Äggstremt.

Jag har verkligen inte att säga idag. Jag funderar på att baka men jag jag vet inte om här finns grejor till att baka. Ägg kan vara en väsentlig ingrediens liksom. Väntar på att veckans ekolåda ska anlända men dom verkar vara sega med leverans. Har precis för mig att pappa sa att det skulle komma ägg med lådan. Äggstra bra om jag vill baka liksom. (åååh) Forgive me för dåliga skämt liksom. Ikväll börjar Så ska det låta. Det är skoj, men jag får se vad jag har för mig ikväll. Och imorrn är det Melodifestival! Det måste jag ladda upp inför. Jag har chips och godis. Bra skit.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Tårta på tårta.

Hjälp! Jag vet inte vad jag vill ha för tårta på söndag! Eller jo, det vet jag egentligen, men alla (utom jag och Kajsa) är så enormt trötta på den och ingen vill baka den så jag får nog inte den. Jag måste helt enkelt komma på något annat, nyskapande. Något som inte innehåller rice krispisar eller maräng. Typ. Men jag vet inga andra tårtor. Förutom den här, men jag tror inte att jag får den heller. Konstigt nog, jag förstår inte alls... Prinsesstårta känns out of date liksom. Jag vill ha nått gott. Gärna med färska bär. Tyvärr är jag ju inte född mitt i den blomstrande sommaren så just färska bär är ju lite extra knepigt. Om dom inte kommer från typ inre Belgien och smakar ingenting. Tänk vad bra allt var när man var liten, då kunde man vända uppochner på en låda Big Pack-glass, dekorera med godis och kalla det glasstårta. Varför ska man höja sina krav så förbannat? Jag vill ha maräng! Oh, jag har det! Marängsviss!

What shall Wii Do?

image564

Grattis till mig själv!

F*cking c*nts.

Jag hittade genom en annan blogg en annan blogg (klurigt va?) vid namn "F*cking c*nts". Jag tror jallafall att det är en blogg. Men hursom så ska ni se till att läsa inlägget som jag ska länka till här. Och här. Jag ska länka här också, så att ni absolut inte kan missa det. Jag tyckte att det var ett så himla fint inlägg och alla borde läsa det. Det var bra skit helt enkelt. Läs. Självklarheter som vilket svennepucko som helst borde kunna. Eller ja, vilket världspucko som helst också för den delen. Nu ska vi ju inte kategorisera människor. Typ.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Joråsåatte.

image563

Jag fick helt nyss den här kommentaren i min blogg. För det första är det fult att reklama i min blogg, om jag får säga vad jag tycker. Och det får jag ju. Tyvärr fungerar inte den där reklam-stopgrejen på all sorts reklam. Men hursom, tävlingen går ut på att man kan vinna en ny design till sin blogg. Och i mitt stilla sinne frågar jag mig själv; Vad insinuerar personen? Tycker hon att min blogg är ful? Hon har dessutom särskrivit. Usch. Nu känner jag mig faktiskt väldigt kränkt. Nu måste jag gå och emo-cutta mig. Och jag vet inte varför jag censurerade blogginnehavarens namn när ni hur lätt som helst kan titta bland mina kommentarer och se vem det är. Jag kan ju iofs ta bort kommentaren. Makt!

Your eyes are the size of the moon.

Ungefär nu, i skrivandets stund borde Panic! at the disco äntra scenen på Tyrol i Stockholm. Och här sitter jag. Nästan helt utan ångest. Det här kommer inte att döda mig. Jag har sett dem live en gång och det var gudomligt bra. Tänk om det inte skulle vara lika bra den här gången. Jag besparar mig ju faktisk en möjlig besvikelse. Och jag har ju faktiskt Lasse att se fram emot i sommar. Inte för att det på några sätt går att jämföra egentligen. Det är två helt olika typer av musik.

Hursom, jag roar mig istället med att tvångsshoppa lite på Halens och leta upp nya spel till mitt Nintendo DS. Det går sådär. Jag har hittat en jättefin bikini men frågan är ju, som min kära syster påpekade, (eftersom hon också har siktet inställt på samma bikini) vad jag ska med en bikini till. Jag badar aldrig och jag har ganska enorma komplex för att jag är i princip genomskinlig. Blek kan vara fint, men genomskinlig har liksom aldrig haft samma status. Men en bikini kan ju vara bra att ha ändå. Om inte annat kan man ha den under kläder. Bara för att man har den liksom.


