Joråsåatte.

Jaghar kommit till insikt. Eller nått. Under hela tiden som jag bodde hemma, alltså hela min uppväxt så har man fått höra "Så fort jag kommer hem måste jag börja plocka undan efter er ungar". Jag har alltid tänkt att "vadå, det behöver ni väl inte alls?" Men jag har upptäckt en sak. Det har stämt, hela tiden. Alla år. För idag när jag kom hem från skolan fick jag börja med att plocka undan efter mig själv. Ställa in Kalaspuffspaketet, plocka undan lite tekoppar som stog här och var, slänga pizzakartongen från igår, slänga skräp som legat framme, plocka undan frukosttallriken från bordet och massa andra onödiga saker som jag hade kunnat göra imorse. (läs; i förmiddags) Jag känner mig som en ond människa som alltid stött saker omkring mig. Jag ska härmed börja mitt nya, bättre liv! Jag lovar!

För övrigt tror jag att Samhäll B kan bli riktigt intressant. Läraren verkar helt toppen och en av den andra elevrna tog upp fosterdiagnostik. På första lektionen! Han tyckte att det var onödigt. Jag sa emot. Jag sa emot! Jag är fan bra. Det här kan ju inte bli annat än bra... Jag kom ut också. Alltså, ja, "Hej, jag heter Sara och jag har Cystisk Fibros". (Hej Sara!) Folk ser alltid ut som fågelholkar efter ett sånt uttalande...Roligt. Tur att jag är expert på sjukdomen då. Typ.
Fick mina böcker också, ska nog sätta mig och läsa igenom Samhällsboken, jag kan läsa sånt som kvällsläsning. Jag var nog den enda som såg fram emot nationalekonimidelen... Sånt är ju kul!

Nu ska jag göra vitlöksbröd och se om min kyckling kanske har tinat lite. Jag har ingen micro...det är dumt.

över och ut.

Grammis för det bästa vi har? Bah!

Jaha, nehe. Hur kunde The Knife vinna så många Grammisar? Så himla bra är dom ändå inte... Jag menar, årets album, årets artist, årets popgrupp, årets kompositör, årets dvd och årets producent. Nej! Inte alla dom... Årets artist, kanske. Men inte allt det andra. Jag kan inte motivera, jag bara tycker så, okej. De kunde ju inte ens bemöda sig att hämta priserna... Dålig stil när man ändå får sex stycken. Hmpf!

Däremot tycker jag. till skillnad från SvD's Stefan Malmqvist att Snook absolut förtjänade Grammisen för bästa hiphop/soul. Helt klart. Den skulle inte gått till Promoe, Ison & Fille eller Fattaru. Det säger ju sig självt..Herregud, människa.
Årets låt var ju bara ett stort skämt. Martin Stenmarck? Det är ju så att man skäms... Jag vill bara dööö. Eller okej, jag ska omvärdera lite, The Knife må vara det bästa som Sverige har att erbjuda internationellt, men det är inte speciellt upphetsande ändå. Allt annat är ju för det mesta massproducerat idol-skit. Du måste passa i mallen..

Nää, jag kanske ska ta tag i mitt liv? Skolan börjar soon. Måste ringa sjukgymnasten och avboka min tid. Sånt dravel hinns inte med idag, jag har viktigare saker för mig. Eeh...ja.

[...]



Jag har sagt upp min lägenhet...







Kärlek. Musik. Lycka.

Antony and The Johnsons

Antony

2 Juni. Dalhalla, Rättvik

Kokoskaka av finare sort.

Kokoskaka

150 g handkärnat smör
3 frigående-höns-värpta ägg
2 dl vitt fluffigt strösocker
1 pkt (200 g) kokos av finaste sort
½ dl vetemjöl av ekologiskt odlad vete
1 tsk magiskt bakpulver

Börja med att sätta ugnen på 175 grader och ta sedan fram din bästa röda Margretheskål och ställ den på din fina köksbänk. Arbetet underlättar såklart om du också tar fram din fina elvisp från Kitchen Aid. Också den röd, förstås. Börja med att mäta upp smöret, lägg det i en liten fin kastrull och smält det på din gasspis. När det är klart ställer du det åt sidan så att det får svalna lite. Nu koncentrerar du dig på din fina röda blänkande skål... Knäck äggen mot något hårt, så att de får veta att de lever. Mät upp exakt 2 dl socker med dina mått som inte är från Ikea och häll i din Magretheskål tillsammans med äggen. Nu går du lös med elvispen, högsta hastigheten och njut när du ser hur äggulan mosas och en dröm om en gul liten fluffig kyckling utplånas. När smeten ser lagom fluffig ut blandar du ner vetemjöl, bakpulver och det smälta smöret och till sist kokos av finaste sort. Se till att allt är väl blandat, det går utmärkt att även här gå loss med elvispen för glatta livet. Ös på bara! Nu är det dags att provsmaka smeten! Är den så god att du råkar äta upp hälften så misströsta icke, det går utmärkt att göra muffins på resterande smet.(eller helt enkelt bara äta upp allt...) Självklart har du redan från början tagit fram en extra fin bakform som du har smörjt med flytande culiness och sedan strösslat med lite prima ströbröd av bästa kvalité. Det går självklart utmärkt att strössla kokos också, om man nu känner för det. Eller mannagryn i brist på finare varor. Häll upp den mycket välsmakande smeten i formen, eller om du nu väljer att göra några aptitliga muffins, häll upp smeten i muffinsformar. Muffinsformar av amerikansk snitt rekommenderas starkt. Nu ska kakan gräddas! In i ugnen i cirka 50 minuter. Ibland kan det behövas mer tid, det beror på hur fräsig din ugn är.

När kakan är klar är det bara till att njuta!

Fantastiska, underbara, smärtsamma musik...

Det handlar inte texterna egentligen, för många av dem är ganska enkla och går att analysera på ett lätt sätt. Det handlar om hur han sjunger. Han gör något som jag inte hört någon annan artist göra förut. Han sätter ljud på känslorna. På ett helt unikt sätt som får mig att rysa. Det låter helt cheesy för att vara jag...men ändå. Gud, jag måste verkligen se till att gå på spelningen.

Antony

Paint by numbers.

Sitter och slötittar lite på Elle-galan. Och helt seriöst. Marit Bergman som Sveriges bäst klädda kvinna? Nej vet ni vad. Jag vet att jag spyr på allt vad modebloggar heter, men jag måste faktiskt få lägga in min åsikt i det hela. Hon har kanske haft sina ljusa studer, men för det mesta ser hon ju ut som en liten tant. Tiny tiny lady.

