den sista måltiden.

Jaha. Det är nyårsafton och allt som jag så skickligt har förträngt under året kommer sakta krypande tillbaka. Fast att jag med all min kraft motarbetar just detta genom att äta obscena mängder vitlökssås. Vad nu det skulle vara bra för. Det är bara så himla gott. Makes no sense what so ever. Försöker utöva min hobby så att jag ska ha något att göra senare, men det går sådär alltså. Segt. Nu tror jag att det snart vankas efterrätt nere hos mamma och hennes sällskap. En av gästerna är sjukt lik Leif GW Persson och jag inte låta bli att fnissa varje gång han säger nått. Det är ganska störande. Jag vet inte ens om jag vill ha någon efterrätt. Jag är nog mer sugen på påpkårn.

Och för övrigt fick jag veta en väldigt trevlig nyhet idag. Nyårsafton känns inte längre lika tråkig. Lycka! ^_^

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

00.25
Kan man ha panikångest i miniformat?

Jefla gräsätare.

Alltså, på julbordet vill jag alltid ha kokta ägg med majonäääs och (svarta) fiskägg på. Jag tycker det är gott. Mamma hade inhandlat rom på stora julmatsshoppingdagen och allt var frid och fröjd. På julafton åt jag mina ägg men jag tyckte att romen var lite skum då det inte gick att mosa den mot gommen så som jag brukar roa mig med. Jag föreställer mig dom små stackars fiskbebisarna skrikandes och kämpandes för sina små fiskliv när de känner att väggarna runt dom trycks ihop för att sedan spricka i ett stort splääät! Men ja, eftersom det nu inte gick den här gången så undrade jag om det var något fel på romen. Men den smakade ju okej och den hade inte passerat utgångsdatumet.

Jaja, sen tänkte jag inte mer på det. Förens idag när jag hittade romburken i kylen. Läste på den och det stog "Tång Caviar" (ja, det var särskrivet, säkert av ett sär), och mina små hjärnceller började jobba febrilt. Tång? Är inte det typ sjögräs? Rom kommer från fisk. Tång lägger inga ägg. Så jag hämtade en mattidning som jag visste fanns i köket, där ett test av just rom fanns med.

Jag hade ätit vegetarisk rom.

Det svartnade framför ögonen på mig och jag var tvungen att...ja, jag vet inte vad. Om man nu promt ska vara vegaterian så kan man väl för tusan hålla sig till morötter och sallad. Hur svårt kan det vara?! VEGETARISK ROM!? Rom är ju för bövelen fiskägg! Fisk är djur! Gud, nu får ni ge er. Jag försökte mata katterna med den äckliga romen men det var ingen som ville ha. Jag har full förståelse för de små djuren. Om inte gräsätare kan hålla sig till sig egna mat så ska dom inte inkräkta på min av djur uppkomna föda. Så det så. Hmpf!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

"Men, den ser ju så äkta ut..."

edit: Tanja, dig tycker jag om hur vegetarisk du än blir. Vi är ju buddies! :D

Årets bästa...

musikupplevelse: Antony and the Johnsons i Dalhalla.

bok (inte nödvändigtvis utgiven 07): Svenne av Per Nilsson

te: Japanskt körsbärste (grönt)

serie(strip) som jag borde upptäckt tidigare: Wulffmorgenthaler

film: At worlds end. (alltså, inget med Johnny Depp kan ju vara dåligt...)

mat: Indisk kyckling

tv-serie: Dexter

skiva: Säkert!

julklapp: Hello Kitty-sängkläder

hobby: Ladda ner film Blåsa salivbubblor.

katt: Nils

msn-toyboy: Alex.

end of list. Jag orkar fan inte komma på fler saker. Bara det där var ju skitknöligt för någon som har noll fantasi. Nu har dessutom googlat fram andra listor. Jag är verkligen sämst. Kanske ska göra en årets sämsta-lista också. Det bord ju inte vara några som helst problem! Jag är bäst på att gnälla ju!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

"Fallskärm säljes. Aldrig utfälld. Lite hjärnsubstans på väskan."

