Hope there's someone..

Jag orkar inte mer. Min envishet är slut. Jag vill inte må som jag gör. Jag vet inte varför jag inte bara kan inse och fatta. Det är som en vägg. Det kommer inte in. Jag är snart 22, jag ska ha ett socialt liv och träffa vänner, festa ha kul. Men jag kan inte. För jag orkar inte lägga ner tid på att skaffa nya vänner eller hålla kvar de få som jag har, jag kan ändå inte hålla samma takt. Jag är alltid sjuk, jag orkar inte vara spontan. Jag kan inte bara få för mig att sticka ner på stan för att träffa någon, jag måste planera allt. Måsta ta mediciner vid rätt tid för att ens orka. När det till och med är jobbigt att gå 200 meter för att köpa en jävla pizza...

Jag vill inte längre. Jag vill må bra, jag vill orka med skolan. Jag vill kunna bygga en framtid eller vad fan som helst. Jag vill slippa läsa om den och den som väntar på nya lungor men som dör under tiden. Jag är för ung, jag vill inte dö. Jag har för mycket att göra, för många att träffa och för många drömmar.

Nu ser jag inte längre vad jag skriver.


 

Jeez.

Det var uppenbarligen svårt att förstå begreppet "bad boy". Jag kan inte heller förklara det, men ni vet ju innerst inne vad jag menar. Jag menar inte någon som behandlar mig som skit, inte heller någon som slår.

Det jag vill ha fram är att självförtroende, självklart i den där svåruppnåeliga rätta mängden, är det som är eftertraktat. Det är inte hurvida du är snäll eller inte som spelar roll. Det är inte snällheten som är avgörande utan det är gnället om "Ingen tjej vill ha miiiig", "Jag är så fuuul". Jag menar, kom igen, lägg ner. Klart som tusan att ingen vill ha er då. Om jag var kille skulle jag inte vilja ha en tjej som hela tiden beklagade sig över sitt utseende. Vem skulle orka i längden? Inte jag iaf, och det har jag redan sett bevis på.

Snark.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Exklusivt endast för er, kära läsare!

Min önskelista!

-En rosa Ipod, 4 GB. (Jag vet, jag kommer inte få någon sån, men ändå.)
-Presenkort på H&M. (as always...)
-Salem Al Fakirs skiva.
-Biljetter till Dolly Parton (Ja, fortfarande...Blocket! Fast dom är typ skitdyra...)
-Spice Boys, salt- och pepparströrare från Evalesco.
-Kläder! Jag vill ha kläder! Eller bara någon som följer med och betalar när jag rensar på H&M.

Jag önskar mig egentligen ingenting. Jag har kämpat ihop den här listan. Det enda jag kan komma på som jag verkligen vill ha, men det kan nästan kvitta också, är Salem Al Fakirs skiva. Herregud, håller jag på att bli vuxen?O.o

Nej tack, jag tar den starka såsen!

Varför är bad boys så mycket hetare än "snälla, beskedliga killar"? Den som frågar är ofta en snäll och beskedlig kille. Ungefär som som när fula människor säger att det är insidan som räknas. Sanningen är ju att det är mycket coolare att vara omtyckt av en bad boy än av en snäll och beskedlig kille. Snäll och beskedliga killar är inte spännande. Dom är gulliga och vill ta hand om en. Det är äckligt. Dom är såna som skickar blommor på alla hjärtans dag och kommer ihåg bröllop/förlovningsdagar. En bad boy erbjuder helt enkelt lite mer spänning (Och självklart fantastiskt sex. Har jag hört.)

Jag menar inte att jag vill bli behandlad som skit. Men jag vill inte ha någon som är gulligullig och vill ta hand om mig och "aaalltid finns för dig gullinufsan". [paus. Jag måste spy] Nu har jag iofs inte stött på någon sån. Men om jag låtsades om det skulle jag ju inte ha något att skriva om. Eller hur? Så nu säger vi att jag är bevandrad bland pojkar och inte alls utgår från stereotyper. (Jag har faktiskt haft min beskärda del av bad boys. Eller ja, en iaf.)

Nej, men det jag ville klämma fram är att det är så jobbigt och onödigt när töntiga snälla killar frågar sig själva (jämt och ständigt) varför inga tjejer vill ha dem. Det är inga tjejer som vill ha dem för att de uppenbarligen har jävligt kasst självförtroende. Det är det det hänger på. Jag säger det igen. S j ä l v f ö r t r o e n d e.

Opriviligerade skitstad.

Bah! Vad är det här?! Pan's Labyrinth visas inte i Linköping! Hur ska jag då kunna gå och se den? Hur hade dom tänkt det? Va? Va? VA!? Skandaal! Och nej, jag tänker inte ladda ner den för film är bäst på bio. Så det så. Varför gör dom såhär mot mig? Man vill ju bara lägga sig ner och dö... IRRITERANDE!

Bah!

ät skit och dö.

(Åh) När ni tar saken i egna händer.




After Dark.

Hilarious! (:

Var inte så jävla sur!

"Vadå, är du sur eller?".

Det måste vara den absolut dummaste frågan. Någonsin. Om man inte redan är sur så blir man automatiskt det när någon frågar det. Det är något så fruktansvärt provocerande i själva frågan...jag vet inte vad. När jag får en sån fråga så snäser jag alltid av den med ett surt "Nej". Hur bra är det på en skala? Dagen förstörd, jaha! Tack för det liksom.

I brist på lämplig inspiration så får ni en dagens idag också.

Dagens:
Låt: The Ark - It takes a fool to remain sane
Humör: Nja, jag vill ha nya lungor. Typ.
Inköp: En äpplemuffin på Shellmacken. Gott.
Samvete: Rent som alltid, vad annars?
Förbättringstips: Jag måste måste måste börja träna. Eller nått.
Brev: Postde ett idag! Men säg inget till Mallan...
Idé: Total idétorka.
Tidning: Kalle Anka & co
Saknad: Hemmahemma.
Önskan:
Den önskan är inte av denna värld...
Snyggo: Andreas Jonsson.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Dagens meny.

Dagens:
Låt: 50 cent - Candyshop. (still going strong!)
Humör: Tiptop!
Inköp: Ingen än sålänge, men jag planerar att tvinga min bror stanna på Ica, jag vill ha godis!
Samvete: Pure as the first day of spring!
Förbättringstips: Sluta gå på diet, börja motionera, era lata jävlar!
Brev: Det är lördag...
Idé: Jag ska duscha!
Tidning: Corren
Saknad: Nils <3

Önskan:
Pengar! Jag vill ha pengar!
Snyggo: Matthew Gray Gubler (Criminal Minds)

Gaah!




Jag vill klippa mig!
Gaah!

Katt åt Pohlman, släppte väder.