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Cupcake.

image562

Cupcake.

Cupcakes <3

Jag har bakat cupcakes! Eller ja, riktigt klara är dom inte än, det ska på lite klet och garnityr men ändå. Det är en stor bedrift tycker jag. Det är min favoritsmak på koppkakorna också, citrooon. Fast ibland kan citron smaka som diskmedel, hoppas inte att det gör det den här gången. Jag vill att mina cupcakes ska vara både fina OCH goda.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nattsurr.

Euw. Jag undersökte just hur min blogg ser ut i Explorer. Det ser ju förfärligt ut! Min blogg ska läsas i Firefox! Explorer är segt och jobbigt och gör min blogg ful. Jag har inte speciellt mycket att göra för tillfället, nej. Du gissade nog ganska precis rätt. Jag kanske borde sova för det var ju det här med att inte vända på dygnet som jag alltid tjatar om. men som jag ju i ärlighetens namn inte lyckas med speciellt bra. Går det något bra på tv nu? Jag har liksom redan kollat igenom alla Björn Gustafsson-klipp på youtube, och det blir tyvärr inte roligare ju mer man ser det. Förutom sången till Carina Berg. Jag skulle vilja vara Carina Berg.

Äsch. Jag lägger mig i sängen och glor på tv ändå. Jag har för mig att någon kanal visar McGyver vid 4-5 eller nått. McGyver är bäst. Annar finns det säkert något katastrofprogram på National Geographic.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nine in the afternoon.

Imorrn spelar Panic! at the disco i Stockholm. Jag har sålt mina biljetter och jag vet inte om jag ångrar det eller inte. Det vet jag förmodligen när jag vaknar imorgon och inser att jag inte kommer att få se Brendon Urie på scen. Jag kommer inte höra honom sjunga sin väg rakt in i mitt huvud och göra allt helt dimmigt. Jag kanske har lite ångest redan nu? Jaja. Gjort är gjort. Shit happens. Och i ärlighetens namn skulle jag ju utan att blinka byta bort en spelning med Panic mot en spelning med Antony and the Johnsons. Utan att tveka en sekund. Eller ja. Jag skulle nog fundera lite, sen skulle jag kanske..Nej, jag vet inte. Fan. Jefla snygga karl!


Me, I want a hoola hoop.

Nu har jag sett Alvin and the Chipmunks tre gånger. På en kväll. Eller ja, inte idag, men igår. Den är så rolig och jag vill krama Theodore för att han är så himla söt. Jag vet att det är en barnfilm men det finns saker som jag för min värld inte kan tro att ett barn uppfattar. Jag menar, det är väl klart att filmskaparna har klämt in ett par saker så att barnens päron ska ha lite kul också. Eller...? Eller är det bara jag som har infantil humor? För det skulle ju mycket möjligt kunna vara fallet. Skitsamma. I love den här filmen. Och en bonus är att Matthew Gray Gubler gör rösten till Simon. Det spelar ju iofs ingen roll för han låter ju inte som han brukar och man ser honom inte på bild. Men ändå. Bra skit liksom.

image559
Theodore till höger. Grädde till vänster.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Björn Gustavsson har satt mitt hjärta i brand och Patrik Isaksson släcker lågan redan innan jag hunnit yttra "men herreguuud vad tråkigt".  Kanske, kanske kommer folk det här året att förstå storheten i Alexander Bard och kanske, kanske kan vi skicka BWO till Eurovision det här året. Man får ju hålla alla tummar man har. Martin Rolinski är grymt snygg i vilket fall som helst. Och om han förlorar kan jag trösta med kakor och saft. Ainbusk kändes bara så himla slätstrukna och tråkiga att jag ville dö. Eller ja, inte riktigt så illa, men tråkigt var det. Lite matt liksom. Och vem kommer på idén att sjunga på bosniska? Som sagt, integration ÄR jättefint. Men, seriously, när Serbien vann förra året fick vi väl nog av utrikiska kampballader. Eller det kanske bara var jag? Mickey Huskic var tråååkig. Sömnpiller.

