Min nya vän.



Får jag presentera min nya vän "telefon".

Wiho!

^^,

Joråsåatte.

Dagens:
Låt: 
Regina Spector - Samson
Humör: Hepp hepp! Mot stan! Hämta glasögon! Hepp hepp!
Inköp: Ska köpa glasögon! Wiie!
Post: Man får inte post på lördagar juuuu
Saknad: Sommaren
Önskan: En stor svambobmjukis. Aaw.
Samvete: Jag gjorde kanske lite halvtaskig andningsgymnastik...Foooorgive me!
Snyggo:

In the morning..

...och här sitter jag en ensam lördagmorgon. Har egentligen inte alls så speciellt mycket att säga. Funderar på vad jag ska äta till frukost.

En svampbobkopp te väntar på mig i köket!


OMG!



Förbannade jävla helvetetssnygga kille. När våren väl kommer åker känslorna åt helvete fel och jag blir en fjortis med typisk idolkärlek. Hur patetiskt är det inte? Men allvarligt, hur het är han inte!? Ja herrejävlar...

Drool.

Grill, grill.

image302

Lö premiere de barbecue.
Today that is. Mums ^^,

Denadära?

Kan man vara expert på att dejta?

Alltså, för att bli expert på något så krävs det ju erfarenhet, eller hur? Och om man ska bli expert på att dejta så måste
man ju ha dejtat en hel del i sitt liv. Men...Grejen är ju att dejting går ut på att hitta "The one and only" (om man nu är monogam och tror på Mr/Mrs Right) och om man då är expert på att dejta betyder ju det att man egentligen är jävligt kass. Eller? För det går ju ut på att hitta rätt. Och har man inte gjort det har man ju uppenbarligen gjort fel, alltså är man ingen expert. Men ändå... Fast det är klart, bara erfarenhet gör ingen expert.

Kan man vara en kass expert?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nils-Edwin.

image300

vräääk.
 

God bless Filmstaden!

Omg! (fjortisuttryck är sååå rätt den här våren) Gissa vilken film som visas på Filmstaden i lilla stora Linköping?! Kan ni giiiiisssa?! Det är ju nästan för bra för att vara saaaant! ^^, Wihoo skulle man kunna uttrycka det.

image299

Aah, jo just det. Det är Pan's Labyrinth som visas, om ni inte kopplade bilden till den...

Joråsåatte.

Dagens:
Låt: 
Athlete - If I ain't got you.
Humör: Lagom sävligt. Nu softar vi gubbar!
Inköp: Betalade räkningar. Köpte bla el, en film, lite telefonsamtal och en dator.
Post: Mitt buzzadorpaket!
Saknad: Sommaren
Önskan: En såndär jordglob som lyser.
Samvete: Pure!
Snyggo: Ja, inte var det pizzabagaren iaf... 

Att kidnappa en hund.

Jag vill så gärna ha något att skriva om. Vad som helst. Men just nu har jag noll inspiration.

Jag har allvarliga funderingar på att kidnappa mormors lilla hund i helgen. Mest för att hon är så söt och korkad. Hunden alltså, inte mormor. Förutom det faktum att hundstackaren heter Klara. Inte det vackraste namnet på en hund kanske. Jag ska döpa om henne under min kidnappning! Fast det nya namnet kommer ju knappast fastna på hennes teflonliknande hjärna... Jag har iaf lärt henne sitt och ligg. Jag är såå stolt!

Oh, jag kan bygga hinder och så kan hon få hoppa. Roligt! Undra vad jag kan bygga hinder av... Hon kanske kan hoppa över Nils? ^^,


Nyckelpiga.

image297

Ladybug! Vår! Wiie!

SKANDALGLASS!

Jag har tänkt lite på det här med förtryckande glassar. Jag tror att alla tjejer med mig känner sig fruktansvärt förtryckta av Girlie, den rosa glassen från helvetet. Det finns faktiskt fler glassar man borde uppmärksamma isåfall.

88:an. Alla vet att 88 står för HH. Alla vet att HH betyder Heil Hitler. NAZISTGLASS! Hur kan GB vilja sälja en glass som så uppenbart förtrycker judarna? Är inte det något som verkligen borde debatteras på seriösa kvällstidningars hemsidor? Det tycker jag! Öppna för debatt! Är 88:an månne Jonas Anderssons favoritglass?

Top Hat. Min pappa berätta förtroligt att det var minsann en porrtidning under det glada 70-talet. PORRGLASS! Jasså minsann, där ser man. GB gillar kvinnoförtryckande porr. (så mycket mer vet jag inte i ärlighetens namn, för det enda som kommer fram om man googlar är den jäävla glassen)

Magnum. Vill GB här göra smygreklam för pistolen Magnum? Är GB ett vapenvänligt företag? DÖDSGLASS! Såvitt jag vet är vapen inte en bra sak, och Magnum ska visst göra väldigt mycket skada(pistolen, inte glassen. Även om en hög magnumglasskonsumtion kanske kan diskuteras...). Även om man säger att det inte är vapen som dödar utan att det är människor.

Solero Shots. Uppmuntrar GB till tidig alkoholförtäring? SPRITGLASS! Shots är väl en vanlig återkommande (trevlig) företeelse på krogen? Jag menar, vem har inte njutit av en riktigt god lakritsshot? (Vissa Lundabor borträknade) Nej, GB kan ju inte springa runt och uppmuntra till shotsförtäring! Debatt! NU!

Och för er med en släng av autism. Det är IRONI.

// Your truly, Malutta Korvsnutt.

Honey!

I'm home!

Bara för att liksom.

Dagens:
Låt: 
Frida Öhrn - Release me (Ja, den i saab-reklamen)
Humör: Vår, vår, vår! Jag såg tussilagosar igår!
Inköp: Jag ska köpa en cola sen, räknas det?
Post: Corren
Saknad: Sommaren
Önskan: Mer sooool! :D
Samvete: White as snow!
Snyggo: Nils



Jamensåatte.

Jaha, nu sitter jag här igen. Är packad och klar (inte det roliga "packad" tyvärr) och väntar bara på att pappa ska komma hem. Han sa att jag skulle vara klar till halv fem, och om han tog med i beräkningen att jag är seg så kunde han ha sagt kvart i fem, så alltså borde han komma runt fem.