Joråsåatte, ännu en underbar dag av detta underbara befriande lov. Hell no! Jag har så tråkigt att jag gladeligen skulle rensa avloppet. Nu är det ju i praktiken inget som hindrar mig från att just rensa avloppet. Men kom igen, även jag har mina gränser.

Imorse kom min köra bror och köra syster förbi. Och med imorse menar jag okristligt jävla kuktidigt (ursäkta). Jag hade just kravlat mig upp ur sängen när min syster ringde på dörren och utkrävde parkeringspengar. Hmpf. Inte ens det kunde de ha med sig (De glömde Pollykladdkakan som jag skulle få kalasa på). Jag hoppas innerligt att den finns hemma imorrn när jag kommer på melodifestivalbesök. HMPF!

Jaha, nehe, då blev det här ännu ett fullkomligt meningslöst jävla inlägg. Det var då själva fan att jag inte ska kunna kasta upp nått vettigt någon gång. Hur svårt kan det vara egentligen?! Jag får prestationsångest bara av att tänka på att jag inte kan skriva nått vettigt, och jag måste inte ens skriva nått vettigt. Hur skulle jag någonsin kunna klara av ett jobb som innebär skrivande? Never ever in my life liksom.

Bah!

över och ut.

// Youre truly, Malutta Korvsnutt.

Lista, lista!

Senaste impulsköp: Ett par jeans. Innan jul O.o
Favoritlyxartikel:
Favoritfärg: Grön
Favoritmärke: Allt från H&M?
Favoritskor: Mina rosa converse!
Klädkonto per månad: På tok för litet, men det ska bli bättre när jag flytta hem. Aah, ljuva hem.
Mest överskattade affär: Alla designerbutiker.
Mode jag aldrig vill se igen: Jeans med hög midja är ALDRIG snyggt
Mode jag vill se igen:
Senaste fyndet: Mina jeans
Fulaste färgen på kläder: Neonfärger
Sämsta köp: En klänning från Cubus som jag aldrig använt
Favoritprodukt på apoteket: ACO's handkräm. Smoooth.
Bästa promenad: Strandpromenaden i Arguineguin
Favoritdryck: I'm a sucker for cola.
Äter lyxmiddag: Varje måltid är en lyxmiddag, tänk på barnen i Afrika!
Favoritgata: Ehm?
Reser helst till: Gran Canaria.
Bästa mikromaten: Gorbys Piroger, lätt!
En bra gå bort-present: Ett fint kaffe/te från nån snofsig kaffe/tehandel.
Älsklingsljud: När katter spinner
Senaste upptäckt i Linköping: Försäkringskassan har stängt mitt i veckan...
Favoritsajt: Bra fråga...
Favoritblogg:
Brudens blogg om brudar.
Här bjuder jag mamma på middag: Hemma hos mig, indisk kyckling såklart!
Favoritförort: Här finns inga förorter...typ.
Fikar gärna på: Coffée Cup (om det hade funnits i lkpg)
Bästa lunchställe: Chili på Ikanohuset. Helt klart.
Favoritgrönsak: Tomat!
Favoritdjur: Häst
Bil: Jag har inte ens körkor, ännu.
Stjärna jag vill träffa: Johnny Depp
Motionerar: Ehm, jag går till bussen.
Det dyraste jag köpt: Min dator.
Favoritprodukt på Systembolaget: Jag önskar det vore en god whiskey, jag får jobba på saken.
Bästa fyllekäket: Godis!
Dansar helst till: Pop!
Senast gnolade: I Luv You (The Ordnary Boys)
Bästa romanen: Da Vincikoden eller My Sisters Keeper
Bästa diktsamlingen: Poesi är för töntar!

Den lilla djurättsaktivisten och avelskatten.

Jag har tänkt på en sak, varför fokuserar inte djurättaktivister på avel av sällskadsdjur? (Ja, jag har just sett på Insider) Den avel som bedrivs på katter och hundar är ju way more plågsam är att en mink föds upp och blir en jacka. Faktiskt. Jag menar, minken har det ju ändå relativt bra om man jämför med en katt som inte kan andas normalt eller en hund som inte ens kan gå. Eller en råtta som man odlar ett öra på, men det hör inte riktigt hit.

Jag menar, avel som gör att hundarna nästan går på hasorna kan inte vara normal. Eller när nosen på en katt ska sitta mellan ögonen, det ser ju fan inte ens normalt ut! Katterna är ju fula!

Det kanske skulle vara något att bita i, istället för att springa och släppa ut minkar som bara dör ändå efetrsom de inte vet hur de ska hitta mat. Jävla djurättsnördar.

//Yours truly, Malutta Korvsnutt

Magnus Betnér.

Jag älskar Magnus Betnér.

Fast ni får titta ett tag, han kommer längre in i programmet.

Sara goes ego. Again.

Joråsåatte. Idag har jag inte ens vart utanför dörren. Men jag antar att ni egentligen skiter fullständigt i det. Jag gör ju det. Men hursom, eftersom jag egentligen skulle ha övningskört med min mor idag, men inte gjorde det så blev jag sådär sur och vresig som jag vanligtvis blir när jag inte får som jag vill. Jag har faktiskt helst själv kommit fram till att jag är bortskämd. Ibland tänker jag på det och det faktum att jag borde sluta vara bortskämd. Men det är svårt. Jag har ju egna pengar och vill jag ha något så köper jag det själv liksom. Men anyway, det jag skulle komma till var att jag helt impulsivt unnade mig en helt egen tårta idag! Hade inte så mycket att göra pga den uteblivna övningskörningen så jag ställde mig och vispade ihop lite marängsmet (Gode gud, nej! Inte för hand!).

Det hela resulterade i en Rice Crispiestårta. En hel lite tårta bara till mig. Man skulle kunna säga att jag övar inför min födelsedag. Den är ju ändå ganska snart. Jag kan inte komma på nått kul att önska mig. Förutom presentkort på H&M. Som alltid. Jag vill hemskt gärna ha en Ipod, men jag tror inte mamma vill köpa en sån till mig. To dyrt. Men men, jag ska nog komma på nått som jag vill ha. Kom faktiskt på en sak nu. Jag vill ha Salem Al Fakirs skiva. Muy bra musik!


ricekrisp


Idag fyller Mallan år! Grattis!

Hej Bullen.

Hej Bullen

Jag har ett problem. Jag har aldrig gått på någon diet eller ens försökt banta. Överallt läser jag om att man ska banta, tänka på vad man äter och komma i form till "Beach 2007". Man kan gå ner si och så många kilo på en månad och de där gjorde det tillsammans och gifte sig lyckligt 38 kilo senare. Borde jag börja banta för att känna mig normal? Men hur börjar jag? Vilken diet är bäst? Hur mycket bör man gå ner för att klara av "Beach 2007"? Kan jag fortfarande äta bakelser trots att jag går på diet?

Med vänliga hälsningar "SmalaSussie"





Och kom ihåg, det är inte tjejen med bloggen som skrivit brevet.

Åh, fantastiska OC.