Jag skulle också vilja vara en a de där människorna som kan konsten att klä sig. Som kan kombinera dyra designermärken med second-hand. Utan att det ser ut som min mormor. Mitt kläd-konto är på tok för litet för att jag ska kunna blomma ut och vara jag. (Yeah, sure...) Mer kläder åt Sara!

Nu ska jag dricka te och titta på snön som faller. Snö!

över och ut.

Dagens invigning.

Nu har jag invigt min nya fina blåa elvisp som jag fick i julklapp. Den är så fin! Och den kan blanda en kokoskakasmet på nolltid. Hur bra som helst, I like kokoskaka! Nu står kakan i ugnen och jag ska bara vänta 50 små korta minute för att få smaka. Hur långt som helst ju! Jag vill ha kaka nuu!KOkoskaka

Jag tycker om kakor, men jag äter det på tok för sällan. Kakor och tårtor is the shit! Speciellt pappas marängtårta. Eller en grön fin Prinsesstårta, vad kan toppa den liksom? En ros kanske? (ha-ha, jag är så kul!) Usch, jag borde inte sitta och tänka på kakor och tårtor och annat gott. Jag vill ju ha allt. Gärna nu. På silverfat och så vill jag dela med Johnny Depp. Yeah baby, yeah!

Jag måste berätta om pappas marängtårta, den är så fantastisk så det finns inte. Den är det bästa som finns. Efter Nils. Och Idre Fjäll. Typ.
Man gör vanlig marängsmet och blandar i Rice Krispies, hur gott som helst. Sen gör man någon sorts kräm, jag vet inte riktigt vad det är med gott blir det. Sen smäller man ihop tårtan med krämen och grädde och vips har du något som Sara skulle döda för att få. Jag har full förståelse för om ni inte tycker att det låter speciellt herregud-jag-måste-prova-aktigt, men jag kan lova er, på min katts liv, att den är helt fantastisk god.

Gud, jag har verkligen inget vettigt att skriva om. Nu luktar det kaka i min lägenhet. Gott!

över och ut.


Mastering swedish.

Gud, jag har inte skrattat så mycket på länge!

Lektion 1

Lektion 2

Lektion 3

Lektion 4

Lektion 5

Dags för en tripp.

Jag känner för en liten nostalgitripp. Gör inte ni det? Barnprogram från fornstora dagar är ju det bästa som finns!









Saras lilla röda.

Hittade min lilla röda bok där jag kladdar lite till och från. I den har jag även en lista på vad som irriterar mig. Den är underbar och därför tänkte jag dela med mig av den till er! Jag är en så god människa.

Saker jag irriterar mig på.

-Folk som går i kortbyxor när det ÄR kallt.
-Präktighet
-Strumpor i sandaler
-Killar som inte kan stava
-Matematik
-Fjortisrasister
-Äcklig mat
-Reklam
-Min lillebror Arvid
-Bussklimat
-Gurkan på Donkens hamburgare
-Folk som knuffas
-Ricki Lake
-Dålig TV-reklam
-Att jag bara lyckas se del 1 av Ronja
-Skitiga kläder
-Lightprodukter
-Killar med noll självförtroende
-Killar med för mycket självförtroende
-Tjejer som fiskar komplimanger
-Varm läsk
-När bra tv-program ställs in pga sport
-Vårdcentraler
-Mögliga saker
-Svamp i mat (champinjoner, kantareller etc..)
-När jag måste vänta på Äpplepajen på Donken
-Folk som sviker
-Munsår
-Dåliga dokumentärer på Kanal 5
-Inkompetent personal på Apoteket
-USA
-När jag inte kan sova
-Tråkiga utekvällar
-Alltför fulla människor
-Tangentbord som bara "halvfungerar"
-Amerikansk präktighet
- George W Bush
-Folk som inte vaknar av sina väckarklockor
-När tjocka människor bestället Big Mac & Co på Donken
-Folk med barnvagn (Nej, den ger dig _inte_ företräde eller sympati)
-När någon inte kan sortera tvätten rätt och mina plagg blir missfärgade
-Mitt hår
-Att det är kallt största delen av året
-Att min cd-spelare är trasig
-Hosta
-Folk som stirrar/glor
-Åka tåg
-Folk som lyssnar på mp3 med jättehög volym
-Människor som nedvärderar andra utan anledning
-Rostiga bilar
-Att trampa på tuggummi
-Att behöva gå till tandläkaren
-För små skor
-Att cykla
-Trångsynta människor
-Barn
-När jag inte an texten till en bra låt
-Ångest
-Fula näsor
-Snöslask
-Östgötatrafiken
-Hårda stolar
Tanter med för mycket smink
-Att Donken tar betalt för toaletten på kvällen
-Klotter på fel ställen
-Att jag ser dåligt
-Folk som inte står för vad dom säger
-När det är halt ute
-Att behöva vänta
-Frysa
-Fredrik Reinfeldt
-Folk som pratar om mat när jag är hungrig
-Att jag har dålig blodcirkulation i händerna
-Att jag är fattig
-Väntrum
-Sura busschaufförer
-Dyrt godis
-Bristen på bra tidningar i ovan nämnda väntrum
-Gamla människro som klagar på "dagens ungdom"
-Reklamradio
-Motionscyklar
-Att jag inte har Nickelodeon
-Sunkiga gamla bussar
-Alla amerikanska dåliga dokusåpor
-Folk som skanar humor
-Dammråttor
-Äckliga hästmyggor
-Äckliga gubbar i baren
-Skit under naglarna
-Karlson på taket
Översminkade fjortisar
-När man putsar, men det inte märks
-När ketchupen är slut på Donken
-Föräldrar som låter sina barn springa ute om nätterna
-Skrikande barn
-"åka-åt-sidan-dörrar" som inte fungarar
-Folk som skyller allt på samhället
-Gubbar som raggar småtjejer på internet
-När tiden går sakta
-Att jag lätt blir sjuk
-När vänner slutar höra av sig
-Att det är långt till julen
-Att läsken/spriten på restauranger är utspädd
-Nationalsocialister
-Folk som inte förstår ironi
-Fula väskor
-När det blåser
-Att det är hål i mina ridbyxor
-...och att jag inte har råd att köpa nya
-Att jag har dålig kondition
-Att jag inte kan jobba i ett stall
-Att jag är lat
-Att högstadiet är över
-Att Johnny Depp bor på andra sida jorden
-Att jag inte har råd att köpa den runda sängen från Ikea
-Människor som aldrig är positiva
-Skinnbyxor
-Ljudet av porslin
-Att David Beckham är gift
-Dammsugaljud
-Dokusåpakändisar
-Lönnfeta killar
-Att jag inte har något jobb
-Tygpåsarna som pappa använder när han handlar
-När kollektivtrafiken inte fungerar som den ska
-Flamiska fulla tanter på tåg/buss
-Bankomatköer
-Folk som inte fattar att man ska stå UTANFÖR den gula linjen vid bakomater
-Folk som röker inomhus
-Att jag inte kan höra radion om jag tuggar på en pepparkaka
-Fula frisyrer
-Folk som tror att dom har humor
-Rethosta
-Folk som inte stannar när de har kört på ett djur på vägen
-Patienthotellets "hotellavgift"
-När folk inte accepterar
-Föräldrar som inte torkar sina äckliga ungars näsor
-Svettlukt (Tippen, någon?)
-stureplan.se
-ietister som inte har något vettigt att komma med
-Silikonrattar
-När det regnar
-Mammor som ammar offentligt