Jag har nästan allvarliga funderingar på att rymma till Uppsala och se på Tomas Andersson Wij med The Man of Uppsala. Men jag tror inte det. Blir så jobbigt att förklara varför jag inte kom till Lund. ^^,

Borde kanske äta nått, fast jag har iofs tryckt i mig fyra kyklingwraps med tzatsiki. Stackars pappa som ska sitta i en bil med mig. Moahaha! Jag känner mig fortfarande lite hungrig faktiskt, lite småsugen sådär. Måste vara kolsyretarmen som vill ha näring. Jag provade med bubbelvatten förut, men det ger inte alls samma effekt som cola eller must. Oh, en eller fem lite must skulle ju inte sitta hela fel nu. *drool*

Nej, måste hitta ett par byxor! Jag är tillbaka på onsdag, misströsta icke!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

So long and thanks for all the fish!

Det är något med Isbjörnar som får mig att vekna. Jag tycker dom är fluffiga och söta! Jag vill ha en egen liten fluffig isbjön att gosa med... När jag var liten hade jag en hel drös mjukisisbjörnar (från Ikea), dom blev ganska slitna, men jag har dem kvar. På vinden någonstans. Mellan varven hade jag också mjukisdelfiner, lika många som blev lika slitna. Det är något med isbjörnar och delfiner. Jag funderar på att erbjuda mig att ta hand om den stackars lilla Knut som djurrättsaktivister i Tyskland ville avliva. Fast jag skulle nog krama sönder björnen... Då får ju iofs djurrättsaktivisterna som dom vill. Dumma djurrättsaktivister. De vet varken sitt eller djurens bästa.

    

Jag skulle kunna ge nästan vad som helst för att få simma med delfiner. En del säger att det har en helande effekt, och jag tror det kan stämma. Inte för att jag tror att jag skulle bli frisk som genom ett trollslag, utan att det bara skulle kännas bättre. Vart i hela fridens namn kan man simma med delfiner? Eller måste jag ta mig ända till Florida? Jag är så hemskt blödig när det kommer till delfiner, kan börja tjuta bara av tanken. Då måste nu ju fatta grejen att bara SE delfiner på tex Kolmården. Jag skulle nog avlida om jag fick simma med dem...
Uhu, nu måste jag sluta skriva, jag börjar snart böla. Otroligt. Jag tar ju alla priser. Måste gå upp och krama min mjukisdelfin lite tror jag... Han heter Feldin om någon undrar.

Ska börja spara till en Floridaresa tror jag. Det ska bli mitt stora mål här i livet. Florida ---> Simma med delfiner. Skulle säkert vara JÄTTENYTTIGT att ha med mig en sjukgymnast nu när jag tänker efter...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Joråsåatte.

Jaha, nehe. Vad har man lyckats åstadkomma idag då? Kan ju inte direkt påstå att jag har varit sådär ruskigt effektiv som jag önskade att jag kunde vara. Men när är jag det, i ärlighetens namn?

Jag lånade ut min click-räknare till Kajsa och hon bestämde sig för att föra statistik över antalet rapar hon lyckades åstadkomma. Under hur lång tid vet jag inte, men jag tror att räknaren "bara" går till 9999. Första tio minuterna klickade hon 20 gånger. Garvade som ett fån varje gång, Kajsa också, men som man säger - Great minds think alike.

Imorrn bär det av söderut, till Lund närmare bestämt. Ska bli trevlans! Undra om det är mer vår därnere, kanske borde plocka fram min vårjacka? Måste bränna en skiva med lite bra och bilvänlig musik. Pappa kommer bli såå glad! Jag glädjer alltid folk med min musik. Och med folk menar jag familjemedlemmar.

Kanske skulle ta och nanna kudden nu. Har förretsen snickrat ihop min säng idag! Eller ja, jag såg på medan Ludde gjorde jobbet. That is the shit. Har plockat ner lite grejor i min "nya" sekretäääär också. Ett litet kontor i miniformat så att säga. Ska väl förhoppningsvis kunna ha min dator där sen också. Måste bara dra lite sladdar och skit. Med andra ord, Ludde måste dra lite sladdar och skit. Har fått upp alla mina tavlor också, på tal om inget liksom...Och satt på de nytvättade kuddfodralen på mina soffkuddar. Bra skit!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Cut, cut, sweetheart!

Today, I have cutted my hair! Typ. Jag har vart hos frisören (Fri-Sören) Det blev muy fint och jag kanske slänger upp en bild eller fem senare. Jag ska bara orka fota skiten. Annars har jag inte gjort så fasansfullt mycket idag... Degat vid tv:n och plockat lite på mitt rum.

Har noll inspiration whatsoever och vill helst att allt bara ska vara upplockat en morgon när jag vaknar. Och självklart ställt på ett snyggt och snajdigt sätt som behagar mig. Fast imorrn skulle vi visst hamra upp lite tavlor och bygga säng. Det feels good. Jag vill ha min sängstomme och en sänglampa (äntligen!) Måste fundera ut hur jag ska sätta alla tavlor. Jag har iaf bestämt mig för att alla ska sitta på en och samma vägg, förutom Mattias Klum-tavlan. Hm, jag skulle ju kanske kunna ta och knalla upp för trappen fotografera kaoset. Så ni får se med egna ögon liksom... Jeez, det ser ut som ett bombnedslag, jag lovar.

Nehej, om man skulle ta och ta tag i sitt liv kanske, måste medicinera mig lite och sen plocka ytterligare på mitt rum (snälla någon skjut mig...)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Little Miss Angel.

Ni vet att jag igår skrev om att jag har så ont i ryggen jämt och ständigt. Nu vet jag varför. Har läst ut Jonas Gardells "Jenny" och däri hittade jag svaret. Böcker är bra skit!

"Jag tänkte berätta något annat om änglarna som ni säkert inte vet: De har ofta värk i skuldrorna där vingarna sitter. Det trodde ni inte. Det visste ni inte. En annan sak som många inte vet är att vingar kan vara tunga att bära upp, särskilt om det har regnat och de är fuktiga. Det visste ni inte heller. Det är så mycket ni inte vet."


image293

Handla kläder.

Igår köpte jag skor. Och 5 tröjor. Feels good.

     



Den smärtan, den obeskrivliga smäääärtan!

Jag har nått så grymt ont i mina axlar/skuldror/nacke/whatever så det finns inte. Jag vill mest bara amputera bort dem och leva livets glada dagar ändå. Eller få en grym massage. Jag har knaprat Ibumetin men det verkar inte vilja hjälpa alls. Funderar på att ge mig på tyngre grejor... Yeah! Finns det nått bra knark ni kan rekommendera?

Kanske ska ringa och boka tid för den där massagen som jag fick i present. Skulle ju sitta himla fint nu. Dessutom var halva tiden avsatt för fotmassage. I löööv fotmassage! Det finns i nget bättre. Jag skulle vilja ha en slav (läs; person av manligt kön) som masserade mina fötter varje kväll, då skulle jag sova minst sagt gott heeela natten.

