Snorta snel kat.

Jag älskar att lukta på min katt. Han luktar för det mesta så gott. Ganska ofta luktar han nytvättad tvätt, eftersom han brukar ligga i tvättstugan och sova. När han precis kommit utifrån brukar han mest lukta blöta löv eller jord och direkt efter ett besök i kattlådan...Ja, ni kan ju gissa. Då luktar han ju inte bubbelgum direkt. Men annars, han luktar Nils. ^^, Det är väl precis som att vissa människor tycker att bebisar luktar gott. Men liksom, lukta på en bebis? Euuw. Men Nils, det är grejor det. Fast man får så väldigt mycket ludd i näsan. Det är mindre bra, men ett mindre problem. I can live with it liksom. Sova kanske?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Lukta-gott-katt ^^,


Wounderbar!

Tystnaden den där kvällen i juni var helt magisk. Det går inte beskriva i ord. Eller ja, det var ju tyst såklart, helt sjukt tyst. Inte ett ljud hördes från publiken, inte ett ljud. Har aldrig hört en publik så tyst. (hoho) Men hursom, ikväll såg jag spelningen från KB i Malmö och det var så fint. Jag bara tjuter hela tiden. Tror inte att jag kommer springa på någon musik som denna, någon gång mer i livet. (Lev fort, dö ung, bli ett vackert lik) Om och när de kommer till Sverige igen ska jag se dem. Så är det bara, men då vill jag ha någon mer med mig. Någon som tycker precis som jag, att Antony sjunger helt underbart och att musiken har en helt annan nivå.

SVT2, 21.30

Ikväll ska ni se på Musikbyrån da capo. Glöm inte det!

image472

Åååh, jag är så ful! *whine, whine*

Jag är så jävla trött på folk i allmänhet och killar i synnerhet, som nedvärderar sig själva. Hela tiden. Det är så tråkigt att lyssna på och jag tänker inte säga att ni är bra, att ni visst är snygga och söta och helt underbara. Ni får faktiskt komma fram till det själva. För jag bryr mig inte. Har du problem med din självbild så klaga inte över det på msn. För jag vill faktiskt inte höra.

Och för att sänka din självkänsla lite mer. Killar utan självförtroende är väldigt osexigt. Självförtroende är hett. Men det är en fin gräns mellan att vara självsäker och att vara självgod. Egentligen är det mest äckligt när folk ska nedvärdera sig själva, oavsett kön. Man vet ju att folk fiskar komplimanger, fiskar efter att få känna sig tillfreds för en stund. Jag skulle aldrig få för mig att sitta och säga "Uhu, jag är så ful" för att få en komplimang. Det bästa är nästan folk som lägger upp bilder med en text där det står nått i stil med "Asså, jag är typ skitfuwl på den här bilden, liksom xD". (Ungefär här ber jag till gud att jag inte har lagt upp någon sån bild) Och nu tappade jag tråden helt, skit också. Men skitsamma. Jag kanska ska sova ändå.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Dipshit.

Det luktar kokos i hela mitt rum och mina ben är lika lena som...något lent. Typ en sälunge, är dom lena?

Det står att fler och fler unga hamnar i sms-lånsfällan och till slut ends up hos mister kronofogde. Med all rätt om du frågar mig. Om man är så jävla korkad att man tar ett sms-lån, där räntan oftast är högre än låntagarens IQ så får man fan skylla sig själv. Man kan inte gnälla om att de som lånar ut måste ta sitt ansvar och bla bla, hur vore det om den som lånar pengar skulle tänka över sina beslut lite? Man kanske inte ska sitta uppe på nätterna och spela poker online när man alltid var den som förlorade i Finns i Sjön när man var mindre. Men jag antar att det är här det kommer in, "survival of the fittest". Dipshits. Nej, jag är inte emot sms-lån, jag är bara emot puckon som tar sådana utan att veta vad dom ger sig in på. End of story liksom. Nu ska jag skala potatis. (Jag skrev första skapa potatis...)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Dö, konstiga-korvar-försäljande-butikshelvete.

