Död åt Mix Megapol-generationen.

Jag har tänkt på en sak. Det här med kramar. Hur vet man om man ska krama någon? Och varför i hela fridens namn ska man kramas när man träffar en människa som man typ knappt känner. Det ser helskumt ut när folk på CityGross träffas, och så kramas dom! Det ser så tafatt och fel ut. Som om dom gör det bara för att "man ska".  Det ser obekvämt ut. Jag är nog lite anti-kram. Fast jag såg en jääättefin tröja på Cubus som det står "Hug me" på, den vill jag ha.

Och ja, jag är hemma från Lund nu. Det är bra skit och Nils är sötast i hela universum. Fast...mitt hår är rosa igen. Det är INTE bra skit. Det var ju rött! Vad hände? Ve och fasa. Förbannade hårjävel. Vad gör man nu liksom? Gaah!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Jag tycker om ord.

Åka Lund. Hej då. Kommer hem torsdag. Sakna mig massor. Gråt över mig och halvdö och sånt. Är det snö i Lund?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Åh.

Min bok är signerad och fin och han var inte alls så deppig som jag hade föreställt mig. Och han var väldigt söt. Åh, jag tror mitt hjärta brinner lite. Fast bara lite på avstång, ni vet, såndär olycklig fjortiskärlek. Han läste ett stycke ur sin bok och jag uppmärksammade att han ändrade lite. Han tog bort ett stycke ur en mening. Hade jagboken här nu skulle jag citera, men jag orkar inte gå ner och hämta den. Det var något om att ta någon bakifrån. Det kanske var jobbigt att läsa framför ett gäng 40-talister (och jag) Jag gick från allt i pausen. Såhär i efterhand var det kanske inte det jag egentligen ville. Jag hade velat sitta där bland allt folk och titta och lyssna. Men jag var så jävla hungrig.

Ronnie Sandahl signerade iaf min bok, med ett leende på läpparna. Och jag hade en tröja med en snopp på.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

På tal om inget...

Men skulle inte Unni Drougge och Jan Guillou må bra av att umgås lite på tu man hand. Kanske över en flaska vin. Eller tolv. Då kanske dom kan reda ut både det ena och det andra. Det skulle väl vara trevligt?

The OC <3



Åh.


Antimoralkakepanik.

Jag hatar när inget är som det brukar. När allt blir kaos och uppochner. Nu är kanske mitt problem inte speciellt stort här i världen, men ändå. Jobbisch! Mamma och Ludde renoverar köket och det råder, enligt mitt tycke, kaos där nere just nu. Allt kakel är borta och inget står där det ska. Okej. Vattenkokaren står inte där den ska. Fast egentligen är det skitsamma, för jag åker till Lund på tisdag. Wiho! Lund in my heart forääävah! Liksom typ.

Annars har jag precis slagit in en av Kajsas julklappar. Det kommer bli bra. Ska bara fundera ut vad jag ska köpa till mina bröder. De är alltid lika svåra och det enklaste vore ju att köpa en tröja var åt dem. Men hallå, tråkigt! Jag vill ju ge dem något dom vill ha. Och som inte stavas tv-spel.

Jag önskar mig iaf ett sprillans nytt Trivial Pursuit. Där svaret på "Vem är sveriges finansminister?" inte är Anne Wibble. Jajo, men det är det enda jag kan komma på just nu. Kanske ska skriva ihop en önskelista. Om jag orkar. Fast vem gör sånt egentligen? Och jag är ju faaaktiskt 22. Ska jag inte strunta i sånt då? (BWAHAHAHA)

Nu, jag äta geléhallonet!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(btw, jag är rödhårig nu)

Jo, jag kom på en sak till. Jag vill ha en
Gorillapod.

How lush!

Jag upptäckte precis nyss att Lush har öppnat i Linköping! Är det inte underbart så säg! Woho! \o/ Nu vet jag var jag kommer handla i princip alla mina julklappar. (till mig själv...) Dom öppnade iofs den 16 november, men jag är lite seg ibland. Måste undersöka butiken snarast. Iiih.

image510

Det är visst nån som är tillbaka.

OLW har någon kampanj där man ska skicka in 8 streckkoder för att sen få en dansmatta. Jag åt 6 påsar OLW Stjärnor, 1 påse Chilinötter och 1 påse Ostbågar. Sen skickade jag in lappen så min dansmatta ska väl komma vilken dag som helst. Men hursom, efter det som hamnade jag i något sorts ostbågsmissbruk. Jag lovar, jag hade kunnat skicka efter tre sånadär dansmattor till. Och ta då med i beräkningen att man ska ha 8 streckkoder för varje matta. Jag har tryckt i mig säker en påse om dagen. Och det har vart såå gott! Jag måste ha lidit av grav ostbågasbrist eller nått. Nu blev jag sugen igen...Jag tror att jag har en påse kvar. Ska nog äta upp den. Eller ja, inte påsen, men innehållet. Ska nog spela lite Zelda också. Ostbågar och Zelda och helt rätt medicin, kan det bli bättre?

image509


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Sen du var här.