Nu gillar jag OC igen. Allt har blivit roligare sen Marissa dog. Det var hon som deppade ner hela programmet. Absolut. Må hända att hon var snygg (dock inte alltid) men snygghet hjälper inte alltid. Men nu, nu när hon är puts väck och borta så är allt roligt! Och vem hade kunnat tro att Ryan och Taylor skulle become an item!? Inte jag iallafall. Jösses amalia!

             

Sara goes journalist?

Jag skulle aldrig kunna bli journalist. Mormor säger att jag borde bli journalist. Min sjukgymnast säger att jag borde bli journalist. Några av mina vänner säger att jag borde bli journalist. Men liksom, en journalist ska kunna vara objektiv. Jag kan aldrig vara objektiv. Jag har väldigt stora, huge faktiskt, bekymmer med att vara objektiv. När jag skrev ett litet arbete om FN i gymnasiet så lyckades jag på nått sätt ändå få in mina egna åsikter och hela texten blev anti-FN. Inte för att jag egentligen är emot FN, men för att använda en liknelse; FN är som en termostrumpa på vintern när man är i stallet, den finns där, men den värmer inte.

Hur som helst. jag kan inte bli journalist. Dessutom vill jag inte. Det är kul att skriva, men jag vill inte sitta på en lokaltidning och skriva om
kor som smiter från slaktbilar. Jag vill skriva det som faller mig in, när jag vill, när jag orkar eller när jag har lust. Jag vill kunna klaga på vad som helst utan att behöva rätta mig efter något så löjligt som etiska regler. Bah! (notera ironin, okej?) Ja, men typ, skriver man i någon tidning måste man ta hänsyn till så mycket jobbigt som jag inte behöver ta hänsyn till annars. Dessutom vet jag ju alltid bäst, det skulle nog reta ganska många. Muahaha...

Nej, jag vill inte bli journalist.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Grey's Anatomy.



Aaah! Jag tror jag dör av skratt! Hur kan man inte älska Grey's Anatomy.
Här kan du hitta reklamen som gick på tv.

Åh, min mage. Det är skadligt att skratta.

Well, is it still me that makes you sweat?

Hur kan man inte älska Panic! at the disco?

Hursom, det är lov. Jag har tröttnat och vill tillbaka till skolan, det är vuxenpoäng på det va?

Nu har jag såndär total inspirationstorka igen. Fuck som man säger. Jag funderar på att baka en kaka, jag känner lite cravings liksom. Och jag är inte ens gravid. Jag behöver inte vara gravid för att känna cravings. Det klarar jag alldeles utmärkt på egen hand. Hell yeah!

Inatt drömde jag konstigt. Jag hatar att drömma om folk jag känner, för man vet inte varför man drömmer om dem. Är det något undermedvetet begär eller bara en slump liksom? Avskyr känslan. Kan jag inte bara få drömma om Jack Sparrow? Please?

Nää, kaka it is! Någon som har nått trevligt recept?

över och ut.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Frankly Scarlett, I don't give a damn.

Idag fick Hasse några såna håriga leksaksmöss. (Inga associationer tack!) Dom finns i lite olika fäger, jag köpte en grå, en svart och en röd. När man skakar på dom så rasslar det lite, så Hasse vet precis vad det är frågan om. Han blir helt studsig och glad. Nästan som en hund. Hursom så fick han den när jag hade packat upp all min mat. Ungefär 15 minuter senare var den grå musen halvt skalperad och dränkt i vattenskålen. Hur lyckas han? Jag vill inte ens veta vad han skulle kunna göra med en riktig mus...

Eftersom jag är lite av en morbid människa har jag ibland funderat på att köpa en levande mus till honom. Men jag vet inte, det kanske skulle räknas som djurplågeri eller nått. Sen är det kanske ett dyrt nöje för en liten katt. Det är billigare att köpa strömming någon gång ibland. Min katt är en fiskkatt. Alltså, inte en kattfisk, utan tvärt om. Han är inte så förtjust i kattmat som smakar kött, han gillar den som smakar fisk. Han blir jätteglad när han får såndär mojsig mat. Och jag veeet att det är massa onödigt vatten i sånt, men ibland så tycker jag att han kan få äta det. Så det så. Hmpf!

Varför pratar jag om min katt?

Jag och mamma var och handlade på Maxi. Dom håller på att bygga om där, jag hittade inte innan och jag hittar absolut inte nu. Man blir bara irriterad av att springa omkring där. Jag ville mest bara dö. Tacka gud för att jag har såndär shop express, så man slipper stå i lång kö och packa upp alla varor. Tack Gud. Fast, i kön brevid stog det tre killar med en vagn. Studenter kanske? Dom var snygga. Jag lyckades "vara såå tvungen" att gå förbi när jag hade hämtat mina obligatoriska ostbågar. Dom var snygga på nära håll också, haha. Killarna, inte ostbågarna.

Varför pratar jag om min matshopping?

FÖR ATT JAG INTE HAR NÅTT LIV. Bah!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Ja, till dödshjälp.


Hur kan man inte äga rätten till sig egen död? Jag fattar det inte. Motståndare till dödshjälp brukar använda agumentet "Det är fel att döda en människa". Men det är också fel att tortera en människa. En människa som av egen fri vilja faktiskt vill dö, varför ska den inte få göra det?

Om jag hamnar i den sitsen att jag inte har ett värdigt liv, om jag inte ser någon mening med att fortsätta, om mina lungor när som helst skulle kunna sluta fungera så skulle jag vilja kunna bestämma över min död. Jag har redan förlikat mig med tanken på att jag ska kunna välja när jag ska somna in.
Jag vill nyttja aktiv dödshjälp.
Så nu var det sagt.

Ska varje människa äga rätten till sitt eget liv ska varje människa också äga rätten till sig egen död. Sen ska systemet självklart inte utnyttjas. Men att ligga i en sjuksäng och sakta tyna bort är inte en värdig död. Det är inget en människa ska behöva göra. Jag menar, hur svårt kan det vara att låta folk bestämma själva.

Och med "Jag vill nyttja aktiv dödshjälp" menar jag ju självklart inte att jag vill dö nu, utan att jag vill ha den möjligheten när det är dags. Dessutom kan man se det från den ljusa sidan, jag har aldrig vart i Nederländerna, Belgien eller Israel. Alltid trevligt att se nya platser.
(Nederländerna, Belgien och Israel är de enda länder som (2006) tillåter aktiv dödshjälp)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Häst i sydväst.

Häst, eller?

Kolla så fräsig!

Härifrån.

Ode to Oreo.

Jag tror. Att jag har blivit beroende. Det är så gott! Som terapi.
Milk and cookies.

oreos

Att göra en Britney.