Jag hatar Lidl. Jag har aldrig satt min fot inne på en Lidl-butik och jag har no plans what so ever på att göra det heller. Jag vägrar. Lidl är äckligt och billigt och har konstiga varor från Tyskland. Jag hatar Lidl. End of story liksom. Jag har väl egentligen inga argument för varför jag hatar den affären så mycket. Det var nog mest i början när de mestadels sålde just tyska varor till skitpriser och på så sätt konkurrerade ut svenskproducerad mat. Bläh. Ja, det var kanske inte bara tyska varor, men importerade varor överhuvudtaget. Konstiga saker. Konstig mat. Jag hatar Lidl. DÖ!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nej.

Idag har jag inget att blogga om.

Hästtest! ^_^

image471

Oavsett din yttre fysik bär du en liten knubbig och trygg ponnysjäl i din kropp. Du har inga stora behov av att hävda dig, men står ändå tydligt fast i din övertygelse om vad som är rätt och fel. Planering ligger dig varmt om hjärtat och dina planer liksom din personlighet är oftast mycket jordnära. Du har en positiv livssyn, älskar god mat och dryck och vill din omgivning väl. Men det är viktigt att du ser upp ibland för din omsorg om andra ligger ibland på gränsen till självutplåning och dina matvanor kan bli påfrestande för bältet.

Jag är en ponny.
Vad är du?

Attentionwhore.









Tänkte liksom, bara...ja.
Min favorit är bild nummer tre. På riktigt. Jag ser liksom så...dumglad ut. \o/

Joråsåatte.

Jag tycker inte speciellt mycket om barn, faktiskt inte ens lite. Men det vet ni ju. Hursom så måste jag påpeka att jag tycker så himla synd om alla ungar som blir...i brist på bättre ord säger jag utnyttjade av sina päron. För alla tycker ju att det är skitkul att lägga upp filmer på sina småbarn som hela internetvärlden kan ta del av. Jag kan liksom inte förstå varför. Skulle du tycka att det är kul att hela världen kan se på när du går på pottan för första gången? Uuh, jag vill bara spy. Ungefär som hon på tv. Alla har väl sett det vid det här laget..?

Nej, jag har inget bättre att säga idag. Bläk. Skitblogg.

FÖRRESTEN. Jag köpte jääättefina hårspännen idag. Det är Hello Kitty på dem. Me like a lot. Och så köpte jag en jättefin tröja med texten "Keep earth cool". Man måste ju hänga med i miljötrenden liksom. Yeah. Den hittade jag för övrigt på HMs barnavdelning. Det dumma är att barn är så korta, annars skulle jag kunna köpa byxor där också. Dom kanske har några som är extralånga, måste kolla upp saken...

Nu är det teatime!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Carrot top.

image450

Ursäkta bildkvalitén, men jag orkar inte fixa bättre just nu. Ursääkta om mina vita hy bländar dina stackars ögon! Men det syns iaf att jag är gul i huvudet. ^^, Funderar lite över nästa steg, behöver jag bleka det en gång till? Frågor, frågor!

Aaah!

Jag ser ut som en kyckling i huvudet! Det är visserligen helt självförvållat, men det blir det ju inte snyggare av. Mitt hår är just nu "in progress" liksom. Rött to be. Måste ha mössa en vecka och sen avfärga igen. Förhoppningsvis tappar jag inte håret. Förhoppningsvis. Kanske kan komma upp en bild, om ni vill se. Det ser kul ut, jag är kycklinggul längst in vid hårbotten, sen blir det mer oranget. Typ. Wuj, jag tror inte att jag äger en mössa. Shit pommes fritt. Det löööser sig. Nu ska jag sluta skriva för det här blir bara skit. Jag ville bara berätta att jag ser ut som en kööckling. Piip piip.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Vad du är söt, min kära lilla ponny..





Gosh. Jag saknar hästar. Det är alldeles för lite hästar i min blogg. Måste bli ändring! Pronto. Ska försöka ta tag i mig själv och börja rida igen. Yees. Synd bara att jag har råkat slarva bort alla mina ridkläder. Och mina älsklingsridskor. Buhu. Ni vet, dom vi fick på Vreta, dom fula, jävla skorna. I totally miss them. Jag har inte ens en ridhjälm längre. Än mindre några ridbyxor. Måste köpa. Måste spendera pengar. Woho! \o/ Och jag har haft i tankarna på att börja rida islandshäst, fast att jag egentligen nog inte skulle tycka det är så kul. Kanske. Det kommer kännas som att rida på ett marsvin. Med längre ben. Och en mjuk mule. Paaaappa, jag vill ha en ponny! När (om) jag får nya lungor ska jag köpa mig en ponny, den ska vara gul, precis som Edwin. Och den ska vara dödligt envis och jag ska hata den med hela mitt hjärta.