Jag läste någonstans att Frida "Dunka mig" Muranius inte alls ville vinna Melodifestivalen, utan bara är med för att det är kul. Jag fattar inte det resonemanget. Det finns hur många människor som helst som skulle vilja vara med i Melodifestivalen. För att vinna. Och sen kommer hon där och glider förbi på ett bananskal "för att det är kul". Tur att hon hade kul, för hennes låt var ju iaf hur kass som helst. Kommer säkert bli en såndär äcklig sommarplåga som till och med jag kommer att sjunga med till. (Fast det kommer jag ju aldrig att erkänna, givetvis)

Opera har väl aldrig gått hem i schlagersammanhang? Det är alltid några länder som har någon som står och skriker, men man minns ju aldrig vilka. Precis, man MINNS DEM INTE. Thérèse Andersson kanske har en pipa men it ain't doing it for me. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Caracola, förutom att låten var tråkig så tyckte jag mest att man såg en massa ben. Eller ja, inte många ben. Men långa ben. Det var ju bara ben.

Eskobars låt tyckte jag massamycket om! Varför gick inte den vidare? När ska jag få börja bestämma? Eskobar och BWO direkt till Globen, om du frågar mig. Resten kan vi förpassa till Långbortistan eller nått i den stilen. Eller ja, den där Headline kan få bo under min säng, men bara för att han var lite småsöt.

Och just det, vad var grejen med det där Lasse Berghagen-inslaget? Hade jag kunnat gråta hade jag gjort det.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Chikin!

Jag har ätit kyckling tre dagar i rad. Om jag inte får vingar lagom till påsk så kommer jag bli arg. Så arg att jag blir gul. Jag tycker väldigt mycket om kyckling. Speciellt med tzatsiki.

image557



I love lamp.

Jag tänkte berätta om min fullkomligt skitgräsliga lampa som hänger i taket på mitt rum. Det är en såndär underbar fläktlampa. Eller vad det nu kan tänkas heta på riktigt. Den är så hemskt ful att jag får ångest bara av att tänka på det. Men, den tänds genom att man drar i ett snöre och det är extra praktiskt då jag inte har en enda liten lysknapp i mitt rum. Så skulle jag sätta upp en normal lampa skulle det ju ändå inte fungera och jag skulle behöva knalla ut i hallen varenda gång jag ville tända lyset. Den är iofs väldigt behändig på sommaren då graderna på mitt rum kan närma sig kokpunkten. Drar man igång fläkten blåser det en stilla vind genom hela rummet och det är ju ganska behagligt. Men återigen, den är så jävla ful. Och helt ärligt; jag har inte dammat den en enda gång sen jag flyttade hem. Och jag flyttade hem för ett år sen... Finns det lampor med snören? Jag måste undersöka saken. Det här var säkert det mest intressanta ni läst på flera år. Jag känner nobelpriset i litteratur sniffa mig i nacken. Skjut mig?

Obeskrivligt jätteful skitlampa.

Nu ska jag göra tzatsiki!

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Quiz master. Oh yeah.

Jag har precis vunnit en omgång Trivial Pursuit. Jag är bra. It feels good. Nu ska jag sova. Imorrn (eller ja, idag..) ska jag shoppa mig en vårjacka. Men eftersom jag aldrig hittar det jag egentligen ska ha så kommer jag säkert hem med något helt annat. Ett Nintendo Wii kanske...

Godnatt. Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Wii \o/

Jag måste köpa ett Nintendo Wii. Det finns inga andra alternativ. Mario Kart Wii kommer vara det bästa ever. Jag bara känner det på mig. Man får ju köra med en ratt!


Carrot top.

Jag har fått en jättefin morotsmössa för att jag köpte tre saker från Knorr. Den är jättefin! Och jag ska ha den så fort det blir kallt och varje gång jag åker skidor. (Vilket ju verkligen har varit ofta på sista tiden...) Jag ska ta kort på den underbara skapelsen så fort som batteriet till kameran är färdigladdat (dvs, så fort jag har satt det i laddaren så att det faktiskt kan laddas) Ååh, jag är så glad över min nya mössa.