Jag kan inte låta bli längre, jag måste lägga mig i. Det är som en sjukdom... Men iaf, kan inte folk bara låta Britney Spears revoltera ifred? Man måste inte vara sjuk eller deprimerad för att raka av sig håret. Faktiskt. Jag funderade faktiskt på att så sent som i förra veckan raka av mig håret, för att jag vill bli av med det svarta.Men jag känner mig inte speciellt vilsen eller deprimerad. Häftigt va? Jag tror inte att hon mår så dåligt som media vill få folk att tro. (Varför bryr jag mig ens?) Dessutom tycker jag att hon blev himla snygg. Hennes ögon vinner på det hela liksom.

över och ut.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


It's true I always wanted love to be hurtful.

Han har rullat ihop sig som en liten boll i mitt knä. Han ligger där och spinner och är så himla söt. Ibland rör han på sig, liksom gosar in sig i min mage, eller trampar lite med fötterna. Lägger huvudet på min arm och kisar mot mig. När en katt kisar så är det samma sak som att de ler.
Det är kärlek.

Hasse

Hans klor är vassa. Kärlek gör ont.

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Måns melodi..

Måns

Måns gick vidare till finalen i Globen. Det är bra skit, och enda anledningen till att jag höll på honom är för att han är het. Ja, jag är ytlig. Sebastian, ja alltså...Hur såg karln ut? Inte aaalls lika het som Måns.

Nu ska jag äta marshmallows.

Sara goes ego.






Notera att jag har lagt inlägget under "That's hot".
Je suis ego.


Gubbslem. O_o

För någon dag sen var det en artikel i Aftonbladet om en rektor på en skola någonstans i Sverige, som ansåg att tjejerna på skolan får skylla sig själva om de blir utsatta för sexuella trakasserier, eftersom de klär "utmanande". Ger det mig rätt att kasta ägg på rektor för att han ser helt jävla blåst ut?

Notera nu att jag faktiskt inte har skrivit nått om det innan! Det är ju nästan sensation...!

Men allvarligt, hur dum får man vara? Varför ska tjejer alltid ta ansvar för killars okontrollerade sexuella strapatser? Och jag tänker sluta här, för ni vet hur det går, jag kan mala på i evigheter...O_o

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Godis för själen.


Gelehallon

Idag ska jag köpa geléhallon!
Alla borde ha geléhallon, inte minst för att dom är goda, utan för att dom är söta också. Man kan berätta hemligheter för ett geléhallon för det skulle aldrig få för sig att sprida hemligheterna vidare. Man kan sätta ett geléhallon på näsan och känna hur glädjen sprider sig. Geléhallon är mjuka. Man kan trycka, klämma och mosa dem och ändå, så ser dom fortfarande ut som geléhallon! Helt fantastiskt!Jag tror att geléhallon skulle kunna skapa världsfred. Tänk om man gav George W Bush ett geléhallon, han skulle bli helt förundrad över det lilla hallonet och inte ha tid att bomba Irak. Undra om det fanns geléhallon under 2:a världskriget...? Geléhallon kan man ge till sina vänner, eftersom geléhallonet är mer än bara ett litet rosa geléhallon. Det är en hel värld. En hel geléhallonvärld. Om man gjorde ett jättestort geléhallon så skulle man kunna använda det som studsmatta. Boing, boing.
Länge leve geléhallonet!


Ja, jag råkar tycka om geléhallon.

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Jag är en möbel!

Jag är Tv-stället OBSERVATÖR.

Här kan du undersöka vilken Ikea-möbel du är.

Vi har våra turer och bestämmelser.

Okej, time to come clean. Det var i ren och skär protest som jag inte svarade på Mallans  hjärtansdag-sms igår. Det var alltså inget personligt. Jag ska svara idag. Det är emot mina principer att ens hänge en enda sekund åt en så töntig dag som alla hjärtans dag. (Och vad exakt är det jag gör nu?) Jag menar, jag är ju inte ens katolik. Faktiskt. Jag är så mycket ateist att en Livets Ordare skulle blekna i jämförelse på hängivenhet.

Men hursom, hoppas ni åt för många äckliga jävla geléhjärtan för ni borde straffas för att uppmärksamma en dag som igår. Jag vet att jag låter bitter, men det handlar inte om det. Jag är bara så himla sur på ingenting just nu så jag måste hitta nått att spy galla på. Jag skulle kunna välja i princip vad som helst. Aftonbladet ligger ganska illa till... Aftonbladet ligger alltid illa till.

Fick för övrigt vänta i flera år nyss när jag ringde till mamma för att rådfråga henne om en högst viktig sak. Det var någon sköterska som svarade och jag frågade efter mamma. Sen kom jag på att det finns två Angelika, hon har alltså en namne... Spännande, vem skulle jag nu få prata med? Jag väntade spänt. Inget hände. Jag väntade ytterligare. Nähä, jag väntade aaaslänge, fortfarande inget svar. Sen la jag på luren och blev sur.

JAG VILL HA GELÈHALLON! (Jag vill vara 7 år och inte ha några bekymmer i världen)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Bah!

Jag har åkt bil i en hel jävla evighet. Jag är trött. Jag har ont i magen. Jag är allmännt jävla sur. Våga inte ens tänka ordet "alla hjärtansdaghälsning".

BAH! HUMBUG!

Ät skit och dö.

Rök då, ditt jävla ägg!

Rökare.

Ja, smaka på ordet. Visst smakar det askkopp? Kom på att jag var tvungen att spy lite galla på rökare idag. När mamma + Ludde körde hem mig idag åkte vi förbi en busskur. I busskurerna idag sitter det skyltar om att det är rökförbud I busskuren, men man får röka om man ställer sig utanför. UTANFÖR, som i inte inne i busskuren. När vi åkte förbi satt det en tant och rökte, i busskuren, precis under "förbjudet-att-röka-skylten". Är inte det total brist på respekt så säg?


Jag tycker inte om rökare för att jag anser att de förpestar tillvaron för oss andra. Min mamma röker, min pappa röker och min bror röker. Jag har växt upp med rökare. Men det är inte därför jag avsyr dem, utan det är för att många totalt saknar respekt. Man röker inte i folksamlingar, man röker inte nära barn, man ställer sig inte precis utanför en dörr och röker och man röker INTE I BUSSKURER! Kärringjävel. Dessutom ska man inte klaga när det blir rökförbud på krogen, hur normalt är det att röka inomhus?

Ni förpestar tillvaron för andra som inte röker, dessutom är det fruktansvärt ohälsosamt. Jag fattar inte ens hur ni frivilligt kan vilja utsätta er för det. Så jävla korkat. Jag vet att det inte finns några egentliga bevis på att passiv rökning faktiskt påverkar, men jag är fullt övertygad om att det gör det. Hur skulle det inte kunna göra det liksom? Man andas in RÖK. Rök skadar. Dipshits. Gaah.

Nu blir jag sådär upprörd igen.

Måste laga lite mat, det kurrar i kistan.


över och ut.

// Yours Truly, Malutta Korvsnutt.

