"Konsten att strula"

Mina nya bibel. Konsten att strula. Den kom som en skänk från ovan på något sätt. Den liksom bara stog där i hyllan och log mot mig "-Köp mig, då blir du lycklig" (bla bla, man kan inte köpa lycka bla bla..) Men jo, bara för att du inte kan det betyder det inte att jag inte kan det. Så de så. Hmpf!

"Vi lever i en osäker värld, där vi blir sårade, får våra hjärtan krossde och där normalt smarta tjejer luras tro att någon tönt till kille vekligen gillar dem. Till sist inser du (som en sån där typisk "aha-upplevelse" hos Oprah) att det inte är särskilt lätt att få ett förhållande att fungera, men att det inte heller är ett alternativ att avstå från killar. Resultatet blir denna uppenbarelse: du vägrar vara seriös. Istället leker du bara. Det kan låta slampigt, men när man tar bort det emotionella från det fysiska kan man hångla med en söt kille utan att behöva oroa sig för vart det hela ska leda."

Gosh! Kunde inte ha sagt det bättre själv!
Det finns en hel del ord och uttryck man bör ha koll på i struldjungeln, jag tänker inte skriva upp alla utan ni får nöja er mer typ två tre stycken (dolt budskap; Köp boken!)

Het potatis (subst.): En kille som en eller flera av dina vänner har strulat med. (Men Chris är en typisk het potatis - både jag, Jill och Sarah har strulat med honom)

Pussla (verb): När man träffar sina vänner dagen efter och tillsammans går igenom vad som hände dagen innan. (Vi täffades och åt brunch och pusslade, och då fick jag reda på att jag hade hånglat med Dan mitt framför ögonen på allihopa.)

Selektivt berättande (subst.): När man förvränger gårdagskvällens händelser så att det låter betydligt bättre än verkligheten. (Jag kunde ju knappats berätta för mina vänner att jag somnade medan han tillfredställde mig, så jag använde mig av selektivs berättande och utelämnade den biten.)

Stubbförhindrad (adjektiv.): När man väljer att inte strula med någon för att man varit lite slö med hårborttagningen den senaste tiden. (Jag ville så gärna följa med honom hem, men eftersom jag inte har rakat mig på över en vecka blev jag stubbförhindrad.)

Ölgoogla (verb.): Att på fyllan skriva in namnet på killen du har strulat med (eller skulle vilja strula med) på varenda sökmotor på nätet i hopp om att få reda på några riktigt mörka hemligheter om honom. (Jag ölgooglade honom igårkväll, men det enda jag hittade var att han kommit trea i hundrametersloppet vid en idrottstävling 1999.)

Jag älskar boken. Jag vill strula med boken. Ehm...typ alltså. MEn den är iaf himla kul, och alla singlar borde ha en sån. Undra om det finns en manlig motsvarighet. Annars får någon ta och se till att skriva en sån. På stöört!

"Konsten att strula" av Andrea Lavinthal & Jessica Rozler

Klart slut.

Captain Jack Sparrow. <3

Jack Sparrow

No words. Not anything. Just him.

hasseÅtage.

     

Liten har blivit större :) Det här är Hasse, ni som läser här ofta, har sett honom förr. Men då var han lite mindre. Nu är han lite större. Och helt galen. Men jag tycker om honom ändå.

Jösses.

Självklart handlar allt om dig. Jag tog bort inläggen för att jag kände för att göra ett personligt påhopp på dig. Självklart. Hur kan du tror något annat? Så dumt! Allt jag skriver eller gör handlar om dig, förstår du inte det? Du färgar min vardag. Varje dag året om.

Du behöver inte dumförklara varken mig eller Malin. Du tycker ju uppenbarligen att du är mycket bättre ändå.

Allvarligt. Jag bryr mig inte längre.
Jag tar inte åt mig av vad du säger för du finns inte längre i min värld.
Jag har gått vidare.

I'm good.

Jag vet inte om min kära sjukgymnast i Lund läser under semestern, men det är för henne jag skriver det här. Jag har så mycket att tacka henne för och jag fattar inte att hon står ut med mig!
Men iaf, det jag skulle berätta är att jag, Malutta Korvsnutt, har klarat körkortsteorin.

[plats för jubel och applåder]

Jag fick 61 poäng och det är bättre än Mallan. Hihi.

Övningskör.

Oh no, han hotar med virus! Jag klär nog av mig ändå!

Ni har väl läst om de tre tjejer som anmält "en gubbe på internet" efter att de blivit tvingade att utföra obcena saker framför webcamen? (om inte, kan ni läsa m det här)
Ursäkta men jag kan inte under några omständigheter känna någon som helst empati för dem. Jag menar, det får väl finnas en gräns för hur dum man får vara?
Gubben, eller killgänget eller vem det nu kan tänkas vara som ligger bakom hade hotat att skicka ett virus till datorn om de inte gjorde som han sa. Men liksom, världen går inte under om datorn får virus. De hade tydligen använt sina föräldrar datorer så de vågade inget annat än att förnedra sig framför camen. Det är ju patetsikt. Det hela utspelade sig dessutom på msn. Hört talas om att blockera kanske?
Guud, det måste ju finnas gränser för hur korkad man får vara, jag vet att jag kanske upprepar det där, men allvarligt. Jag tycker inte ett dugg synd om tjejerna, de får faktiskt skylla sig själva.

Jag vet att jag brukar gå på om att det inte är tjejen som bär skulden i fall med sexuellt utnyttjande, men det finns ju alltid undantag. Det här är ett sånt.
Korkade jävla brudar.

Jag blir såå trööött!
(det här står förresten i fin kontrast till det tidigare inlägget...)

Klart slut.


Gör något! Agera!

h t t p : / / w w w . s t a f e t t m o t v a l d t a k t . n u /


http://www.stafettmotvaldtakt.nu/

Carola tafsad på under stagediving.

Men allvarligt, vad hade hon trott? "Herregyyd, de tar på miiig" Kom igen, det är publiken du har under dig, folk som kommit för att se dig, klart som fan att de tar tillfället i akt att pilla lite om du är så jävla dum att du kastar dig ut. Jag personligen skulle inte ta i dig med tång ens.
Om man nu vill stagedivea så får man väl räkna med att folk kommer att ta på en. Det är ju det som håller en uppe liksom. (ha-ha) Dipshit liksom.

Gosh, vart är världen på väg?
Inte för att folk tafsar utan för att Carola inte fattar att folk gör det. Holy jesus. (som för övrigt känns heelt rätt i det här sammanhanget)

Nu är det dags att ta tag i livet.
Klart slut!