Nu ska jag posera i min nya mössa.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Roligare än såhär blir det inte. Min telefon ville inte alls hänge sig åt USB-sladden och USB-sladden ville inte alls connecta med datorn. Så efter tre misslyckade avinstalleringsförsök av SonyEricssons värdelösa koppla-din-telefon-till-din-pc-program gav jag upp och provade igen. Då funkade helt plötsligt skiten och det gick som det skulle. Ibland kan man ju få herpes för mindre. Och jag trodde att jag var skitsmart när jag tog ut minneskortet ur telefonen och skulle stoppa det i den lillalilla usbkortläsaren jag har. MEN NEJ. Klart som fan att det inte skulle gå heller. Vad fan är det för jefla skitgrejor?

Jaja. Morotsmössa! Den är orange med grönt på toppen. Är det inte underbart så säg!

Joråsåatte.

Det är dags att komma ut;

Jag tycker om Resident Evil-filmerna.

(And in other news, jag har fått min Borta med vinden-film! Nu kan jag njuta tre timmars dravel, fina klänningar och Clark Gable-mustasch. Yay!)

EDIT:
Jag har köpt Resident Evil. Alla tre. I'm such a sucker for buying movies.

Ja. Jo. Nä. Jag ger upp. Jag sätter mitt hopp till BWO.

Istället för att skriva ett långt och klagande inlägg om hur kassa och hemska alla bidrag i Melodifestivalen igår var så kommer jag att nöja mig med att lite subtilt ställa en fråga;

Är "svenska folket" helt jävla felfuntade i sina jävla badbollshuvuden?
KEBABPIZZA? Nog för att integration är fint, men allvarligt, någon måtta får det fan vara. Punkt! Vi pratar allvarliga grejor här. Vi pratar Eurovision. Vi kan INTE, jag upprepar, INTE skicka iväg ett gäng håriga män som sjunger om kebabpizza och sprit. Det säger ju sig själv. Och jag skäms när jag säger att Carola och Andreas stog för kvällens bästa bidrag. Och jag skäms ytterligare när jag säger att han den där Alexander Schöld var typ snygg. Att sen låten var det sämsta jag hört hör inte hit. Och vad gjorde det där ryska fruntimmret (?) på scen? Mina öron BAD OM NÅD efter hennes framträdande. Har Christer Björkman gått och blivit helt döv? Eller var det under pistolhot som någon tvingade honom att välja ut just den låten? Och dom där två nissarna i röd utstyrsel, alltså...? Alla är har väl hört Mikas braiga låt Grace Kelly? Well, i rest my case. Och Sanna Nielsen är verkligen så tråkig att klockorna stannar. Det är roligare att titta på färg som torkar. Lasse Lindh? Varför var han ens där? Hans låt lät som alla andra som han stönar fram med knullblick i ögonen. (Han har sex till sin egen musik, har han sagt i en intervju)

Oj då.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Nu blommar löken.

Scenario:

Ett nästan tomt väntrum. Två personer. Person ett är jag, ung och fräsh (nåja) och person två är en gammal gubbe närmare döden är dörrren. Det är alltså helt tomt sånär som på oss. Vi sitter i varsitt hörn och är sådär härligt svenska som bara vi kan vara här. Det stegar in en läkare som högt och tydligt läser upp namnet, ett typiskt gubbnamn, på sin nästa patient; "Karl-Torkel Urgammal?". Läkaren tittar från ena sidan av väntrummet till den andra sidan, han tittar på mig och sen på gubben. Gubben reser sig upp och läkaren utbrister "Jaha, det var du ja!".

Ehm? Är det bara jag eller...äsch. Ja, ni kanske fattar. Eller så gör ni det inte och då spelar det ingen större roll. Sen när ser jag ut som en Karl-Torkel!? O.o

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Min gröna soffa blommar.

Det är värsta vårvädret ute. Synd att det blåser bara. För annars hade jag ju sääkert gått en promenad. Yeah, right. Anyways, jag ska packa ihop lite saker för i helgen ska jag vara hos pappi. Och så ska jag se Melodifestivalen! Wiho! Måste inhandla lite snacks tror jag. Eller mycket.