Antony and The Johnsons.

Nu vet jag inte hur jag ska göra. Antony and The Johnsons kommer till Sverige. Till Rättvik. Rättvik, av alla jävla platser. Vad ska jag göra? Det är deras enda spelaning i Sverige. Jag vill gå. Jag kan sätta min vänstra fot på att det inte är en enda människa som vill följa med mig, men ärligt. Who gives a fuck? Jag överväger starkt att köpa en egen biljett och bila upp. Själv. Det skulle vara så fruktansvärt fantastisk att se dem live.
 Ingen musik har slagit mig så som deras.

Antony

-----

Det är 356.4 km till Rättvik... (enligt eniro.se)
Fuck.

Abort - en rättighet. Liv - ett privileguim.

Mitt absoluta favoritämne behandlas i Kalla Fakta. Hur kan man vara sjukligt besatt av sånt? Jag är inte normal. Eller så vill jag bara att kvinnan ska ha rätt till sin egen kropp. Jag veet att jag har tjatat om det här förr, men det är ju det enda jag är bra på. Typ.
En kvinna har rätt till abort fram till 18:e graviditetsveckan. Efter 18:e veckan krävs tillstånd från Socialstyrelsen och en särskild anledning.
Det finns ingen fastslagen övre gräns för abort (med tillstånd), men den brukar dras vis "livsduglighet" som är ungefär vid 22:e veckan. Man utför alltså normalt sett inte en abort efter 22:e veckan.
Efter 22:e veckan kan ett foster klara sig (det räknas inte som barn fören 28:e veckan). Men. Det är inte helt utan men. Ett foster i 22:e veckan är inte färdigutvecklat. Lungorna är inte färdiga och kan inte syresätta blodet på korrekt sätt vilket kan ge bestående hjärnskador. Är det rätt att utsätta någon för det? Jag menar inte att man ska döda foster hit och dit. Men man ska veta vad man utsätter den lilla individen för. Och abortlagen ska inte sänkas så att fler kvinnor söker sig till illegala aborter.

Dessutom hatar jag det faktum att det finns abortmotståndare som ger sig den på att ändra på folks beslut bara för att det inte stämmer överens med deras åsikter.

över och ut.

Lightning McQueen.

bilar

Jag har köpt en ny film.
Wroom!

Släpp fångarne loss! Det är vår!

Dagens soundtrack: The Ordinary Boys - Nine2five

Ha, ställde min klocka på 8, men kom inte upp förens 9. Jag är seg idag. Inte bra skit. Borde åka till Forex och växla in mina £ som jag har kvar, om de nu växla in mynt. Några borde de allt ta tycker jag...

Jag har nog nästan bestämt mig angående "eventuellt-flytta-hem-projektet". Men jag tänker inte berätta vad jag har bestämt. Ännu. När tiden är mogen, när tiden är mogen. (dramatiskt, eller hur?) Innerst inne hade jag nog bestämt mig för länge sen. Man ska följa sin magkänsla. Och min mage är hungrig.

Måste typ liksom ta tag i mitt liv nu, ska vara hos sjukgymnasten vid ett och jag tänkte knalla till apoteket först. De brukar ju vara så effektiva där! Jag älskar att gå till apoteket! Ringa skolan också, ojoj, inte glömma!

Nä, men..Då säger vi så.

Heipa!

Sploorf!

Jag städade idag och mitt i all städhysteri ser jag att datorn ser lite dammig och katthårig ut. Hasse brukar ju trots allt sova på den. Så jag tänkte att jag skulle dammsuga datorn. Det har jag ju gjort förr och no harm done liksom. Men nu hände nått annat. Nått dumt. Det sa bara schlorf! Och vips så hade jag dammsugit upp tab-tangenten. Inte bra skit! Nu får jag dessutom inte dit den igen. Och jag kan ju inte gärna ringa support och säga att jag dammsugit upp en tangent. Fatta idiot-stämpeln jag skulle få... Skulle inte tro det va!

Vad gör man liksom? Det har ju fungerat förr att dammsuga datorn! Dammsugare är onda! Stackars min daaaator! Förövrigt är kanppen gjord i jättetunn plast. Värsta snåla. Jag vill att min tangent ska sitta fast igen! Fan, världen är så orättvis... (riight...)

Nu ska jag dricka te. Min rytm blir helt fel när O.C visas redan klockan 20.00. Jag är ju van att kunna sova efter, men det kan jag ju inte nu. Inte trött på långa vägar. Skit.

Måste fördriva tid.

över och ut.

Musik för själen.

Antony and The Johnsons Björk = Sant

De ska visst ha något samarbete, kan bli mycket intressant. Måste undersökas vidare. Absolut.

[...]

Frågan är ju om det är värt det.

1.

2.

Ibland tvekar jag, men ibland är det så glasklart, ungefär som "Men det fixar vi på en lunchrast". Men jag antar att det inte är så enkelt. Jag vill inte ta det beslutet. Jag vill lägga över allt ansvar på någon annan för helt ärligt, jag skiter i vilket.

Tidsfördriv.


