Kameraskoj.



Makrofunktionen i min nya kamera kommer bli min nya bästa vän. Forever

(^^,)

Min kamera har kommit! Wiie!


Låt bli mig, ditt miffo!

Nu har jag gjort det igen. Följer abort-diskussionen på Aftonbladet och varje gång frågan kommer upp blir jag lika upprörd. Det är MIN kropp. Det är MITT beslut. Sen vad Kristdemokraterna anser skiter jag högaktningsfullt i. Jag vet att jag skrivit det förr, men jag kan liksom inte få nog. Ett foster räknas inte som barn förens i vecka 28, alltså waaay senare än vecka 18, som ju är sista veckan att göra abort utan Socialstyrelsens inblandning.

Nej, jag ska vara tyst om saken. Jag ska verkligen anstränga mig för att låta bli att bli uppretad. Och bara hoppas på att Kristdemokraterna helt sonika inser sin onödighet och lägger ner verksamheten och skänker resterande kampanjpengar till Pridefestivalens ledning. Yeah!

Nej, kanske ska se lite film i min ensamhet. Fast jag har ju en vän att pilla på. Nya vänner är fint ^^,

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

What's hot and what's not.

image398Sommar i P1. Himlans trevligt program! Min lista innehåller Mark Levengood, Lars-Åke Wilhelmson, Gustav Fridolin, Peter Settman, Martin Kellerman, Salem Al Fakir, Mona Sahlin, Knut Knutson och Pelle Almqvist. Nu kommer jag säket glömma bort mer än hälften och jag har bara sms-påminnelse för typ tre. Men ändå, det låter ju väldigt bildat att lyssna på Sommar i P1!

image397Vädret. Är det inte hur tråkigt som helst?! Jag vill ha sol och svala vindar! Badväder, trots att jag aldrig skulle drömma om att bada i en sjö. (monster och äckligt sjögräs ni vet >_<) Jag vill ha fint marknadsväder till Kiviks Marknad och jag vill ha fint Bornholm-väder. Sen kan det får regna lite när vi ska lyssna på Bisarra Berättelser och Hiskeliga Historier på Glimmingehus i Skåne.^^,

image399Penicillinkur. 14 dagars göra-inget-kul-alls-och-passa-tider-hela-dagen. Dessutom kan jag inte ha vilka tröjor som helst eftersom jag har EN FUL NÅL I MIG. DÖ! Nu ska jag väl egentligen inte klaga, jag blir ju frisk. Eller ja, frisk med modifikation, men ändå. TRÅKIGT!

Jag har tänkt på en sak...

Jag stör mig på ordet "pojkflicka". Varför ska man bli kallad för pojkflicka bara för att man gör typiska kill-saker? Varför kallar man vissa saker för kill-saker? Varför SKA MAN DELA UPP HELA JÄVLA VÄRLDEN? Nu blev jag sådär upprörd igen. Måste nog äta en bulle. Eller fem...

// Yours truly, Malutta Korvsnutt

Sommar, sommar, sommar.

Jag har lyssnat på Mark Levengood. Jag skrattade massor och jag grät faktiskt lite. Fast bara för att det var så fint. Och för att det är nått fel med mig ibland. Men det spelar ju mindre roll. Jag vill ha godis. Det var fint när Mark berättade hur han och Jonas träffades, och när dom förlovade sig. Och att man blir väldigt fjöntig när man blir pappa.



Bulle <3 Mjölk = Sant

image395

Jag har bakat kanelbullar. Det här är iofs inte exakt dom bullarna, för jag har ju ingen kamera. Men dom ser likadana ut. Fast i min mage. Bullar är gott, speciellt med mjölk till.



Light as a feather, stiff as a board.

Jag har ont överallt. Jag är seg och stel. Funderar på om det är likstelheten som redan börjar sätta in. Jag menar, jag kan ju faktiskt vara död om tre år. Kanske till och med två. But anyway...Joråsåatte. Jag har egentligen inte alls så mycket att säga. Funderar på att knapra i mig lite piller och kanske lägga mig på soffan med lite varm shåååklad. Det är kärlek.