Ja. Nä. Det var väl mest det.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

EDIT:

Jag skulle bara öppna lådan lite försiktigt för att ta fram instruktionsboken till min kamera. Jag tittade försiktigt ner i lådan och vad får jag se? En påse med Geléhallon! Jag älskar mig själv när jag gör såna saker! Gömmer godis som jag vet att jag kommer att hitta innan det blir för gammalt. (Inte för att jag skulle bry mig ändå...) Och man blir ju så himla glad när man hittar godis sådär. Det är som att gömma godis för en hund... Nu är Geléhallonen slut. Min mage blev glad.

Stupid shit.

Helt plötsligt fick jaga en sån lust att springa. Springa länge. Det är så skönt att springa och veta att man mår bra av det. Det tråkiga är ju bara att jag inte kan springa. Jag kan ju för sjutton inte ens gå längre sträckor utan att avlida. Jag är så trött på det hela att jag helst bara vill lägga mig ner och dö. Jag må vara envis men jag är ingen fighter. Jag vill springa. Jag vill se marken försvinna under fötterna. Jag vill inte vara fast här. Jag vill leva.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Vikten av att använda bokstäver till sin fördel.

Varje gång jag ser en vuxen människa använda språket fel dör jag lite inombords. Jag menar, det är okej om Kalle som går i åttan gör något fel, för han går fortfarande i skolan och lär sig saker. Men en vuxen människa som inte kan använda språket gör mig mörkrädd. När Lotten 35 skriver som en liten tjej och använder ord som "kjamis" och "pussen på dig" så dör hela min själ. Jag tappar liksom förtroendet för auktiotära förebilder.

Jag ville bara säga det. Nu ska jag deppa.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

(Jag hamnade på en blogg skriven av en 35+kvinna. Jag ville dö. Därav detta inlägg. Bloggar är av ondo.)

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.

Det var någonting om hjärta... Jo, alla hjärtans dag. Eftersom jag är hutlöst mycket singel (BARA SÅ ATT ALLA VET LIKSOM) är jag ju självklart enormt bitter just den här dagen på året. Och bara den här dagen på året. Alltid. Inte. Men, liksom...Måste man ha en dag för att visa sin uppskattning? Kan man inte vara gullig, spontan och få komma till en helt vanlig torsdag? Tror för guds skulle inte att jag är bitter, trots att jag kommer att påpeka det så många gånger att det blir lite misstänksamt. Hade jag haft en undangömd loverboy någonstans hade jag med alla säkerhet varit ute och letat upp töntiga presenter och kluriga gåvor till honom också. (och självklart ett gäng till mig själv, för att vara på den säkra sidan...)

Nej, jag gillar spontana kärleksförklaringar. Fast inte hur spontana som helst för jag vill helst vara snygg i håret om det eventuellt skulle tas några foton. Och så skulle jag vilja ha en relativt snygg outfit, iaf bättre än mjukisar. (som jag ju alltid bor i annars) Så om ni kunde ringa en vecka i förväg skulle det funka helt okej. Kapris?

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Benpipa, någon?

Huh. Har ni sett den där reklamen för Ford Focus? Ni vet den där det sitter ett gäng musiker och spelar ljuv musik på bildelar. Jag kan inte låta bli att tycka att den reklamen är helt morbid. Bildelar liksom? Den känns helt absurb. Tänk er om man hade gjort en liknande film fast med kroppsdelar. Nu är det ju bilkroppsdelar, typ. Jag har inga problem med att se filmer med kroppsdelar flygande hit och dit, men den där reklamen ger mig seriöst rysningar. Musiken är säkert en bidragande faktor iofs. Men ändå. Instrumentala kroppsdelar. Creepy.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

O.o

Christer Sjögren?! WTF?!

Vem i helvete tyckte att det var en bra idé att lära pensionärerna att telefonrösta?!

Like music to my ears.

Dagens soundtrack: Robyn - With every heartbeat.

Ikväll är det första deltävlingen i Melodifestivalen. Detta spektakel som jag motsätter mig något enormt men ändå kommer att följa. I'm such a sucker for entertainment. Jag hade tänkt ladda upp med ostbågar och godis men när jag ringde min mor för att informera henne om detta så hade hon redan handlat. Vad fan är det för sätt?! Vad ska jag nu äta liksom? Popcorn? Mer smörsalt? Ja, så får det bli helt enkelt.

