My fingertips are holding onto the cracks in our foundations.

JAG HATAR FULLKORN.

Eller ja, jag hatar väl inte fullkorn, jag bara hatar att det ska vara fullkorn i allt. Speciellt i pasta. Hur äcklig mat får man sälja egentligen? Läste ett nytt recept på Lussekatter idag. Med fullkornsmjöl i. LÅT BLI MINA LUSSEKATTER! (Jag vet, jag behöver ju inte baka dom...) Men för att återgå till pastan, det är ju nästan bara sån äcklig fullkornspasta i affären. Den smakar ju sågspån! Inte konstigt att italienarna gråter....
Fullkornsbröd är en helt annan sak. Förutom när dom ska tönta till det och göra mörka mackor ljusa. Jävla brödrasism. Varför kan inte folk äta bröd som är mörkt? Jag fattar liksom inte. Det är ju inte farligt. Det är gott. För här är fullkorn helt okej. Smaskens. Nu blev jag hungrig. Ska nog jaga upp ett fullkornsbröd. Eller nej, vem försöker jag lura. Jag ska göra varma mackor i våffeljärnet. Fast att jag inte får.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.



And this is how you do it.

Scenario: Ikea. Lönehelg. Ikea firar 30 år.

Frågeställning: Varför i helvete stannar folk mitt i gången?

Hur svårt kan det vara att gå åt sidan och placera sin feta röv på SIDAN AV "gångbanan"? Gud, jag blir så trött. Det råder verkligen fullt krig på Ikea på helgerna. Och ja, man får kanske skylla sig själv om man väljer att åka dit en lönehelg. Men man kan väl ändå begära att folk ska bete sig civiliserat? Men nej, inte ens det. Folk kan inte hålla ordning på sina ungar, eller sina köpgalna fruar. Kan man inte se till att ens barn inte springer framför fötterna på folk ska man inte ta med dem till Ikea. Och kom inte med något "Men de är ju bara barn...".

Ibland undrar jag varför man utsätter sig för Ikea. Man vet ju hur det är liksom. Och ändå. Man borde ju låsas in. Imorrn ska jag dessutom ner på stan med min mor. Hon ska visst klippa sig lite och jag, ja...Jag ska mest vara sällskap antar jag. Jo då, sånt passar man till minsann. Kanske kan hitta lite...öh. Något. Nej! Får inte handla. Måste köpa flashkit till Nintendo. Måste betala Game Cube. Gosh. Inte handla. Hör du det?

Nu ska jag inviga min nya säng. Jag kan rulla fyra varv utan att trilla ur. Kan säkert rulla fler, jag har bara provat det i huvudet än så länge. Nils ser jätteliten ut, han har kurat ihop sig i ett hörn. Han är så söt.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

For those sweet moments of desire.

image499

Bara för att jag inte har ett dugg att blogga om. (som om jag har det annars)
Jared Leto.

And Sugar, were going down swinging.

Jag har länge varit i upplösningstillstånd (jag skrev "utlösningstillstånd" först...O.o). När jag köper lösgodis så vill jag kunna köpa Karamellkungens lösgodis. För det är ju, som alla vet, det bästa. Dom har dom godaste bitarna helt enkelt. Jag råkar vara kräsen när det kommer till godis. Även om jag kan äta nästintill obscena mängder... Det ska ju vara godis jag tycker om liksom. (Varför är det alltid dom äckliga bitarna kvar då?) Men hursom, fram till ganska nyligen så har det funnits Karamellkungen på CityGross, där jag för det mesta alltid handlar. Men nu (eller okej, det var ett tag sen...) har dom bytt ut det till något som heter Drömgodis. Det är nått jävla b-godis. Ni vet, sånt godis som man kan köpa på små (förlåt) turkbutiker. Som känns tre år för gammalt men ändå misstänksamt mjukt. Jag vill ha tillbaka Karamellkungen! Nu!

När någon stör mitt godisätande blir jag upprörd. Tänk er ett Hulken-scenario liksom. Nu måste jag åka till Mjölby om jag vill ha Karamellkungen. Eller om jag är i stan, då kan jag hoppa in på Ica Maxi. Jag vill ha mitt godis tillbaka! Damn you, CityGross!


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

So long and thanks for all the fish!