Jag hade tänkt kladda ihop någon form av "Årets-lista", men jag vet i ärlighetens namn inte vad jag ska skriva ner. Vad har man på en sån lista och har jag verkligen gjort såpass mycket att jag kan göra en lista? Jag kan ju iofs lista folk, bara för skojs skull. Men jag har ju inget folk att lista eftersom alla är typ borta och puts väck. Nåja, jag får väl knåpa ihop en lista. Sinom tid. Nu ska jag äta chips. Kanske ska se lite på Kvarteret Skatan också. Åh, jag gillar Gun så mycket. Jag kommer bli som hon, fast jag kommer ha en miljon katter också. Som kattladyn i Simpsons. Jaja.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Vincent - Miss blue

Cut, cut, sweetheart!

Jag har klippt mig. Nej, frisören har klippt mitt hår.

In other news...ptja. Inte så mycket. Snart är det nyår och jag hatar nyår. Jag hatar smällare och jag hatar fulla vuxna. Jag hatar oxfilé och jag hatar att alla ska vara vakna så himla länge. Usch. Blä. Jag vill gräva ner mig och inte komma upp förens kanske tidigast runt sista februari. Jag kan ju inte missa min egen födelsedag liksom...

Annars har jag biljett till kent men noll lust att gå. Har allvarliga funderingar på att sälja den. Om det nu är någon som vill köpa. Kanske ska hämta ut biljetterna först...Jo. Liksom, Kent har bara försvunnit från min spellista helt plötsligt. Eller ja, helt plötsligt är det ju inte, jag lyssnar ibland. Ibland har jag ensamma Kent-kvällar. Jag och Jocke Berg. Jag och Chans. Jag och Berg- och Dalvana. Jag och Celsius. Åh, nu måste jag lyssna på lite Kent bara för det. Jag är inte speciellt förtjust i senaste albumet. Inte alls. Allt låter som en enda lång låt och allt blir för kompakt. Jag vill ha luft. Och nu vill jag ha mer teeee! Dags att röra på fläsket (I wish...)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

It's over. It's so over.

Så var det över. Eller jallafall nästan. Om man vill kan man väl säg att det är en dag till imorrn. Sen är julen officiellt över det här året. Då är det bara nyår kvar. Jag hatar nyår. Men hursom, jag har fått jättefina julklappar! Och jag tror att jag ska få några till imorrn av pappa. Nice. Mest av allt tycker jag om mina nya fina Hello Kitty-sängkläder. Jag har precis bäddat i dom i sängen, helt nya och oanvända (och otvättade, det ska vara så, då känns det mest nytt). Inatt ska jag premiärsova i dom. Mys. Sen fick jag jättefint badskum av min syster, självklart i form av en Hello Kitty. I like.

Vi (och här menar jag i princip mig och Kajsa, jag vet inte varför...) får träffa hela släkten i år också. Det är trevligt! Ja, förutom att farmor är väldigt frispråkig med vad hon tycker om saker och ting. Men då finns det ju egentligen inget som säger att jag inte kan vara frispråkig med vad jag tycker, eller hur? Måhända att hon tycker att rosa hår och en septumpiercing ser "förskräckligt ut. Tycker du verkligen att du är snygg i det där? Du är ju fulare."  eller att min bror är "korkad som piercar tungan", tanten är ju gammal. Jag gillar inte gamla människor, dom är så gnälliga. Hursom, det gäller ju bara några dagar, jag ska väl klara mig. Hoppas jag.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Oh heliga skinkmacka.

Jag har ätit julskinka. Det var gott. Jag måste alltid äta en skinkmacka kvällen före julafton. Det hör liksom till. I år var ingen undantag. Men det var ett stort fel. Jag fick inget vörtbröd. Jag kände mig bestulen och kränkt. Jag vill ha mitt vörtbröd! Vad är en skinkmacka utan vörtbröd? Jo, just det, En bit skinka. Nu fick jag tugga på en bit kavring. Det är väl inte helt dumt det heller, men det är ju inget vörtbröd. Jag måste äta lite ostbågar som tröst...