Nu ska jag vältra mig i hästannonser.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

EDIT: Var sjutton köper man ridbyxor? Jag har aldrig köpt ridbyxor, det har alltid mamma fixat. Man kan ju inte handla på Hööks, eller? Jag såg en fräsig ridhjälm på Rusta. Men liksom, Rusta. O.o

Tapetklister under mina skor.

Jag gillar Jumper. Jallafall just nu. (Tack Nik^^,)

För övrigt känns det som att jag förlorar så mycket tid på att vänta på nya lungor. Jag vill inte sitta och vänta i 4 år. Jag är hellre lycklig nu än om 25 år liksom. Det känns som att jag inte kan göra nått. Jag kan inte åka bort, jag kan inte åka utomlands, jag är för sjuk för att jobba, jag är för sjuk för att plugga något vettigt. It sucks! Jag vill göra sånt som man ska göra när man är 22. Jag vill inte spendera dagarna hemma eller på sjukhuset. Fan.

Nu måste jag äta nått sött bara för det. Och jag vill åka till Uppsala innan jag dör.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Joråsåatte.

Förlåt mig, men jag kan liksom inte låta bli. LeMarc bloggar för Aftonbladet.
Åh, är det inte underbart så säg...

\o/

28 september

\o/

Min grönblommiga soffa.

Jaha, ännu en sen natt. Jag borde verkligen sova eftersom jag ska upp lite tidigt imorrn. Men jag känner mig varken trött eller speciellt pigg på att gå upp imorrn. Blä. Nils ligger som en död räka i min säng. Han kommer att snarka hela natten så att jag iaf inte kan sova. Men den gör inte så mycket för jag älskar honom ändå. Just nu sover han med ansiktet (Kan man säga så om en katt, att den har ett ansikten?) rakt ner i mitt mysiga prasseltäcke. Måste peta lite på honom... Varför gick jag med på att vara hos sjukgymnasten klockan tio? Säkert dom förbannade skuldkänslorna för att jag ställde in senaste besöket liite väl sent. Typ 10 minuter innan jag skulle vara där. Jag är ond. Fan, tio är ju tidigt. Jag har kommit in i helt fel sorts dyngsrytm. Måste fixa till.

Imorrn ska jag vara värsta high-tech-nörden och beställa en bussbiljett med sms. Kanske inte så high-tech ändå. Om jag inte hade vart min egen mormor vill säga. Och på tal om inget så är jag sjukt sugen på godis, eller bara en svampbobmacka. Måste nog äta nått gott på stan imorrn. Kanske kan ringa Hönan och se om hon är up for a lunch.

Nej, vad says ni, ska vi rösta för att sova? All those in favour for sleeping raise your pinkies. It's a deal then. Soova!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Den här har för övrigt suttit fast på min hjärnhinna hela dagen. Ganska trallvänlig faktiskt, me like ^^,


Rubriken har semester.

Jag hatar telefonförsäljare. Speciellt såna som ringer tidigt på morgonen och väcker mig ur min skönhetssömn. Vid närmare eftertanke hatar jag alla som väcker mig på morgonen. Jag vill sova! Dessutom kunde jag inte somna igår, så jag såg en crappy film och fick för mig att det var Sara-ätande zombies överallt. Ingen ska ringa och väcka mig, om det inte är en snygg kille. Eller någon som ringer för att berätta att jag vunnit en miljon eller två. You get the picture.

För övrigt har jag en bulle i ugnen. Eller ja, en kokoskaka iaf. Ska kanske kila ner och se om den är klar. Jag vill ha kokoskaka till Grey's Anatomy. Och kanske lite varm choklad, och kanske lite B&J Chocolate Fudge Brownie... Äsch. Tiden får utvisa. Nu måste jag kolla hur man beställer sms-biljett till bussen. Såna nymodigheter...!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Yeah!

$4690.00.

 


Jag <3 ordvitsar.

Det finns ju egentligen inga bra ordvitsar, men alla är så kassa att dom är bra.

