My fingertips are holding onto the cracks in our foundations.

JAG HATAR FULLKORN.

Eller ja, jag hatar väl inte fullkorn, jag bara hatar att det ska vara fullkorn i allt. Speciellt i pasta. Hur äcklig mat får man sälja egentligen? Läste ett nytt recept på Lussekatter idag. Med fullkornsmjöl i. LÅT BLI MINA LUSSEKATTER! (Jag vet, jag behöver ju inte baka dom...) Men för att återgå till pastan, det är ju nästan bara sån äcklig fullkornspasta i affären. Den smakar ju sågspån! Inte konstigt att italienarna gråter....
Fullkornsbröd är en helt annan sak. Förutom när dom ska tönta till det och göra mörka mackor ljusa. Jävla brödrasism. Varför kan inte folk äta bröd som är mörkt? Jag fattar liksom inte. Det är ju inte farligt. Det är gott. För här är fullkorn helt okej. Smaskens. Nu blev jag hungrig. Ska nog jaga upp ett fullkornsbröd. Eller nej, vem försöker jag lura. Jag ska göra varma mackor i våffeljärnet. Fast att jag inte får.

// Yours truly, Malutta Korvsnutt.



Kommentarer
Postat av: Bartie

Alltså.. Det är ju skillnad på pasta och pasta. Ska man ha god pasta så måste man köpa den dyrare sorten. annars är det bara deg eller sågspån. :P

Postat av: Sara

Bartie: Fullkornspasta är alltid sågspån. =C Hmpf!

2007-10-30 @ 16:34:27
URL: http://nooby.blogg.se
Postat av: switchbitch

Håll ut, snart kommer det inte vara hippt med GI-mat längre; den nya trenden är "rättvisemärkt". Då kommer det inte spela någon roll ifall man äter fullkornsgrejer, så länge det är ok framtaget. "Gå ner i vikt med rättvisemetoden!" och "Så blir du sommarsmal utan att göra det på slavarbetares bekostnad!" kommer bli de nya löpen! Mark my words - minns var du läste det först!

2007-10-30 @ 23:17:17
Postat av: pasta

Jag är inte pasta med sågspån utan härlig vanlig pasta. :D

2007-11-01 @ 01:37:25
URL: http://fnoskel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback