Bitterhet.

Jag erkänner, jag är bitter. Bitter som fan. Ni har väl läst om Nannes stora sorg just nu, bröstcancer. Och jag tycker inte på något sätt att det är rätt åt henne. Så mycket medmänslighet har jag faktiskt. (tro det eller ej)
Det jag är bitter på är att det nu ska hållas en stödkonsert. Till förmån för cancerforskningen. Som vanligt. Det är aldrig något annat som får plats i rampljuset. Ja, cancer är hemskt. Men alla veeet det. De får massor av pengar. Varje dag.

Jag måste ta tag i min kalenderkampanj. Om det nu ska bli verklighet. Fast jag borde komma på något bättre. Liksom, jag kan bättre än så. Jag har för mig att jag läste om en tjej i Norge som vek ut sig och lät alla tidningsintäkter gå till forskningen för CF. Jag är inte alls säker, men jag har för mig att jag har läst om något sådant. Det kan ju hända att det inte alls var till CF-forskningen...Jag tror inte att jag läste så noga. Men ändå...man kan sno idéer. Moahaha.

Men iaf, kontentan. Jag är bitter.

Lund.

Jag är i Lund, ville bara upplysa det bloggläsande folket om det. Typ. (intresseklubben antecknar)
Fast mest kände jag nog att jag borde uppdatera min blogg lite och eftersom jag inte har något vettigt att skriva kan jag lika gärna skirva att jag är i Lund. Yeah!
Ska visserligen åka hem idag, men ändå liksom. Information är alltid information.
Måste påminna mig själv om att köpa tomat innan jag hoppar på tåget. Jag får gå till Malmborgs helt enkelt. Jag är stammis. (inte) Ska kanske äta lite på BK också. Mat är bra för själen.
Patienthotellt bjuder på panerad torsk med remouladsås idag. det betyder citron, vilket i sin tur betyder en glad Sara. Citron is teh shit!
Jag är verkligen på G med att bara skriva fullt meningslösa saker. Gud vad jag gillar det ocg förresten mår jag så jävla bra nu. Jag vet inte vad det är men jag känner mig så fri. Som om jag kan göra vad jag vill. (nej, jag har inte tagit något kontigt piller. Men ändå, jag mår bra. Måsta ta tag i min gymdel. Boxing ftw!

Nej, nu är det kö till datorerna här i biblioteket. Ska vara vänlig och l¨åta någon få kontakt med civilisationen.

Klart slut.

Goosebumps II

Jag skulle vilja göra ett litet tillägg till gårdagens inlägg. Eller nått. Det finns som sagt var få låtar som får mig att rysa. Men jag kom på en sak till som får mig att rysa, i musikväg alltså.
P3 sänder idag en repris av Lars Winnerbäcks födelsedagskonstert i Cloetta Center från förra året. Lars live får mig att rysa. Det är så grymt bra. Kalla mig tönt, men jag tycker det. Det är allt liksom, musiken, känslan, folket, stämmningen... Den bästa spelningen hittils var ju lätt den i stockholm -04. Södra teatern, 200 inbjudna gäster. Jag och Malin vilse i storstan. Hur bra som helst! (efterfest med Dregen, yeah :P)
Annars ligger spelningen i Finspång förra året väldigt nära, den var så perfekt på något sätt. Jag och Kajsa.
Gud, jag kan sitta här och vara nostalgisk hur länge som helst. Men vad jag ville ha sagt är att..ja, Lars Winnerbäck live får mig också att rysa. Så nu vet ni det. Anteckna!

Klart slut.
Winnerbäck & Hovet 6/7.

Goosebumps.

Det finns få låtar som får mig att rysa. Men den här gör det. Jag vet inte varför men den har alltid haft den inverkan på mig. Så länge jag har känt till den har den vart speciell. Ända sen jag hörde den första gången. Kanske just för hur jag hörde den första gången. Kanske för att han satt där och spelade den för mig. Han sjöng visserligen inte, men jag läste texten. Den är egentligen inte ens speciell. Kanske inte för andra människor, men för mig. På något sätt. Jag har aldrig vart den som lyssnat på texter. Jag kan inte tycka om en låt enbart för texten. Det måste låta bra också. Jag är helt enkelt ingen textmänniska.
Även om text liksom är viktigt. Låter ganska utbota dumt att säga att man inte är någon textmänniska när man lyssnar på Lars Winnerbäck, Lisa Ekdahl eller Kent. (sen tycker ju inte alla lika...)

Musik is teh shit.

(och nej, jag tänker inte berätta vilken låt det är. Förresten har jag redan gjort den en gång.)

Heja Tone!