- Jag har fått ett nytt jobb! Det är en tjänst på ett DNA-labb.
- Jaså, en gentjänst.

- Varför lägger du de omogna äpplena där?
- Jag håller på med kartlägning.

- Vill du ha ett tuggummi?
- Nej tack. Jag har ett.
- Vill du ha ett Extra?

Köpte en roddmaskin igår.
Nu kan jag sitta i lugn och ro!

- What does seamonsters eat?
- Fish and ships.

Åh. Min mage. Skrattkramp. Jag har bäst humor i hela världen. Erkänn att du drog på smilbanden, jag kan se det framför mig.

Men döö, töntmejl.

Hej och goddag. Vaknade imorse av att någon sköt på min fönster. Eller nej, det var ju bara regnet. Men ändå. För att byta ämne, jag hatar alla dessa töntiga, fjantiga mejlhelveten som dimper ner i min inkorg titt som tätt. Ni vet, mejl av karaktären "Jag skickar det här för att jag bryr mig om dig, och om du bryr dig om mig ska du skicka det tillbaka till mig och till ytterligare 3 miljoner människor du bryr dig om". Dom bästa är nästan dom som föregås av en töntig historia, typ "Anna dog och hann aldrig ha på sig sina fina kläder, spara inte saker till speciellt tillfällen". Jag kan för min värld inte förstå hur vuxna människor kan fortsätta skicka skiten. Är det pga det lilla hotet som brukar stå i slutet, "Om du inte gör det här kommer du att draddas av olycka/aldrig hitta den rätte/kissa på dig under föreläsningen"? Hallå, finns det något innanför din panna? Jag kastar alla mejl av den typen, oavsett vem dom är ifrån.  DÖD ÅT TÖNTMEJL.

Och just det, jag bojkottar Fäjsbååk också.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Bitterfitta.

Jag trodde att jag skulle ångra min text, den som är är nedanför. men jag läste igenom den idag och det känns faktiskt precis likadant. Jag kan stå för den. Iaf tills imorrn. Hoppas jag. Hursom, det ringde någon från Lund och för en minut tror jag att mitt hjärta stannade. Dom kan ju inte bara ringa sådär! Herregud, jag kan ju få en hjärtattack. Dom ska bara ringa om dom kan erbjuda mig lungor. Eller ja. Nej, damen i luren ringde för att berätta att någon hade sagt att jag ville träffa dom igen. Ehm, say what now? Skulle jag helt själv sagt att jag vill träffa folk som jag anser ha noll koll, igen. Skulle inte tro det va? Vem har sagt det liksom? Nu har jag ju iofs minne som en guldfisk, men jag är nästan 100% säker på att jag inte sagt så. Jag vill inte ha information, vill jag ha det frågar jag mamma. Eller en sjukgymnast som jag faktiskt är benägen att lita på. Jag har två såna.

Varför känner jag mig så himla anti allt? Jag är helt övertygad om att det beror på tårt-brist. Eller iaf kokoskakabrist. Måste baka! Fast först ska jag kanske betala lite räkningar, om jag har fått mina money vill säga. Mina ärligt tilldelade sjukpengar. Att gå hemma och inte kunna jobba eller plugga är ju hur kul som helst! Alla borde göra det. Verkligen.

Och den här lägger jag in bara för att jag älskar den. Och för att ingen musik har berört mig så som Antonys. Och för att kunna säga, ha! Jag var där.


Personliga Bettan till din tjänst.

Folket i Lund (jättebra sjukgymnast borträknad^^,) får det att låta som en trivial sak att göra en lungtransplantation. "Vi brukar hålla väntetiden under ett år", jaha? Och hur lyckas ni med det? Kidnappar dom lungor från folk? Hur kan man kontrollera något sånt? Jag hatar att det ska vara så jävla optimistiskt hela tiden. Jag menar, face fact, jag kanske inte ens får några lungor. Jag är liten och behöver små lungor, vanliga människor är inte så små. Jag har den korkade blodtypen som kan ge till alla men bara ta emot från samma. Värdelösa förutsättningar, right? Vad händer om jag inte får några nya lungor? Jag dör ju då för sjutton. Tack och hej liksom. Jag bryr mig inte så mycket, förstå mig rätt, det är säkert skittråkigt att bara dö sådär, men vad ska jag göra när jag är död? Ha fruktansvärd ångest över det hela? Yeah right... Sen när klagar döda liksom?