Melodifestival. Vilket skämt skämt.

Men hallå, vad är det här?! Marie Lindberg? Hennes engelska var ju den värsta på år och dar! Otroligt att folk ens röstade på henne. Jag är stum. Inte av positiv förundran utan av förundran över hur döva svenska folket uppenbarligen är. Marie Lindberg? Hallå?! Dipshits... Det skulle ju vara direkt pinsamt att skicka henne till Schlager-EM. Vill hon plinka på sin gitarr och sjunga sin hemmasnickrade fjöntpoesi kan hon göra det i garaget. Eller på ett fjäll någonstans där ingen kan höra.

Tack GUD för att The Ark satte lite fart på fadäsen. Tyvärr fick man ju inte njuta av hans mellansnack, sådant hade ju aldrig passat sig. Vilka skriverier det skulle bli... När vi ändå är inne på skirverier, tänk om han hade haft ett par av sina snygga, heta hotpants på sig. DÅ hade tidningarna haft nakenchocker att skriva om. Jajamäänsan! Hotpants + Ola som sitter ner på scenen = nakenchock. Nu satt han ju iofs knappast ner, men ni fattar vad jag menar.

Vad beträffar Jimmy Janssons Amanda, så har jag bara en sak att säga; HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. När ska pojken växa upp och sluta tralla på fjortispop? Han ska ju faktiskt bli pappa, imorrn till och med. Men likt förbannat så kommer låten sitta som ett smäck på min hjärna. Jag nynnar ju på den nu till och med! Skjut mig! Aaah!

Och vad i hela fridens namn hade Regina Lund på sig? En rymdkondom? Inte för att hon är känd för att vara subtil, men ändå. Vem hade förresten ställt en fossil på scenen, var det ett PR-trick till filmen Natt på museét? Eller vänta, fossilen har ett namn, jaha! Svante Thuresson. Vart har de grävt upp honom? Forntida Melodifestivalers graveyard? Herregud... Nått mer slätstruket får man ju leta efter. Gosh! Dessutom kommer jag att få mardrömmar av Anne-Lie Rydé's klänning. Inte för att den var ful, utan för att den gjorde henne genomskinlig... Hm, då kanske det är Anne-Lie jag ska få mardrömmar om?

Ja, jag tycker om att spy galla på saker jag ogillar. Och ibland gör jag det ganska bra.

Förresten, jag fattar inte varför alla klagar på Luuk. Han gör ett kalasbra jobb! Och skämtet om Carola och andra planeter. Herrejesus, jag höll på att kissa ner mig så mycket som jag skrattade. Mer Carola-skämt åt folket! (citerat ur minnet)

"-Alla får delta i Melodifestivalen, man behöver inte vara från Sverige, man kan komma från alla möjliga platser, till och med andra planeter. Förra året vann Carola med Evighet."

Nu ska jag sova, trygg i vetskapen att The Ark gick vidare precis som jag hade planerat. På tal om inget, vart går Le Grand Finale i år? Jag har som vanligt, noll koll.

över och ut, hoppas ni får ett skjut.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

The Ark

ark

Jag vet inte riktigt om de passar i schlagersammanhang men som äkta Ark-fan kommer jag ju självklart hålla alla mina tummar för att de ska gå vidare ikväll. Vad trodde ni liksom?

över och ut.

Mannen inom mig.

Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[ ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] Pratat känslor
[x] Tänkt på att matcha mina kläder
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[ ] Ringt upp en person utan konkret syfte
[ ] Funderat på namn åt mina barn
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand
[ ] Druckit Cosmopolitan
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"
[x] Känt mig sugen på en kopp te
[ ] Känt glädje över att få blommor i present
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] Blivit arg utan anledning
[x] Gråtit efter 9 fyllda år
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell
[x] Pratat skvaller
[x] Varit arg/sur utan att tala om det
[x] Kramat en kille
[x] Dansat
Totalt: 13/22 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit
[x] Ätit en blodig stek
[x] Läst en biltidning
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[x] Skött grillen under en grillfest
[x] Läst en bok av Jan Guillou
[x] Läst ett nummer av slitz
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna
[x] Diskuterat bröst
[ ] Gjort lumpen
[ ] Läst nick hornby
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] Lagat någonting på egen hand
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan
[x] Tävlat i att dricka öl
Totalt: 17/22 poäng

Inspiration. Hit me!

Ahh! Jag kan inte komma på ett skvatt att skriva om! Jag vill skriva, men jag har inget att skriva om. Det suger. Jag tänkte skriva om generande hårväxt, men det blev inget bra. Jag tycker om killar utan hår på bröstet. Du ska med andra ord inte se ut som The Hoff. Och varför kallas det generande hårväxt när alla har det? Gosh.



Det första jag tänkte när jag såg att Anna Nicole Smith är död var inte att hon var död, utan att hon måste ha iscensatt sin egen död för att på så sätt komma undan media. Wicked. Va häftigt det skulle vara... Annars är det ju bara sorgligt att hon dog.

Öff, JAG HAR INGET ATT SKRIVA OM! Ge mig inspiration FFS! (Jag är väldigt inne på fjortisuttryck just nu)

Är det förresten NÅGON som vet vad låten i reklamen till Cold Case heter?
"I will never beee set freeeeee as long as i'm a ghost....bla bla blaa" Eller nått sånt.


Nä, nu ska jag plocka mina ögonbryn. Jag kan ju inte se ut som en APA! Fatta vad GENERANDE!  O_o

Twist my mind.

Jag ska blogga, jag måste bara komma på nått kul att skriva om.

Har just sett på "Du är vad du äter" samtidigt som jag åt kalaspuffar direkt ur paketet. Jag älskar att vältra mig i andras olycka. Speciellt om de är lite knubbiga. Jag sitter ju på vetskapen om att jag aldrig någonsin kommer bli tjock. Feels good! Damn good.

Nu ska jag ringa och beställa pizza. Yeah!

över och ut.

Jag har förretsen fått en ganska stadig besökarkrets på sisodär
40-50 unika besökare/ dag. Jag är stolt! *tår i ögat*


[...]

Ibland kan jag stanna upp och tänka ; Har jag förlorat?



Hej Bullen.

Hej Bullen.

Jag har ett problem. Jag tror inte att jag var normal när kag var yngre. När jag gick i nionde klass kände jag aldrig ångest över att jag var okysst och oskuld. Alla andra pratade jämt om hur jobbigt det var och hur onormala de kände sig som inte hade förlorat oskulden. Jag tyckte aldrig att det var speciellt pinsamt att göra bort sig, fast att alla andra tyckte det. Ibland hände det till och med att jag gottade mig åt deras ångest. Varför kände jag ingen ångest över såna saker? Var jag verkligen normal?

Och kom ihåg, det är inte tjejen med bloggen som skrivit brevet.

För övrigt vill jag se Linas Kvällsbok, någon som är på?

Jag hatar smycken.