Jag har precis kommit på en sak som jag ogillar på mig själv. Jag har inte några hang-ups egentligen, jag menar, orka bry sig så mycket att man blir deprimerad. Har jag kycklingben får jag väl bara äta och träna lite mer, vilket jag är på tok för lat för, så jag har bestämt mig för att tycka om mina ben ändå. Men hursom, min näsa. Den är skittråkig. Den är på tok för rak och okaraktäristisk. Pisstrist med andra ord. Jag vill ha en fin näsa. Kan man näs-träna sig till en snyggare näsa? Om jag springer in i en vägg kanske den blir lite mindre rak...? There's no end to the possibilities! Får klura lite på saken, nu måste jag se hur det går för min ärtsoppa. Jag är såå huslig idag! Dessutom fryser jag om min datamus-hand. (Jag kan inte bara skriva mus-hand, det kan folk få fel uppfattning om...) Det är fan kallt här inne.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Do you spot the resemblance?

image496

Den här bilden tog jag idag. Jag gillar den. Skarpt.
Det är jag och min pappa.
Måste bara få till en lika bra bild på mig och mamma,
så kan jag rama in och vara sentimental och sånt.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

I'm riding a furry tractor!

Do you notice? Märker ni hur jag liksom skriver typ inget när jag är sjuk? Eller ja, ni kan ju inte veta om jag är sjuk, alltså utöver min...grundsjukdom liksom. Men hursom, just nu mår jag lite sämre (och nej, det betyder inte att jag håller på att dö, personer bosatta i typ Bromma kan andas ut) och det gör att jag inte bloggar lika mycket. Jag har försökt klura ut varför, men det enda jag kom fram till var att det måste vara för att jag får mindre syre till min hjärna, därav mindre hjärnkapacitet, jag är alltså lite dummare just nu. Kanske därför som jag nyss beställde en kakform i form av "Fairytale cottage"... (men håll med om att den är lite cool?) Det finns massa fina på inreda.com. Men hursom. Jag ska bli bättre på att blogga. Om ingenting i vanlig ordning. Men jag vet att ni älskar mig ändå. Eller huuuur? My little blogreaders. Yeah, you cute little thingis. Aaw.

Nej, man kanske ska sova lite. Filosofera vidare om mitt framtida liv med Ronnie Sandahl och så. När jag såg på Första, andra, tredje (med Ernst! ) kom jag fram till att jag vill ha en fet diamantring om jag ska gifta mig. Bara så ni vet liksom...Gjorde jag förresten just ett hjärta brevid Ernst namn? Jesus, jag behöver skaffa en hobby.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

You know, once you muscle your way past the gag reflex, all kinds of possibilities open up.

image495

Jag har sett Ratatouille. Herrejesus vad hungrig man blev av den filmen. Råttor är för övrigt sociala djur, man kanske ska skaffa sig en sällskapsråtta? Och hoppas på att den kan laga mat åt mig. Köksslav ftw!

Burn baby, burn.

Jag känner mig sjukligt köpsugen. Just nu skulle jag kunna köpa nästan vad som helst. Bara för att få köpa nått. Fast det är klart, det får gärna vara kläder eller inredning. För sakens skull liksom. Eller en film eller tre. Jag måste för övrigt köpa någon sorts hylla till mian filmen, dom får inte plats där jag har dom nu. Stalpar och grejor. Det ser så fult ut. Inte för att jag har många filmer, men jag har bara en liten förvaringsyta liksom.

Men hursom, jag är shoppingbenägen så det står härliga till. (för övrigt är ordet "härlig/t/a" äckligt. Ungefär som "hallongrotta") Egentligen borde jag ta ett kliv bort från datorn, för den erbjuder ju, som alla vet, en hel del shopping. Jag har redan avverkar Pandurokatalogen som jag hittade nere i tidningskorgen. Tur att pyssel inte är min starka sida. Även om jag faktiskt tillverkat tomteljus... Nehe, om jag skulle ta en sväng in på Zoovillage kanske. Och sen HM. Skjut mig. ^^,

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Freaky business.

VIKTIG INFORMATION!

Jag har choklad. Mamma köpte. Jag tycker om mamma. Nästan lika mycket som jag tycker om choklad. Nu ska jag se en film med "Lesbianism / Lesbian Sex / Rebellious Daughter / All Girl School / Lesbian" (enligt
Imdb.com)  och en ung Micha Barton. (Nej, det är inte en porrfilm och jag vet inte riktigt varför jag har den på datorn...) Men något ska man väl roa sig med antar jag. För övrigt vill jag se 30 days of night, den verkar intressant.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Fish are friends, not food.