Fick med mig en lapp fån Lund, vet inte riktigt när jag fick den, men det är iaf en lapp där jag ska fylla i lite grejor som tex vad jag tycker om för musik, vad jag har för intressen och om jag har någon speciell livåskådning. En fråga lyder; "För att kunna samtala med Dig mer personligt vill vi gärna veta lite om Dina intressen, husdjur, arbete, skola etc...?" Jag menar, är dom for real? Menar dom på fullaste allvar att lite tomt snack med en sjuksköterska (no offence till den som jobbar inom sjukvården) ska vara personligt och trevligt? Om jag vill prata så gör jag det. Jag menar inte att jag är värsta argbiggan, men känns det inte lite uppgjort att i förväg skriva ner vad man vill prata om? Jag tänker inte fylla i det där pappret.

Har för övrigt märkt av en total avsaknad av humor hos det där transplantationsteamet. Om nu inte sjukgymnasten skämtade när hon frågade om jag visste vad en PEP-mask var. För det skulle ju förklara en hel del... Hur klarar sig folk utan humor? Jag fattar inte. Svart humor är mitt ledmotiv. Jag tillhör ju den där ironiska och sarkastiska generationen. Och man vore ju dum om man inte till fullo levde sig in i det.
Just nu skriver jag på pin kiv, bara för att jag är så sur. Jag tror att jag håller på att bli bitter.
Bäst att sova. Ska läsa lite Stieg Larsson.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Seriejunkie.

Nu har jag sett hela säsong ett av Heroes.  Jag vill se mer! Nu! Mer speed dating med serier, thank you very much. Vet inte riktigt vad jag ska fylla mina dagar med nu. Det finns ingen serie som lockar just nu. Kanska borde se hela OC igen. Men det var en sån plågsam psykisk grej sist så jag orkar nog inte. Man ska inte bli emotional över precis allt. Det har jag lärt mig nu, efter OC och Gilmore Girls. Uuuh, ska se om jag kanske kan hitta Nip/tuck. Det är en muy bra serie.

Nu ska jag nog äte lite glass och maränger och chokladsås och banan. Muy gott! Woho! \o/

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

[...]

Samma visa varje fredag. Komma hem, planerat lite godare mat. Tar ett glas vin, halvvägs in i matlagandet har dom kommit igång. Det kan handla om vad som helst, eller om inget alls. Men dom tjafsar och beter sig som om båda vore 14. Jag vet att jag kanske ska anses vara vuxen och kunna hantera vissa saker. Men jag vill verkligen inte höra skiten. Sluta tjafsa eller skilj er, det är inte svårare än så. Herrejävlar.

Heroes \o/

"-Det är något sensuellt med att hålla i en kavel"

Nu skulle man kunna tro att det där är ett citat av allas vår favorit Ernst, men nej. Det är ett citat av kanske inte allas favorit-kock "Mat-Niklas". (Jag tycker iaf att han är snygg) Jag vet inte vad man skulle kunna får för sensuella känslor av att hålla i en kavel. Jag kan komma på en sak, och den är inte speciellt sensuell... Anyway, jag tyckte det lät kul. Men alla vet ju att det bara finns en citatutbajsare här i landet, och det är Ernst.

För övrigt har jag sett på Heroes heeela dagen idag. Jag har blivit en heroes-addict. Jag vill inte ens gå och lägga mig nu, jag vill bara se mer, mer, MER! Tror att jag ska se ett sista avsnitt innan jag ska möta kudden. Bara ett sista. Jag ska bara.
Hiro är för övrigt bäst. Han är så söt ^^,

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.



What's the fukkin diiilio?

Jag har tänkt på en sak. Varför läser folk en blogg om de hatar den? Surfade runt på lite olika bloggar som ligger på topplistan och bland deras kommentarer kan man läsa om hur hemska, ytliga och äckliga just deras blogg är, och att den som kommenterat från djupet av sitt hjärta verkligen hatar bloggaren ifråga. Men varför i hela fridens namn läser man bloggen då?! Hur svårt är det att låta bli att klicka sig in på just den bloggen? Och varför är de flesta fula kommentarer ifrån anonyma personer? Mesar, kan man inte stå för vad man tycker ska man inte skriva nått.