Jaha, nehe. Jag har egentligen inget att säga. Inget whatsoever. Som vanligt med andra ord.
...
Nää, hur är det annars då? Jo, tackar som frågar! Ryggen gör ont men annars så!
Enda anledningen till att jag sitter uppe såhär dags är för att jag har rubbat på mina penicillintider så att jag måste ta en kur typ mitt i natten. Det är ganska...inte så smart. Fast jag slipper gå upp klockan sex iaf. Fast det går ju på ett ut eftersom jag måste vara uppe sent. Fuck så att säga.

Jag vill skriva något betydelsefullt. Jag menar, jag gör ju det så ofta! Inte. Min blogg har tappat stil och känsla. Är det för att jag övergav lunarbloggen? Fan. Det här inlägget är bara skit. Nu är jag hungrig också.
Imorrn måste jag ringa skolan och säga att jag visst vill plugga och att jag ska ta tag i mitt liv och vara jätteduktig! Samhäll B och Matte B här kommer jag! Heja!

Jag skulle vilja läsa Rättskunskap också, men jag vet inte. I höst kanske? Eller så gör jag högskoleprovet och söker mig åt det hållet. Om jag fortfarande lever då vill säga, man vet aldrig. Då slipper jag ju iofs bekymmra mig om såna småsaker...ha-ha. (nej, jag vet, alla klarar inte av mina skämt. Learn to live with it!)

Äsch, jag ska fördriva tid på annat håll.

ät skit och dö!
över och ut!

Jag vill hem! Kanske...

Jag kan inte bestämma mig. Ska jag flytta hem, eller inte? Ska jag kanske flytta till en lägenhet i Mantorp? Hur uff känns inte det då? Då kan jag ju lika gärna bo hemma... Gaah. Jag vet inte hur jag ska göra! Jag behöver vägledning och någon som bestämmer åt mig. Nu!
Hemma finns lagad mat och badkar. Och Nils. Här finns egentligen ingeting. Hasse har dessutom haft ner min lejontavla, igen. Kattusling! Usch, varför måste jag besluta om såna här saker? Jag vill intee! Jag hatar att ta beslut. Bläääh!

Nu är jag sugen på taco också. Fan. En Nacho Deluxe...åhh.

Så du vet att du lever.

Det är 18 grader i min lägenhet. Det är typ kallt. Igår var det 19 grader så jag satte upp alla element på det högsta. Och med "alla element" menar jag de två jag har. Men nu när jag vaknade så var det så fruktansvärt kallt att jag bara ville vända på mig och somna om. Men icke. Jag gick upp och kände på elementet i köket. Iskallt. Vad fan!? Fungerar inte skiten? Jo, jag hade bara stängt av det kvällen innan. Inte skruvat upp det på det högsta. Doh. Nu sitter jag och väntar på att jag ska känna värmen komma. Mys. Eller nått.

Lyssnar på min förträffligt braiga nya skiva, Razorlight. Det är mycket bra skit! Speciellt America och Before I Fall To Pieces. Muy bra. Ge mig mer bra musik!

Funderar på att ta tag i mitt liv men jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. Dammsuga kanske? Tråååkigt! Ska spana på lite lägenheter kanske. Och kolla Ipod. Yeah!

over and out.

Damn, damn, damn!

Gerard Way

Han är typ snygg och så. Liksom. Dessutom erkänner han ganska så...Ja, eller. Alltså, lyssna själva. Jag sitter säkert och rodnar helt själv när jag lyssnar på det. Damn, he's hot!

Gerard admitting something to his fans



Clean, clean, clean!

JAG HAR KÖPT EN NY TANDBORSTE!

Och nu ska jag gå och make sweet toothbrushinglove med den. Oh yeah!

Bandsläpp.

Hultsfred.

Jag hatar tält och tanken på kalla duschar. Jag hatar tanken på att inte kunna sminka mig framför min spegel på mitt sätt. Jag hatar tanken på för fulla människor kombinerat med tält. Jag hatar skabbigheten man kan känna. Jag hatar tanken på att kunna vakna upp brevid en spya. Jag hatar tanken på att jag skulle kunna tappa bort min precious Kajsa bland allt farligt festivalfolk. Jag hatar tanken på festivaler.

Men jag älskar
The Ark.

Drömmar...


Man kanske skulle ta och köpa sig en egen
ö.

Lördagsbekymmer.

Jag har iiinget att göra. Absolut ingenting. Va jätteduktig och duschade för att jag trodde att mamma skulle ringa och vi skulle åka och handla. Men ack så fel jag hade. Men varför förväntar jag mig ens att hon ska göra som hon har sagt? Det har hon ju aldrig gjort tidigare...Faan, jag blir så irriterad.

Trååååk! Jag vill inte vara sjuk längre! Kan vi lägga ner det här? Ja, jag har fått penicillin, men det tar ju sååån tid, jag vill bli frisk nu! Ärade Lundasjukgymnast, jag skrev ett fint mejl i torsdagskväll, men jag gissar på att du inte har läst det än...Jag kommer inte ihåg exakt vad jag skrev men det var någon klagovisa om att jag var sjuk och har dropp. Och jag känner mig som universusm ondaste människa när jag säger att jag hatar att resa när jag är sjuk. Skjut mig. Vad ska jag gööööra?

över och ut.

Hem till gården?

Jag antar att jag måste väga fördelar mot nackdelar i det här med att flytta eller inte. Såå...;

Fördelar med att bo själv;
  • ....
  • Ensamt Lungt och skönt! Jag menade lungt och skönt!
  • Mitt hem, mina regler. (kolasås till frukost! Så mycket coco-pops jag orkar. Chips till lunch, osv...)
  • Man kan ta hem folk utan att skämmas (för jag tar ju hem folk ofta...)
  • Jag väljer maten!
  • Jag kan läsa Corren på mitt speciella tvångs-syndroms-sätt.
Jajo, det var väl det jag orkar tänka på nu. Finns säker andra saker som är bra som jag inte tänker på. Som att det inte är någon som startar tvättmaskinen klockan halv sex på morgonen och att jag har ensamrätt till fjärrkontrollen. Och för att inte glömma, jag bor i stan. Inte ute i sega, gamla, underbara, härliga Mantorp...

Nackdelar med att bo här då?
  • Jag har inget badkar!
  • Jag måste städa allt själv (dvs, putsa fönstren själv. Usch)
  • Det är aldrig någon hemma när jag kommer hem.
  • Jag måste laga all mat själv.
  • Det är jobbigt när jag är sjuk och inte kan handla.
  • NILS BOR INTE HÄR. Hallå liksom...
  • Jag måste betala Corren själv = Dyrt
  • Jag hatar disktrasor.
Jaha, det fanns alltså fler nackdelar än fördelar. Kanske inte så bra när jag redan bor själv. Man kan ju inte få allt här i världen. Antar jag. Måste fundera lite och komma på hur jag ska göra...
Herregud, va svårt. Kan någon ta alla beslut åt mig, tack? För jag vill verkligen inte...