Eller okej, hata är kanske att ta i. Men jag är inte direkt jätteförtjust i dem heller. Jag har få smycken som jag verkligen tycker om. Det är två. Ett halsband som jag fått av mina kusiner på min student. Det är en älgko, avbildad från några hällristningar. Fräsigt. Halsbandet är från Sandström/de Wit. Sen är det örhängen som jag fick av Ullis, fast jag vågar knappt använda dem för jag vill inte tappa dem.

Satt och bläddrade i ett reklamblad från Guldfynd, helt översållat med hjärtan och annat krimskrams, förstås. Om jag ska vara helt ärlig så fanns det inget i det bladet som jag skulle kunna tänka mig att ens ta i med tång. Allt var jättefult! Ringarna skulle få Efva Attling att må illa. Massa hjärtan och fula små zircon"diamanter". Uäck! Smaklöst skulle jag nog vilja beskriva det som. Eller så bottnar det helt enkelt i att jag inte gillar smycken. Jag fick en guldring av min mamma en gång, jag tror aldrig att jag har använt den, den ligger nog kvar hemmahemma vid närmare eftertanke...

Jag tycker egentligen inte om att få smycken, jag är så rädd att det ska vara något fruktansvärt fult och att jag då inte kan hålla masken. Jag är ganska dålig på det. Jag kommer bli värsta besviken när en kille friar till mig, om det någonsin händer. (Man kan ju hoppas att man slipper)

Nu ska jag göra viktigare saker! Typ...

över och ut.

Peter, Bjorn and John.

Min nya favoritlåt! Har inte reflekterat över den innan, bara hört den på radion. Men liksom, det är ju bra skit! Dessutom diggar jag videon, och visslingen. (waaay better than Per Gessles försök till visslande...)

 ?


Bah! Humbug!

Rasism.

Jag har sett på 4:ans program om Sverigedemokraterna. Mer ska jag inte skriva för ni vet allt för väl vad jag tycker om dem. Jag har malt på i ett antal inlägg, men jags ka försöka låta bli, så nu skriver jag bara för att bilden inte ska se så fruktansvärt ensam ut. Hur lurad måste mna förresten vara för att som invandrare gå med i SD? Bra jävla lurad om du fråga mig. Rent av hjärntvättad...

över och ut.

Det är en underlig värld.

Jag har tänkt på en sak...Det här med matchande underkläder. Är det så himla viktigt? Jag har inget i underklädesväg i min garderob som passar ihop. För om jag hittar en fräsig BH så är trosorna åt helvete för fula. Eller för stora. Eller så är det string. Och det vill ju ingen normal människa befatta sig med idag. Eller iaf inte jag... Oftast är dom för stora, eftersom att jag inte besitter ett ass like Beyoncé (HAHA, fattar ni, besitter..åh, jag borde få pris!) Kan man kanske köpa en tillhörande häck? Jag menar, det är ju inlägg i många BH's så varför inte? (Fan va fult...)

Jag ska forsätta på min icke-matchande väg och revoltera. Vägra vara välmatchad! Mer breifs till folket! Mindre string till fjortisarna! Förresten, hur jävla fult är det inte, om en tjej har string på sig och kanterna liksom går upp utanför byxorna och man ser halva trosan (som knappt existerar)? Fult. Vill du att folk ska se dina trosor kan du väl ta med ett kort eller nått...Gosh.

underkläder
Ja, dom är gjorda av godis. Ja, jag skulle äta upp dom på nolltid.

Aaargh!


Förbannade jävla skitprogra att bara sluta mitt i!
Fattar dom inte att jag kommer att undra ihjäl mig över vem hon ska välja?!
Guuud, jag vill bara dö.


Christina: "I scrubbed in on a four hour paraesophageal surgery last night, and then I got laid. And now three ambulances are coming in full of bloody broken car crash victims, all who need to be cut open. So I'm cheery, I'm cheery, I am so cheery! I'm cheery! I'm cheerful!"

Grey's Anatomy är bääääst! (Eller nej, just nu hatar jag det, för att det slutade som det gjorde. Hmpf!)

Ögongodis.




     




Är inte det här the finest moment in the OC history så säg, man blir ju rörd...

Damn. Hur kan man vara så snygg?

Joråsåatte.

Jaha, nehe. Läste häromdagen det här inlägget, hos Izza, och kände mig ju hemskt tvungen att tänka över saken.

När jag först tänker på det så tänker jag att det vore egoistiskt att säga "Jamen, det är väl klart jag skulle kunna vara tillsammans med mig själv!" Men ju mer man tänker på det...Man tänker på hur man är.

Jag skulle nog hata mig själv. En kille som påpekar när jag stavar fel och som alltid vill ha rätt. Vem skulle palla det? Fast å andra sidan är jag bra på att passa tider, det är en bra sak.

Iaf, jag har efter noga övervägande kommit fram till att, Ja, jag skulle kunna vara tillsammans med mig själv. (fast jag skulle nog tröttna väldigt fort, som alltid annars.)

Jag är ju trots allt oemotståndlig. (Jag har bevis.)



Det har snöat hela förmiddagen, eller iaf sen jag gick upp vid kvart över elva. (Jag är ledig idag, okej?!) Min matta hänger fortfarande ute, den är ganska snöig... Kanske borde ta in den? Eller så borde jag plugga lite matte eller städa eller hoppa in i dushen.

Gosh, so much to do, so little time. Ehh..ja.

Nää, duscha kanske?

över och ut.

Ett fullkomligt onödigt inlägg.

Oh god! CSI, varför? Varför skulle det sluta så? Nu måste jag ju vänta kalaslänge på att få veta! Dumt!

För övrigt vill jag ha en ny telefon. Är så innerligt trött på den jag har, den är plastig och ful. FUL! Hör du det, Telenor. Jag vill ha en ny! Ge mig!

Imorrn är jag ledig, det är bra skit! Fast jag vet inte vad jag ska göra. Måste kanske handla lite mjölk och jag skulle verkligen behöva städa. Men det är ju så tråkigt att man dör. Jag skulle också kunna plugga matte, men sätter jag mig med matteboken kommer jag komma på hundrafemtio andra SUPERVIKTIGA saker som jag bara mååste göra. Oundvikligt. Såå....Om jag sätter mig med matteboken kommer jag ju med all säkerhet att städa! Hur bra som helst!
 
Öff, jag har inget att säga så jag ska sluta slöskriva. Det är ändå inget intressant att läsa sånhär skit. Seriöst.

ät skit och dö.

CSI

csi

Nya avsnitt. Woho! Gil Grissom är min idol.

Face fact, romance is disgusting.