Bara vetskapen om att du finns i mina vener ger mig ett inre lugn som inte går att beskriva. Helst skulle jag vilja ha dig här jämt. Men saker och ting går inte alltid som man vill. För två veckor sen var jag med en annan. Det kändes inte alls bra och jag ville egentligen inte. Men nu är du här och jag är glad. Jag hämtade dig i stan idag, det var lite bekymmer först, men sen löste det sig, som alltid. När jag satt där med dig kändes allt helt plötsligt mycket bättre. Saker löser sig ibland. I lööv ju!


(Jag förväntar mig inte alls att ni ska förstå det här. Kanske förstår min kära sjukgymnast ^^, Och ja, jag har målat bilden själv. I Paint. Har jag inte skills så säg...)

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Prescribed pills, to offset the shakes, to offset the pills, you know you should, take it a day at a time

Ibland känner jag mig helt bortglömd. På riktigt. Som om det aldrig betydde något.

The anesthetic never set in and I'm wondering where

image507

Jojo, minsann.
Jag fnissar för mig själv.

The apathy and urgency is that I thought I phoned in



Ahahahah. Roligt! :D

It's not so pleasant. And it's not so conventional

Varför nyser jag alltid när jag plockar ögonbrynen?

Ännu ett av livets stora mysetrium...


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

It sure as hell ain't normal

Jag har ägnat i princip hela dagen åt att leta efter mitt favoritörngott. Det var liksom som att det hade vanished from the surface of earth. Men den hittade jag det, det låg i Arvids garderob. Vem i helvete lägger MINA sängkläder i hans garderob? Jag kräver svar. Jag ska minsann tillsätta en utredning och frågestund i riksdagen och fan och hans moster. Nobody messes with mina sängkläder. Det är ju mitt favoritörngott! Det är blått med snirkliga vita blommor på och det prasslar jättemysigt när man lägger huvudet på. Och dessutom kan jag inte bädda rent om jag inte har alla delar, liksom. Ännu en av mina tvångsgrejor. Hang ups. Sen stör det förstås att alla kuddar inte har likadana örngott, man får ju bara ett fint när man köper sänkläder. Sen får man köpa fler, men det finns ju bara tråkiga enfärgade. Tänk vilka bekymmer man ka ha... Nu ska jag äta ostbågar!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

But we deal, we deal

Men förlåt för att jag är sämst på att blogga dåååå. Igår fick jag influensavaccin och nu har jag ont i min arm. Fast det är nog mest mentalt, liksom. Jag hatar sprutor. När spruteriet var klart var jag helt kall om händerna. God, I'm such a wuss sometimes. Men hursom, jag belönade mig själv med en biljett till Bokens dag, där Ronnie Sandahl ska befinna sig. Sen råkade jag köpa två böcker också, men det är en annan historia. Och vem vill egentligen läsa om vad jag sysslar med? Mindre än en månad kvar till Lasse. Wiie. För övrigt så är jag så täppt i näsan att jag pratar sådär roligt. Ni vet "Jag är täbbt i nädan". Nu ska jag se en fiiilm. Surfs Up. Jag nös. Adjö!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Come on just snap, snap, snap your fingers for me.

Jag har funderat på en sak. När folk skriver (OBS! Det här var ironi) efter t ex en kommentar i en blogg så kan ju budskapet uppenbarligen inte ha gått fram. Alltså, hela ironi-grejen. För ironi är ju faktiskt inte svårt att förstå om det görs rätt. Eller hur?

OBS! Det här var ironi.




What a wonderful caricature of intimacy.

Jag har alltid tyckt att det är jättejobbigt att ta hem kompisar (och killar). Jag vet inte varför, men det har alltid vart så. Det är som om jag skäms. Vilket jag absolut inte har någon anledning till. Men det är för att jag vet. Jag vet att skulle jag ta hem tex en person av manligt kön så skulle mamma tissla och tassla om det. För det vet jag att hon gör om andra. Och det är just det där. Jag vill inte att det ska tisslas och tasslas. (Jag skulle ju inte palla en enda dag som kändis) Gud, jag är så himla mesig ibland. Så ibland kan jag sakna min lägenhet. Men bara ibland.

Nu ska jag nog leka lite med mitt Nintendo igen.


//Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Edit: Alltså, tanken är väl att jag ska kunna bli lite mindre mesig när det gäller den saken. Åter till Nintendo.


When I say "Shotgun", you say "Wedding".