Jag vill ha choklaaaad.

Oh, I'm not trying to land him, I'm just using him for sex.

Jag har precis plöjt igenom klassiker som Processen, av Franz Kafka, Bibeln, Sagan om Ringen-trilogin av J.R.R Tolkien, Den gamle och havet av Ernest Hemingway, 1984 av George Orwell, Brott och straff av Fjodor Dostojevskij och en hel hög till. Jag hittade en bok som bäst kan beskrivas som en "Bokklassiker for dummies". Fast jag är ju inte dum, bara road av att läsa kombinerat med en jävlig lathet. Då är boken "80 romaner för dig som har bråttom" helt ypperlig! Jag kan rekommendera den till alla. Om det nu inte är så att ni ogillar spoilers i böcker (och eventuella filmer som bygger på böcker. Men ärligt, alla vet ju att Frodo dör och att Robert Langdon hittar "den heliga graal".)

Hursom, köp boken, det kostar kanske runt 50 kronor. Den är underhållande och kan i värsta fall fungera som toapapper om det känns akut nödvändigt. (ha-ha). Nu känner jag för att plöja igenom Utvandrarna, Invandrarna, Nybyggarna och Sista brevet hem till Sverige av Vilhelm Moberg. Bra nattlektyr.

image493

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Top fem; Mindre trevliga saker att trampa på.

5. Blöta fläckar (alt. vatten, saft, läsk) Blöta strumpor är så äckligt. Då måste man byta, och enligt "Lagen om allts jävlighet" så kommer man trampa i något blött igen. Så är det bara.

4. Hundbajs. Det är ju aldrig trevligt. Skorna luktar som fan själv. Folk som inte kan ta hand om en hund ska inte ha en hund. Slut på diskussionen.

3.Sniglar. Speciellt sniglar med skal, det krasar så äckligt. Hemma hos pappa kommer det alltid fram mängder med sniglar när det regnar, och kommer man dit en mörk, regning kväll så är det omöjligt att gå fram till dörren utan att det krasat under fötterna minst tre gånger.

2. Vassa saker. Need I say more?

1. Ris/Pasta. Ni vet känslan av hur det liksom klippar sig fast i strumporna, eller ännu värre, om man trampar på det barfota. Man liksom smetar ut riset/pastan under foten och det blir en gegga av det hela. Nasty.


Imorgon kommer ingenting vara sig likt.

Jag har precis läst ut Ronnie Sandahls bok "Vi som aldrig sa hora". Jag är lite småkär i Ronnie, kanske mest för att han skriver så fint. Men helt seiöst, hela boken känns som en orgie i självömkande. Det ääär så synd om den snälla killen som alltid behandlar tjejer väl men som alltid blir dumpad. och som bara vill bli lite älskad, på ett hörn.
Men jag kommer ändå fortsätta vara lite kär i Ronnie Sandahl.

Det är okej att ha våta drömmar om Ernst!

I måndags när mamma och jag kom till Lund svängde vi in på Ica för att skaffa lite kvällsproviant, (läs; Jag behövde chips) jag passade på att införskaffa en intelligensbefriad tidning, denna gång i form av Cosmopolitan. Jag kan inte riktigt motivera varför jag köper dom tidningarna ibland, kan kanske vara för att Illusterad image491Vetenskap/National Geographic/random intressant tidning innehåller så många stavfel. Allvarligt, Cosmo har bättre korr-läsare. Men hursom, jag fastnade lite för en av rubrikerna på omslaget; "Kan din kille vara gay? Cosmo avslöjar tecknen". Bara rubriken kan ju göra vem som helst misstänksam... Men, vad är då tecknen på att ens kille är gay. Jo, om han har haft sex med killar förut är han defenitivt gay. Jag ska citera; "Om han inte var hög när han gjorde det, är han antagligen bög". Men ursäkta? Sen när är det inte okej för killar att exprimentera? Okej, jag vet, killar kan vara lite nojiga med sånt, men ändå, det är 2007 inte 1997. Jeez. Ett annat säkert tecken på att din kille är gay är att dina gaykompisar säger att han är det. Helt klart. Självklart liksom! Klockrent! Absolut!