Nu ska jag dricka te.



// Yours truly, Malutta Kovsnutt.

Det är över nu.


Nu är det slut. Absolut sista avsnittet av Gilmore Girls rullade nyss framför mina ögon. Det känns tomt nu, jag som inte ens hade kommit över förlusten av OC, och nu får jag något nytt att bearbeta. Ojoj, jobbigt ska det vara minsann. Men det slutade helt okej, jag blev så glad att jag grät en skvätt. (Go figure...) Men jag antar att serier kommer och går... Men det känns ju bedrövligt. Tror inte att jag skulle bry mig så mycket om exempelvis Desperate Housewives skulle sluta, sånt överlever man, men Gilmore Girls och OC, det är fan hårt alltså. Jag tänker inte säga att jag ska skaffa en hobby, för tv-serier är min hobby. Så det så! Nu måste jag tröstdricka lite cola. Imorrn ska jag bjuda mormor på lunch på Ikea. Köttbullar ftw! Kanske kan titta på en säng också, skulle vara bra.

Ohh, oh, jag ska förresten se Fredrik Lindström i oktober, "Svenskar är också människor". Hoppas att det blir trevligt. Jag gillar Fredrik Lindström, han är rolig.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

What goes around, comes around...Bah!

Joråsåatte. Idag är det 11 september och allt ska upprepas. Igen. Jag menar, det är liksom 6 år sen, kan man inte sluta whina om det nu? På Aftonbladet står det att "alla kommer ihåg vad de gjorde den där dagen". Men nej, jag minns inte. Inte för att jag var i chock utan för att det var vilken vanlig dag som helst. Struntsamma liksom. Det dör ett barn var femte minut i världen pga svält, men dem är det ingen som bryr sig om. Fina prioriteringar vi har. Underbart.

För övrigt syndade jag idag. Forgive me. Jag åkte till CityG för att inhandla tröstätargrejor till ABSOLUT SISTA Gilmore Girls ikväll. Och jag hade mjukisbyxor på mig! Föööörlååååt! Jag föraktar folk som går omkring i mjukisbyxor, bland folk liksom. Och nu har jag gjort det själv. Jag hatar mig själv. Måste nog dricka lite te bara för det. Och spel mitt nya spel ^^, Wuj.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Wulffmorgenthaler.com

image440

Bwahahaha!


Rättvist ska det vara.

Janä, jag vet inte. Jag har inte så mycket att säga idag. Det åskade förut. I love åska. Mamma och jag var i stan men jag köpte inte ett dugg, kände verkligen ingen lust. Fikade på Barista, köpte en kycklingpanini som var helt okej god. Barista kör bara på FairTrade, och man kan köpa tablettaskar för 15 kronor men då bidrar man till mat eller om det nu var skolgång för nått kid i typ Afrika. Herregud, jag är en sån sucker för saker som sägs göra gott för andra. Det är säkert för att jag inte har något liv själv. Men iaf, mamma beställde en dubbel espresso, det var den minsta jag sett i hela mitt liv. Tinypytteliten liksom. Och den var ändå dubbel. Tänk dig en äggkopp, fast liiite större bara. Det var en dubbel espresso. Festligt. Jag måste gå dit och dricka choklad någon dag. Följa med?

Nää, ska leta upp mitt DS, som är på villovägar, och spela lite Nintendogs. Spelet är ju totalt beroendeframkallande, och jag tycker ju inte ens om hundar! Bah!

Peace out.

Andthisonetimeatbandcamp.

Wuj. Idag har jag gjort så mycket nyttigt att jag skulle kunna fylla en hel äggkopp med detaljer. Eller vänta, en äggkopp rymmer inte så mycket. Nej, just det. Eller ptja, jag var hos sjukgymnasten och det är ju lite nyttigt, sen åkte jag äckelpäckelblå tåg hem och hoppades på att mamma inte skulle döda mig för att jag glömt ta ut köttfärsen ur frysen. Jag överlevde, som tur var.