En rosafluffig gullehögtid närmar sig. Jag pratar om Alla Hjärtans Dag. Detta kommersiella jippo som får varenda tjej att tråna efter en chokladask från "sin älskade gulleplutt". Jag fattar inte grejen... Behöver de en speciell dag för att visa sin uppskattning för sin respektive? Och är det inte hemskt överskattat att förlova sig på alla hjärtans dag? Eller överhuvudtaget att förlova sig alls...(men det är en annan klagovisa) Man mår ju illa av alla röda och rosa hjärtan som hänger överallt i alla affärer. Och att folk dessutom köper det får mig att vilja kaskadkräkas.

Tro nu inte att jag är bitter (inte för att jag skulle hoppa från en bro om ni trodde nått illa om mig...), jag tror aldrig att jag har brytt mig om Alla Hjärtans Dag. Någonsin. Det är ju bara ett knep från försäljarnas sida att lura er på mer pengar. Det är ju sorgligt...

Men nu borde jag egentligen laga mat. Fast att det är så fruktansvärt jävla tråkigt. May god have mercy on my soul.

över och ut.

Things you CAN'T do when your NOT in a pool.



Hilarious!

Blubb. Blubb. Blubb.

Jag är så himlans jättesugen på att köpa mig ett akvarie. Allra helst ett saltvattensakvarie förstås. Med massa små Nemo-fiskar i. Men det är dyrt och ganska jobbigt att sköta. Har jag fått höra iaf... Nemo-fiskar är fina. Jag har haft akvarium förut, men bara en sån rund skål med två fula guldfiskar i. Dom dog och fick åka porslinsexpressen till himlen. Hittade en fin stor vas på Ikea, funderar på om man kan köpa den och ha några små fiskar i. Och lite växter aller vad de nu kan tänkas vilja bo i. Och någon såndär rolig plastdykare!

hitta nemo
Hitta Nemo!

Hallelujah!



Nu kan man äntligen slippa ohyran!

Nils.

Ängel

Min katt Nisse är så lat
ligger jämt och vilar
Bara när det bjuds på mat
han till köket ilar
Sen blir han så mätt och trött
lägger sig och sover sött

aaw. Kärlek är när en katt sover i ens säng hela natten och inte
 ens går när man sprakar på honom för att han snarkar.
Kärlek är när en katt säger "mjau" på morgonen när man går upp.
Kärlek är när en katt kommer så fort man nämner ordet "skinkbit".
Kärlek är Nils. Han är fluffig.


Dö! Anna Book, dö!

Snälla, hur kunde hon gå vidare? Vad är det för folk som röstar? Blinda OCH döva? Vart är sverige på väg? Okej, det fanns absolut inget bra att välja på, men måste man välja bottenskrapet? Hade någon under knivhot tvingat mig att välja någon hade jag nog valt...Elin Lanto, men enbart för att hon var mest fräsch och snyggast. Och whats up with Addis Black Widow? Ta en engelskakurs kanske? Och antäll en stylist... Snälla, för allas bästa. Och var var det för hippiestil på Uno & Irma? In the seventies, man. Tommie Nilson lät som han alltid har låtit. Hur trist som helst. Det är roligare att se målarfärg torka liksom... Anna  Book ser för övrigt ut som en dansande salami. Kan hon sluta klämma ner sig i så små kläder?

Den enda som ägde scenen var 14-åriga Filippa Bark. Ni vet vem hon är om ni såg programmet Robins som gick i höstas. Aftonbladet kallar det "glasögonkupp". Varför i hela fridens jävla namn ska allt kallas för kupp (alternativt chock)? Man blir ju trött. De som inte fattade att Filippa Bark var ett skämt använder förmodligen inte heller dator så att de kan läsa Aftonbladets meningslösa kupp-artiklar. Suck.



Filippa Bark äger. Hon är min nya idol.

Home, sweet home.

Jaha nehe, men jo. Nu sitter jag hemma hos pappa. Hela huset är tomt så när som på mig själv och katterna. Smilla och Samarin. Smilla börjar allt mer likna en annan katt jag känner. Han heter Nils och är vääärldens bästa! Smilla är mjuk och fluffig. Samarin är fet. Dessutom verkar det som han är villig att äta precis allt. Jag stog och blandade till lite vitlöksdipp alldeles nyss och han var självklart framme och sprang runt fötterna på mig. Så jag tog lite dipp på fingret och höll framför nosen på honom. Shcwooch! Sa det och så var mitt finger borta! Okej, kanske inte riktigt, men nästan. Vitlöksdipp gick tydligen ner. Öppnar kylen, aha, skinka med senapssmak. Jo då, det gick ner det också. Konstiga katt.

Kan höra hur moppemaffian åker omkring här i Mantorp. Oh how i miss the place! Stog på station och väntade på Björn, då kom moppemaffian också förbi. Dom är så söta, aaw. Med sina små mopeder. Jag åkte aldrig nära centrum med min moped. Om jag inte var illa tvungen. Jag hade min pappas gamla Puch Alabama. En ljusblåååå! Hade jag haft den idag hade jag inte tvekat en sekund att åka på den överallt. En sån är ju kult att ha! Den står kvar i garaget, man kanske skulle ta och fixa till den inför sommaren...Fast det är klart, då kanske jag har körkort istället. Höhö...

Men nää, nu ska jag leta reda på Smilla och se om hon vill gosa med mig. Jag tvivlar iofs eftersom hon morrar åt mig bara jag lyfter på henne. Det är kärlek! Ohh, Dirty Dancing går visst på tv.
Nobody puts Baby in the corner!

över och ut.

Soffockupation.

Nu ska jag snart gå till bussen för att åka hem till pappa. Jag ska nämligen ockupera pappas soffa för att kunna se på Melodifestivalen. Min tv vill ju inte riktigt samarbeta på det där med att ställa in kanaler. Har inte kunnat se på SVT1 på hela tiden jag bott här. Inget Så ska det låta eller På spåret, det har nästan varit plågsamt. Tur att Little Britain har gått på 2:an. Har noll koll på vilka som ska tävla ikväll, men helt ärligt så bryr jag mig inte heller, för ingen kan någonsin bräcka Lena Ph. Slut på diskussionen liksom. Fast det är klart, The Ark får ju gärna vinna allt. Bara för att dom är The Ark. Dom kanske inte är så mycket schlager, men ändå. Nehej, time to go!

over and out.


Barn. Alien. Same shit, different name.

Det här ska inte bli en sån vanlig jag-hatar-barn-text utan jag tänkte...Ja, alltså, barn. Tanken på att ha något i magen, som till råga på allt lever, får mig att känna mig som en huvudperson i en Alien-film. Jag kan också likställa det med att ha mask i magen. Eller äta en levande guldfisk. Man kan inte ha levande saker i magen!  Det är ju äckligt. Jag får inte den är känslan av "åhh, jag ger nytt liv till en liten person", jag får bara äckelkänslor. Jag skulle vilja gräva bort fostret och känna mig fri.