Det handlar egentligen inte om hurvida din kille är gay eller inte. Det skiter ju jag i, men varför är det inte okej för killar att exprimentera i samma utsräckning som tjejer. Jag menar, lite bögsex har väl ingen dött av? (jag är medveten om att ordet bögsex kanske inte riktigt är helt PK, men sen när är jag PK?) Det stog något om att om det oftast är du (dvs tjejen) som tar initiativet till sex, och om det verkar som att han inte tänder på dig, ja, då är han också gay. Eller så är du bara jävligt ful och tråkig. För vissa är sanningen jobbig...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

100 % volymgivande!

Jag drömde om smink inatt. Jag hade hittat den perfekta mascaran som gjorde mina fransar superlånga och jättefina. Sen hade jag kommit på en superbra idé, om jag använde min rosa hårfäg som rouge, skulle jag inte behöva rouga mig på länge, eftersom färgen satt kvar i huden så länge. Ibland drömmer jag så smarta drömmar [...] Där någonstans vaknade jag och försökte förgäves fladdra med mina länga ögonfransar. Det gick inte. >.<

Nu ska jag och mamma snaart åka. Jag känner på mig att hon kommer ropa på mig snart, och jag är klar, jag ska bara skicka ett mejl till min far. Sen kan vi åka! Jag är för övrigt hungrig. Och Kajsa, det är din tur att städa badrummet. Det ska vara rent när jag kommer hem. Capice?
Mitt DS! Jag måste ha med mig mitt DS.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

To who it might concern.

Imorrn ska jag åka till Lound. Wuj. När jag inte är hos sjukgymnasten ska jag fördriva tiden med att fota och shoppa. Jag känner på mig att jag kommer ta ungefär 2 bilder. Det brukar bli så när jag säger att jag ska göra nått. Eller så kommer jag ta massor med höstbilder. Man kan ju hoppas. Jag ska försöka fånga Lund från dess bästa sida. Och maten jag äter. God bless den grekiska restaurangen som ligger vid kyrkan. Vad den nu heter, restaurangen alltså. Ska tydligen vara Lunds bästa. Inredningen går ju att diskutera... Men dom har en grymt god tzatsiki. -drwl-

Ska nog sova nu. Eller iaf försöka. Med min rubbade dygnsrytm kan ju vad som helst hända. Ska bara äta nått, det kurrar i kistan. Kanske en nattmacka, eller lite popcorn. Hmm...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

If It Be Your Will.





Tillbaka till samtiden.

Kents nya skiva är sådär. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig å andra sidan. Jag brukar sällan lägga upp förväntningar. Förväntningar ger högre fall. Har man inga alls kan man bli mycket mer överraskad. Och sånt är ju kul. Ska kanske sitta uppe några nätter till och lyssna. På natten är ju musik som bäst ^^,

Ni behöver för övrigt inte skriva och klaga på Kent som band. Och med ni menar jag Du.

Tedags!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Rosa? Är inte det en ko? Du vet, muuu.

Jag kan inte rå för det men jag avskyr verkligen den här "rosa-bandet-karusellen". Dom syns överallt. Man ska köpa det och det och det som är rosa bara för att visa att man minsann inte tänker acceptera att folk dör i bröstcancer. Visst okej, det är jättefint och allt det där. Man jag är trött på det. Cancer är hemskt, men i många fall går det att bota. Min sjukdom går inte att bota. Det finns inget som gör att jag kan bli frisk. Jag är född sjuk och kommer dö sjuk(are). Och det här skriver jag i rent egoistiskt syfte. Jag vill inte att något butiksbiträde frågar mig om jag vill köpa ett rosa band för att stödja forskningen. För det vill jag verkligen inte. Helst vill jag att de ska fråga varför också. Så att jag kan få berätta varför. Självklart kan inte butiksbiträdet i fråga veta att jag inte vill ha något jävla rosa band, men ändå. Egoistiskt syfte var temat just nu. Eller tja, man kan ju kalla det bitterhet också. Men det har en sååå negativt klang.