Är det meningen att man ska ha koll på vilka som tävlar ikväll? För det har inte jag. Skitsamma. Nu ska jag göra nått vettigt och sen kanske äta en bit mat.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Kände du vinden från vinden?

Det är skillnad på att vara en fighter och att vara envis. Att bara vara envis kan ta en långt, men att vara en fighter kan ta en ännu längre. Jag är envis. Men jag är inte en fighter. Att ständigt jobba i motvind utan att få någon som helst credd gör att man liksom tappar stinget. Åååh, vad tråkigt. Nu ska jag spela Mariokart.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of dental care.

Jo. Jag var hos tandläkaren i onsdags. Jag tycker inte om att gå dit, men man måste ju liksom. Dessutom är jag superdupervuxen och har ett tandvårdsabonnemang. Fan vad vuxet alltså! Dessutom blir det ju billigare och sånt. Jallafall, jag var helt inställd på att jag skulle ha cirkus tre eller fyra hål i mina små bitorgan men gissa om jag blev förvånad när tandtanten sa att det inte fanns ett endaste lite pyttehål. Jag blev ju så shoklaad. Jag som var så säker, jag menar, med all den colan som jag dricker... Jaja, nu behöver jag ju iaf inte gå dit på ett tag och jag borstar ju tänderna precis som man ska.








// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of guy love. (scrubs ftw!)

Jag såg precis QX gaygala på tv4. Massa homos och heteros i en enda stor mix med musik och Mona Shalin. Priset för årets tv-program gick till melodifestivalen. No shit sherlock liksom. Inte för att jag har några fördomar men...

Jag tyckte det var fint att Jonas Gardell fick hederspriset. Och sen såg jag hur
Bruden ser ut på riktigt. Hon var jättesöt och jag vill också se ut som henne! Eller ja, jag trivs ju ganska bra som mig själv också så det går nog ändå.


Practise random acts of pony talk.

Jo, angående den extra platsen som helt plötsligt uppenbarat sig i mitt huvud. Jag satt häromdagen och tittade på någon världscuphoppning på Eurosport. Ridsport såklart, om ni inte redan förstod det. Men iaf, en av ryttarna hade plockat på sin häst en hel drös med onödiga extramojänger, och det är här mitt lilla hjärnhål kommer in. Jag kunde inte komma på vad grejorna heter. Jag vet ju vad det är. Jag kunde inte säga vad det var för bett hästen hade. Jag blev helt kall och insåg att jag kommer dö gammal och okunnig. Jag var tvungen att googla mig fram till vad det var för typ av bett han hoppade med.

Sen började jag gå igenom alla hästgrejor i huvudet och insåg ganska snabbt att jag tappat så mycket. Alla delar på tränset, alla bett, delarna på en sadel och vissa rörelser i dressyr. (som jag fortfarande inte kommit på vad det är...) Det här går bara inte. jag måste köpa en hästbok. Typ "Börja rida" eller vad dom kan tänkas heta. Bo Tibblins "Ta tyglarna" kanske... Eller finns det någon "Hästspråk for dummies"? Jeez. Jag har ju faktiskt inga hästböcker... Och jag har kallat mig hästtjej. Bah! Bättring kräves.

Nu ska jag äta ostbågar.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.



Practise random acts of gossip.

Jag har läst en massa skvallertidningar idag. Inte såna töntiga Hänt Extra eller Se & Hör, utan riktiga, äkta skvallertidningar. Med Hollywoodskvaller [plats för woowande]. Jag har läst om Britney, om Britneys gravida, dumpade lillasyster, om Angelina som är ack så smal och är hon kanske gravid igen. Jag har läst om Nicole Kidman som inte längre kallas mamma av sina barn. Katie Holmes styrs med järnhand av Tom Cruise och lilla Suri inspirerar alla till en ny frisyr. Ashley Simpson får inte förlova sig med loverboy Pete Wentz eftersom han "möjligtvis kan vara bisexuell" och det tycker inte pappa, tillika manager, Joe om. Ajabaja där.