Jag har ju planerat i ett giftermål med Ronnie Sandahl i mitt liv. Imorse (nåja) läste jag i Corren att han ska komma till Linköping. Är inte det ett trevligt sammanträffande så säg. Kan jag inte få till ett litet bröllop där och då kanske jag iaf kan få min bok signerad. Det skulle ju vara lite fint.

image505

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Whoa, everything goes according to plan.

Jag har hört att Hitler hade kroniska gasproblem.
Om inte DET är underhållande så vet jag inte vad som är det.

image504

But it's better if you do.

Just nu är jag på tok för upptagen för att hinna med att blogga. Vad jag gör? Spelar Zelda såklart! Vad trodde ni egentligen? Zelda är kälek. Zelda är allt jag behöver. Zelda med en touch av MarioKart är allt det som livet bygger på. Jäpp.

image503
Kääärlek ♥


Lying is he most fun a girl can have, without taking her clothes of.

Mitt penicillin är slut!
\o/
Frihet!

Orange County.


Mitt. Hår. Är. Oranget.
Ge mig HÅRFÄRG! O.o

No way josé!

I helgen var jag på Ikea, igen. Mamma tvingade mig att gå in där, jag hade egentligen bara planer på att ströva omkring lite på Ikano, men nej. Ikea är liksom ett måste. Jag köpte en jättefluffig kudde, med dunliknande fluff. Inte dun, för det kan jag inte sova med. det här var dunliknande. Intressant. Mjuk är den iaf. Men hursom, när vi stog i kassan så stog det, vad jag antar var, morföräldrar med sina två barnbarn. Ett låg och sov i en kundvagn (Skönt? O.o) och set andra satt i den där...sittgrunkan som finns i vagnar. Man kunde klart och tydligt känna att en av ungarna luktade bajs. Alla i kön kunde känna det. Men vad gör man? Vänder man sig om och säger "Ursäkta men ditt barn luktar bajs"? Förbannade morföräldrar. Äckliga illaluktande barn. YOUR BABY SMELLS LIKE POO, PLEASE STEP ASIDE.

Åh, jag hatar Ikea. Varför måste alla bra möbler finnas på Ikea föööör? Förbannat också.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Pride comes before a fall.

Ni har ingen som helst rätt att döma henne. Hon gör sina val här i livet och om ni inte tycker om det så ger hon förmodligen blanka fan i det. Kom inte och säg att jag inte känner henne, för det vet ni inget om. Det gör mig så förbannad när ni sitter där och dömer henne. Men det är ju en jävla tur att ni är så himla perfekta.

Ich liebe Ica Teg i Umeå.

Jojo, minsann. Jag gillar Ica I Umeå.

Varför?
Därför.
Vilken fantastisk idé! Anledningen är kanske inte lika fullt fantastisk, men va fan, man kan inte få allt. Om jag någon gång öppnar det där cafét som jag skulle tycka vara kul att ha ska jag portförbjuda barnvagnar. För det finns inget värre än mammor som tror att de har rätt till allt bara för att de har en barnvagn framför sig. (och med det sagt så skulle ju offentlig amning på mitt café vara strängt superförbjudet)

Nu ska jag se en vampyrfilm!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

In case God doesn't show.

Nils äter marshmallows. Det kan nog inte vara speciellt bra för en katt. Jag skulle bara se om han ville ha den, så jag höll den under hans nos. Då åt han upp den. Min katt är konstig. Han äter så konstiga saker. Ostbågar, tzatsiki, marshmallows. You name it. Fast han är inte så förtjust i tonfisk. Trots att han är katt och katter brukar ju tycka om tonfisk. Min katt är ingen fiskkatt helt enkelt. Han är sötkatt. Såklart. Doh. Jag känner mig väldigt Nilsig idag. Jag skulle kunna skriva flera meter om min katt, men det ska jag inte. Istället ska jag säga att jag fick mitt fiiiina R4-kort till mitt Nintendo idag. Nu behöver jag bara minneskortet också. Iiih!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Intelligent input, darlin'.

Kom på mig själv med att tänka; "Han den där James Blunt är kanske inte så himla ful trots allt".
Vad är det för fel på mig? Sänker man sina krav bara för att det är lite (total) torka eller tycker jag verkligen att han inte är så ful längre? Jeez. Jag måste sluta titta på ZTV och MTV. Inte för att dom faktiskt visar musik ofta på MTV, men när dom gör det så är det ju alltid samma skit. (=James Blunt, Nelly "näs-sjunga" Furtado och Timbaland) Snark.

Nej, det här blev ju bara skit. Jag ska nog ta och sova en stund. Imorrn ska jag göra absolut inget, i vanlig ordning. Kanske baka lite, vem vet. Nej, sluta nu.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.