över och ut.

Borta bra, men hemmahemma bästa?

Mamma sa att jag kanske ska fundera på att flytta hem. Ja, kanske det, kanske. Om hon visste hur rätt hon har. Hur mycket jag har funderat på det. Lagad mat... Ge mig.

Filosofi på låg nivå.

Har just spenderat 1½ timme på mitt köksgolv. Ja, du läste rätt, jag har suttit på mitt golv i en och en halv timme. Jag har inte gjort nått, inte ens tänkt egentligen. Eller egentligen har jag väl tänkt på allt möjligt, men jag är fisk. Jag fantiserar för mycket. Menjag satt iaf där, tittade mest in i skåpsluckorna och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig för. Hase kom och buffade på mig, han trodde säkert att jag var död eller nått. Sen satte han sig på köksbordet och började gapa och skrika. Det är fel på honom ibland...Jag börjar tro att han har typ damp/ADHD. Katter kan faktiskt ha det. Måste googla.
Hursom, jag kom inte direkt fram till något vettigt när jag satt på mitt golv. Bara mest att jag längtar hem lite. Lagad mat och badkar, jag skulle kunna ge mitt högra ben för det.

Nähä, om man skulle ta och göra nått kanske. Frågan är bara vad.

över och ut.

Filmsurprice!

Hittade en film i min gamla oldie-kamera för ett tag sen. Eller ja, kameran är inte min, men ändå. Hur som helst så skickade jag in filmen och bilderna fick jag...öh, för ett tag sen? Tror det var mellan Halmstad och England eller nått. Men spela roll. Endel bilder var från Turkiet, alltså 2005, endel var från 2006. Spännande. Det är kul att framkalla en film som man hittar för man vet aldrig vad det är för bilder. Hohoho... Men hur som, hittade en bild på mig från precis efter Turkiet, jag var så brun! Jag vill vara så brun igen, men jag hatar att sola. Och om vi ska vara ärliga så är ju BUS ganska segt och kladdigt. Ungefär som dåligt sex... Ha-ha.
Hittade även en bild på Mallan och förmodligen orsaken till varför hon kallas för Tå-upp-Mallan. Spännande så det förslår. En bild på Nils i snö fanns också med. Kan ni fatta; Snö. Det känns ganska retro.

       

Studenten -04



Den här är så sjukt mycket studenten -04. Den ger mig seriöst rysningar. Jag får rysningar av Lena Ph, smaka på det ni. Helt ärligt ger jag blanka fan i vad ni tycker, för det är min studentsång. Det var glada dagar och många leenden. Det var då alla bodde kvar och ingen riktigt hade flyttat. Det var fina tider, aah...

Rasistiska lakritsstänger. Oh ja!

Haha, jo. Cloetta Fazer har fått in klagomål på att en av deras produkter är rasistiska. Det handlar om den lilla lakritsstången "Lakritsi". Som ni ser på bilden, så är det en bild på en, ja, neger (läs det på skånska, haha) Det måste kännas fruuuktansvärt förnedrande för alla mörka babes och boys. Eller? För förpackningen har ju inte sett likadan ut ganska länge? Suck. Kan folk sluta bli förnedrade av minsta lilla sak! Herregud, världen går inte under.

Jag kanske ska sluta använda ordet lakritsstång, någon kan ju uppfatta det som stötande, jag kanske i själva verket syfta på en svart mans, ja, ni vet vad. Stake. Är det fult att säga Lakritstroll också? För då vet jag en radioreklam för några år sen som borde granskas... Och är inte röd mjölk också väldigt rasistiskt? Kan inte "rödskinn" ta illa upp? Rentav känna sig förnedrade? Kinapuffsgodisarna då? I en reklam för några år sen hade de små (kines)barn som ploppade upp på en åker (risfält?) Rasistiskt så det förslår!
Det är inte så att det råkar vara Centrum mot Rasism som ligger bakom...? De gjorde ett så himla bra jobb med Nogger Black [...]
Hur somhelst, Cloetta Fazer har meddelat att man kommer att ha en ny förpackning till slutet av året. Så då slipper ni känna er förnedrade av en LAKRITSSTÅNG.

Tush, känns det hemskt förnedrande att se på förpackningen?




lakrits

My name is Ikea, it's a very swedish name.

Idag...har jag ju inte gjort alltför mycket. Jag tog ner min julstjärna och mina julgardiner och satte upp en av längderna till min "vanliga" gardin. Den andra la jag lite fint på fönsterbrädan, tills vidare liksom. Sen gjorde jag en ypperligt god smoothie, jag måste börja göra såna jämt. Det är ju så gott! Jag hade i banan, hallon och nån röd juice. Mums.
Sen kom mamma och jag bjöd henne på den sista smoothien. Hoppas att hon tyckte det var gott... Jag kunde minsann ana tendenser till att hon tyckte den var lite sur. Mesiga kvinna! Mamma satte upp den andra delen av gardinen, plockade undan min tekopp som hade stått i vardagsrummet i två dagar och plockade även bort min morgontekopp. Mammor är bra. (Jag vill flytta hem igen...)
Sen bestämde mamma att vi skulle åka till Ikea. Hux flux bara, jag fick inte ens duscha. Fast att jag nästan lärt mig att vara snabb nu. Aja, livet är hårt mot de hårda...

På Ikea inhandlades det en skohylla och nya gardiner. Hur bra som helst! Nu ser det så snyggt ut i hallen, förutom det faktum att skohyllan är universums fulaste. Men jag kanske kan måla den med samma färg som jag målade min andra hylla med. Klarröd lackfärg. Fint. Vi bytte mina gardiner, igen och det blev fint, nu ser det inte så tomt ut och det ser ut som det bor en lite gumma här. Mysigt! Jag skulle kunna bli en bra bullmormor om det inte vore för det faktum att jag kräks av barn...
Det finns ingen het karl med tighta jeans som vill ha en bullmormor? Ehh...ja. Stryk det där.

            
Min gardin och min skohylla.
Och ja, bilderna är nallade från Ikeas hemsida.