Personligen tycker jag ju att ni kan lägga era pengar
här. (Och för den som bryr sig så är namnet på nallen typ det fulaste i universum och den som kom på det borde kölhalas, tre gånger) Jag har en jättefin (jätteliten) pin på min jacka. Den ser mest ut som en smutsfläck faktiskt och jag fick den gratis av farmor. Så så mycket bidrog jag med liksom. Men vad sjutton, jag köper ju lotter när vi äter julbord. När är det julbordsdags egentligen? Jag är jättesugen på julmat. Cravings!

Nehe. Nu ska jag tillverka lite te till mig själv. Kanske undersöka nattmatsmöjligheten. In a worst case scenario så har jag ju ostbågar, chips och Stjärnor...och godis. Jag borde bli nyttig. HAHA. Eller kanske inte. No need to bry mig, jag lär ju inte bli tjock direkt och tänder...tja, man kan ju köpa nya idag. Blingade dessutom. Sexy.

Teatime, darling!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nils <3

image490

Me love you long time.

(Jag har inte direkt nått att skriva om today.
Kanske återkommer efter dom grekiska biffarna med tzatsiki.
Hur kan man inte älska grekiskt mat liksom? ^^, Wuj)

Svenskar är också människor.

Att försöka återberätta kvällen skulle ju vara ett skämt, men det var iaf mycket underhållande. Han knyter ihop allt så bra, som min pappa sa. Och sen känner man ju igen sig i så mycket. Jag menar, alla vet ju att gubben som pratar med en när man åker buss är ett fyllo.

"Sverige är världens bästa land. Svenskarna är världens sämsta folk"

Woah, liksom, yeah. Yo. Fred ut, brorsan.

Jaha, nehe. Har ni läst något av nobelpristagerksan Doris Lessing? Nej, jag tänkte väl det. Men det har minsann jag! Jag fick boken av min far när jag fyllde år och den handlar om katter (well, doh). Boken heter faktiskt "Om katter". Den var väldigt bra, om än något osentimental. Jag hade aldrig kunnat behandla mina katter så som hon gjort. Eller tillåtit dem att bli. Att bara tycka det är helt okej att avliva katt efter katt. Jag tycker om mina katter för mycket för det. Men det var inte det här jag skulle prata om.

Nej, ni fööörstååår 50 cent kommer till Sverige. Ett enda besök gör han i vårt avlånga land. Och han väljer att sätta sina fötter på Norrköpings mark. Helt sjukt egenltigen. Norrköping av alla ställen. Och lyssnar jag på 50 cent? Ha, det visste du inte va? Någon som vill fööölja med? Okej, jag har väl kanske inte lyssna superdupermycket, som med Lars Winnerbäck, men tillräckligt för att jag skulle tycka det var intressant att se honom live. Kanske mest ur en såndär synvinkel som att... "Jag har aldrig sett en tiger på riktigt, vi åker till Kolmården"-vis. Fattar ni? Som att se ett djur i bur. Eller nått. Och sen har jag ju aldrig sett nån som är blingad PÅ RIKTIGT.  En livs levande amerikan. Det kan ju vara hur spännande som helst, haha. Hursom, biljetterna släpps imorrn och jag har allvarliga funderingar på att inhandla två stycken bara för att liksom. Sååå, vem vill se 50 cent med mig? ^^,



// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Mon dieu.

image488omg. Imorrn ska jag se "Svenskar är också människor", av och med Fredrik Lindström. Jag hade näästan glömt bort det, men tack och lov att jag kom på det. Annars hade väl iofs pappa ringt och frågat vart jag höll hus. Ska bli muy trevligt att lyssna på. Eller ja, det vet jag ju inte. Det kan ju lika gärna bli katastrofalt tråkigt, men jag tvivlar ju på det. Fredrik Lindström är ju rolig. Har sett hans program och läst hans böcker. Man skulle kunna tro att jag är ett freak, men det är jag inte. Då skulle jag kunna böckerna uttantill, komma ihåg vad jag läst och kunna recitera hans tv-program utantill. Jag har inte ens läst alla hans böcker. Bara dom roliga liksom. Wuj. Nehe, ska kanske fundera lite på vart jag har lagt biljetterna. Säkert på ett "såntdär bra ställe".

För övrigt har Tomas fixat så att jag slipper all reklam när jag surfar på mina bästaste favoritsidor (och alla andra...) Sånt tackar vi för! Tack.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

God natt.

Mitt hår är jätteäckligt!