Men men, här kan man ju inte sitta på arslet och drömma. Time to do something! Kanske läsa en bok eller två. Köpte Jonas Gardells "Jenny", känner att jag måste börja med den. Har ju läst dom andra om uppväxten i Sävbyholm. Då kan man bara inte sluta sådär. (ja, jag råkade ju köpa lite andra böcker också...)


Böööcker. (inte böckling!)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Modemisstake på hög höjd.

Jag fick nyss värsta jobbiga flashbacken.

Platåskor.

Need I say more? Jag menar, vad tänkte man? Det är ju hur fult som helst. Jag kommer ihåg att jag hade ett par blå platåskor, mest för att vika av från de på skolan som alla hade svarta exakt likadana. Jag blev hursomhelst hela 10 centimeter längre och kunde se hela världen från min utkiksplast. Eller inte. Platsåskor är ju kalasfult! Jag hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka. I denna kategori räknas också de ökända "Buffaloskorna" in. Måtte de brinna i helvetet för alla framtid.

Annars gör jag det så gärna. Bara jag slipper platåskor och buffaloskor.

Todaysis.

Dagens:
Låt: 
Tomas Andersson Wij - Evighet
Humör: Nej, usch >_<
Inköp: Nada, null, inget.
Post: Tidning?
Saknad: Hasse
Önskan: Soooool
Samvete: Jag är en dålig människa. Jag har inte inhalerat, för jag har ingen luft :(
Snyggo: Dr. McDreamy


image287

Hej Bullen.

Jag har ett problem. Jag mår illa och jag vet inte vad det kan bero på. Kan det vara något jag ätit? Till frukost åt jag kårnfläjks och mjölk och drack en mugg varm choklad. Till lunch åt jag pastapennor med vitlöksås och efter det åt jag en halv sats med marängsmet. Vet du vad illamåendet kan bero på? Det är jobbigt att må illa så jag skulle vilja ha ett svar så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar "Life in a marshmallow-world"

Kräkvarning.

"Hej lilla snutt. Har jag sagt hur mycket jag älskar dig idag?"

Meningen ska läsas på bebisspråk och sägas till en kvinna 40+. Jag mår illa och vill spy. Varför är det så förbannat jävla svårt att tala till en annan människa i ett normalt samtalsläge? Har aldrig förstått mig på folk som vill kalla sina respektive för lilla gumman/gubben, snutten, snuttis, gulleponken...Whatever! Liksom, älskar du (med) en 3-åring!? Eller whats the deal? Din respektive har förmodligen ett nanm, och har hon/han inte det så har du förmodligen köpt personen ifråga och då är det kanske dags att tänka ut ett.

När man ska kalla någon för töntiga små namn och dessutom tala till dem som om de vore 3-5 år känns lite väl tillgjort. Eller vänta, det känns jävligt tillgjort. Jag skulle inte klara en minut med en människa som kallade mig  "lilla snutt". Eller kallade mig för "min" Gud, jag vill bara dö.

Det här får mig att må lika dåligt som när jag hör dansband någon gång. Jag ryser, och det är INTE av välbehag.

(Och ja, jag är väl medveten om att jag kallar min katt för allt möjligt töntigt. Men se det finns en skillnad där, han är EN KATT for gods sake!)

(Och nej, jag är inte bitter. Men helt ärligt så skiter jag ju i vad ni tror. Jag vet.)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Which bed are you?


Which Bed Are You?

Which Bed Are You


Vibrating Bed

Just like the vibrating bed you are sexy and fun to be with in the right company

Find out your Bed Type at Quizopolis.com

Slitz is the shit!

Varför är killtidningar mycket roligare än typ Cosmopolitan? Jag menar tidningar som Slitz. När läste du senast ett reportage om en mordplatsstädare i Cosmo? Nej, just det. Där läser man bara om hur man lindar (den manliga) chefen runt lillfingret för att få högre lön, hur du ska göra för att tillfredställa din drömkarl eller hur du ska göra för att kunna få ut maximalt av din (redan könsreducerade) lön när du shoppar second hand i London. (Med din göööörls förstås) [...]

Jag har allvarliga funderingar på att ta en prenumeration på Slitz, självklart för artiklarnas skull. Doh. Cosmo kan inte skämta om sig själv. Det kan Slitz. Självdistans har jag för mig att det kallas. Typiskt tjejigt att inte ha någon självdistans antar jag. Killtidningar har roligare humor. Eller vänta, jag ska omformulera. Killtidningarna HAR humor. För gud förbjude att Cosmo skulle skämta om mode! Dessutom är halva Cosmo upptaget av modereportage som ofta är så tråkiga och intetsägande. I killtidningar är det iaf manliga modeller (<---sexist-Sara har talat)

Nu är det ju inte bara Cosmo som är så här dundetråkig, det gäller faktiskt VeckoRevyn, Glamour, Plaza Kvinna, Hennes (mf?) och fjortistidningarna Frida och Okej också ("och okej också", säg det fort när du är full!)
Nej, jag ska nog slå ett slag för underbart frisläppta Slitz. Mer Slitz till folket!


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Toujour.

Dagens:
Låt: 
Keane - With or without you.
Humör: Jo då.
Inköp: Adressändring, ja, det kostar pengar.
Post: Reklam!
Saknad: Hasse
Önskan: Bort med snön!
Samvete: Rent! Jag plockade dessutom ur diskmaskinen imorse. Duktigt av mig.
Snyggo: Jag själv såklart!


Aprilvädershelvete.

Det här vädret gör mig galen! Snö, sol, regn, snö, regn, sol. Förbannade skitväder! I skrivandets stund vräker det ner snö. Jag vill faktiskt inte ha mer snö nu. Som tur är ligger den inte kvar, den smälter på en gång. Det är för varmt på marken. Det är bra skit!

Nu kurrar min mage igen. Jag tror den är hungrig. Det är inte jag. Det blir en liten konflikt där, hungrig mage, inte hungrig Sara. Får väl lösa det med lite vitlöksbröd eller nått. Fast jag kanske är lite hungrig ändå. Iaf väldigt sugen på en kopp te.

över och ut.

Apa.

Jag har glömt bort vad det var för smart sak jag skulle blogga om så jag får ta till min reservplan. Förlåt mig för mina synder...
Iallafall (jallafall).

Apor.