Imorrn är det julafton! Iiih! Jag känner mig som en förväntansfull 7-åring. Jag kommer aldrig kunna sova.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Wow. (nej, inte spelet. Dipshit.)

Jag måste erkänna en sak. Jag är lite beroende av Katrin Schulmans blogg. Ibland skriver hon saker som känns så rätt och ibland undrar man varifrån hon får sin luft. Eller om luften möjligtvis är förorenat med något olämpligt... Det är inte så att jag måste läsa varje dag, men jag måste gå in där ibland för att kolla läget och läsa alla inlägg jag missat. Det jobbigast i hela resan är att jag måste gå in på stureplan.se och det smärtar mig något enormt varje gång. Varför vet jag inte riktigt, det bara känns inte bra. Liksom typ, som man säger.

Nåja, jag ville bara berätta det för er. Komma ut så att säga.

Nu ska jag nog sova. Om jag sover nu så blir det ju julafton mycket fortare, och det är bra skit! Wiho \o/

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Var tog vägen vägen?

Jag har gjort knäck! Eller ja, jag hackade mandeln och ställde ut formar, men det räknas ändå! Och så har vi byggt gran och den blev inte alls fin. Jag vill helt ha röda kulor, men nej, det blev blå. Eftersom "Vi ska ju ha röda kulor i granen på övervåningen". Men jaha. Där sitter man ju iaf bara och glor på tv. Bah!

Nils har varit sur hela dagen. Han är som en grinig liten farbror när han är på dåligt humör. Vi försökte muta honom med mat, för det brukar ju fungera men han bara grymtade, åt lite mat och gick sen och la sig under granen. Man märker på Nils när han är sur, för vanligvis är han en pratig katt, han går alltid omkring och mjauar och han vill absolut inte vara själv någonstans, (om det inte är för att sova massor) så han mjauar om han är själv också. Det har han alltså inte pysslat med alls idag. Han har bara surat och sovit. (jag kommer hata mig själv för att jag skrev att han är pratig, det låter så himla fult, men jag vet inte hur jag ska beskriva det annars. Han mjauar mycket, okej?)

Nu måste jag göra något. Kan inte sitta still. Iaf inte här. Jag ska nog gå ner och sätta mig i köket ett tag.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Fasten såklart hon alltid har rätt följer man Sara så lekande lätt...

Nu tänker jag berätta att jag har fått en tid för cellprovkontroll på barnmorskemottagningen i Mjölby. VE och FASA! Jag vill inte. Eller vi säger såhär; Jag vägrar. Jag skiter väl i om jag har cancer, jag kommer ju iaf att dö i brist på lungor så vad är lite cancer att gnälla om? Och förresten så har jag aldrig befattat mig med vårdcentraler och jag tänker inte börja nu heller. Dom är fan läskiga. Det känns liksom som om folk som jobbar där, jobbar där för att dom inte kan få jobba på "riktiga" sjukhus. Jag vet, helt befängt men jag kan inte släppa tanken. Precis som sånadär "Fråga Doktorn-spalter-läkare" i veckotidningar, dom jobbar där för att dom inte kan få jobba som riktiga läkare. Och jag som inte har några fördomar...

Jag måste städa. Usch.

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Edit: Haha, det bästa är nästan att jag har fått tid för prov "söndag den 18 januari 2008". Den dagen finns ju inte ens. Jag säger ju att dom är inkompetenta! Åh, jag har såå rätt!

Inget är heligt.

Tillåt mig presentera Switchbitch. Mannen på allas läppar, en ordtrollare av sällan skådat slag och din våta dröm. Du vet bara inte om det än. Han bryr sig minsann om jag skulle sluta blogga. Eller iaf ger han sken av det, och alla vet att lite falsk bekräftelse värmer lika mycket som äkta. Jag är ingen ordtrollare som Switch, så därför ska jag inte skriva mer. Det här är bara ett krystat försök att få fram att han är min idol. Trots att han inte har något hår på huvudet. Tror jag...