Jag gillar att vi har Nikelodeon hemma. För då kan jag se på Svampbob Fyrkant varje eftermiddag klockan fyra. Och dessutom går det nya avsnitt på söndagar. Bra skit! Svampbob är det nya rosa. Jag gillar rosa. Det är därför jag vill ha rosa hår. Igen.

Nej. Måste röra på mig så jag inte blir helt likstel.

över och ut.

Midvinterblod.

Läste ett utdrag från boken Midvinterblod av Mons Kallentoft. Boken utspelar sig i Linköping och jag hittade en så slående beskrivning i texten, det är inte hela, men en liten bit;

"Staden som fyrtiotalist, som osäker akademiker med en bakgrund som ska sopas under mattan till varje pris. Ett folk som vill vara fint och klär sig i klänning och kostym för att gå och fika på lördagarna. Linköping"

Linköping i två meningar. Storstadskomplex så det står härliga till. Jag måste nog läsa den där boken. Kan kanske bli sommarens bok, so to speak.

Sug mig!

image394

Den här skulle få mig att dammsuga 24/7. Jag lovar! Tänk er att sitta på den där och brumma runt i huset. Den är visserligen mer till för barn, men vad tusan. Sen att den ser ut som en liten snigel gör ju det hela bara ännu bättre... Ge mig!

Jag har en bulle i ugnen.

Jag borde göra något, fast för tillfället bakar jag faktiskt bullar. Kanelbulls för att vara exakt. Jag älskar kanelbullar. Det är kärlek. Och jag har nästan bestämt mig för att köpa en vanlig hederlig digitalkamera istället för en systemkamera. Och jag tror till och med att jag har bestämt mig för att det blir Ricoh Caplio R5, fast jag vet inte om jag vill ha en röd(rosa), svart eller silvrig.

Nu har nog bulldegen jäst klart. Dags att baka ut! Heja Sara!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Sommarmust.



Det finns en gud!

Todaysis.

Jaha, nehe...Jag har inte så mycket att säga idag. Jag shoppade kläder. På Lindex. Barnavdelningen. Hittade så fina haremsbyxor, blev tvungen att köpa. Hittade finfina pastellblå piratbyxor, tvungen att köpa (fanns ju i min storlek, 146). Hittade fin silvergrå tunika, måste ha. Vilken tur att kläder på barnavdelningen är mycket billigare. Sen hittade jag en mascara, då blev jag ju tvungen att köpa den också. Och när jag ändå var i stan åkte jag och bytte mitt piercingsmycke, för första gången sen jag gjorde den. Nu har jag en fin svart ring, med en kula bara. Det tog två millisekunder för piercaren att byta. För mig tog det en halvtimme när jag övade på att ta ut/sätta in smycket igår.

Jag klämde och tafsade lite på olika kameror också. Just nu lutar det väldigt mycket åt Canon, den var skönast att hålla i. Nikonen kändes lite stor och klumpig på något sätt. Även om den är billigare känns Canon bättre, jag vill ju ha en kamera som jag vill använda.

Äsch, jag ska nog sova nu. Det är vaaarmt. Död åt värmen om nätterna!

Falsterbo Horse Show, någon?

Jag vill till Falsterbo Horse Show. Jag vill se hästar och ponniiisar!
Och mest av allt vill jag se gymkhana.



Okej, han kanske är jättedöd. Men han var ändå bäst,
och det säger jag från botten av mitt hästälskarhjärta ^^,

Klä dig, simskvinna!

image391

Mamma rasar. H&M är skadalösa. Ve och fasa! Helvetet har öppnat sina portar! Rädda sig den som kan! H&M gör reklam! Gode gud, have mercy on my soul. Men snälla lilla mamma Sussi, om det nu är så förbannat hemskt med lite H&M-kläder till några GUBBAR PÅ DATORN, varför i hela fridens namn köpte du tilläggsskivan till dina ungar? Kanske var det någon som tvingade dig? Under dödshot betalade du skakande för det nya tillägget till Sims, världens tråkigaste spel. Jag finner inte ord för hur urbota korkat jag finner detta. Det är som att...nej, jag vet inte. Att sen säga att det är reklam till barn känns lite felriktat då mer än hälften av alla som spelar spelet är över 18 år. Och H&M gör bara reklam för dam- och herrkollektionen.