Ja, apor. Jag har aldrig fattat varför folk kan tycka att de är söta. Dom är jättehåriga, går konstigt och gör konstiga saker. Ungefär som killar. Men skillnaden är att killar kan vara söta och faktiskt till och med sexiga. Apor är inte sexiga någonstans. För det första, vi utvecklades till människor. Det har inte kvarstående apor gjort ännu, säger inte det endel? Och vad är dealen med dom där enorma öronen som endel har? Apor är faktsikt till och med äckliga. Det spelar ingen roll att människan härstammar från apor, jag tycker iaf att dom är äckliga. Precis som att jag tycker att barn är äckliga.
Ful-apa.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Vuxenpussel.

Jag sitter här och känner mig helt trött och seg. Behöver någon form av uppåttjack tror jag. Måhända Påskmust kan fungera? Eller varför inte nya smaksensationen Påskmust och rödvin? Hursomhelst, har ugglast runt på Ikea mest hela dagen känns det som. Skulle försöka hitta något att ha mina kläder och mediciner i. Inte det lättaste visade sig. Jag har snedtak i mitt rum och kan alltså inte trycka in en garderob utan att få ett suspekt utrymme mellan garderob och vägg. Hur kasst som helst. Det hela slutade iaf med att jag köpte två byråar och då kommer jag ändå inte kunna hänga mina jackor någonstans. Yeah!

Nu är mamma oh Ludde på övervåningen och lägger vuxenpussel och jag sitter alltså här. Magen är hungrig och jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. Kanske laga mat, men det skulle ju betyda att jag var tvungen att GÖRA nått. Tråkigt,  och för att inte tala om jobbigt.

För övrigt vill jag bara spy på alla uppenbart förvirrade själar som yrar omkring på Ikea på söndagar. Inte mig själv inräknat. Vad är det som är såå fruktansvärt svårt med att helt enkelt ta ett litet kliv åt sidan om man ska stanna? Man BEHÖVER inte stanna mitt i gången där det ju faktiskt är folk som går. Ja, går, ni vet, rör på sig framåt. Jag fattar inte. Jag har inga som helst planar på att övernatta på Ikea bara för att ni sega, slöa patrask till människor inte kan röra er framåt. Gaah!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

BAH!

Joråsåatte.

Blörf! Jag vill ha inspiration!
Jag vill ha varm choklad och någons kalla händer.

Eller bara en kopp te och en jävligt bra film.


Malin

         

Jag saknar Mallan!



Must have!

image278

Jag och min vän Påskmust.

Seriöst?

image277

Man behöver inte alls vara seriös.

Design is teh shiet!

Är det bara jag som tycker att min nya design är hemskt trevlig? ^^,
Grönt är fint!

Sara goes moviestar.

Det är såhär va, min käre far ska till Turkiet i sommar för att delta på en konferens om CF och forskning runtom eller nåt i den stilen (lita inte på mina detaljer) Skulle det nu vara så att ni blir sjukligt nyfikna och intresserade så kan ni ju helt enkelt bara gå in här för att förkovra er i CF's underbara värld. Eller nått.

Men hursom, jag har blivit erbjuden att spela in en liten kort film om vad jag förväntar mig av forskningen och det där. (vad "det där" är förtäljer inte historien) Den ska vara cirka typ en minut och man ska då berätta vad man förväntar sig. Problemet är bara att man måste prata på svenska. Och vi vet ju alla hur charmigt det är att prata östgötska på film. Eller hur? Man kan ju få spykänslor för mindre. Inte för att folk i Turkiet skulle uppfatta mina dialektala snedsteg, men ändå. Hemskt. Anyway, om man bortser från mitt låga dialektala självförtroende, vad förväntar jag mig av forskningen?

Får man säga vad man vill eller måste man hålla sig inom vissa ramar? För min önskan är ju att CF-folk slutar avla på sig själva och på så sätt förhindrar mutationen att sprida sig vidare. Använda fosterdiagnostik och vinka adjö till foster med CF. Men det får jag väl antagligen inte vräka ur mig hur som helst. Folk kan ju tro att min pappa har fostrat en liten mini-Hitler. [...]

Man vad förväntar jag mig då av forskningen? Helt ärligt? Ingenting. För det spelar ju ingen roll för mig om de skulle komma på ett botemedel, mina lungor är ju kaputt ändå. Och jag bryr mig inte så himlans mycket om andra just nu. Men visst, det skulle ju vara trevligt med ett par riktigt grymma konstgjorda lungor. Så blir man en halv robot. Snacka om att kunna imponera på kids! Robocop for the win! (I'll be back...)

Jag får helt enkelt tänka på saken. Om det inte är nog med östgötska och radikala hitler-åsikter så skulle jag bli den som representerar Sverige. Lilla jag, Sara, skulle representera Sverige i stora Europa. Undra om man kan göra en kombinerad Det-här-förväntar-jag-mig-av-forskningen och kontaktannons-film? Två flugor i en smäll liksom. Fan va bra! Måste framföra mitt förslag till min far...


Nu ska jag faktiskt, hör och häpna, vara sådär nyttig igen. Jag, Sara Johanna, ska gå en promenad!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt (aka mini-hitler)

I bet you look good on the dancefloor.

Jag raderade precis hela mitt hyllningsinlägg till mjukisbyxor bara för att jag inte kände för att erkänna att jag är en äkta, ända ut i fingespetsarna, mjukisbyxejunkie. Fast nu är det ju ändå redan gjort. Jag älskar mina mjukisbyxor och skulle ha på mig dom jämt om det bara gick. Men eftersom jag HATAR när folk går på stan i mjukisbyxor så går ju inte det. Jag kan ju inte vara dubbelmoralisk. Man kan på sin höjd åka och handla mat i mjukisbrallor. På sin höjd!

Nu är min Oboy kall så jag ska väl skutta in i duschen och blifva ren. Packa in håret också kanske. Och nu när det är nästan vår kanske jag ska slå till och raka benen också. Vinterpälsen behövs ju knappast längre. Eller?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(Och varför syns det inte att när någon kommenterat? Det står "0 Kommentarer" fast att det kanske är två Dumt!)

Goosebumps.

Hon dansar och blundar så nära intill,
hon följer i dansen precis vart han vill.
Han för och hon följer så lätt som en vind,
Men säg varför rodnar Cecilia Lind?

Säg var det för det Fredrik Åkare sa:
Du doftar så gott och du dansar så bra.
Din midja är smal och barmen är trind.
Vad du är vacker, Cecilia Lind.

Desperat hemmafru någon?