Rubrikjävel.

bil

Min lilla depression är just nu som bortblåst (hoho, fattar ni storm-parallellen? Jag är såå rolig!) och jag är glad glad glad! Jag har just kört halkan. Jag var typ bäst. Med modifikation förstås. Mycket modifikation. Men hursom, kul var det iaf, men inte så kul som alla andra får det att framstå och då går jag ändå in i saker med noll förväntningar. Allvarligt, så jävla kul var det väl ändå inte? Men men, nu har jag iaf bara uppkörningen kvar, sen ska jag inhandla liten sexig snygg bil. Riight... Jag vill ha en beetle. En vit. Det är fejnt! Eller en liten Fiat 600. Helst en röööd. Eller en blå.

over and out.
 

ät skit och dö.

Jag tror jag har en liten kvällsdepression. Kom precis ut från duschen som jag kämpat mig igenom tillsammans med min beloved hosta. Att jag aldrig kan får vara glad och frisk någon gång. Jag viste att det skulle bli värre efter Englandsresan, men jag åkte ändå, trots att jag vet att reseinhalatorn suger getpung. Det vill säga, den är helt jävla värdelös. Jag ska aldrig mer resa med den. Jag ska alltid ha med mig mina tuber. Och därmed basta.

Men nu sitter jag iaf här och känner mig anfådd av att bara sitta. Hur jävla kul är det då? Att jag aldrig kan lära mig... Jag hatar mig själv just nu. Fan fan fan. Jag ska sluta resa. Jag måste sluta resa, jag orkar helt enkelt inte. Jag var så jävla trött att jag inte ens orkade äta upp den jävla dyra mackan jag hade köpt. Sen visade det sig att den ändå bara smakade mjöl. Bläh. Jag vill ha medicin. Och nya lungor. Kan någon fixa?

Jag vet inte längre vad jag ska skriva. Tror jag ska lägga mig i sängen och hoppas på att vakna imorrn och upptäcka att allt har vart en dröm. Allt.

ät skit och dö.

Ögonproblem?

Upptäckte nyss att min klocka, klocka som i armbandsur, fortfarande gick på englands-tid. Jag kom hem i fredags, hade klockan på mig igår men har alltså inte ens reflektrat över att den visar åt helvete fel tid. Hur inte uppmärksam kan man vara? Herregud...

Jaja, hursom, det jag skulle upplysa er om, den lilla skaran som läser. Med betoning på lilla. Var att jag behöver nya glasögon, det är fan ett under att de håller ihop, de är skeva och lösa i skruvar och allt möjligt. Jag behöver nya snarast. Inte för att jag ser dåligt med dom utan för att de snart gå sönder. Eller kan jag få nya? Har Synsam någon sån garanti? Hm, kanske ska kolla upp det... Men annars, vart köper man billiga glasögon? Jag vet att min syster fick tre stycken på ett ställe, det skulle jag också vilja ha! Tre glasögon, då kan man ju välja helt olika stilar. Fatta va coolt. Jag vill!

Uff, nu ska jag se om mina mckor är klara. Det kurrar i kistan!

över och ut.

Tandborste = Bakteriborste.

Jag såg nått på TV igår, eller om jag hörde det på radion, jag minns faktiskt inte. Men iaf, det handlade om tandborstar och att folk borde byta oftare. Men ska byta tandborste ungefär var tredje månad. "Var tredje månad?" tänkte jag och började fundera på hur länge jag haft min tandborste. Jag kan inte komma fram till hur länge jag har haft den, men det är iaf waay more than tre månader. Herregud! Äckligt! Att man inte tänker på sånt egentligen...Det är ju disgusting. Euuw! Jag måste med omedelbar verkan inhandla en ny tandborste. Eller iaf imorrn, eller när jag handlar nästa gång... Var tredje månad. Måste lägga det på minnet. Verkligen. Usch, nu kommer jag inte kunna borsta tänderna ikväll, får nalla på mina besökstandborstar. Ja, jag har såna, fast dom är säkert helt värdelösa. Förpackningen är iaf oöppnad, folk kommer alltid ihåg att ta med sig tandborstar. Men bara så ni vet, om ni skulle glömma så har jag!

Time to knalla ner till tvätteriet och se hur det går för min tvätt. Men jag orkar fan inte. Jag är sjuk! Jag vill ha en hemhjälp! Och någon som kan massera mig, jag har ont överallt. Buhu.

ät skit och dö. över och ut.

Natt.

Jag är sjuk. Igen. Det är så härligt att jag aldrig kan få nog av det! Det är så härligt att vara sjuk! Det är ju därför jag är det hela tiden, non-stop liksom. Hoppas att det går över snart för jag har stora planer för måndagen, jag ska ju tex KÖRA HALKAN. Och så måste jag nog titta förbi i skolan för att se vad som händer. Jag har ju inte vart där än och terminen började igår. Eller ja, i förrgår om man ska vara petig. Och det ska man, ibland.

Imorrn ska jag tvätta. Och egentligen måste jag handla lite men jag vet inte om jag orkar. Eller när jag ska hinna göra det? Hm.

Äsch, nu ska jag nanna kudden. Ska bara äta en macka först.

over and out.

England/ Halmstad

       


  
     

Litet potpurri kanske? Eller nått...Översta raden innehåller iaf en Svampbob Fyrkant, en cool dinosaurie och nått såntdär turistigt som man ser i London. Dinosaurien såg vi (Jag och Mallan) på Natural History Museum. Jag älskar allt som har med dinosar att göra! Skulle kunna se Jurassic Park-filmerna non-stop. Tyvärr kostade det extra att gå in och se på den utställningen de hade om dinosaurier, tror den handlade om deras tänder eller nått. Jaws ingick iaf i namnet. Mallan uppskattade Natural History Museum extremt mycket! Jag måste snarast åka till Stockholm oh knalla på museum där, det var länge sen...
Hursom, rad två innehåller mina nya fina gröna underbara skor från Babycham, en bild på en dinosaurieskelett och självklart, Piccadilly Circus.
Nedersta raden är från Halmstad, där vi var över nyår. Hemma hos Mia och Lars. Hittade ingen bild på Lars, bara en när han blundar och det kändes så trist. Har iofs ingen bild på mig heller, och jagvar så fin i min lilla 50-tals-utstyrsel. Fan att jag inte har ett kort på det. Dessutom var jag fin i håret, för en gångs skull. Alla skulle ha en portabel Malin med sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska snart åka hem till min mor och äta tårta. Idag fyller nämligen Kajsa hela 17 år. Hipp hipp Hurra!

over and out.

Till Hanna.