Let's go elfing!



haha

Feliz Navidad.

Idag gillar jag musik igen. Satt på tåget och lät Panic! at the disco fullkomligt våldta mina öron och damn, det är så bra. Dansade i köket till Feliz Navidad. Det är snart juuuul. Feliz Navidad är min julsång. Den är jul och Gran Canaria på samma gång. Hur bra är inte det? Det är inte bara bra, det är bäst i hela världen.

Känner mig nästan kär idag. Vet inte varför. Fast det är trevligt. Jag borde vara kär oftare.

Min sjukgymnast sa att jag hade en smart hjärna. Det kanske inte är just den typen av komplimanger jag är ute efter, men å andra sidan skulle jag inte vilja höra "snygg häck!" från henne heller. Det skulle kännas extremt konstigt. Jag vill inte bara ha en smart hjärna, jag vill ju vara snygg också. Eller ja, jag är ju snygg, bara det att alla kanske inte har så god smak som jag. Men vad gör man?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(jag ber om ursäkt för lack of inlägg med substans, men jag har noll inspiration. Lycka till trots ^^,)


Tystnad. Tagning.

All of a sudden är jag så himla trött på all musik. Och då menar jag all musik. Jag vill inte lyssna på Winnerbäck, Kent, Antony and the Johnsosn eller ens någon julmusik. Jag vill bara ha tystnad. Ingen musik, inga toner och ingen sång. Tystnad. För tillfället hatar jag musik.

'cause love only gets you down.

image516

Och vem är sötast i hela världen?

Tipp, tapp, tipp, tapp...

Vad exakt är din åsikt om Michael Moore? Jag såg någon dokumentär men jag tyckte inte att man fick någon klar bild. Han metoder går säkert att diskutera... Ge mig mark att stå på!

Och VARFÖR är det bara två stycken som motsagt sig mitt sluta-blogga-inlägg? Va? Va? VA? Fy vad lågt. NI är dåliga läsare. Hmpf! Nu måste jag gråta. Och jag ska tillägna ett helt blogginlägg åt mina två bästaste läsare senare. Och kanske några andra, om dom ger sig till känna. Hmpf.

The end's not near, it's here. (for all you OC-lovers out there)

Tänk om man skulle sluta att blogga. Bara sådär. Jag menar, jag skriver ju ändå inget vettigt och jag tror inte att det är någon som skulle gråta floder om jag slutade. Jag är ju inte Alex Schulman direkt. Jag är mycket snyggare.

...jag har inte riktigt tänkt men jag talar ut.

Förlåt, jag kan liksom inte låta bli. Killen är ju ett vandrande dumpucko. Och någonstans i bakgrunden hör jag Mange Schmits låt... "ooh, jag känner mig så kränkt så jag talar ut, har inte riktigt tänkt, men jag talar ut..." Hur skulle världen se ut om alla blev kränkta hit och dit? Då skulle jag känna mig fuktansvärt kränkt av att alla orkar mycket mer än vad jag gör, när en person springer till bussen, fuldansar på dansgolvet eller bara skrattar utan att hosta. Gud, jag känner mig SÅ kränkt!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

.

Idag har jag gjort lite viktiga efterforskningar. Kan ha stora betydelser för mänkligheten i framtiden. Skitstort. Verkligen. Det kanske kan vara avgörande i vissa fall. Eller iaf väldigt viktigt på golvnivå. Soffliggande är ju faktiskt en konst i sig.

Imorrn ska jag handla julklappar. Fast att jag är klar med alla mina. Men vem har sagt att man inte kan köpa julklappar till sig själv? Jag menar, jag måste ju ha någon form av garanti på att jag får några överhuvudtaget. Då är det bäst att köpa några själv.