Jag skulle aldrig palla att vara hemmafru. Det har jag konstaterat nu. Vad fan gör man hela dagarna?! Man kan ju knappast laga mat jämt, hela tiden, non stop? Eller? Vad gör man isf fall för mat som tar sjuhundra svåra år? Och det finns ju faktiskt en gräns för hur många bullar man orkar baka (läs; äta) på en dag. Okej, man kanske ska stryka, tvätta och diska också, men det är ju tråkigt. Dessutom går det ganska snabbt. Har redan plockat ur och i diskmaskinen och startat en nya maskin med tvätt. Färdig med andra ord. Dessutom har jag gjort mat till mig själv och nästan bakat bullar. (slut på margarin, inga bullar här inte!)

image276Jag har städat badrummet och iaf sneglat på dammsugaren. Läst en Allt-Om-Mat-tidning och funderat ut matlista till nästa vecka. Nu kommer det ju ändå inte bli det jag har valt eftersom både mamma och övrigt folk förmodligen kommer att motsätta sig kyckling 5 dagar i veckan. Förstår inte varför... Man kan ju variera på så många oändliga sätt! Indisk kyckling, kyckling på libanesiskt vis med youghurtsås, helgrillad kyckling med rotsaker, saffranskyckling, kycklingnuggets, fetaostfyllda kycklinfiléer...And so on i all evighet. Kyckling måste vara det ultimata käket! Men hursom, oavsett hur mycket man kan variera kyckling så skulle jag nog ändå aldrig palla att vara hemmafru. Om jag inte hade enorma mängder pengar att shoppa för varje dag såklart. Då skulle ju allt verka så himla mycket lättare och att köpa hem mat är ju toppen. Synd att pizzerian här i Mantorp inte har utkörning. Jag tror seriöst att de skulle vinna på det. Mest för att jag skulle beställa pizza hela tiden...Fast det är klart, det skulle ju inte skada om de uppdaterade sin den-här-pizzan-erbjuder-vi-lista. Pizzeria Duvkullen har mycket godare pizzor (och kebab). Fan, jag som bara har två stämplar kvar till en gratis pizza. Typiskt.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Ben & Jerry's

image275

Kääääärlek!

Lungtransplantation.

Smaka på ordet. Lungtransplantation. Jag har inte tänkt så mycket på det förut, men det betyder ju faktiskt att jag eventuellt skulle få en annan människas lungor. Va äckligt! Har heller inte tänkt på hur mycket det är som faktiskt måste klaffa (ha-ha, klaffa...) för att det ens ska funka. Rätt storlek, rätt blodgrupp...Ja, sen måste ju faktiskt en människa dö också om det ska hända nått. Fan va tragiskt egentligen. Men som sagt, midsommar ska vara en bra tid har jag hört...

Men hursom, det var just det där med att det är en annan människas överblivna organ som jag skulle få för mig att stoppa in. Say what?! Liksom. Ungefär som att jag skulle börja använda mormors gamla löständer. Skulle inte tro det va... Euuw! Antar att jag bör förlika mig med tanken. Inte på mormors löständer, utan på någon annans lungor. Jag behöver för övrigt inga löständer (så har vi rett upp det också)


Jag har inga som helst planer på att motsätta mig en transplantation (för er oroliga själar som undrar) det bara kom som en såndär Aha!-upplevelse när jag satt och..öh..filosoferade. Någon annans lungor. Tänk er själva, erkänn att det låter lite scary? Och äckligt, det får man inte glömma. Äckligt! Överhuvudtaget är saker som finns inne i kroppen äckliga, det har jag sett på CSI. Extra äckliga blir dom dessutom om de skulle råka hamna utanför kroppen. Vad händer förresten med mina gamla lungor? Kan man få hem dom i en burk att spara? För i ärlighetens namn är det ju knappast mycket att karva och forska i. Eller? Lungmos, någon?

Nee, ska kanske ta tag i mitt liv nu. Jag ska nog baka en kaka idag också! Och äta lite Ben & jerry's. Det är kärlek det!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Mot ny adress.

Nu är min bror utflyttad. Han ska bara komma hit ocg flyttstäda så kan jag börja slänga in saker på mitt nya, stora, luftiga rum. Härligt! Jag får plats med min beloved Klippansoffa och jag kan köpa en ny säng som faktiskt kommer att få plats. Det skålar vi för! Ska genast börja undersöka Ikeas sängutbud. Oh how I wish att jag inte var så förbannat snål så jag kunde köpa den där runda sängen. Fatta va fräsigt. En rund säng. OCh så en discokula i taket. Kinky!

Men aja, kanske, den kostar ju trots allt BARA 6000 riksdaler, eller nått i den stilen. Kanske en vacker dag när jag gift mig med den där rika killen med stil. Yeah, right...

Ikväll är det dubbelavsnitt av Grey's Anatomy. Herregyyyd så spännande! Man får se när Meredith ska göra sitt val! Jag hoppas ju så in i bomben att hon ska välja rätt. Dvs McDreamy. Självklart. Jag ska bli jättesjuk och besöka honom. Indeed. Eller ha-ha, bli jättesjuk. Jag ÄR redan sjuk. Kanske ska hålla mig till verkligheten? ^^,

Nehej, kanske dags att börja förbereda sig. Glida i mjukisbyxorna, göra lite te och fluffa kuddarna i soffan.

Väl mött i vårsolen!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

iiiiihhh!

Jack Sparrow

23 Maj 2007
WOHO!

Pink Grapefruit, no thanks.

För ett tag sen köpte jag ett nytt Body Butter från Body Shop. God bless Body Shop's Body Butter (väldigt mycket body här...) Jag tänkte vara lite wild and crazy och köpa en ny doft, istället för kokos som jag alltid haft. Så jag ställde in siktet på Pink Grapefruit. Den luktade friskt och härligt! Great tänkte jag och betalade nöjt för min nya produkt. Hem och prova! Dusch, dusch! Moisturaisade mig och kände mig himlas fräsch och lukta-gott-aktigt. Alltså, det är inget fel på bli-mjuk-och len-effekten, men efter ett tag börjar man lukta som en svettig gubbe. Det är en mindre trevlig bieffekt! Mitt bodybutter luktar svett! Nu kan det ju vara så att det bara blir så på mig, eftesom dofter luktar olika på olika människor. Men ändå, 170 pix slängda i sjön. För eftersom jag råkat nämna att man luktar svett av den är det ju ingen som vill ta emot en liten gåva. Nu måste jag köpa ett nytt bodybutter och jag ska nog hålla mig till beprövade kokos. Då luktar man iaf sommar och semester. (alternativt solbränd semesterraggare, men det beror på hur man associerar)

image273

Nu skiner solen och jag ska gå ut och skaffa mig lite fräknar. För hur mycket jag än klagar och säger att jag inte vill ha dem, så tycker jag om de små fräkelifräknarna. Oavsett vad jag säger, kom ihåg det.



// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Music for the win!

Joråsåatte. Jag har tänkt på en sak. Vad är det med folk som inte kan låta annat folk lyssna på vad de vill? Jag vet att jag kanske har sagt någon gång i svunnen tid att "Det där kan man ju inte lyssna på!" Men i ärlighetens namn, vem har inte sagt det? Men hursom. Hur kan man påstå att någon annan är korkad, saknar själ och djup enbart för att de lyssnar på en annan sorts musik än man själv. Jag fattar inte.

Det är skillnad att klaga på någon politiska inrikting, för det vet ju alla att om man är extremt högervriden så är man korkad. Det är ett faktum. Men att klaga på någon som lyssna på hitlistepop eller Tomas Ledin är ju fullkomligt meningslöst. Alla människor är inte stöpta i samma form med samma musiksmak, och tur är väl det.
Omväxling förnöjer, det lärde jag mig av en godisreklam.

Nu ska jag sjunga i duschen. Och på tal om musik. Snart är det juni! 2 juni är det Antony and The Johnsons. Jag ska dit! För dig som missat det...ehm, ja. Hurra för mig! Wiie!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Take a walk with me.

Härmed erkänner jag, Sara Johanna Gullberg, att jag nästan har gått en promenad. Det hela skedde straxt efter klockan halv två när min syster kommit hem. Det var hon som tvingade mig ut. Fast vi kom inte så långt egentligen, bara till lekplatsen. Gungor är kul... Om det är fint väder imorrn ska jag gå på en riktig promenad, själv. För jag tror att jag går bäst då. Då kan man ha musik i hörorganen. Då kanske jag går ääända bort till City Gross och inhandlar nått (o)nyttigt. Den dagen det sker ska jag skriva till kungen... (Vad nu det skulle tjäna till?)



// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Lollipop.

image269

I went walking in with my mama one day,
when she warn me what people say,
live your life until love is found,
'cause love's gonna get you down.
Take a look at the girl next door,
she's a player and a down right whore,
he just slows up, she wants more,
oh bad girls get you down.

Sucking too hard on your lollipop,
or love's gonna get you down.



Jag och mitt ego.

Joråsåatte. Nää men. Idag solen skiner, jag gå på promenad va! Eller typ liksom. Jag har noll inspriration och känner att om jag ens skulle få ihop en text skulle den iaf vara bajs. Jag vill se film och gosa ner mig i min soffa med två ton chips, lagom mängd dip och en katt vid namn Nils. Person av motsatt kön är också välkommet. Då kan jag eventuellt tänka mig att skippa Nils. En stund.

Var i stan idag för att byta kedja på mitt halsband, men nä vi kommer fram till guldsmeden så är det stängt. Varpå mamma kläcker "Ja just det! Det är ju stängt på måndagar" Clever! Då tvingade jag iväg mamma till BK för min mage kurrade big time. Mat!

Nu har jag mest degat och ätit geléhallon. Big surprice! Ska äta kalops ikväll Me löv kalops. Specielt mammas. Jag är en mammagris idag. Mest för att jag drömde att hon dog och jag insåg att jag inte längre har någon som tar hand om mig. PANIK! Plus att den som dödade henne i min dröm fick som straff att plocka ur tvättmaskinen. Det är en tuff värld vi lever i... Indeed.

Nu luktar det mat. Måste gå och snoka i köket!

Kärlek till folket!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Klåfinger-Sara kan inte hålla fingrarna i styr!

Dagens:
Låt: The worrying kind - The Ark
Humör: Tiptop!
Inköp: Inget, kanske ska shoppa lite online för att stilla mitt begär?
Samvete: Rent som dagen då jag föddes!
Förbättringstips: Plocka ögonbrynen. Jag ser ut som Sandy Cohen. O.o
Brev: Inget, jag har inga vänner ^^,
Idé: Jag målade min syster grön, hon blev jättefin!
Tidning: En gammal Kalle-tidning.
Saknad: Geléhallon
Önskan:
Jag vill ha mina möbler!


Mwahaha!

image267

FJORTISSTATUS!

Jag hattar fålk som innte kan stavva!

Ibland kan jag fundera på hur det ska gå för de stackars arma människorna som inte kan stava. Hur klarar de sig i världen liksom? Under samma kategori finns de som inte heller kan stava på engelska. Eller bara är helt värdelösa på det. Jag menar inte på något sätt att dessa människor är sämre, men jag undrar bara hur de klarar sig. Vad händer om de får ett kontorsjobb liksom? Ett jobb där de måste skriva diverse saker. Man kan inte alltid förlita sig på att stvaningskontrollen i Word (eller vad man nu kan tänkas använda) alltid rättar helt rätt. Eller folk som SÄR     SKRIVER. Hur jävla fucking kuksvårt kan det vara att skriva ihop dom jävla fucking ordjävlarna!? (Ja, ursäkta, jag blev lite upprörd) Folk, och ja, med folk menar jag alla som inte skriver lika bra som jag gör, borde allvarligt fundera på att ta en kurs  eller två i svenska.

Kan man ana ett uns av cynism i denna text? Ja, en hel del faktiskt, överjävligt mycket om vi ska vara petiga. Men jag är jämt så himla snäll så jag har all rätt att vara sån ibland. Lev med det.


(Med reservation för felstavningar)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

När Ola är glad är alla glada.

image265

Jag tänker inte säga mer än att helt rätt låt vann.

. . . .

VÅR.

Idag är det vår ute. Underbart! Jag vill gå en promenad, men tyvärr blåser det och jag HATAR när det blåser. Mest för att jag blåser omkull då. Typ alltså... Jag kanske går ut och lägger mig på gräsmattan en stund, bara för att känna luften liksom. Eller så sitter jag på altanen. Luuuft. Vårluft. Muy bra! Fast, först ska jag nog äta lite Ben & Jerrys. Det är högst addictive. Och bra för själen.

Jaha, nehe. Nu tog orden slut. Time to do something else alltså. Kanske ska hoppa in i duchen. Yees.

över och ut.

Sucking to hard on your lollipop.

Kommer ni ihåg när man var liten och skogen aldrig tog slut? När varje dag var ett äventyr. Hela Mantorp var en enda outforskad planet. Det fanns skogar, vägar och en massa andra ställen att försvinna till precis lagom till middagstid. Ullis och jag kunde ta cyklarna och bara försvinna iväg någonstans, vara borta hela dagen. Så mycket tid man hade... När Mobila var ett äventyr i sig. Nu är det bara ett ställe man åker till för att köpa mat.