Men jag har ätit glass.
Eller ja, snarare kolasås och strössel med lite glass vid sidan av.
Yummie for my tummy.

eat shit and die.

Jag hatar när folk ska tala om för mig hur jag känner mig. "Ja, men när man har kommit så långt att man börjar prata om lungtransplantation är det ju mycket som rör sig i huvudet på dig" Nej, det är det inte alls. Jag har vart sjuk i 20 år. Jag har hela tiden vetat att detta kan komma. Jag hatar när sjukvården utgår från en mall av hur alla patienter "ska vara". Att man ska ha en miljon frågor, att jag ska hoppa högt varenda gång telefonen ringer numer. Det kan ju vara så att det är någon som ringer och berättar att det finns lungor åt mig. Nej, jag hoppar inte högt varje gång. Nej, bara för att jag inte har en miljon frågor en hög funderingar betyder det inte att jag inte bryr mig. Det är väl klart som fan att jag bryr mig liksom, men måste jag ha djupa samtal med sjukvården för det? Kurator, my ass heller. Sluta tala om för mig vad jag ska känna.

Jag har en dålig dag. Jag vill ha något sött. (och manligt) Fast helst godis. (Nu gjorde jag det! Jag skrev att jag vill ha någon av motsatt kön! omg!)

Nu ska jag äta glass. Cravings.

// Yours, not so truly, Malutta Korvsnutt.

Turkiet -05



Malin. Det här är väl ändå käääärlek!? För jag hoppas att du ser det här.
I love you!

Shake that ass, show me what you got...!

Idag har jag vart på Ikea och jag måste få dela med mig av en hårresande upplevelse. Och då menar jag inte det faktum att de faktiskt hade tagit fram alla julsaker, nej, det som hände utspelade sig när jag stog i kön för att betala mina underbart fina nya sängkläder (se bild nedan). Framför mig stod en kille och hans, vad jag tror var flickvän, men det var inte det som var det hemska. Det hemska var hans byxor. Han hade typ klämt ner sin rumpa i ett par på tok för tighta jeans. Jag vet att jag sagt att tighta jeans på killar är snyggt, men det ska ju vara tight på rätt sätt. Det här var bara fel, fel, fel. Eller som Summer skulle ha sagt; Eeuw. Nu var ju inte byxorna det värsta, utan det faktum att han stog och...gjorde knipövningar. Och det faktum att det var så svårt att undvika att se det. Jag ville helst dö. Dessutom hade han en jätteful stjärt. Vekligen skitful. Jag kanske inte har universums hetaste ass, men det är klart bättre än hans. Och där stog han och var så provocerande som han bara kunde med sina kniiip... Gah.

För övrigt var det jättefint med alla julsaker. Eller ja, inte allt kanske, för det fanns inga julgranar framme än. Eller så totalmissade jag dom. Men det tror jag inte. Jag seeer allt. Vid ingången stog det en varningskylt (i form av en julgran!) om varnade känsliga personer från att gå omkring på derad kassatorg. Som att det skulle vara lätt att unvika. Man måste ju går där om man ska till kassorna.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

I like, totally love you, dude.

Jag har svårt att förstå folk "som bara måste ha en flickvän/pojkvän nu!!!!111". Varför är man så desperat? (och varför i hela fridens namn måste man skrika ut det på luwnajs klotterplank?) Jag har aldrig...raggat. Letat efter en karl. Dom som jag har träffat har liksom bara dykt upp lite lägligt. Och merparten har hetat Daniel. Helt sjukt. Jag måste ha någon fetich för just Danielar. Hursom, jag har iaf aldrig letat. Jag vet inte varför det dessutom känns fult att säga att jag träffat nästan alla online. Det är bara en som jag träffat...inte online. Två stycken träffade jag genom QX, som för övrigt är en sajt för gay- bi- och transpersoner. Bra där. Båda två skrev att de kände igen mig, inte samtidigt alltså. Men hursom, det ena ledde till det andra, som man säger. Jag kände för övrigt inte igen någon utav dem. Shit happens all the time, liksom. Dom andra har väl bara dykt upp lite här och där...

Jag vet inte riktigt vad det var jag ville ha sagt. Kanske det att man inte ska vara så förbannat desperat. Sålänge man går omkring och letar kommer man inte hitta. För det kommer när du minst anar det.