Jag fick julkort idag. Jag hatar julkort, men det kan jag ju inte säga nu när jag har fått ett. Så vi kan säga att jag bara tycker om just det här julkortet. Vi kan se det mer som ett livstecken från en mycket kär (i dubbel bemärkelse) vän. Först trodde jag att det var ett brev från mitt fadderbarn och då blev jag helt kallsvettig eftersom jag fortfarande inte har skickat iväg den där presenten hon ska få. Som jag för övrigt inte ens köpt än. Jag vet nog egentligen inte ens vad jag ska köpa. Tror att jag var lite inne på en tröja (med Hello Kitty såklart). Och kanske en målarbok och lite pennor. Eller lite pärlor. Jag kan ju skicka fler paket förstås. Med lite jämna mellanrum. Borde kanske skriva ett brev också.

Idag är jag lite extra kär i
Vincent. Inte bara för att han är så fruktansvärt sjukt snygg, utan för att jag har lyssnat igenom hans skiva och god, I love what I hear. Jag måste nog önska mig den skivan i julklapp. Han har för övrigt en tatuering liksom bakom örat och det slog mig att det är grymt snyggt. Undra om det gör ont.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Dö!

Jag är så jävla trött på alla skitmejl i stil med "Skicka det här till 3 miljoner så FÅR du en mobil från Ericsson helt GRATIS" eller "Du kommer få tre års olyka om du inte dansar till Final Countdown varje morgon i 5 år" eller "Det här mejlet har färdats runt jorden i 47 år och nu har DU fått det bla bla blaa". Du kommer inte få någon mobil och jag tänker inte dansa och det där mejlet har inte alls gått runt jorden. Sluta skicka sånt till mig för jag blir bara irriterad, ända in i hjärtat. Om ni vill vara så dumma att ni faktiskt tror på det där, så får det stå för er, men förpesta inte min inkorg med det. Sluta! Gaah! Jag vet att det här förmodligen inte kommer hjälpa ändå, men jag behövde skriva av mig. Och helt ärligt så vet jag att några av er som läser har skickat såna där fula jävla mejl till mig. Jag skiter i om det är för en god sak. Vill man göra gott kan man skänka pengar eller skaffa ett fadderbarn. Eller bara finnas där för någon.

över och ut.

Hej.Idagharjagingetattgöra.Vadgörni?

Åh. Jag känner för att whina tills mitt ass faller av, men för tillfället har jag inget, absolut inget att whina om. Det är fruktansvärt enerverande. jag brukar ju alltid kunna klaga på något. Vad som helst. Minst lilla grejamoj. Mitt te är för varmt för att dricka just nu och jag är sugen på något som jag inte vet vad det är. Jag försöker få mamma att åka till CityGross med mig men hon vill inte och jag är ju såå sugen på något. Och dessutom vill jag köra räser med dom nya korgarna. Det är såna fräsiga på hjul som man slipper bära på. Hur bekvämt kan man ha det egentligen? När jag är hos sjukgymnasten pratar jag massor. Det är nog för att jag inte har någon att prata med hemma. Förutom Nils, men han svarar ju bara med söta små mjau och det säger inte mig så mycket. Mer än att jag vet att han vill ha såndär mjuk geggig mat. Som för övrigt luktar så sjukt äckligt. Jag läser en ny bok! Eller ja, ny och ny, den är inte så ny. Men den är bra. Den är skriven av John Ajvide-Lindqvist och heter "Låt den rätte komma in". Han har skrivit "Hanteringen av odöda" också. Den boken tycket jag också om, fast jag drömde om zombies en natt. Gud i himmelen, om 35 muniter stänger CityGross, jag måste bearbeta mamma lite mer. Kanske finns en liten chans. Jag brukar köra på min sjukdom annars; "Men mamma, jag har bara en halv lunga, det är synd om mig..." eller typ "Mamma, jag har ont i huvudet, jag behöver kyla ner min hjärna, kan vi köpa glass". Fast den där sista har nog aldrig fungerat om jag ska vara helt ärlig. [...] Åååh, jag vet inte vad jag ska göra. Och det går inget bra på tv heller och jag är inte ens sugen på ostbågar. Fuck. Fast jag ska nog äta lite ändå, för jag har en hel påse som är öppnad. Och det skulle ju vara dumt att låta dom bli sådär äckliga och sega. Kanske skulle ta och spela lite Zelda, det var ett tag sen. Och Nintendot ska ju inte damma igen totalt. Det skulle vara dumt. Mycket dumt. Jag vill ha ett nytt Xbox, det är ingen som råkar ha ett över? Ett vaanligt xbox, inte ett xbox 360. Jag vill kunna spela Ty the Tasmanian tiger och Hitta Nemo. Mycket viktigt. Det blev väldigt mycket text om ingenting. Men jag vet att ni älskar mig ändå. Ni bara gööör det. Åh nej, mamma och ludde tittar på Bonde söker fru. Skjut mig. Hur fan kan man se skiten?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