Det slog mig just att jag fyllde 22 för ganska exakt en vecka sen. 22 år. När jag var 15 år kändes 22 år fruktansvärt avlägset och vuxet. Nu känner jag mig inte ett dugg vuxen. På väg att flytta hem till mamma igen. Vuxen ftw! Fast om jag ska vara helt ärlig känns det bra. Himla bra faktiskt. Dessutom får jag big room på övervåningen. Kan äntligen köpa ny säng (Hallelujah!) och får dessutom plats med min fina sexiga soffa. Jag är nöjd.


Och nu ska nöjd Sara äta med Ben & Jerrys. Och kanske ta lite blodprov på mig själv. Yeah!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

'cause love only gets you down.

Jag borde blogga, jag borde blogga. Usch, jag blir galen. Har inget att skriva om. Trååk. Ikväll bjuds det på kyckling på Jamie Olivers vis. Mamma är nog lite kär i honom, oavsett vad hon säger. Sen är hon kär i han Per Moberg också. Sanningen hurts, eller vad man säger. Fast jag vet inte vad intressefaktor i den är, egentligen liksom. Hur kul är det? jag bryr mig inte.

Ikväll är det Criminal Minds. Det ska jag se för Matthew Gray Gubler är världens just nu sexigaste karl. Jag tror att jag har en thing för smala killar. Mika är också smal och honom ska jag ju gifta mig med. Sen ska dom helt ha tighta byxor också. Men, en sak har jag tänkt på. Man säger ju att man dras till sin motsats. Jag är smal, alltså borde jag tycka om tjockisar. Vilket jag ju uppenbarligen inte gör. Kanske därför som mina armar är så långa, för att jag ska nå om dom liksom. Uhh, stackars mig. Jag vill ha en kille med stil(det skulle liksom väga upp min totala avsaknad av stil...). Fast mest vill jag nog bara ha lite Ben & Jerrysglass.

Nää, man kanske skulle ta och göra nått nu. Kanske duka. Kanske peta på Nils. Kanske blanda till lite dip till mina chips, eller bara äta upp geléhallonen jag köpte tidigare.





// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Sara goes ego. Again II.

image262

Av någon anledning gillar jag den här bilden skarpt. Kan vara min snygga knapp eller den sexiga sjalen xD

över och ut.

8 Mars

Idag är det Internationella kvinnodagen. När kommer det en internationell Saradag? Jag vääntar! Hursomhelst.
Internationella kvinnodagen ger mig ju en alldeles perfekt ursäkt att gnälla ytterligare om aborträtten. Tack internationella kvinnodagen! Wihoo!

I Aftonbladet har Johan Hakelius dragit paralleller till Stig Dagermans novell ?Att döda ett barn?: ?Vi ska få en lag som ger kvinnor från länder med strängare lagstiftning rätt att göra abort i Sverige. Ett argument har varit att abort ?är en mänsklig rättighet?. En mänsklig rättighet? Att döda ett barn? Sådant skapar ett hål av fasa inom mig."

Kära Johan, när man gör abort handlar det inte om ett barn, det handlar om ett foster som inte ännu är livsdugligt. Barn räknas det inte som förens i 28 veckan, och då är det inte längre tillåtet att göra abort. Alltså faller ditt resonemang. Gubbtjuv som vill inskränka på MINA rättigheter bara för att jag rååkar ha en parasit i magen. (Nej, nu är fallet inte så, men det lät bättre)

Äsch, nu tog det slut på ord. Antar att jag har tjatat för många gånger. Men ni vet ju vad jag skulle skriva, i princip. Jag borde kanske hitta nått nytt att skriva om. En vacker dag kanske, en vacker dag...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

En helt vanlig onsdag.

Joråsåatte. Idag har internätet inte fungerat alls. Det är ju nästan lite illa att man får panik. Eller panik och panik. Men lite lätta absinensbesvär iaf. Jag borde kanske skaffa ett liv?

Nu har jag typ flyttat litegrann. Hälften av mina kläder är har hos mamma, hälften är kvar hos mig. Alla möbler är kvar och jag har inget rum här. Men det löööser sig. Nu är det jag och Nils mot världen. Jag har inte så mycket spännande saker att förtälja idag.

Får jag bjuda på en dagens?

Dagens:
Låt: Grace Kelly - Mika
Humör: Nja, jo...Kanske, senare.
Inköp: Avmaskningspiller till Hasse the cat.
Samvete: Jag borde ha ätit upp det där wienerbrödet...
Förbättringstips: Ät det till frukost!
Brev: Adressändigsbrevet.
Idé: Låna en hudn av någon så jag måste gå promenader.
Tidning: Corren
Saknad: Hasse <3
Önskan:
Kan det bli vår nu? Nu! Nu!

Holy mother of god...

Herregud, jag har just sett den absolut sämsta filmen ever.
Någonsin för alltid. Hur kan man ens producera sån skit?
Hela historien i filmen är ju värdelös och när huvudpersonen
kommer fram till (sin egen uppfattning om) vem som är mördaren
stämmer det ju inte för fem öre. Så sämst.

Se aldrig
The Wisher.

Cravings.





Jag tänkte egentligen inte berätta det här, men...Jag sitter just nu, i skrivandets stund och äter marängsmet.


Gaah!

image260
Muurr.

Skriv en rubrik och må bra!

Hela huset är tomt sånär som på mig själv och två knäppa katter. Dom är söta, men knäppa. Nyss var Nils uppe vid datorn och trampade omkring. Ingen som helst respekt för att jag sitter och skriver. Men äsch, han är katt. Solen skiner ute och jag funderar på att sätta mig och kanske sola lite. Fräknar är ju ändå inte helt fel. Bara ibland kanske...

Annars så ska jag ringa till skolan och, ja..säga upp mig. Känner att det inte riktigt funkar så bra som jag vill. Kanske var det för att jag började senare än alla andra eller så är det för att jag inte längre är lika pigg på mornarna. Jag börjar bli gammal. Jag är old! Gaah! Ja, men då var det sagt. Hua.

Nått roligare kanske. Jag tycker om min iPod massamycket. Och jag har tagit massa kort med kamäääran. Kannske lägger upp några här. Om inte så lär dom finnas i bilddagboken. Oh yeah, jag har en sån också.
Nu ska jag baka!

över och ut.

Hell yeah!

