blir verkligen aldrig bra på kort. Allvarligt.
Så därför tar jag kort i emo-vinkel! Då blir man alltid minst hyfsad.

'cause love only gets you down.

Ibland... Jag har ett ideal. Det är jobbigt. Ett ideal som jag jämför allt med. Når det inte upp till samma nivå så är det inget att ha helt enkelt. Det suger, jag vill inte jämför allt med detta ideal. Visst var idealet något extra, men det var ändå något som saknades, uppenbarligen liksom. Annars hade det inte gått som det gjorde. Eller kanske hade det gjort det ändå, allt var trots allt mitt fel.

Varje gång det dyker upp något nytt är jag där med mitt måttband och jämför.(Alltså, inte bokstavligt...) Och upptäcker genast brister. Jag hatar att jag inte klarar av brister ens i de mest meningslösa saker. Det behöver inte ens vara uppenbara brister, det kan vara något så trivialt som hur ord används (eller inte används). Jag hatar mig själv för att jag ska jämföra allt.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Familjefoto.

image406

Jag tog ett kort på min familj ^^,

You don't need a license to drive a sandwich.

Jag har börjar skriva på ett litet brev till fadderbarnet. Det jag har skrivit hittills är:

Bonjour

Men jag är inte ens säker på om det är en bra inledning. Och jag hatar att jag måste leta fram mina gamla franskböcker. Måste konsultera någon med obegränsade kunskaper i franska språket.

Fadderverksamhet \o/

Jag har fått brev! Jag får sällan brev, ja förutom räkningar, men dom räknas ju inte. Det här var ett brev från Barnfonden, något sorts årsbesked om mitt fadderban. Roligt! Det stog på knagglig engelska att hon mår bra nu, efter att ha haft malaria. Hon går i skolan och hennes favoritmat är ris och kött. (äter de något annat?) Jag tror att hon är typ 7 år nu. Jag är inte helt säker, men det var inte Barnfonden heller, för i mitt "barnkort" står det lite luddigt att hon är född 2000. Men det spelar ju inte så stor roll.

Jag funderar på att skicka ner något till henne, men det är så svårt att hitta på något som inte är för stort eller för litet. Är det något som är för stort så måste hennes familj kanske betala för att kunna hämta ut det och det är ju inte riktigt meningen. Är det för lite känns det ju bara onödigt. Och vad vill en 7-åring ha? O.o Jag kan inget om barn!

image405

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Att hata är sunt!

Jag hatar att vara smal. Det är dags att komma ut och säga sanningen. Jag hatar faktiskt min body. Eller ja, hatar är kanske ett starkt ord. Men "ogillar skarpt" funkar kanske bättre. Jag avskyr att jag är så smal och inte har något ass whatsoever. Jag har ju inget att sitta på för sjutton! Jag avskyr mina kycklingben, dom ser ut som tandpetare helt utan att jag behöver överdriva. Jag ogillar mina långa armar, jag känner mig som en apa när alla tröjor är för korta i ärmarna. Skitarmar! Det enda jag egentligen gillar är min rygg, men den kan jag ju ändå inte se hela tiden. Typisch.

Skillnaden är att jag inte whinar om det här hela tiden. Jag lider i det tysta, so to speak. Sen bryr jag mig inte om vad andra tycker, utan det här är vad JAG tycker. Jag vet att folk kan tycka att jag är smal, men dom vet ju inte hela historien bakom. Jag måste verkligen börja jobba på min vikt. Så att jag kan köpa byxor och vara snygg. Och kanske få en rumpa.

Såå, vad säger ni om lite varm choklad och lite chips och lite godis och en bit kaka kanske? Och lite Ben & Jerrys

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Våfflan.

image403

Hej Hej Tråkdag!

Jag skulle verkligen behöva ett par nya skor.

Säkert - Allt som är ditt.

Idag har varit en sådär slapp dag. Igen. Jag gör då verkligen inte mycket väsen av mig. Jag vill ha något att göra. Famförallt skulle jag vilja ha ork att göra något och då helst utan att få ont i huvudet. Men va fan, man ska väl inte klaga, jag har ju iaf två ben i behåll so to speak.

Funderar lite lätt på om syster har planer på att komma hem överhuvudtaget, eller om Örebro ska bli hennes nya adress framöver. Det skulle bli jobbigt, med tanke på dialekten liksom. Och hon pratar ju göteborska bara av att tillbringa EN helg i Göteborg. Kajsa, kooom hem!

Nej, nu ska jag se om kakan är klar. A har bakat. Bådar gott, han är duktig.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Dö!

Jag vill bara säga att jag är så förbannat jävla pisstrött på den jävla superkassa låten Umbrella med Rihanna.
Hon kan inte sjunga.
Låten är apkass.
Och låtfan går en miljon gånger på radion vareviga dag.
Jag vill bara avlida.