And he will stike down upon jew with great vengeance.

Jag har tänkt på en sak... När man går i skolan får man lära sig om hur USA behandlade svarta, hur de användes som slavar och hur hemskt allt var. Man får läsa om hur Hitler likviderade judar, utförde sjuka tester och slutligen tog sitt och sin hunds liv. Men man får inte läsa ett dugg om att det i Sverige uppfördes världens första statliga institut för rasbilologi. Det råkade vi glömma bort där mellan Marie Antoinette och mördade judar. Hoppsan. Så dumt. Statens institut för rasbiologi stod modell för det som senare hände i Tyskland under 2:a världskriget. Men det är ju sjävklart inget man får läsa om. Nej, då kanske Sverige skulle framstå som dåligt. Uhuu.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

tips-tips: "Farfar var rasbiolog" av Eva F Dahlgren.

Snyggve.

Alltså, min lugg var exeptionellt snygg idag. Vet inte hur jag lyckades. Fan vad snygg den var. Och nu ska jag sova på den. Sorg! Ville bara berätta det för er.

I'm with stupid.

Jag har upptäckt en sak. När jag umgås med folk, vilket folk som helst, så ställer jag så dumma frågor. Frågor vars svar jag egentligen kan. Varför gör jag så? Jag är ju inte dum i huvudet iksom. Jag kan inte rå för det, frågorna bara ploppar ut som grodor ur munnen och jag framstår som en blåst idiot. Jag hatar det! Och jag kan inte styra det. Såvida jag inte vill vara helt knäpptyst. Men då blir man kanske stämplad som dum ändå... Jag måste hitta ett bra sätt att sluta med mina dumma frågor. Jag kanske borde sluta umgås med folk helt och hållet...Ja.

Fast, en helt ärlig fråga nu, vad exakt är skillnaden på Lars Winnerbäck och Peter LeMarc och Ulf Lundell. Jag menar, vemod och mörker, ack och ve. Vad är skillnaden, förutom att folk tycker olika liksom...?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Lördagens änglar och söndagens knott.

image515

\o/
Yay. Lasse levererar precis vad man vill ha.

Hallelujah moment!

image514

Kolla! Det är fantastiskt! Mest kända. Inget kändaste eller annat obildat. Bara underbara, älskade mest kända. Åh, you've made my day. Jag måste nog gråta lite glädjetårar...

Spaghetti-Girl and The Swedish Meatball. <3

Jag har preciiis ätit en halv påse ostbågar och så ringer Ludde och säger att vi ska äta på Ikea. Tajming is the shit! Men den här gången ska jag äta köttbullar! Note to self; Ät köttbullar, fruntimmersfjant!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

I'm Potter, Hairy Potter.