Efter maten åkte mamma och jag till Marie, min gamla nanny. Typ. Coolt va, jag hade en nanny när jag var liten. Eller ja, nu var det ju inte så att mamma inte ville ta hand om mig, men när jag fick min diagnos var man inte säker på om dagis was the thing for me liksom. Med tanke på att barn faktiskt är en hemsk bakteriehärd, och vad skulle då ett helt hus med barn vara? Så jag fick en dagmamma (nanny låter mycket fränare). Vi gjorde massa roliga saker, men det som var bäst var nog att få pyssla med Filur. Min första ponnykärlek. Aaw. Iaf, idag var vi och hälsade på. Allt såg ungefär precis likadant ut. Till och med hennes hundar. Fast att dom är utbytta sen dess. Men jag ser ju ingen skillnad, schäfer som schäfer liksom. Polishundar, jag kommer ihåg att jag hade en grym respekt för dem. Eller ja, respekt eller livrädd, same shit different name.

Nu kanske jag ska sova. Vet inte riktigt, klockan är tidigt. Egentligen. Somnar jag nu kommer jag vakna snortidigt imorrn. Jobbigt det där. Och jag tror inte att det finns någon frukost hemma heller. Det är inte bra skit. Eller ja, det finns ju mackor men det äter inte jaaag. Mackor är äckligt. Det är bara svampbobmackor som är gott. Äsch, jag sover. Finns inget annat vettigt att göra.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Jimmy Neutron <3

Mitt nya favoritprogram är Jimmy Neutron. Tänk vad mycket man kan hitta när man aldrig har något att göra! Oj, nu börjar det!


Don't call me babe!

Idag handlar väldigt mycket om min katt, men just för tillfället är han ett bra exempel. Liksom.
Jag hatar när folk (läs: par) ger varandra "gulliga" smeknamn. Det får mig att spy. Och om jag inte missminner mig så har jag nog klagat på det här tidigare... Fraser som "Jag älskar dig min lilla plutt" förstör min hjärna och får den att smälta. Hur kan man kalla någon ens "lilla plutt"? Det övergår mitt förstånd. Hur kan man kalla en vuxen människa för plutt? Jag mår illa. Men hursom. För att lägga mitt hat åt sidan; Jag har mängder av smeknamn på min katt. Ett urval skulle kunna vara; Sällskapsgrisen, Puff, Nuff, Knuff, Fetkatt, Knubbkatt, Mammas älskling, Bebis, Gris-Ola, Nils-kotten och Nils-grisen. Och det är bara ett urval. Är jag dubbelmoralsik som avskyr när MÄNNISKOR ger varandra töntiga smeknamn men tycker det är helt okej att ge DJUR det? Ptja, vad vet jag.
Jag tänker iaf aldrig kalla min pojkvän to be för "min gullenuffs". Över min döda kropp.

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Breaking news!

Nils hoppade upp i mitt knä igår! Helt självmant! Helt otroligt! Han gör aldrig nått sånt, aldrig.
Jag tycker om min katt! \o/

image437

>_<

Dom frågar "Hur känns det?", jag fattar inte varför de frågar för jag ger aldrig något vettigt svar på den frågan iaf. Jag har redan konstaterat att hela tranplantationsteamet i Lund är inkompetenta. Jag menar, vem frågar någon som vart sjuk i 20 år om jag vet vad en PEP-mask är? Det är som att fråga en bonde om han vet vad en ko är [...] Jag vet inte varför jag inte sa något då, men jag gjorde inte det. Jävla dipshit. Och så säger dom att man ska lita på den svenska sjukvården. Jo tjena.

Så, hur känns det?





Yuuum.

Man säger ju att det är trevligt med folk som bjuder på sig själva. Jag funderar på att bjuda lite på mig själv.
Jag vaknade halv åtta imorse och tyckte att det var på tok för tidigt, så jag bestämde mig för att somna om igen. Det är ju trots allt söndag och jag har inget liv, så vad ska jag upp och göra? Det var ett ganska bra beslut, för jag fick drömma om glass. Som tydligen var superdupergod. Man fick den på en nygräddad fluffig våffla och när jag köpt min stoppade jag den i fickan och gick tillbaka till mitt folk. Sen fiskade jag upp den, hel och ren, och åt upp den. När jag vaknade hade jag dreglat på min kudde.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

[...]

Jag är omgiven av människor och ändå så känner jag mig ständigt ensam.

Det suger.