*drwl*
Brendon Urie
(Panic! at the disco)

För lång och trogen tjänst.

Idag ska jag pensionera Delfinen. Han ska få en sista tvätt och sen ska han läggas på hyllan. Typ. Istället för guldklocka funderar jag på att stoppa om honom egtersom han är lite pösig här och där. Saknar bomull och sånt. Kan sprätta upp honom där han gick sänder för ett par år sen och fylla på med fluff. För cirka 12 års trogen tjänst liksom. Ikea-gosedjur är oslagbara. Speciellt om det är Isbjörnar eller Delfiner. ^^, Och liksom, face fact, jag är 22 år, det enda jag ska krama i min säng är...iaf inte en mjukisdelfin. Eller ja, krama och krama, Delfinen har mest legat brevid huvudkudden och bidragit med lite mental säkerhet. Men nu tror jag att jag kan klara mig själv. Jepp. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ha en liten ceremoni eller inte. Funderar på att dricka ett glas cola till Denfinens ära. Återkommer om det, och kanske lite bilder. \o/ Nu ska jag duscha. Håll tummarna för att mitt hår håller färgen O.o

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Kate Nash.

Jag gillar Kate Nash. Lite som Lily Allen, fast utan reaggekänslan.
Och så älskar jag hennes dialekt, oh god, I really do.

Kate Nash - Foundations
 

Ölicious.

Jag är jättesugen på öl.

(och jag orkar inte googla fram en bild på ett skummigt ölglas...)


Edit: Jag har köpt öl! \o/ (nu är bara frågan om jag ska följa med min bror på fylleslag...?)

Got milk?

Jag har funderat lite. Jag avskyr när småbarnsmammor ska amma offentligt. Det spelar ingen roll om ungen behöver ha mat, man kan ju faktiskt planera sin dag lite för jag vill inte att du slänger fram tuttarna när jag sitter och fikar. (För jo, jag har sett dem, på fik och på McDonalds och andra matplaces.) Det är äckligt. Förstår mig inte alls på folk som säger att det är vackert när någon ammar. Vad fan är det för vackert med det? Är det lika vacker om det är henns karl som skulle hänga där? Nej, jag trodde väl det. Barn är äckliga. Att amma offentligt är också äckligt.
Slut på diskussionen.

image485

[...]

image483

Livet enligt Rosa.



En dagens, tack.

Jag har en sak att säga om idag;

ROSA.




Dagens låt: Rooney - When did your heart go missing.
Dagens frisyr: Lite lockigt, lite rakt och VÄLDIGT ROSA.
Dagens smink: Inget alls, au natural.
Dagens klädsel: HM-linne och Hello Kitty-mysbyxor.
Dagens händelse: Den rosa händelsen.
Dagens drog: CocaCola
Dagens tråkigaste: Jag har aldrig tråkigt. Väl?
Dagens finaste: -
Dagens köp: Inget!
Dagens mat: Baconbiffar med potatismooos. Gott ^^,
Dagens mående: Tiptop!
Dagens gulligaste: Puffer!
Dagens nya ord: Numerologi.

Blondie.

Sara goes blond.

   

Okej, det hade kanske räckt med en bild. Men hallå, tre bilder, tre gånger så kul!
(Och ja, det är cola jag dricker. Livselexir... *drwl*)

My prrrrecioussss....