Som kommenterade mitt inlägg om djurförsök men som bara lämnade namn och ingen möjlighet till kontakt.
Du skrev;

"Jag kan omöjligt förstå hur ni tänker. precis som människor har djur känslor varför ska vi bortse från deras känslor bara för att de inte utrycker sig på ett sätt som vi inte förstår!? ta en människa med ett handikapp, menar ni att vi har rätt att testa saker på den personen också bara för att han/hon inte har samma intelligens som en "normal" människa? tänk efter"

Självklart har djur känslor, men det är ett faktum att människan alltid kommer värderas högre än djur. Jag har ett handikapp så jag kan se saken från den sidan också, jag är beroende av djurförsök. Men får dessutom skilja på djurförsök i medicinskt syfte och djurförsök som görs på måfå "för att se vad som händer". Det är stor skillnad, tro inte att jag inte har läst på. Jag är för djurförsök som gör att man kan bota människor.
Ska man ge djur samma rättigheter som människor ska de också ha samma skyldigheter. (Dömas för brott, jobba för sitt leverne, bla bla blaa...) Världen är inte rättvis. Då hade jag suttit hemma och surat över att just jag, av alla människor fick just mitt handikapp.

[Just det. Jag är hemma från England nu. Mer om det imorrn. Det kommer bilder också! Woho!]

I'm off then!

Jaha, nehe. Då ska jag snart åka. Har packat ner det mesta, hoppas jag. Jag har alltid den där gnagande känslan av att det är något som jag har glömt. Jag vet iofs att jag inte har min ögonfransböjare för den glömde jag i Halmstad. SORG! Men ändå, fast jag har packat ner mediciner och det är ju kanske det viktigaste.

Det här kommer gå bra. Kan man frysa matlagningsyoughurt? Jag har liksom en hel sån i frysen och den kommer ju inte hålla sig en vecka. Kan kanske ge bort till mamma... Jag är så snäll.

Jag kommer sakna Hasse-katt och Nils massormycket. Saknar faktiskt Hasse redan, men han har ju vart hemma hos mamma under Halmstadtiden. Det blir tomt (lungt och skönt) utan en katt som klättrar i gardinerna och sitter på blommorna. Jag lovar dyrt och heligt att jag ska köpa en present till honom.

Sen lovar jag också att jag ska inhalera jätteduktigt med min kassa reseinhalator. Man får ju göra det bästa av situationen liksom. Om inte annat kanske jag får in inblick i hur CF-vården i England funkar. Man måste se det positiva! Fast såvitt jag fattat det så är vården där superkass. Absolut inte i klass med här, absolut inte i klass med den i Lund! (fjäska...)

Men men, måste fixa det sista nu. Vad nu det kan tänkas vara...Jag hatar jag-har-glömt-nått-känslan.

Over and out. Ses om en vecka!

Resa med komplikationer?

Jaha, nehe. Imorrn bär det av mot England. Fast det var fan nära att jag inte hade fått åka, fast det vet inte Malin om så schhss. För det första upptäckte jag, när jag kom hem från Halmstad, att det var total torka på Bricanyl. Bricanyl är ganska livsviktigt för mig, utan det kan jag typ inte göra nått. Eller, allt blir iaf väldigt mycket mer ansträngande för min halva lunga, och det är ju dumt. Jag var på Apotekte igår men de hade som vanligt inget hemma, jag fattar inte varför, det måste ju vara fler än jag som vill ha det ofta? Men hursom, jag har iaf fixat nu. Hallelujah!

Fast det är klart, den andra saken. Den lilla detaljen. Jag är sjuk. Förkyld och ont i halsen. Inte så jättefestligt och ganska onödigt. Fick en tid hos doktorn igår och där konstaterades att det bara är att vänta ut skiten. Hurra... Men men, jag ska inte klaga. det finns barn som svälter, eller nått. Det positiva är att jag har en utmärkt ursäkt för att äta tonvis med vitlök. Jag älskar vitlök. Jag skulle kunna gifta mig med en vitlök. Det skulle nog bli ganska ensamt...

Hursom helst! England imorrn. Wiiie! Har inte en aning om vad vi ska hitta på men det löser sig. Vi måste ju inte göra nått varje dag. Tycker jag. Nää, nu måste jag hämta tvätten, ska bara ta på mig ett par byxor först. Kan bli jobbigt annars... Kul att möta grannen i trappen, iklädd endast en tröja med texten "Itsy bitsy Teenie Weenie" och underpants med texten "Eat me"...Väldigt klädsamt och ett mycket gott första intryck!

Ät skit och dö.

över och ut.

Elf yorself!

Hur kul som helst.
Jag skrattade hur mycket som helst första gången.
Prova vettja!

[...]

My life is over.

OC


Listmani

Har du någonsin?
Ätit sushi: Nej, rå fisk tilltalar mig inte...
Stått på scen: Räknas teater och Lucia i mellanstadiet?
Blivit dumpad: Nej, faktiskt inte. Jag måste vara ett kap.
Varit ihop med någon som varit otrogen: Inte såvitt jag vet.
Klättrat på berg: Ja, självklart!
Sett vita huset: Live? Nej.

Antingen eller

Kallt eller varmt: Varmt.
Spets eller satin: Satin
Svart eller rött: Svart, absolut.
Regn eller snö: Snö!
Rosor eller tusensköna: Hur ser Tusenskönor ut?
Vår eller höst: Får nog säga vår där...eller kanske höst.
Historia eller vetenskap: Vetenskap
Matte eller engelska: Herregud, engelska!

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Nej
Vet den om det: -
Gillar någon annan dig just nu: Man får ju hoppas att någon tycker om mig iallafall.
Vad tittar du på hos en man: Händer och ögon.

Inom de 48 timmarna
Har du haft ett seriöst samtal: Nej, inte ett dugg.
Kramat någon: Nää?
Kommit sams med dina föräldrar: Jag är alltid sams med päronen.
Bråkat med en kompis: Nej.

Gillar du att
Ge kramar: Beror på till vem...
Ge massage: Du vill inte ha massage av mig, tro mig...
Gå promenader i regnet: Nej, usch. Jag hatar att bli blöt!