Förlåtmigjagharingetattgöra. >_<

Dagens låt: David Guetta & Chris Willis - Love is gone
Dagens frisyr: Gårdagens fast knöligare och lite fulare.
Dagens smink: Gårdagens mascara.
Dagens klädsel: H&M-linne, H&M-töja och grå fleecebyxor = mys.
Dagens händelse: Jag var på CityG, woho!
Dagens drog: CocaCola
Dagens tråkigaste: Att det inte går någon rolig film på tv >.<
Dagens finaste: Nils, doh.
Dagens köp: Tomat, youghurt, chilinötter, gurka och cola.
Dagens mat: Kycklingwraps med tzatsiki och tomat.
Dagens mående: Helt okej, trots gårdagens nedkylning.
Dagens gulligaste: Nils-puffen ^^,
Dagens nya ord: "Reppad", betyder representerad.

En bok, flera bokar.

Mina böcker har kommit! Hallelujah! Eller ja, det tog ju tid tycker jag, men nu är dom här. Trevlans. Nu ska jag bara läsa ut den jag håller på med, en bok om antirasister. Hela boktiteln är Antirasister - Människor och argument i kampen mot rasismen 1750-1900.(Sven Lindqvist) Thrilling! Kände mig tvungen att läsa den, liksom, hur många böcker finns det inte om rasism/nazism och hur det kom till? Jag har inte sett någon bok om antifolk. Tror jag. Hursom, den är muy intressant och klart läsvärd. Läs den!

En av böckerna jag beställde var Det kallas kärlek (Carin Holmberg) som är, och jag citerar, "En socialpsykologisk studie om kvinnors underordning och mäns överordning bland unga jämställda par". Låter inte det intressant så vet jag inte! fast jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mig, men det märks väl. Jag kommer säkert störa mig på boken, eller iaf känns det som det nu.
Sen beställde jag första boken av Stieg Larsson, eller ja, jag tror iaf det är första boken, Män som hatar kvinnor, för jag måste ju ta reda på om den är så bra som alla säger. Och jag som aldrig läser kriminalromaner. Får kanske backa på det nu.
Sista boken är Klimatsmart - Din guide till en miljövänligare vardag, säkert med en massa intressant. Som varför man inte bör köpa hem flaska efter flaska med vatten, när vi har alldeles fenomenalt vatten i kranen. Makes no sense what so ever. Jag ska bli en pain in the ass på mamma och Ludde, tjata om klimatförändringar och kräva ekologiskt odlad mat. Underbart!

Nu ska jag snart handla lite mat. Det är ju synd att cola inte är ekologiskt.

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

The Ark.

Jag hade ingen känsel i mina fötter när Kajsa, Angelica och jag började gå från Lejongropen när The Ark lämnat scenen (för andra gången). Det var kallt som sjutton denna, som Ola deklarerade, sista sommarkvällen. Men oj, det var det helt klart värt. Det är alltid ett nöje att se The Ark. Fast ibland...Ola blir liksom lite predikantaktig och man står för sig själv och tänker "Nej, sluta nu, förstör inte det som var så bra..." . Jag orkade inte stå mitt i smeten så jag höll mig lite på sidan av, vilket ju faktiskt funkar mycket bättre, om du frågar mig. Orka knuffas med fjortisar.

Ooh, när jag och Kajsa kom till Norrköping var tanken att vi skulla ta spårvagnen till Lejongropen och när vi stog där och väntade så trippade hela The Ark förbi och hoppade in i sin turnébuss. Vi kände oss som två små fjortisar som stog där med hakorna i backen. Hann med att ta typ två kort, dom kommer väl upp senare på bilddagboken. I guess. Funderade ett tag på att lifta med turnébussen, men jag är inte så säker på att vi hade fått åka med ^^,

Förbanden, Lamont och Florence Valentin var helt okej, även om man inte orkar med just Florence Valentin någon längre stund. Lamont däremot är nått jag måste kolla upp. Lät väldigt intressant och killen som sjöng hade ungefär samma rörelsemönster som Ola brukar ha. Det var alltså som att se en blond Ola. Skojigt.

Nu ska jag göra nått vettigt. Har hela huset för mig själv. PARTEY! Eller kanske inte, men ändå, jag kan ju iaf sträcka mig till att sitta helt näck i soffan och titta på film. Om jag vill.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.