Köp inte spelhelvetet då! Idioter.




Dagens dag.

Jag brukar dela upp mina dagar i Bra dagar och Dåliga dagar. Bra dagar är såna dagar det känns okej att gå i trappor, okej att gå längre sträckor, okej att skratta. Okej att antränga sig, med viss begränsning. Dåliga dagar är sådana dagar då det är jobbigt att ta sig ner eller upp för trappen, då det är ansträngande att bara plocka ur diskmaskinen, det är dagar då jag kan sitta på en stol i en timme och dra mig för att gå upp för trappen för att jag vet att det är jobbigt.

Det har blivit väldigt många Dåliga dagar på sistone.

Jag drömde...

...att någon GAV mig en kamera. En Canon EOS 350. Helt okej, liksom. Inte just den jag vill ha, men hallå. Gratis är gott! Jag vaknade av att jag tänkte att "då kan jag ju köpa den där andra Ricoh som jag spanat på", för att ha en liten smidig kamera på sidan av liksom.Jag hatar att vakna. Jag vill sova och drömma jämt. Om min vardag kunde vara som mina drömmar så skulle jag vara lycklig. Kan inte någon bara ge mig en kamera? För bövelen!

At world's end.

Jag kommer att föa alltid ha en crush on Jack Sparrow. Förlåt, Captain Jack Sparrow. Jag menar, man blir inte snyggare än han. Så enkelt är det. Var på bio ikväll och såg pirater, bläckfiskar och popcorn i en enda röra. En enda trevlig röra måste jag säga. Me like! Men det är klart, jag gillade inte slutet sååå jättemycket, i vanlig ordning. Men ändå, bra film! Den kommer hamna i min filmhylla vare sig den vill eller inte. Något annat skulle ju vara bortkastad hyllplats, typ. Jag har ju redan de två första filmerna. Och borde det inte komma en fjärde? Eller kanske hela sex stycken? Inte mig emot. Ge mig meeer!

image390


I brist på annat.

Jag har inget att göra. För pigg för att sova, för trött för att bry mig. Håll till godo ^^,

Sätt din musik på blanda.
- Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
- Använd sångtiteln som svar på frågan.
- Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
Butterscotch - CocoRosie

2. Kommer du komma långt i livet?
Gråa Dagar - Lars Winnerbäck

3. Hur ser dina vänner dig?
The pros and con of breathing - Fall Out Boy

4. Kommer du gifta dig?
Bottleneck Barbiturate - The Ark

5. Vad är ditt livs themesong?
Dom sista drömmarna del 2 - Lars Winnerbäck

6. Vad är din livshistoria?
But its better if you do - Panic! at the disco ()

7. Hur är skolan för dig?
Last request - Paolo Nutini

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Ballad of an unrequited self-love affair - The Ordinary Boys

9. Hur kommer imorgon vara?
Evighet - Tomas Andesson-Wij

10. Vad är det bästa med dina vänner?
When the sun goes down - Arctic Monkeys

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Seaside - The Kooks

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
My Interpretation - Mika

13. Hur är det med ditt liv?
Ooh La - The Kooks

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Prisoners - Regina Spector (Men nej, jag ska ha antony och life of brian-låten, för bövelen!)