Övrigt
Vad gjorde du förra sommaren: Inte så mycket alls...tro jag.
Svär du för mycket: Fuck yeah!
När duschade du senast: Öhm, i förrgår?
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Gråååå
Vilken färg är dina underkläder: Alla möjliga
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen, bara tv:n
Vad var det sista du sa: "lyxlägenhet"
Vad är bredvid dig just nu: En tekopp, soffbord...
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Svart
Vad var det sista du åt: En kycklingwrap
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Nils<3
Har du en lavalampa: Nej
Hur är vädret just nu: Ser det inte, för mörkt!
Vad gjorde du igår natt: Väntade och sedan sov jag väldigt gott!
Vem pratade du sist med på telefon: Andreas
Vad gör dig glad: Nils
Vart skulle du vilja åka: Gran Canaria
Vill du ha barn: Nej, herregud nej!
Vad ska dom heta: I'm gonna name my kids after people i hate so i can beat them up and feel good about it.

Segovic.

Jag känner mig tokseg och allmänt vill-gosa-med-Nils-nödig. Jag saknar min fluffiga runda myskatt. Jag skulle kunna ge vad som helst för att ha honom här nu. Jag skulle till och med kunna flytta hem...

Kärlek.

Jag skulle gissa att jag bara svammlar just nu. Jag vet inte, känner mig nere och småsjuk. Men jag har absolut inte, under några omständigheter tid att vara sjuk nu. För det första ska jag åka till England på lördag och så ska jag tvätta hela fredagen. Måste ringa sjuksyster imorrn. Heja! Uff...

Måste måste måste komma ihåg att inhandla schampo och balsam. Varför kunde jag inte komma ihåg det idag? Jag kan aldrig komma ihåg saker... Jag suger. (Yeah, you wish, pervo) Funderar seriöst på att gå och lägga mig och hoppas på att vakna pigg och utvilad imorn. Redo för dagens äventyr. Eller nått.  Sure thing liksom. Fan, jag ska knapra Panodil och sen sova. Nanna kudden. Drömma sött. And so on...Eller nått.

Nej usch, nu blev jag deppig. Jag såg Ice Age 2 förut och häll på att dö av sympati när den lilla Mammuten hade gått vilse. Jag ville bara dööö! Jag tyckte så synd om den. Det är som sagt nått fel på mig.
Jag kanske lider av depression? Det gör ju alla nu för tiden. Jag måste nog gå och skära mig själv.

I'm off!

Designat och klart. Men tyvärr inte bättre.

Jaha, nehe. Det blev inte bättre än så. Jag orkar inte. Men jag tycker om min bild, den säger att det snart är vår oh jag tycker om våren. Då går man omkring och känner sig konstant kär i allt och alla. Speciellt i pojkar med tighta jeans. Fast nu är det ju inte riktigt vår ännu, det är ett tag kvar.

Jag fyller år på våren. Nästan. Det är lite olika, men ibland är det nääästan vår i början av Mars. Fast det händer ju inte så ofta. Tror jag, jag minns faktiskt inte... Undra om jag ska ha nått kalas. Fast vem skulle jag bjuda liksom? Det är ju ingen som bor nära för att kunna komma på kalas. Jag funderar seriöst på att emigrera till Staterna. Bara för att. Bara för att jag skulle behöva. Eller kanske någon annanstans. Paris kanske? Jag har ju trots allt läst franska i tre år...

Men men, nu ska jag inte fundera över sånt. Nu ska jag laga mat. Jag tror det blir kycklingwraps med tzatsiki och salsa. Det är jättekul att skiva salsa. Prova. Salsa. Salsa. Ehm..ja.

over and out.

Ny design kanske?

Jag tror att det är dags för en ny design. Eller vad säger ni? Det börjar kännas lite tungt med grått och sånt. Nått mer...ljust, tack! Jag ska jobba på saken.
 

Jaha, nehe.

Då var jag hemma från Halmstad. Trevligt, som man säger; Borta bra men hemma bäst. Men gosh, man känner att man saknar vettigt folk att umgås med ibland. Och med det menar jag inte att Mia & Laas och Malla & Jamie är knäppa, utan att det är dem det är kul att umgås med. My biatches! Borde verkligen dra ihop folk tillen liten reunion eller nått. Från härliga Vreta-tiden! Underbart.

Mallan klippte mig så fint och mitt hår är helt glansigt. Jag måste köpa såndär glansspray...Det går inte med pälsglans för hästar?

Åkte med bussen halv två från Halmstad och var hemma hos mamma vid nio. Fan, en lång resa. Fick byta buss i Göteborg, där jag av någon anledning ringde min syster som också befann sig i metropolen. Det visade sig att hon skulle ta samma buss hem som mig.Hurra! Sällskap! Måste ha vart min systerliga radar eller nått. Köpte mig en "Varm mörk choklad" på Cofée Cup. Mycket uppskattat. Framförallt av mina kalla händer.

Nu sitter jag här hemma hos min kära mor, tillsammans med galne Hasse. Han blev glad  när jag kom, eller iaf vill jag inbilla mig det. Det känns liksom bra att ha någonsom längtar efter en. Även om det så bara är en liten söt lurvig katt. Jag ville i ärlighetens namn inte komma hem till en tom lägenhet. Först försökte jag med att få mamma att köra in till stan och hämta mig för att sen köra mig hem till Johannelund. Men hon gick inte riktigt med på det. Attans. Men sen åkte ju Kajsa och jag samma buss, så då hade jag ju en bra ursäkt. Syskon är bra, ibland.

Nu ska jag bädda min säng och snart nanna kudden. För imorrn ska jag åka hem och börja leta fram kläder och skit till England. Vad är det för väder där? Maaallla!

puss & snusk.

Happy nytt year!

Jag har fortfarande problem att växla mellan svenska och engelska. Igår var vi ute i ödemarken i något jag skulle vilja kalla en sommarstuga fylld med sprit. Det kändes iaf så. Medelåldern låg på cirkus 16. Eller ja, riktigt säkra är vi inte men de såg inte gamla ut direkt. Fast det var trevligt ändå, och av någon lustig anledning tror jag att vi fick med oss mer sprit hem än vad vi hade med oss dit. Oops...

Jag trodde att det skulle vara hur knäligt som helst att få tag på en taxi, men det gick riktigt smidigt faktiskt. Helt plötsligt fanns den bara där och vi var på väg hem. Woho. Väl hemma så vet jag inte vad vi gjorde men Jamie öppnade min champagne och drack väl upp den. Jag vet inte.. Har ingen större koll, men det spelar ingen roll. Jag drack iaf te. Gott :)

Nu ska jag hoppa in i duchen och imorrn bär det av hemmåt för att tvätta och sedan packa och sova lite för att sen, eller ja, den 6:e, åka till england. Wiie! Kommer nog bli kalas!

over and out.