Typ. Tv4 osar av dubbelmoral. Det är nästan så att man vill kräkas. Me det vore dumt eftersom jag just har ätit frukost. Men iaf, att hon har vikt ut sig, ställt upp på lättklädda bilder aller vad som spelar väl ingen roll. Vädret hon presenterar blir nog inte mindre trovärdigt för det. (även om vi alla vet all väderrapporter har en tendens att inte stämma) Liksom, tv4 har fler profiler som har vikt ut sig. Ta Pernilla Wahlgren, hon har minsann posat i Café. Och hon har barnprogram på tv4. Torde inte det vara skandal så säg! Ska inte tv4 ta och kolla över vad de har för folk anställda. De skulle få stänga av några till tror jag.
Jag menar, om det nu är så att man trivs med sig själv och vill vika ut sig så kan jag inte se något fel med det. Jag skulle lätt göra det, inga problem. Och får man dessutom betalt för det, herregud. Av med kläderna! Jag skulle ju iofs kanske inte inbringa någon större summa, om ens något, men ändå.
Jag hejar på Tone! Av med kläderna bara, visa tv4 att du har en egen vilja och ett liv :P

Klart slut.

hasseÅtage.

 Hasse

Det här är Hasse. Han ska snart flytta in hos mig, det ska bli trevligt. Jag behöver lite sällskap. Fast jag har funderat på en sak. Tror ni inte att Hasse kommer bli vääldigt ensam som ensamkatt? Han kanske vill ha en kattkompis? Det tror jag att han vill, men frågan är om min lägenhet är stor nog för två katter... Jag tror att Hasse skulle vilja ha en grå liten kattkompis. Som kanske skulle heta Rut eller Tyra. Eller kanske Asta. Det tåls att tänka på... Men hursom så ska iaf Hasse komma först. Jag måste komma på ett bra ställe att ställa kattlådan på. Liksom, om jag har den i hallen så kommer det bara vara en massa kattsand på golvet. Me not like. Jag måste köpa en såndär med ett hus över. Bra skit! Katthuslåda får det bli.
Men iaf, det här är Hasse. Visst är han söt?

Jack Sparrow.

 Jack Sparrow
Damn.

Den blomstertid nu kommer...

Såhär i skolavslutningstider...Ja, skolavslutning, vad tänker ni då? Blommor, glada barn, "Den blomstertid nu kommer" och kyrkan, eller hur? Jag kan inte fatta varför skolavslutningen ska vara i kyrkan. Skolan och kyrkan är sedan länge separerade och har inget med varann att göra längre. Så varför ska de lika envist varje år tillbringa sista skoltimmen i kyrkan?
"Men det är ju tradition" Jaha, och? Traditioner är till för att brytas. Dessutom är det många idag som inte indentifierar sig med den kristna tron. Jag är för att flytta skolavslutningen från kyrkan. Den kan vara minst lika fin och trevlig någon annanstans. Om inte trevligare. Varför inte vara ute liksom?
Det är inte rätt att skolavslutningen ska vara i kyrkan. Det är inte rätt mot dem som inte har den kristan tron som sin tro och det är inte rätt till barn som ska fostras att tänka kritiskt. Ett barn ska inte sjunga psalmer om gud på sin skolavslutning. Skolan har inget med gud att göra.
Usch, ta bort skolavslutningen från kyrkan, pronto!

Hollywood.

Jag har kommit fram till att Juliette Lewis är en bra skådespelerska. Jag skulle vilja vara som hon.
Såg henne idag i en film på fyran, "Den första kärleken" tror jag den hette. (The other sister/1999) Hon gjorde rollen så himla bra! Hon spelar en av tre systrar. Kruxet är att hon är lätt utvecklingstörd och hennes mamma är fruktansvärt överbeskyddande. Carla (som Juliette spelar) vill gärna vara självständig, och hon är fullt kapabel till det. Hennes mamma vill bara inte släppa taget. Juliette är så bra!
Min nya idol! :D

Annars har jag kommit fram till att en viss Gael García Bernal är hemskt jävla snygg. Och inte så lite alltså. Damn! Ögongodis är bra för själen, det har jag alltid sagt. Det finns iofs mycket som är bra för själen. Men ändå. Jag har sett honom i två filmer, "Amores Perros" och "Din morsa också!" Den senare filmen var dock, tjaa, nästintill porrig. Men va tusan! Jag klagar inte! Grr liksom... 
Jag tror att han ska få äran att vara mitt undantag. Får man bara ha ett undantag? Jag skulle nog kunna lista några till...
Men iaf.

Och nu blir det reklam!

"Får du ofta munsår när du som minst behöver det?"

"Diarre kommer alltid olägligt."


NÄR behöver man munsår? När kommer diarre lägligt?
Jag bara undrar...

So long and thanks for all the fish!

Delfinveckor på Kolmården. Say no more!