15. Hur ser världen på dig?
More to life - Stacie Orrico

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Patchouli - The Ark

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Deeper than love - Antony and the Johnsons

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Hatian love songs - CocoRosie

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
I still remember - Bloc Party

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
No end - The Ark

21. Kommer jag nånsin ha barn?
Neverendeing Story Theme. (HAHAHAHA)

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
This sad bouquet - The Ark

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Där elden falnar (men fortfarande glöder) - Lars Winnerbäck

24. Vad är några tips till mig?
Naive - The Kooks

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Your Song - Jacob Czitrom &Criz

26. Vad är min danssång?
Varning för ras - Lars Winnerbäck

[...]

Jag hatar det. Sluta tjafsa.

Snip, snip, sweetheart.

Jag har tänkt på en sak (Tack vare ännu ett avsnitt av Penn & Teller: Bullshit!) Varför är det okej att omskära små försvarslösa pojkar medan det är skam och bryter mot mänskliga rättigheter att göra detsamma mot en tjej? Jag menar, förhuden finns ju där av en anledning. Att sen få för sig att skära av den, utan bedövning, bara för att gud vill det. Nja, det känns lite fel. Antar att jag kanske måste vara kille för att riktigt kunna föreställa mig hur det skulle kännas, men att se det hela på bild räckte gott och väl. Att som förälder ta beslutet att omskära sin son och sen lyssna på hans skrik kan jag för min värld inte förstå. Det skriket skulle aldrig lämna mitt huvud, och jag tycker inte ens om barn.

Varfö heter det "manlig omskärelse" men "kvinnlig könsstympning"? Det är väl lika mycket stympning för mannen egentligen, eftersom man knipsar bort en hel drös med känsliga nerver och därmed dämpar den sexuella njutningen. Tuff skit liksom. För övrigt kan tilläggas att kvinnor (i USA, såklart) rynkar på näsan åt snoppar som inte är omskurna, fast att det bara är cirka 15% av värdelns män som är omskurna. Mellannamn Lorena Bobbit någon?

// Yours truly, den mer jämställda, Malutta Korvsnutt.

To snap or not to snap.

Okej, nu är det såhär, jag kan verkligen inte bestämma mig;

  eller 

Har läst hur många recensioner som helst om båda, och båda verkar ju helt klart vara jättebra. Jag måste få pilla på dom lite innan jag kan bestämma mig tror jag. Ska se om jag kan besöka den där lilla fotobutiken i stan någon dag. Helst vill jag ha pappa med mig, jag vet inte varför men jag värdesätter hans personliga åsikt högre än någon annans. Pappa är bra, och smart. ^^,

Tjena snäckan.

Idag fick jag mina betyg. Jag trodde inte ens att jag skulle få några så det var ju bara trevligt! Jag fick godkänt i matte A och jag är evinnerligt tacksam för det. So long forever matte! Sen fick jag VG i svenska B, hur nu det gick till, för jag tror inte att jag lämnade in alla uppgifter och jag missade typ ett ganska så stort prov. Jag måste varit exeptionellt bra. Och kanske hade jag fått MVG om jag bara vart där. ^^,

Men bara det att jag faktiskt fick betyg, jag är stum. Och helnöjd. Icke att förglömma.
Det är nästan så att jag borde fira lite. Men hur? Det tåls att fundera på. Helt klart är ju jallafall att en tårta måste vara inblandad på något sätt. Lämpligast som förtäring, allt annat vore ju matmissbruk.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt md det här inlägget. Jag lider nog mest av lite skrivklåda. Jag ska nog sova nu, sovmorgon imorrn. Och jag ska dricka Brämhults nypressade apelsinjucie till frukost. Hell yeah!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Ursäkta en fråga...

...men vilka är Tokio Hotel och varför svimmar fjortisar när dom ser dom?

Karius och Baktus.


Idag har jag vart hos tandläkaren. Jag tycker inte om att gå till tandläkaren. Dom ska bara pilla med en massa läskiga pinnar och grejer i munnen på en, och kanske borra lite, och DET är hemskt. Men hursomhelst, jag har två mjölktänder kvar, och det finns inga tänder under dom, so to speak. Skulle jag tappa mjölktänderna skulle jag alltså se ganska rolig ut. Eller ja, det beror ju på hur man ser det. Men ni fattar. Jag sulle se ut som en tandlös 7-åring. Min tandläkare sa att jag kan få såna snajsiga tandkronor, heeelt gratis. For free. Utan kostnad. Det är ju nästan lite lyxigt. Bara för att jag inte har några tänder under mina söta små mjölktänder. Men jag vet inte om jag vill göra det.

Först och främst måste jag ta bort mjölktänderna, sen ska det läka, sen har man sönder lite tandkött för att gå in och skruva fast skruvar i benet (ont!), sen ska det läka = tandlös Sara. (Sexigt!) Seen öppnar man igen, gör av avgjutning och fixar två snygga tänder som jag kan ha tillsammans med dom andra.  Plus att jag har lite lätt "tandvårdsrädsla" (det står så i min tandjournal^^,)

Alltså, dom där två mjölktänderna verkar ju inte ha några som helst planer på att emigrera så jag tycker att det känns lite onödigt att sätta in andra tänder då. Dessutom låter det som att det skulle göra ont. Tandläkaren sa att; "man får ju bedövning". Jamen hallå, bedövning får men med spruta. Doh. Hur göra?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Skitblogg. Skitvärme. Skitsjuka. Skitallt.

Jag är trött. Jag har ont i princip överallt. Men mest i ryggen coh naken. Vet inte vad det beror på men ont som sjutton gör det. Jag vill helst bara amputera hela ryggen och sen leva lyckligt. Jag har feber och går omkring och fryser i 27 graders värme. Det är ju bra! Inte. Eller okej, det är 31 grader på mitt rum, man ska väl vara noga med detaljer. Jag är för sjuk för att göra nått. Jag måste säga nej när min syster frågar om vi ska bada, för jag orkar inte. Det suger. Jag vill inte längre. Inte alls. Jag vill inte behöva ställa in saker bara för att jag är sjuk hela jävla tiden. Jag vill kunna vara rolig och spontan. Jag vill kunna åka hit och dit. Jag vill att Malin ska höra av sig ibland. För jag har slutat, känns meningslöst när jag ändå inte får nått svar. Jag menar, ETT sms kan inte ta död på hennes ekonomi.

Det här suger.

UTROTA.

Alltså, jag har funderat på en sak. Exakt vilken funktion har fästingar? Förutom att vara extremt jävla äckelpäckliga, fobiframkallande små äckelkryp som inte borde få existera. Jag har fästingfobi. Jag kan inte ens se en fästing på bild. Jag rör knappt min katt på sommaren eftersom han kan ha fästingar på sig. (fästinghalsband ftw!)

Imorse när jag satt och åt frukost på altanen kom Nils och var sådär kärvänlig och buffig som bara han kan vara ibland. Satt och gullade med min fot och gnagde lite på mina tår. När han är sådär är han ju så svår att motstå. Vilket självklart gjorde att jag fann en ÄCKLIG JÄVLA KUKFÄSTING krypandes på min arm. I vanliga fall dör jag lite tillfälligt och hoppas på att någon i familjen tar bort det äckliga djuret, men nu var jag ju helt själv hemma och det enda redskap som var nära nog var en Risi-Frutti-förpackning. Så jag i princip skalade bort den krypande fästingen tillsammans med ett lager hud. Lite av en osthyvel-effekt. Fast inte riktigt så blodigt som det utspelas i mitt huvud...

Det kliar på kroppen av att bara skriva ordet "fästing". Och jag tänkte länka till någon fin informationssida om äckledjuret, men, dom innehåller ju oftast bilder och det går bara inte. Äckligt. Jag tycker vi ska utrota dom äckliga djuren MED OMEDELBAR VERKAN.

Jag menar, dom fyller ju ingen funktion. Är det något djur som äter dom kan dom äta nått annat. Hmpf!

// över och ut.

The slightly more sofisticated me.

Bah! Humbug!

gaaaah! -poff-

MAT!

Jag dricker Schweppes Tonic Water. Det är gott gott gott!