Jag har lugg. Det finns både fördelar och nackdelar med det. En fördel är att man slipper se sina ögonbryrn när dom är skoiga och oplockade, en nackdel är att man ser fullkomligt helkonstig ut när luggen står rakt upp på morgonen. (tänk; den där mary) Just nu är det scenario ett som är lite extra jobbigt. Jag nyser ju bara hela tiden när jag plockar mina ögonbryn så därför har jag inte gjort det på ett tag. Luggen täcker ju katastrofen liksom... Men jag måste verkligen göra något åt det hela nu. Jag funderar på att lyxa till det med ett salongsbesök, men vem orkar med sånt egentligen? Och tänk om det blir helt fel? Jag är ju sådär mesig och skulle säkert inte få för mig att klaga högljutt när det behövs. (Fredrik Lindström skulle kalla det att vara typiskt svensk; konflikträdd) Gör jag det själv är det ju iaf bara  mig själv jag behöver bli upprörd på. Och vem vill sitta på salong och bara nysa för att ögonbrynen ska putsas? Inte jag. Och ja, du har helt rätt. Jag har absolut inget att skriva om. Så därför får ni historien om mina ögonbryn. Gud, jag borde skaffa mig ett liv eller nått. Nu ska jag nog se på Askungen.

cover up.

Pimp my besökarmofjäng.

Idag har mitt besökarantal gått upp, från "fullständigt fiasko" till "otroligt, fruktansvärt patetiskt". Det är ju alltid en framgång. Yay to me. Borde väl kanske egentligen sova en stund. Eller kanske medicinera mig lite först. Välmående före välsovande!

För övrigt ska jag se Kent i februari. Det är ju bra skit! Jag ska gå med min syster och jag gissar att hennes rödhåriga krambjörn ska joina. The more the merrier! :D Och på tal om att se folk så kom jag på att jag och Kajsa ska se Lars Winnerbäck på lördag. Det är ju nästan ännu mer bra skit! Och det är sista spelningen, kan man hoppas på att det blir lite extra bra då? Bara för att liksom.  Anyhow, medicin var det. Damn you, lungor. Och damn you, lata fruntimmer. (dvs jag.) Andas!

Pirates of the Caribbean - Pirates Montage

//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(Och egentligen på tal om inget alls, men jag är verkligen pepp på att åka till Uppsala. Bara kom på det nu. Natten är alltid bra till nått, är det inte det jag alltid sagt!? (ehh...?)Vi kan spela massa tv-spel. Eller nej, ännu bättre! Jag kan ta med min OC-box! (nu kommer jag aldrig få hälsa på)) \o/

Tralalaa, ut i skogen ska vi gååå.

Jag hade tänkt skriva om hur värdelös musik det alltid spelas i hästsammanhang. Men så kom jag på att jag ju faktiskt inte varit på en tävling på flera år. Det kanske har ändrat sig. Sen såg jag sändningarna från Stockholm International Horse Show igår(och i förrgår). Inget har förändrats. Cotton Eye Joe är förmodligen den mest spelade låten. Vid sidan av låtar från E-type. Tina Turners Simply the best är också en ofta återkommande trudelutt. Och egentligen, inget ont om Tina Turner, men just i det här sammanhanget känns det så jävla cheesy. Vad är det för fel på hästfolk egentligen? O.o En uppdatering hade ju inte skadat. Allvarligt, uppdatering, gott folk!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Rusningstid.

Kent-kö is the shit!

Om...

...man äter jättemånga pepparkakor ( för att bli snäll) så får man jätteont i magen.
Varför ska man vara snäll för?

Let's be happy and let's be gay!

Igår såg jag Jonas Gardell på Konsert och Kongress. Herregud, hur orkar karln?! Han springer runt på scenen som en mad man och spottar ur sig finurliga fraser och skojfriska sarkasmer. Skvätter lite vatten på publiken när dom inte skrattar riktigt där dom ska. Som när han ska visa någon duva ur bibeln, med hjälp av en anka. "det är ju ganska nära, den heliga anden ni vet", och skrattet kommer bara en sekund försent. Han pratar med publiken och gör narr av första bänkraden. Som för övrigt sitter där i sina röda regnkapuschonger. Ibland vill jag vara kille och lite gay. Ganska ofta faktiskt, men det är en helt annan sak. Nu ska jag äta pepparkakor.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Chokladjulkalenderpremiäröppning!

1 december!
\o/
Lucka ett på min svampbobkalender får öppnas.
Wiho!