Men det är inte därför jag inte vill ha barn, det är av en helt annan och ganska så enkel anledning. Men den vet ni redan om ni läser här ofta. (Jag hatar barn)

Jag hade egentligen inget vettigt att skriva så jag bara panikskrev det här för jag har skrivklåda i mina fingar. Så kul att skriva ibland ju, även om jag inte har något att säga. Nu måste ag hämta min tvätt!

över och ut.
 

En tårta! Mitt kungarike för en tårta!

Rice Krispiestårta

ricekrisp

Portioner: Tre Sara-portioner.

BOTTNAR:
4 äggvitor
3 dl socker
3 dl Rice Krispies


FYLLNING:
4 äggulor
1 dl socker
100 g smör eller margarin

GARNERING:
3 dl vispgrädde


Do like this:

Vispa äggvitor och socker till en tjock marängsmet, du ska kunna hålla skålen ovanför huvudet utan att få allt i håret. (har iofs hört att ägg sa vara bra för håret, men kanske inte i kombination med socker...)  Vänd ner rice krispiesarna och blanda runt. Bred ut marängmassan på ett smort bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm. Grädda mitt i ugnen i 125°C i en halv evighet, dvs ungefär 1 tim och 15 min. Slicka skålen! Lossa bottnen när den är varm, det kan vara knivigt att ge sig på en kall botten, vi vill ju gärna ha en hel tårta. Dela den mitt itu. (Eller, så är du smart och gör två bottnar, stoor tårta!) Låt delarna svalna på lämplig plats, gärna hemma hos mig.

Blanda äggulor och socker i en kastrull. Sjud krämen under omrörning tills den börjar tjockna. Ta kastrullen från plattan och rör i matfettet klickvis, rör hela tiden för annars kan krämen skära sig, det är inte så fint. Provsmaka och låt sedan krämen kallna.

Bred krämen på ena bottnen och lägg den andra ovanpå. Vispa grädden och bred den över tårtan. Dekorera med vad du tycker är fint, geléhallon, silverkulor, mandrinklyftorpåburk, löv eller vad tusan du vill!

Tårtan är godast om den läggs ihop minst 1/2 dag innan servering. Faktiskt.

 

Gud, nu blev jag så jävla sugen. Måste baka tårta. Men inte inatt...Kanske imorrn. Men jag har inga Rice Krispiesar. Skit också.

Tårtkalas för Sara!

Jag kom på att det faktiskt bara är en månad kvar till jag fyller 22 år! Det är ju jättesnart! Jag måste genast börja fila på en önskelista. Jag har dock tagit mig friheten att ta fram lite olika tårtor som ni kan få baka åt mig. Och med "kan få baka" menar jag såklart att ni ska baka åt mig. Självfallet.

     
Prinsesstårta. Och bullar såklart. Man kan inte vara utan bullar.
    

RiceCrispiestårta och en vanlig hederlig Jordgubbstårta, hur mycket sommar kan det bli?

Jag tänkte faktiskt vara så himla snäll och skriva ner receptet på pappas RiceCrispiestrårta sen, så det kommer ju ovanför det här inlägget. Det är fruktansvärt god, ni måste prova. Ni kan ju passa på att smaka när ni har bakat den åt mig. Det var väl en bra idé? Tänkte väl det.

Nu måste jag ta ut mina vitlöksbröd ut ugnen. Vill ju inte att dom ska bli förkolnade. Och ja, jag ska äta såhär sent, jag är en kvällsätare. Kan ställa mig och göra kyckling mitt i natten om så krävs. Gott.
  

Joråsåatte.

Idag har vart en seg dag, på nått sätt. Men jag fick åka gratis buss. Det är bra skit! Jag hade vart och handlat och upptäckte att min biljett hade gått ut, orka betala för en ny när man bara ska några stationer... Så jag höll stenhårt i min utgågna biljett och när jag gick på bussen log jag så snyggt jag förmådde samtidigt som jag tittade under lugg (som jag inte har). Jag fick åka gratis. Jag är snygg!

Började min dag med att räkna matte. Hur bra start kan man få? Lyckliga jag... Jag vill verkligen inte läsa matte, varfööör ska alla utbildningar jag vill gå kräva matte B eller matte C? Why? Jag kan lika gärna begå sepukku nu på en gång. Bah!

För tillfället har jag inget att göra. Kycklingen ligger och tinar någonstans, glömde köpa youghurt till min goda sås. Det är synd... Kanske kan springa ner till turken och handla. Varför säljer alltid såna småbutiker gammalt godis? Det slår aldrig fel! Godisarna är typ...skithårda och säkert flera år gamla, eller nått.

tossingar
Mina tår är idag separerade men fortfarande vänner. Och så är dom pridefärgade.
Kärlek till alla!

Nils.

nuff

Bara för att han är mitt hjärtegryn.

Joråsåatte.

Har varit ute på en frisk och hurtig promenad med Hasse. Vi kom hela vägen bort genom trapphuset och utanför dörren. Nästan rekord! Utan selen är han minsann så katig, men inte annars. Vilken meskatt! Snacka om att besvikelsen är stor, jag trodde ju att jag hade uppfostrat en mördarkatt men instället sitter jag här med en röd fjolltuss. Den skammen! Men egentligen gör det inte så mycket, jag tycker om honom ändå. fast det skulle ju vara roligare om han var en mördarkatt...

Men annars då? Bussade en bit för att möta upp my precious som nu ska bo hos mig till Juni. Känns himla bra faktiskt, tror att vi kommer komma fint överens. Bara jag får som jag vill hela tiden så ska det inte vara några probs alls. Tog faktiskt en bild så ni kan ju få se underverket.



Råkade av en händelse gå in på H&M idag, jag skulle köpa hårnålar. Sånt är viktigt! Genast när jag kom in överväldigades jag av alla fina vårfärger och reaskyltar. Slutrea.  Jag tänkte "att en liten titt kan ju inte skada, jag hittar ju ändå aldrig något på rea". Jomenvisstserru! Vad är det jag ser om inte min fina jacka som jag har velat ha hur länge som helst! En röd/svartrutig midjekort med dragkedja. Tidigare har den kostat 500 pix och nu kostade den, hör och häpna, 150 svenska riksdaler! Det kunde ju inte bli bättre! Hej nudlar! Den är så fin. Tyvärr har jag just nu bara en kass mobilkamera, så ni får nöja er med en sån bild. Kanske bättre än inget, kanske helt vördelöst. Upp till dig som läser skiten att avgöra. Jag vet iaf att MIN jacka är skitsnygg.

Nu ska jag pussa på mördarmaskinen Hasse, han ligger och sussar i mitt knä. aaw.

över och ut.


Alzheimers, inte light.

Jag kom på mig själv med att sitta och fundera på vilket datum jag fyller år. Var det den 2:e eller den 3:e? Det är lite okej att kanske eventuellt glömma bort andras födelsedagar, men sig egen? Jag kom iaf till sans och kom ihåg att det var den andre jag fyller år. Mars alltså.

Ibland känner jag mig så smart...