Nu ska jag nog sova. Japp. Sova. Jag har bara 28 grader på mitt rum. Skönt!

Oh, the heat.

image386

Nils tycker att det är varmt.
Det är varmt.
Jävligt varmt.

Hon har blommor i sitt håååår.



Om jag någonsin, mot all fömodan, skulle få för mig att gifta mig så ska jag ha en bukett av ovan avbildade typ. Midsommarblomster. Smörblommor. Hundkex.
Jag älskar såna buketter. Det skriker sommar och sommarlov om dem.
End of story.

Utmaningen.

Jag hade visst blivit utmanad av Mikaela. Jag brukar aldrig anta utmaningar, men just nu har jag absolut inget att göra, så va tusan. Dessutom är jag hungrig. Så, här kommer fem saker om mig, som ni kanske vet, eller som ni kanske inte vet. Who cares?

1. Jag har tvångstankar. Kanske inte så allvarliga, men jag måste göra saker i en viss ordning. Måste kolla hemsidor på nätet i rätt ordning. Läsa (pappers)tidningen i rätt ordning och med ALLA delar, så det blir en enda lååång tidning. Tar mina mediciner (när jag tar dom...>.<) i en viss ordning. Om jag inte får göra på mitt sätt så blir hela dagen helt fel.

2. Jag älskar rom. Rom som i fiskägg. Speciellt den svarta. Kan äta obegränsade mängder. Det är så gott!

3. Jag sover med en mjukisdelfin. Den är snart 12 år gammal. Den är inköpt på Ikea för, ja, 12 år sedan. Den är också ganska berest. Gran Canaria, NewCastle, Kreta och Rhodos. Den är det första jag skulle rädda om det började brinna, ja, efter Nils förstås.

4. Jag vill ta jaktlicens. Har allvarliga funderingar på att genomföra detta inom en snar framtid. Fatta känslan av att kunna fälla en stor älg med massor med horn. Det huvudet skulle jag ju lätt hänga på väggen hemma! (tyckte egentligen att det var ganska spännande med de avhuggna hästbenen som vi övade tappsko på i skolan, fast alla andra tyckte att det var äckligt. Typ) Jag har iofs ingen skog att jaga i...

5. Jag tror inte på monogami. Jag tror inte att det är naturligt för människan att vara monogam, med tanke på att det är få djur som är monogama. Trohet är något som människan har hittat på själv, precis som ideal och Mumintrollet.

REGLER: Som utmanad ska du nu skriva 5 st underliga/egendomliga saker om dig själv i din blogg. Här ska du samtidigt lägga in dessa regler. Efter det är gjort skriver du en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska kolla/läsa din blogg för mer information. Utmana 5 nya personer vars egendomligheter du vill upptäcka. Lägg till deras namn i din blogg så att folk kan kolla vem som är utmanad.


Sååå, nu utmanar jag :
Kajsa, Tanja, Fia, Maria och Switchbitch (moahahaha)

I come in peace.

Imorrn ska jag inhalera radioaktiva ämnen. Det kan bli spännande.

image381

Hemma på miin gata i staaan.

Jag är bara så trött på alla jävla musikfacister som finns därute. Som vill påskina att det dom lyssnar på minsann är det enda rätta. Att det dom lyssnar på är det enda som har djup och själ. Att det dom lyssnar på är så himla rätt. Men jag menar, kom igen. Du kan inte säga att något saknar djup, för du vet inte hur en annan människa upplever den musiken. Du vet inte vad den människan har gått igenom. Bara för att den artisten, eller den låten inte betyder något för DIG, betyder det inte att den inte betyder något för någon annan.

Nä, jag blir bara trött.

över och ut.

Antony and the Johnsons, Dalhalla 2 juni.

Antony.Det finns inte ord nog att beskriva känslan jag besatt när jag vandrade upp från djupet av Dalhalla. Blandade känslor. Konserten var slut, fast att jag inte ville att den skulle ta slut, någonsin. Fast att det var litet kyligt därnere i kalkbrottet och att det gick rysningar över hela mig kände jag min varm inombords. Jag kände att, dör jag nu så gör jag det med ett leende på läpparna. Lycklig.