"Du har formulerat riktigt spännande och intressanta 100 ord.
På Söndag 11:e mars kommer din text därför att publiceras på LunarStorms förstasida [Start/Nyheter] som har fler än 300 000 läsare dagligen. Så var beredd på många lunarmejl och ännu fler gästboksinlägg.
Men tänk också på att det bara är de 100 senaste inläggen som syns, så kolla av din gästbok så ofta du kan under den aktuella dagen."


Festligt! Håll utkik ni som fortfarande är kvar på Luwnaj, tha fjortisplace to be.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Hasse.

image259
>.<

Nu har min bebis flyttat. Han bor hos mormor ett tag framöver. Jag saknar honom redan. Hans lilla nos.. Hans skrik när han vill ha uppmärksamhet. Hans sätt att kasta sig i knät när han tycker att det passar. Jag är en ond människa, skickar iväg min bebis till ett okänt hus fullt med katter och hundar. Han kanske känner igen Doris. Jag får hoppas, han gillade nog henne lite. Fancy a bit liksom. Hoppas att han får det prima hos mormor, annars kommer jag åka och hämta honom på stört!

Hasse <3

Mazarin. Hasseåtage. Bullar. Tårta.


Liten fet katt gömmer sig i busken.


Pappa bakade kanelbullar till mitt kalas. Gott, eller vad!


Ny dammsugare.


Hasse...gör nått?


Tårta + Hallon = Hallontårta!


Kom inte och säg att han inte är knubbig!


George Foremans Lean Mean Fat Reducing Grilling Machine.
Nää, Svampbobgrillen!


Hasse velar. Mat eller Sara?



iPod!

Jag, Sara Johanna, har idag inhandlat en iPod. Den är mycket fin och kommer bli min käraste ägodel. Nu har jag stoppat in all musik jag tyckte värdig och kommer kunna avnjuta underbar öronorgasm när som helst. Det är ju hur bra som helst! Inte bara begränsad till min lilla fjuttiga mp3 på 256 mb.
Köpte min iPod på Teknikmagasinet. Bara 1299 pix. Som hittat! Måste komma ihåg att ringa farmor imorrn och tacka för födelsedagspresenten.

Råkade av en händelse också springa in på Duka och inhandla en mycket välbehövd (Yeah, riiight) mackgrill. Den gör ett Svampbobhuvud på mackan! Hur fint som helst! Fast jag har lite problem med att äta upp Svampbob, han är ju trots allt min idol...



//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Ett paket till Sara!

(Nej, inga associationer till tidigare inlägg tack.)

Idag har jag fått presenter! Woho! Eller ja, jag fick ju av min syster igår. Så fint så. En väska med Hello Kitty på (för att jag ska känna mig ung) och ett block med tillhörande penna och sudd. Vackert! Hur som helst, idag fick jag lite mer paket. Jag hade ju inte önskat mig nått. Jag känner mig så vuxen! Jag fick presentkort på massage och ett halsband från Sandström/ de Wit.
Jag älskar ju som bekant smycken.  Nej, men det var fint, jag måste bara byta kedjan för den var lite kort. Typ strypkort. Av mormor fick jag pengar och en blomma. Hasse kommer att mörda blomman. Pappa gav mig filmen Kill Bill vol 2. Väldigt passande eftersom jag satt uppe och tittade på Kill Bill igår och efter filmen utbrast "Men guud, va jobbigt, nu måste jag ju se tvåan också!" Så, bra skit liksom. Sen fick jag pengar också. Money is always välkåm hos mig! Jag ska snarast inhandla en Ipod. Yeah.

Nä, jag har inte så mkt mer att förtälja.

image248

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Harry Potter.

Harrys magiska stav.










Titta inte om ni inte absolut känner för det...

Idag är ingen vanlig dag.



För idag är det min födelsedag!

image247

Klimakteriekossa.

När jag var på Hemköp härom veckan och handlade så ville inte mitt kort fungera när jag skulle betala. Kön var cirka en mil lång och mitt kort ville inte fungera. Kul! Jag drog kortet i kortläsaren och tanten i kassan trodde att jag bara stog och glodde.
-Du måste dra ditt kort i kortläsaren!
-Jag har gjort det, det funkar inte...
-Jaha, nehe, då är väl ditt kort avmagnetiserat! För våra maskiner är VÄLDIGT känsliga.
Hon betonade "väldigt" så mycket att jag trodde att jag skulle svimma. Surkärring. Hon fick ta betalt mauellt, inte för att jag vet vaddet innebär men jag kunde betala iaf. Tanten i kassan var så obeskrivligt sur så det finns inte. Kundmottagande, vad är det? Sen gick jag upp till bakomaten och tog ut pengar. Utan problem. Jo tjena att deras maskiner var VÄLDIGT känsliga. Sug på den, bitterfitta!


Å andra sidan, jag skulle nog också vara bitter om jag var över 50 och jobbade i kassan på Hemköp.

Habba, habba.

Mika
Well, hello! *blink, blink*

Between life and nowhere.

Idag har jag kommit ur min lilla depression. Jag har shoppat. Sånt hjälper alltid. Sen kändes allt mycket bättre imorse också, jag vaknade likson nästan utvilad. Hasse pussade mig på näsan och jag kände mig otroligt älskad...Eh, ja. Hasse är fin han, han tycker om mig fast att jag är mutant och lungkapacitetiskt efterbliven (Fint va? Jag hittade på det helt själv!)

Hursom, besökte sjukgymnasten efter ett litet mindre uppehåll på sisodär tre veckor. För vissa känner ju för att åka iväg och åka skidor. (Utan mig dessutom...) Sen trodde jag ju att jag skulle till Lund helt fel vecka. Smidiga Beda, as always.

Anyway, knallade in på H&M för att hitta lite födelsedagspresenter till mig själv. Det gick hur bra som helst! Hade det inte vart för min ganska så begränsade budget så hade jag kommit hem med en helt ny garderob. Och då var jag ändå bara på H&M... Fast jag tänker inte säga vad jag köpte. Det är ju presenter! Måste bara hitta något att slå in dem i, för det glömde jag ju be om i affären. Jag blev lite distraherad av en snygg kille som promt skulle gå förbi och lukta gott just precis då. Suck, aldrig kan man få göra nått ifred.

När jag kom hem så låg det ett kuvert från farmor på hallmattan. Jag kan nästan gissa vad det innehåller. Men jag ska inte öppna det förens imorrn. Jag är så vuxen! Hursomhelst, innehållet i kuvertet går oavkortat till Radiohjälpen. Sällan! Jag ska köpa en Ipod. Hell yeah!

Och nu ska jag äta kanelbullar!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.