Ååh, det ryms så mycket bekymmer mellan sidorna så det är inte sant. Det är nästan hemskt att jag dessutom minns allt ovanstående. Men jag har så mycket plats i min hjärna just nu att det liksom inte spelar så stor roll. (mer om platsen i min hjärna kommer senare, eller kanske imorrn...) Hoppas att det finns något nytt och matnyttigt att läsa imorrn. Annars kommer jag bli lack och köpa någon tidning själv. Bästa tidsfördrivet ever!

Nu ska jag nog sova.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of fine music.

Jag knarkar för tillfället Tchaikovskys Valse des fleurs. Jag älskar den.



Man kan verkligen hitta allt på YouTube.

Practise random acts of kindness.

Åh. Man kan inte komma ifrån det faktum att man är typiskt svensk. Det är typiskt svenskt att ogilla jantelagen, men samtidigt tillämpa den själv. Och att man ogillar jantelagen blir mer än påtagligt precis när man kommit hem från en resa. Det går inte att förneka. Förneka är annars något vi gärna gör, det är ju fult att vara svensk. Helst ska man vara sådär härligt osvensk. Prata med folk på bussen, inte vänta tills trapphuset är tomt. Men ändå. Vi väljer hellre bussätet som är helt tomt, än det som redan har en passagerare. Att sätta sig brevid någon kan ju faktiskt betyda någon form av mänsklig kontakt.

Mänsklig kontakt är iofs bra. Så länge den kommer från Johnny Depp. Annars ställer jag mig fortfarande ganska tvekande till det hela. Jag kanske har höga krav, men varför nöja sig med det näst bästa? Eller ja. jag borde kanske äta något mer. Sjukhusmat är verkligen mat från helvetet. Inte konstigt att folk dör hit och dit på sjukhus. man får ju ingen vettig mat. Min katt får bättre mat än det här. Hans mat är som rysk kaviar i jämförelse.

Nu ska jag köpa godis.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of surgery.

Ååh! Vetni? Vetni?! Ikväll börjar en ny (nåja..) säsong av Nip/tuck! Äntligen! Jag har väntat hela mitt liv. Ja, ungefär alltså. Det var ju evigheter sen serien slutade och jag har väntat och väntat och väntat...Men nu. Ikväll! Wiie. Jag är happy, happy. Alltså, har ni inte sett Nip/tuck har ni helt klart missat något, men så säger jag ju iofs om allt som jag gillar, så det är kanske ingen obejtiv bedömning direkt. Men se det ändå. Mest för att alla är så snygga hela tiden. Och vi gillar ju snygg-tv, eller hur? Vi vill helst inte ha någon en-annan-del-av-köping-tv. Snygg-tv is the shit! Jag ska göra lite te och gosa ner mig i soffan. 21.20 börjar det. Undebara program...Ahh.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.


Practise random acts of ladyness.

Jag satt och funderade lite över min filmsamling lite. Eller ja, man kanske inte kan kalla det samling, den saknar ju faktiskt en hel del guldkorn. Framförallt en film kom jag att tänka på. En film som jag älskar men som jag av någon anledning inte har i min samling. Konstigt egentligen. Jag pratar ju självklart om Borta med vinden. Denna underbara film. Åh, den är sååå bra. Och Rhett Butler är såå snygg. Jag menar, hur har jag kunnat missa att införskaffa den filmen? Det går ju inte bara. Jag måste genast ge mig ut på jakt.

image543


// Yours truly, Malutta Korvsnutt.

Practise random acts of russinkonst.

Nyss kände jag mig så sjukt inspirerad att skriva ett långt inlägg om något. Jag vet inte riktigt vad, men det var något. Sen fastnade jag framför Californication (heter det så?) och det var så himla kul att all inspiration bara försvann. Dessutom är det en massa snuskande i programmet och det tycker jag är kul. Så länge jag slipper se sånt med någon annan, för ni vet, grejen med kollektiva samlag på storbildsskärm...Ja, ni har hört om det förr. Jobbigt. (Jag blir aldrig äldre än 14)

In other news så visas nu
Johan Hagelbäcks Russin på länsmuseet och jag vill se dom. Jag tycker om russin. Russin är bra till så mycket, men godast är dom i lussebullar och glögg. Och i Start med russin. Såklart. Russin for the people!

Nu ska jag äta glass.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.