Tre extra gånger kom Antony in på scenen. Sa att vi var galna, att han inte hade fler sånger nu. Men sjöng ändå. Han gjorde en minst sagt fantastisk version av Beyoncés Crazy in love. Den låten har aldrig stått högt i kurs hos mig. Men nu hade den helt plötsligt en mening. Jag menar, hur många kan få kommersiell skitmusik att betyda något? Efter Fistful of love reste sig hela publiken och det var som att applåderna aldrig ville ta slut. Bäst var For today I am a boy, Bird Gerhl, Fell in love with a dead boy, Cripple and the starfish,You are my sister och Hope there's someone.

Antony verkar vara en person med ett stort hjärta. Efter en ganska trevande start, med vänsterarmen lite viftande börjar han skutta omkring på scenen, hoppa, snurra och röra händerna över huvudet. Det lyser om honom som person. Men det var svårt, för jag är van vid rösten, men inte att se honom som en levade person på en scen. Det är svårt att koppla ihop honom med rösten. Han påminner om ett barn, lite oformlig i kroppen och med ett spasmiskt rörelsemönster. Besitter kanske inte den fysiska attraktionskraften som många (alla?) andra artister livnär sig på. Men det spelar ingen roll, för han är Antony och bara det är svårt att överträffa.

Ett ord kan beskriva gårdagen.




Eufori.

Lördag.

image380

Say no more.
Ikväll kommer vara den bääästa kvällen ever.
Helt ärligt kan jag säga att jag ger blanka fan i hur vädret är, det får ösregna om det så vill. Det här kommer iaf att vara så bra att jag inte har tid att tänka på vädret. Men oj, Sara då, är det där förväntningar vi ser? Nej, jag bara skriver så för att det inte ska se så tomt ut. Och mest för att jag känner i min mage att det kommer att bli bra. MIn mage har oftast rätt.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Älskade, älskade du...

image379

Åh, älskade Aftonbladet...
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Underbart!

Yippee-ki-yay MF.



Såhär ser det ut på mitt nattygsbord. Tänkte att ni kanske var dying to know liksom. Tur att allt damm inte syns här, fast det spelar ju egentligen ingen roll nu när jag har sagt att detvar tur att det inte syns. För då kan ni ju enkelt som en plätt räkna ut att det är dammigare än i en gravkammare i Egypten. (á la Indiana Jones förstås) Nej, jag har inte så mycket att göra. Jag borde egentligen packa, men jag har noll lust. Jag vet inte varför. Varför ska jag ens packa, jag ska vara borta en natt. Jo juuust det! Jag är fucking kuksjuk och måste ha med mig en miljon mediciner och en fucking jävla lufttub. Skjut mig. Nu ska jag deppa. Jag behöver glass, söt kille och bra film.

Raindrops keep falling on my head...

Produktiv dag. Vaknade klockan sju av att min bror tryckte igång tv:n. Masade mig upp och glodde argt på honom, han stängde av. Somnade om igen. Vaknade vid elva, hörde regnet smattra mot rutan. Muttrade fula ord och somnade om. Vaknade klockan ett och bestämde mig för att gå upp. Någon gång måste man ju ändå masa sig upp menar jag.

Tja, sen har jag liksom inte gjort så myckt mer. Eller jo, jag har tvättat lite. Med betoning på lite. Jag var nästan säker på att jag hade ett berg av tvätt på mitt rum, men nää. Icke sa nicke. Borde kanske tvätta mer sällan...

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig för. Tonade förresten mitt hår igår. (rim!) Det blev nästan svart. Jag är inte alls speciellt nöjd. Jag köpte ju en brun toning och så blir skiten nästan svart! Tur att det bara var en toning då. Tvätta tvätta.

Måste peta lite på Nils nu. Han ser så ensam ut där i soffan.

över och ut.