Jag har funderat lite. Jag älskar Taco Bar, men den närmaste restaurangen finns bara i Stockholm. Och det suger ju givetvis getballe. Stenhårt. Men, sen kom jag att tänka på en annan sak. Om det funnits en Taco Bar i Linköping så hade jag ju med all säkerthet gånger 1 miljon ätit där ungefär varenda gång jag skulle äta i stan. McDonalds, Birger Kung eller Subway skulle liksom inte längre existera i min vokabulär. Och skulle jag då inte tröttna på Taco? Kan man ens tröttna på deras taco? Den är ju så fruktansvärt god. Speciellt en Nacho de Luxe. Gud, jag dreglar bara jag tänker på den... Så det kanske är för mitt eget bästa som jag bara kan äta på Taco Bar när jag är i hufvudstaden. Faaast å andra sidan skulle jag ju jubla om Taco Bar av en ren händelse skulle råka öppna precis brevid mitt hus. Det skulle vara helt okej. Dom kan till och med få låna garaget. Apselut liksom.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Jag sov typ tre timmar inatt. Eller ja, imorse om man ska vara petig. För jag kunde inte sova. jag försökte läsa en jättetråkig bok, jag läste ut hela Stieg Larsson - Män som hatar kvinnor och sen försökte jag räkna får. Det var inte fullmåne och det var inga konstiga ljud. Jag kunde bara inte somna. Sen gör det ju sitt att man självklart ligger och tänker på det, så jag försökte tänka på annat. Mest snuskiga saker som dyker upp i mitt huvud sådär mitt i natten. men det kanske ni egentligen inte behövde veta. Ibland pratar jag mer än nödvändigt. Jag låg vaken tills Ludde gick upp på morgonen runt halv sex, hörde hur han fluffade kuddarna i soffan utanför mitt rum (Vem fluffar kuddar klockan 7 på morgone? O.o) och sen hur han plockade ur diskmaskinen. Därefter måste jag faktiskt ha somnat. Mot alla odds, eller nått. Men jag vaknade igen vid typ halv tio av att mamma och Kajsa stog på bottenvåningen och skrek åt varandra. Dom där människorna kan inte vistas i samma rum ibland. Ungdomshomoner och klimakterierubbningar. I guess. (Gud vad arg mamma skulle bli om hon läste det...) Så allt som allt har jag nog sovit tre timmar. Härligt! Jag fattar inte ens varför jag fortfarande är uppe, men jag är inte trött nu heller. Jag är en såndär människa som kan klara mig på väldigt lite sömn.

Men jag hoppas ändå på att jag kan sova inatt. För sova är ju onekligen det bästa man kan göra, ibland. För övrigt har jag allvarliga funderingar på att pensionera Delfinen. Men mer om det imorrn. Nu ska jag se på Heroes!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

My meatball-me!

Som ni vet (jag hoppas iaf att ni intresserar er lite för mig) är jag typ jättesmal. Jag skulle kunna tas för vilket random anirexiaoffer som helst. Om det inte vore för att jag blir kroniskt hungrig så for jag närmar mig stan. Eller för den delen så fort jag lämnar huset. Men hur som, för att bevisa att jag inte alltid vart lika smäcker tänkte jag att ni skulle få se tre kort på mig när jag var liten. Man kan i runda (hoho) ordalag säga att jag såg ut som en köttbulle. Och ni kan förresten skippa skämten om vem som är jag på första bilden, so old! På andra bilden hade jag klipp min lugg helt själv, väldigt fint om du frågar mig. Tredje bilden, jag frågade mamma varför i hela fridens namn hon lät mig sitta sådär på marken, jag kunde ju ha fått urinvägsinfektion eller nått! Hittade korten av en slump precis nyss. Enjoy!



// Yours truly, malutta Korvsnutt.


Herr Ågren på besök.

Jag kom att tänka på en sak igår. Det är ganska precis 6 månder kvar till jag fyller 23 år. Exakt vad har jag presterat här i livet? Inget. Jag gick ut gymnasiet med ett ofullständigt betyg, har gått tre terminer på komvux, varav två är ofullständiga. Jag har aldrig jobbat, eller ja, jag jobbade en helg i skolan, men det räknas ju knappt. Jag menar, mocka är ju inte nått komplicerat direkt. Jag har liksom inte gjort nått. Kan inte ens säga att jag har vart en globetrotter. Vissa dagar känns bara så himla härliga.  Ååååångest! Jag har liksom inte ens utvecklat min hobby. Jag rider inte ens längre. Det är skandal. Man kan inte bara sluta med något som tagit upp merparten av ens liv. Jag satt på en häst första gången när jag var 2 år, bara för att mamma hade fått höra att fysisk aktivitet var bra för folk med CF. Hur det kom sig att hon valde ridning är ett mysterium, för som jag har fattat det är hon rädd för hästar... Fast nu har hon lovat att vi ska rida islandshäst tillsammans. ^^, Knubbig ponny here i come! (Jajo, jag vet, man ska inte säga ponny om islandshäst, men det ni? Det skiter jag i.)

Nu ska jag dricka te och se på CSI. Och jag är faktiskt bra på en sak; Jag kan mängder av repliker från Pretty Women.
Baby, i'm gonna treat you so nice, you're never gonna let me go.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.